המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:למי שפנטז על נייט רובינסון...הוא חתם הערב בשיקאגו
rc4991 כתב:למי שפנטז על נייט רובינסון...הוא חתם הערב בשיקאגו
er79 כתב:זאק רוזן ישחק בעונה הבאה בישראל, כך צייץ בטוויטר שלו. למישהו יש מושג איפה? אני מהמר על מכבי חיפה, או שאולי בלאט מבשל לנו משהו?
yarinsaky כתב:er79 כתב:זאק רוזן ישחק בעונה הבאה בישראל, כך צייץ בטוויטר שלו. למישהו יש מושג איפה? אני מהמר על מכבי חיפה, או שאולי בלאט מבשל לנו משהו?
אכן דובר על חיפה.
MTA2311 כתב:אם היה כתוב ליד התמונה שזה היקמן, כמה פה היו יודעים שמדובר בטעות?
yarinsaky כתב:rc4991 כתב:למי שפנטז על נייט רובינסון...הוא חתם הערב בשיקאגו
סכום מינימום, מכבי יכלה להביא אותו.
rc4991 כתב:yarinsaky כתב:rc4991 כתב:למי שפנטז על נייט רובינסון...הוא חתם הערב בשיקאגו
היה אפשר לנסות,הוא גם הרוויח מיליון דולר בעונה הקודמת(וזה עוד במונחי שכר של הNBA)כך שהדרישות שלו לא בשמיים
אבל לוגאן יתן את אותה התרומה בחצי מהסכום
EulGam05 כתב:rc4991 כתב:yarinsaky כתב:rc4991 כתב:למי שפנטז על נייט רובינסון...הוא חתם הערב בשיקאגו
היה אפשר לנסות,הוא גם הרוויח מיליון דולר בעונה הקודמת(וזה עוד במונחי שכר של הNBA)כך שהדרישות שלו לא בשמיים
אבל לוגאן יתן את אותה התרומה בחצי מהסכום
לא היה עוזר יותר מדי, הוא כנראה ירוויח בסביבות המינימום בשיקאגו שהיא קבוצת פלייאוף ב-NBA, הוא לא היה בא לפה תמורת עוד 200-300 אלף דולר.
עפר כתב:בהנחה שיש כבר סנטר או יהיה בימים הקרובים צריך לבדוק מה עוד חסר.
בעמדות 3-5 המצב סביר:
אליהו,שרמדיני,ג"ימס,פניני,קנדר-מינדלי,פניני, מונסו ,סמית, לנסברג - המצב לא פחות טוב משנה שעברה, אולי אפילו קצת יותר טוב.
הבעייה היא בעמדות 1-2 ובליגת קופל.
יש רק 4 ישראלים ויש חוסר ברכז. פניני, לנסברג סמית יכולים לשחק בעמדה 2.
צריך עוד שחקן לעמדה 1 ובהנחה שלא יביאו זר נוסף ויגיעו ל 8 זרים אז צריך להביא גארד ישראלי.
אין פה יותר מדי מבחר אז צריך לנסות להביא אחד משלושה - אפיק נסים, לימונד, גל מקל.
אפיק נסים- כבר רוצה לחזור ארצה. לא ממש רכז, לא ברור אם הוא יכול לשחק ביורוליג
לימונד- אופי לא נוח, שחקן ספסל לגיטימי ברמות יורוליג, יכול לשחק בעמדות 1-2 אם כי לא רכז נטו.
גל מקל- בנטון טרוויזו התפרקה, נכון לרגע זה אין לו קבוצה, רכז נטו ורק רכז. כלומר הוא ורוט לא יכולים לשחק ביחד.אופי לא נוח, יש גם בעיית מיסוי מבחינתו אחרי ששיחק באירופה שנה שעברה.
לא מצב מדהים אבל זה מה שיש
yuvalself כתב:זק רוזן....
הוא בטוח יותר טוב מכל השמות הישראלים המבזים שרצים פה! 3 נקודות, 3 אסיסטים,1.3 ריבאונדים, 17.5 דקות, איבודים 1.5 אחוזים מהשדה ומהשלוש בסביבות ה-20%.
הקליעה שלו לא מדהימה בלשון המעטה, אבל הבחור חזק בצורה בלתי רגילה, מוסר בחסד, חודר טוב, וישראלי... ולהבדיל משייר נראה שלילד החביב הזה יש אופי שמתאים למדים הצהובים! הוא לוחם!!!
אני קונה אותו לפני כל ישראלי אחר שיש לשוק להציע!
er79 כתב:yuvalself כתב:זק רוזן....
הוא בטוח יותר טוב מכל השמות הישראלים המבזים שרצים פה! 3 נקודות, 3 אסיסטים,1.3 ריבאונדים, 17.5 דקות, איבודים 1.5 אחוזים מהשדה ומהשלוש בסביבות ה-20%.
הקליעה שלו לא מדהימה בלשון המעטה, אבל הבחור חזק בצורה בלתי רגילה, מוסר בחסד, חודר טוב, וישראלי... ולהבדיל משייר נראה שלילד החביב הזה יש אופי שמתאים למדים הצהובים! הוא לוחם!!!
אני קונה אותו לפני כל ישראלי אחר שיש לשוק להציע!
האמת, על אף חוסר הנסיון ברמות האלו, גם אני הייתי לוקח אותו לפני מקל, ניסים ושאר ירקות. מהם אני כבר יודע מה אקבל, שזה בערך כלום, הוא עוד לפחות יכול להפתיע אותי: אולי הוא יהיה כמו פוט, אולי כמו אוחיון. מבחינת נתונים הוא דווקא מזכיר את אוחיון. העדיפות הראשונה שלי היא קודם לשחרר את ג׳יימס ולהביא גארד טוב (ארויו או אידסון), אבל אם אין מצב שזה יקרה ומחפשים גארד ישראלי, אני גם הולך על הג׳ינג׳י לפני האחרים. אגב הוא כבר סגור בקבוצה כלשהי בישראל לפי ציטוטים שלו, אני לא יודע איזו (אולי חיפה).
חנו'ש כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2554697
לפחות דאגה נוספת אפשר להוריד מהראש (אם מישהו בכלל דאג...)
חנו'ש כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2554697
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2554697
עשרות קלעי שלוש בינוניים, ופורוורדים מדשדשים באירופה נושמים עכשיו לרווחה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל ו־18 אורחים