פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם - V2

02 יולי 2015, 09:39

מקאדו 3 כתב:ברייסי רייט מבקש להשתחרר ממגדל ורוצה לשחק בקבוצת יורוליג.

מה אתם אומרים ? לדעתי שחקן טוב ויתאים בול למכבי ...

הם בחיים לא יסכימו לשחרר אותו למכבי.

02 יולי 2015, 09:46

roy1000 כתב:
מקאדו 3 כתב:ברייסי רייט מבקש להשתחרר ממגדל ורוצה לשחק בקבוצת יורוליג.

מה אתם אומרים ? לדעתי שחקן טוב ויתאים בול למכבי ...

הם בחיים לא יסכימו לשחרר אותו למכבי.

בטוח טוב יותר מכל תואם היינס שעלול להגיע.
אבל יש לו חוזה בירושלים וגם אם יתנו לו ללכת זה בטח לא למכבי.

02 יולי 2015, 09:55

לא צריך קלעי שלשות צריך מישהו שעושה הגנה טובה חודר טוב ושיהיה גבוה ויקח ריבאונד

02 יולי 2015, 10:04

אליוט וויליאמס ריאלי?...כי הוא מתאים לעמדה 2...

02 יולי 2015, 10:07

הסגל שלי נראה ככה:

אוחיון, מקל(, לאומי)
רוצ'סטי, וויליאמס
פניני, סמית', סילבן
מקלין, הארנגודי(, אלטיט)
אמבקווה, פישר

אם זה יהיה זה מצבנו לדעתי טוב מאד..

02 יולי 2015, 10:42

my man כתב:הסגל שלי נראה ככה:

אוחיון, מקל(, לאומי)
רוצ'סטי, וויליאמס
פניני, סמית', סילבן
מקלין, הארנגודי(, אלטיט)
אמבקווה, פישר

זה יהיה משהו בסגנון הזה (בשינוי כזה או אחר של שני השמות האחרונים). הבעיה בסגל כזה היא שאין לך שובר שיוויון. אין לך אף שחקן שיכול לעשות סל מכלום כמו שהיה לנו את פארגו וסופו בשנה שעברה, או את רייס לפני שנתיים. כשאתה בא לשחק עם סגל כזה מול ריאל, אתה די תקוע.

02 יולי 2015, 10:44

roy1000 כתב:
my man כתב:הסגל שלי נראה ככה:

אוחיון, מקל(, לאומי)
רוצ'סטי, וויליאמס
פניני, סמית', סילבן
מקלין, הארנגודי(, אלטיט)
אמבקווה, פישר

זה יהיה משהו בסגנון הזה (בשינוי כזה או אחר של שני השמות האחרונים). הבעיה בסגל כזה היא שאין לך שובר שיוויון. אין לך אף שחקן שיכול לעשות סל מכלום כמו שהיה לנו את פארגו וסופו בשנה שעברה, או את רייס לפני שנתיים. כשאתה בא לשחק עם סגל כזה מול ריאל, אתה די תקוע.

שמע בהנחה שוויליאמס הוא לא עבמ כמו היינס והקבוצה הזו מתחברת טוב אז הקבוצתיות יכולה לחפות על הרבה דברים...

02 יולי 2015, 10:50

my man כתב:שמע בהנחה שוויליאמס הוא לא עבמ כמו היינס והקבוצה הזו מתחברת טוב אז הקבוצתיות יכולה לחפות על הרבה דברים...

זה קבוצה בסגנון של אלבא או ניז'ני. אין שום סיכוי שקבוצה כזו עוברת הצלבה. זו קבוצה שתתנדנד בין הטופ 16 להצלבה. מצד שני, אין גם סיכוי לאיזו נפילה גדולה כי הסגל מאוד עמוק וללא שחקנים בעייתיים. בקיצור, זה קיבוע של הבינוניות בבטון. אפס אפסייד.

02 יולי 2015, 10:58

roy1000 כתב:
my man כתב:שמע בהנחה שוויליאמס הוא לא עבמ כמו היינס והקבוצה הזו מתחברת טוב אז הקבוצתיות יכולה לחפות על הרבה דברים...

זה קבוצה בסגנון של אלבא או ניז'ני. אין שום סיכוי שקבוצה כזו עוברת הצלבה. זו קבוצה שתתנדנד בין הטופ 16 להצלבה. מצד שני, אין גם סיכוי לאיזו נפילה גדולה כי הסגל מאוד עמוק וללא שחקנים בעייתיים. בקיצור, זה קיבוע של הבינוניות בבטון. אפס אפסייד.

עם זה אנחנו מסכימים לחלוטין!

בשנים האחרונות כבר שמענו יותר מדי על זה שההצלבה היא המטרה וזהו!
פיינל פור לא צריך להיות בונוס!!

02 יולי 2015, 10:59

האפסייד היחיד בסגל כזה הוא הארנגודי שיכול להפוך לשחקן מצוין וגם יכול להיות פלופ כמו קיינר מדלי.
כמה שהבחור הזה עושה לי רושם שהולך להיות כישלון , אני עדיין קונה סיטואציה שהוא מגיע לכאן.

02 יולי 2015, 11:12

my man כתב:עם זה אנחנו מסכימים לחלוטין!

גם הצלבה לא מובטחת לך עם הסגל הזה. יש לך את ריאל/בארסה/צסק"א שנעולות בהצלבה. מכבי נמצאת בקבוצה השניה עם שתיים (או שלוש) טורקיות, קובאן, שתי היווניות ואולי גם חימקי. כלומר, 5 כרטיסים מתוך 7-8 קבוצות. זה סגל שיתנדנד בין הטופ 16 להצלבה.

02 יולי 2015, 11:13

Thorin כתב:האפסייד היחיד בסגל כזה הוא הארנגודי שיכול להפוך לשחקן מצוין וגם יכול להיות פלופ כמו קיינר מדלי.
כמה שהבחור הזה עושה לי רושם שהולך להיות כישלון , אני עדיין קונה סיטואציה שהוא מגיע לכאן.

בכלל לא שמעתי שמכבי בכיוון שלו בינתיים והאפסייד שלו לא כזה גדול.

02 יולי 2015, 11:17

roy1000 כתב:
my man כתב:עם זה אנחנו מסכימים לחלוטין!

גם הצלבה לא מובטחת לך עם הסגל הזה. יש לך את ריאל/בארסה/צסק"א שנעולות בהצלבה. מכבי נמצאת בקבוצה השניה עם שתיים (או שלוש) טורקיות, קובאן, שתי היווניות ואולי גם חימקי. כלומר, 5 כרטיסים מתוך 7-8 קבוצות. זה סגל שיתנדנד בין הטופ 16 להצלבה.

נכון לגמרי, אבל כמה אפשר לרמות? אי אפשר לבנות קבוצה עם תקציב קטן משמעותית משל השאר (או לפחות בהשוואה לחלק גדול מאלו שהזכרת) ולצפות להשיג אותן במאבקים כאלה. אם לא מגדילים תקציב ולא מכניסים היד לכיס השחקנים הפחות טובים יגיעו לפה...

02 יולי 2015, 11:21

roy1000 כתב:
Thorin כתב:האפסייד היחיד בסגל כזה הוא הארנגודי שיכול להפוך לשחקן מצוין וגם יכול להיות פלופ כמו קיינר מדלי.

יחסית למקלין , לכל שחקן יש אפסייד גבוה יותר.
אני גם לא חושב שמכבי בכיוון שלו, אבל מישהו כאן בנה סגל איתו.
מה שאני אומר שהחתמה שלו תהיה הפתעה חיובית כשמסתכלים על השמות שמכבי באמת רוצה לעמדה 4.

02 יולי 2015, 11:25

Thorin כתב:
roy1000 כתב:

מה שאני אומר שהחתמה שלו תהיה הפתעה חיובית כשמסתכלים על השמות שמכבי באמת רוצה לעמדה 4.

אם יש מכנה משותף לכל ההחתמות של מכבי עד עכשיו היא שכולן פחות או יותר מניות בטוחות. רוצ'סטי, אמבקווה, מקלין, מקל. שונה לחלוטין מההימורים שהגיעו בשנים האחרונות כמו רייס, סופו, היינס, פארגו, רנדל וכו'. אני חושב שיש שינוי בגישה של מכבי. הולכים על בינוניות בטוחה.

02 יולי 2015, 11:29

Thorin כתב:
roy1000 כתב:

אני מעדיף את מקלין עשרות מונים

02 יולי 2015, 11:30

לדעתי רוצ'סטי רחוק מלהיות מניה בטוחה. עונה אחת טובה בגיל 30 לא הופכת אותך לשחקן גדול. מבחינתי יש הרבה סימני שאלה סביב ההחתמה הזאת, בטח כשזה בא על חשבון פארגו.

02 יולי 2015, 11:31

roy1000 כתב:
Thorin כתב:
roy1000 כתב:

אם יש מכנה משותף לכל ההחתמות של מכבי עד עכשיו היא שכולן פחות או יותר מניות בטוחות. רוצ'סטי, אמבקווה, מקלין, מקל. שונה לחלוטין מההימורים שהגיעו בשנים האחרונות כמו רייס, סופו, היינס, פארגו, רנדל וכו'. אני חושב שיש שינוי בגישה של מכבי. הולכים על בינוניות בטוחה.

יש בזה משהו, אם כי אתה אף פעם לא יכול לדעת איך שחקנים כמו מקלין, אמבקווה ואפילו גל מקל יגיבו להיותם שחקני יורוליג במכבי.
בכל מקרה, על כל רייס, עוברים כאן חמישה עב"מים, שרק הורסים לנו את היכולת לראות כדורסל ולהנות ממנו.

02 יולי 2015, 11:37

MTA2311 כתב:לדעתי רוצ'סטי רחוק מלהיות מניה בטוחה. עונה אחת טובה בגיל 30 לא הופכת אותך לשחקן גדול. מבחינתי יש הרבה סימני שאלה סביב ההחתמה הזאת, בטח כשזה בא על חשבון פארגו.

אני חושב שבגיל 30 ואחרי המון עונות באירופה, הוא די מניה בטוחה. הוא לא יהיה לך איך כוכב גדול ובלתי ניתן לעצירה, אבל גם הסיכוי שייחנק סטייל היינס הוא קלוש. הוא יהיה איפושהו באמצע אני מאמין.

02 יולי 2015, 11:40

jol9 כתב:יש בזה משהו, אם כי אתה אף פעם לא יכול לדעת איך שחקנים כמו מקלין, אמבקווה ואפילו גל מקל יגיבו להיותם שחקני יורוליג במכבי.
בכל מקרה, על כל רייס, עוברים כאן חמישה עב"מים, שרק הורסים לנו את היכולת לראות כדורסל ולהנות ממנו.

כל השחקנים האלה כבר היו ביורוליג (חות מאולי אמבקווה) ואף אחד מהם הוא לא שחקן בעייתי לפי מה שאני יודע. הסטטיסטיקה של כולם היא די יציבה. אני חושב שהסיכוי שאחד מהם יצא עב"מ הוא קלוש. ברור שיהיה מי שיצליח יותר ומי שיצליח פחות, אבל הסטיית תקן של ההרכב הזה היא הכי קטנה שאני זוכר בהרבה מאוד שנים.
נושא נעול