Chen כתב:לא ראיתי שהתייחסו לזה עדיין אבל פיט מיקל עוזב את ברצלונה... הם בטח יקחו לנו את דווין סמית
לא הייתי מהמרת נגד הסיכוי שזה יקרה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Chen כתב:לא ראיתי שהתייחסו לזה עדיין אבל פיט מיקל עוזב את ברצלונה... הם בטח יקחו לנו את דווין סמית
Holiday_Armadillo כתב:Chen כתב:לא ראיתי שהתייחסו לזה עדיין אבל פיט מיקל עוזב את ברצלונה... הם בטח יקחו לנו את דווין סמית
לא הייתי מהמרת נגד הסיכוי שזה יקרה
MTA2311 כתב:פיט מייקל עוזב את ברצלונה, או פורש מכדורסל?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:פיט מייקל עוזב את ברצלונה, או פורש מכדורסל?
הוא לוקח הפסקה מכדורסל בלי איזשהו לוח זמנים לחזרה
בגילו זה כבר פרישה
felix_r כתב:בתקשורת הספרדית פורסמו שמועות כי ריאל החתימה את סלאח מג'רי הטוניסאי מאובראדוירו.
אם זה נכון, זאת תהיה החתמה מאוד מעניינת.
מי שלא מכיר, מג'רי הוא פאוור פורווארד בגובה 217, שמזכיר בתנועתו הקלה את ליאור אליהו, ובצורת משחק את פראן ואסקז.
מג'רי עשה המון רעש בטורניר האולימפי, בו נתן כמה הופעות מדהימות במדי נבחרת טוניס. כמו לדוגמא משחק של 19 נקודות + 14 כ"ח + 7 חסימות מול נבחרת ארגנטינה !
אם הוא לא היה ערבי, כבר מזמן הייתי מציע אותו למכבי באשכול הסקאוטינג
ואם הוא היה הומו ?
rc4991 כתב:-פאפאניקולאו נבחר לשחקן (הצעיר) המשתפר של היורוליג
-לאזמה נבחר לשחקן ההגנה כשבמקום השני ניצבים דיאמטידיס וג'יימס
אני חושב שג''ימס וסמית' שומרים יותר טוב מלאזמה וממש מגיע לג'יימס
felix_r כתב:rc4991 כתב:-פאפאניקולאו נבחר לשחקן (הצעיר) המשתפר של היורוליג
אני חושב שלאזמה שומר הרבה יותר טוב מג'יימס. ג'יימס טוב רק בחסימות. בכל שאר האספקטים של השמירה, הוא לא משהו. לעומת זאת לאזמה יכול לקחת אפילו גארדים באחד על אחד, קשה מאוד לעבור אותו בכידרור, יש לו רגליים זריזות. ג'יימס טוב יותר בהתקפה, אבל זה לא קשור לנושא.
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:-פאפאניקולאו נבחר לשחקן (הצעיר) המשתפר של היורוליג
אני חושב שלאזמה שומר הרבה יותר טוב מג'יימס. ג'יימס טוב רק בחסימות. בכל שאר האספקטים של השמירה, הוא לא משהו. לעומת זאת לאזמה יכול לקחת אפילו גארדים באחד על אחד, קשה מאוד לעבור אותו בכידרור, יש לו רגליים זריזות. ג'יימס טוב יותר בהתקפה, אבל זה לא קשור לנושא.
אני לא מסכים
לאזמה מצטיין בעיקר בחסימות אבל קשה לו מאוד לשים גוף על סנטרים ואת זה ג'יימס עושה באופן הרבה יותר מרשים ממנו
felix_r כתב:את סמואלס מירושלים ג'יימס לא יכול לקחת
rc4991 כתב:felix_r כתב:את סמואלס מירושלים ג'יימס לא יכול לקחת
נו באמת...
זה פשוט מגעיל מצידך לדבר ככה על שחקן הגנה נהדר שנותן 100% מעצמו בכל ערב ומחזיק את ההגנה של מכבי וכל זה בלי מחליף ועם שחיקה מתמשכת
ממש החמש עשרה נק' הערב של סמואלס יגרמו לי לחשוב ככה על ג''ימס
felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:את סמואלס מירושלים ג'יימס לא יכול לקחת
נו באמת...
זה פשוט מגעיל מצידך לדבר ככה על שחקן הגנה נהדר שנותן 100% מעצמו בכל ערב ומחזיק את ההגנה של מכבי וכל זה בלי מחליף ועם שחיקה מתמשכת
מה בדיוק הקשר? אני אמרתי שג'יימס לא מתאמץ? או שאמרתי שג'יימס אוכל חינם? אז מה זה קשור לבחירת שחקן ההגנה של אירופה?
תפסיק באופן אוטומטי לכתוב הפוך על כל דבר שאני אומר. יש לנו כבר את שמואל בפורום.
עם כל ההערכה לג'יימס, ג'יימס לא מצטיין בהגנה אישית. זאת עובדה. הוא מצטיין רק בחסימות.
felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:את סמואלס מירושלים ג'יימס לא יכול לקחת
נו באמת...
מה בדיוק הקשר? אני אמרתי שג'יימס לא מתאמץ? או שאמרתי שג'יימס אוכל חינם? אז מה זה קשור לבחירת שחקן ההגנה של אירופה?
תפסיק באופן אוטומטי לכתוב הפוך על כל דבר שאני אומר. יש לנו כבר את שמואל בפורום.
עם כל ההערכה לג'יימס, ג'יימס לא מצטיין בהגנה אישית. זאת עובדה. הוא מצטיין רק בחסימות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot] ו־20 אורחים