אשכול המלפפונים / סגל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל

הודעהעל ידי refael » 21 יוני 2011, 19:17

Holiday_Armadillo כתב:עכשיו בחדשות הספורט אמרו שמכבי יצטרכו לשלם פיצויים לטרוויזו..
נראה לי יש פה אנשים שמפתחים אופטימיות עכשיו

פיצויים בשביל השחקן הזה ? הלו מישהו השתגע ?
תמונה
refael

הודעהעל ידי asafb96 » 21 יוני 2011, 19:17

בחדשות הספורט אומרים שהוא תחת חוזה ומכבי ישלמו ביי-אאוט :?
נשמע מוזר שמכבי ישלמו ביי-אאוט על שחקן כזה במקום לתת חוזה לפריי אג'נט יותר טובים ממנו כמו מחיה ריברס או וויבר
asafb96

הודעהעל ידי itay92 » 21 יוני 2011, 19:18

אם מחתימים שני זרים זה אמור 13 שחקנים לא (בלי שארפ) כלומר בלי קשר לליגות תמיד אחד ישב בחוץ,לא מצב נחמד.
itay92

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 יוני 2011, 19:19

asafb96 כתב:בחדשות הספורט אומרים שהוא תחת חוזה ומכבי ישלמו ביי-אאוט :?
נשמע מוזר שמכבי ישלמו ביי-אאוט על שחקן כזה במקום לתת חוזה לפריי אג'נט יותר טובים ממנו כמו מחיה ריברס או וויבר

מחיה סגור בצסק''א
ריברס יותר 2 מ-3,ובעצם הופך לקצת לא רלוונטי אחרי ההחתמה של הלפרין
וויבר יכול לשחק 1 עד 3,אבל הוא הכי פחות טוב ב-3

ד''א-גם לריברס יש חוזה בבולוניה וביי-אאוט של 250K
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 21 יוני 2011, 19:24

מאחיה לא חתם עדיין בצסקא ואין שום הודעה רישמית לגבי זה , האמת שמאז ה-9/6 לא הוזכר שום דבר לגבי מאחיה בנוגע לשום קבוצה .
יכול להיות שזה עוד הנפצה של אחד האתרים מחול....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 21 יוני 2011, 19:27

ריברס הוא סווינגמן שיכול לשחק 2-3, מה הקשר להחתמה של הלפרין?

לפני כמה שעות אמרת שוויבר בחיים לא יכול ליהיות1, עכשיו הוא יותר 1 מ3? :?
ומה ההבדל אם הוא ישחק 2 או 3? השלשות יכנסו באחוזים יותר נמוכים? הוא יהיה יותר איטי? הוא 198 אתלט, מה הבעיה?
באירופה כל שחקן מעל 196 יכול לשחק 3, זה לא כמו בNBA. סאטו הוא 3 בגובה 194 והוא בטופ של אירופה שנים, אפילו הלפרין שיחק קצת כ3 העונה, אין שום בעיה שהוא ישחק 3, מה הופך אותו ל"פחות טוב" כ3 מ2?
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 21 יוני 2011, 19:28

6 לב צהוב כתב:
Holiday_Armadillo כתב:עכשיו בחדשות הספורט אמרו שמכבי יצטרכו לשלם פיצויים לטרוויזו..
נראה לי יש פה אנשים שמפתחים אופטימיות עכשיו

פיצויים בשביל השחקן הזה ? הלו מישהו השתגע ?

מסכים. זה לא מסוג השחקנים שמשלמים עליהם ביי אאוט. כנראה שדייויד ממש רוצה אותו, וההנהלה שמחה כי מדובר בשחקן זול מאוד.
אחרת קשה להסביר את זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 21 יוני 2011, 19:30

תשמעו , אני חייב לשבור איזה מיתוס לגבי וויבר , הוא כל מה שאתם אומרים עליו אבל הוא לא אתלט במיוחד , הטבעה שלו היא דבר די נדיר . ריאתי אותו בדי ליג העונה והוא עושה את רוב הנקודות שלו משלשות או מחצי מרחק , לפעמים הוא חודר לסל אבל הוא לא סלאשר במיוחד..
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 יוני 2011, 19:32

yzafrir כתב:מאחיה לא חתם עדיין בצסקא ואין שום הודעה רישמית לגבי זה , האמת שמאז ה-9/6 לא הוזכר שום דבר לגבי מאחיה בנוגע לשום קבוצה .
יכול להיות שזה עוד הנפצה של אחד האתרים מחול....

רק היום דיברו שמחיה בעצם כבר סגור בצסק''א..

asafb96 כתב:

ריברס הוא סווינגמן שיכול לשחק 2-3, מה הקשר להחתמה של הלפרין?

לפני כמה שעות אמרת שוויבר בחיים לא יכול ליהיות1, עכשיו הוא יותר 1 מ3? :?
ומה ההבדל אם הוא ישחק 2 או 3? השלשות יכנסו באחוזים יותר נמוכים? הוא יהיה יותר איטי? הוא 198 אתלט, מה הבעיה?
באירופה כל שחקן מעל 196 יכול לשחק 3, זה לא כמו בNBA. סאטו הוא 3 בגובה 194 והוא בטופ של אירופה שנים, אפילו הלפרין שיחק קצת כ3 העונה, אין שום בעיה שהוא ישחק 3, מה הופך אותו ל"פחות טוב" כ3 מ2?

כן,אמרתי שוויבר לא יכול להיות 1,אבל הוא עדיין יותר טוב ב-1 מאשר ב-3..למרות שהתכוונתי שהוא יותר טוב כקומבו גארד מאשר כסווינגמן..
ובדיוק בגלל העניין של ''אירופה-NBA'' ציינתי את העניין של וויבר ועמדה 3..כי רואים את הגובה שלו(בערך הממוצע לסווינגמן אירופאי)ואומרים ''יאללה הוא יכול לשחק 3'',אבל מכל העמדות בהן הוא יכול לשחק זאת העמדה שהוא הכי פחות אפקטיבי בה..בלי קשר לגובה ובלי קשר לכלום..

ריברס מאוד קשור להלפרין,כי סמית' שחקן שיכול לשחק ב-2 אבל יותר טוב ב-3,וריברס שחקן שיותר טוב ב-2 אבל יכול לשחק ב-3..אז לגמרי שיהיה פקק על עמדה 2? בלאט מעדיף שחקן שיכול לשחק את המשחק הכי טוב שלו בעמדה 3
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 21 יוני 2011, 19:36

עכשיו ראיתי את ההודעה ( עדיין לא רישמית) לגביו...כנראה שזה כמעט סגור
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 21 יוני 2011, 19:37

yzafrir כתב:תשמעו , אני חייב לשבור איזה מיתוס לגבי וויבר , הוא כל מה שאתם אומרים עליו אבל הוא לא אתלט במיוחד , הטבעה שלו היא דבר די נדיר . ריאתי אותו בדי ליג העונה והוא עושה את רוב הנקודות שלו משלשות או מחצי מרחק , לפעמים הוא חודר לסל אבל הוא לא סלאשר במיוחד..

כל מי שמטביע הוא אתלט? בורשטיין מטביע, הוא אתלט?
וויבר שחקן מאוד אתלטי, זה לא קשור לאם הוא מטביע או לא. הוא שחקן יותר אתלטי מפרקינס ואידסון, בוודאות.
שחקן שיכול לשמור על שחקנים בעמדה 1-3 אתלטים, זה עדיף בשבילי מאשר שיסיים דאנק במקום לייאפ
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 21 יוני 2011, 19:40

שחקן בגובה שלו שבקושי מטביע זה לא אתלט , הוא זריז ברגליים אבל לא מנתר גבוה....

בכל מקרה עכשיו כשמאחיה כנראה ירד מהפרק ולפי מה שזה נראה מכבי מחפש לחסוך בעמדה הזאת אני מתחיל לנטות לכיוון המעומד של חציל (אם אני לא טועה) דיויד לייטי...אני מעדיף כבר בסכומים נמוכים ללכת על שחקן שיכול להתפתח למשהו אדיר מאשר אחד שברור לי שהוא בינוני וכבר אין לו לאן להתקדם...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 21 יוני 2011, 19:45

כן,אמרתי שוויבר לא יכול להיות 1,אבל הוא עדיין יותר טוב ב-1 מאשר ב-3..למרות שהתכוונתי שהוא יותר טוב כקומבו גארד מאשר כסווינגמן..
לא הבנתי.. הוא לא יכול בחיים לשחק כ1, אבל יותר טוב כ1 מאשר כ3? זאת הכוונה?

ובדיוק בגלל העניין של ''אירופה-NBA'' ציינתי את העניין של וויבר ועמדה 3..כי רואים את הגובה שלו(בערך הממוצע לסווינגמן אירופאי)ואומרים ''יאללה הוא יכול לשחק 3'',אבל מכל העמדות בהן הוא יכול לשחק זאת העמדה שהוא הכי פחות אפקטיבי בה..בלי קשר לגובה ובלי קשר לכלום..

איזה שטויות
מה זה הכי פחות אפקטיבי?? אם הוא ישחק 3 השלשות יכנסו באחוזים נמוכים יותר? הוא לא יצליח לחדור? הרי הוא יכול לשמור על מספרי 3, ויש לו את הסייז הממוצע ל3 באירופה, מה הבעיה?
ריברס מאוד קשור להלפרין,כי סמית' שחקן שיכול לשחק ב-2 אבל יותר טוב ב-3,וריברס שחקן שיותר טוב ב-2 אבל יכול לשחק ב-3..אז לגמרי שיהיה פקק על עמדה 2? בלאט מעדיף שחקן שיכול לשחק את המשחק הכי טוב שלו בעמדה

אני מעדיף את ריברס על סמית גם כסנטר..
מה הבעיה שריברס ישחק 3 ליד הלפרין ופארגו? הוא יהיה פחות טוב? מה ההבדל באירופה בין העמדה 2 ל3 (בהנחה שלשחקן יש גובה ואתלטיות מספיקה)?
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 21 יוני 2011, 19:52, נערך 2 פעמים בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 21 יוני 2011, 19:50

yzafrir כתב:שחקן בגובה שלו שבקושי מטביע זה לא אתלט , הוא זריז ברגליים אבל לא מנתר גבוה....

מה זה בקושי מטביעה? הוא הרי יכול להטביע, ועושה את זה לפעמים. זה שלא כל חדירה הוא לא מסיים בדאנק זה אומר שהוא לא אתלט?
וזה שהוא יכול לקפוץ לחסום סנטרים או לקחת מעליהם ריבאונד בהתקפה לא הופך אותו ל"אתלט"?
בכל מקרה עכשיו כשמאחיה כנראה ירד מהפרק ולפי מה שזה נראה מכבי מחפש לחסוך בעמדה הזאת אני מתחיל לנטות לכיוון המעומד של חציל (אם אני לא טועה) דיויד לייטי...אני מעדיף כבר בסכומים נמוכים ללכת על שחקן שיכול להתפתח למשהו אדיר מאשר אחד שברור לי שהוא בינוני וכבר אין לו לאן להתקדם...

מסכים :eek :eek :eek מי היה מאמין..
מהלך כזה טוב, כי גם אם מדובר בנפילה, יש את פניני ובלו שיחפו
asafb96

הודעהעל ידי בעל זבוב » 21 יוני 2011, 19:52

לקרא כאן את התגובות ולהתגלגל מצחוק.
אחרי העונה שעברה, לאנשים יש את החוצפה להתלונן ועוד על מה? למה לא ריוורס ע"ח סמית.
90% מהמשתמשים כאן אפילו לא יזהו את ריוורס באתה צינור ולא יכולים לאיית את שמו עבור חיפוש בגוגל ובאים בדרישות.

נכבאר, באמת שם ענק שדורש מעל מיליון, היה חרבנא שנתיים בפילזן.
ריוורס עדיין לא קרע סוליה.
וולש היה מפציץ בקבוצה שלא הגיעה לדבר וחצי דבר, אפילו לא לאליפויות בליגה שלה, גם כשהיא פייבוריטית.
סמית באמת היה רע באולקר, אבל כל אולקר היתה מסריחה אז ומנגד, זה ה-MVP שנתיים ביורוקאפ, הביא את בנטון הסמרטוטה עד חצי גמר הפלייאוף, זכה עם אייר אוולינו, קבוצה שגם אם תקבלו אקדח למוח, לא תמצאו אותה על המפה של איטליה, בגביע.

דחילראקום: תנו לבלאט קרדיט, בנושא של לבחור שחקנים אני סומך עליו לפני כל דיעה של פרשן, מולמד או משתמש בפורומים.
בעל זבוב

הודעהעל ידי where is the love? » 21 יוני 2011, 19:53

מצטער, אני לא יודע לאן הכסף הולך, באמת שאני לא יודע...
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 יוני 2011, 19:53

yzafrir כתב:שחקן בגובה שלו שבקושי מטביע זה לא אתלט , הוא זריז ברגליים אבל לא מנתר גבוה....

0:53
http://www.youtube.com/watch?v=hbkf1X83O7w

לא הבנתי.. הוא לא יכול בחיים לשחק כ1, אבל יותר טוב כ1 מאשר כ3? זאת הכוונה?

תקרא טוב טוב-התכוונתי שהוא יותר טוב כקומבו-גארד(1-2)מאשר סווינגמן(2-3)

אני אצטרך להגיד את זה בפעם השלישית או שעכשיו זה ברור?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 21 יוני 2011, 19:54

בעל זבוב כתב:לקרא כאן את התגובות ולהתגלגל מצחוק.
אחרי העונה שעברה, לאנשים יש את החוצפה להתלונן ועוד על מה? למה לא ריוורס ע"ח סמית.
90% מהמשתמשים כאן אפילו לא יזהו את ריוורס באתה צינור ולא יכולים לאיית את שמו עבור חיפוש בגוגל ובאים בדרישות.

נכבאר, באמת שם ענק שדורש מעל מיליון, היה חרבנא שנתיים בפילזן.
וולש היה מפציץ בקבוצה שלא הגיעה לדבר וחצי דבר, אפילו לא לאליפויות בליגה שלה, גם כשהיא פייבוריטית.
סמית באמת היה רע באולקר, אבל כל אולקר היתה מסריחה אז ומנגד, זה ה-MVP שנתיים ביורוקאפ, הביא את בנטון הסמרטוטה עד חצי גמר הפלייאוף, זכה עם אייר אוולינו, קבוצה שגם אם תקבלו אקדח למוח, לא תמצאו אותה על המפה של איטליה, בגביע.

דחילראקום: תנו לבלאט קרדיט, בנושא של לבחור שחקנים אני סומך עליו לפני כל דיעה של פרשן, מולמד או משתמש בפורומים.

+1
itai7

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 יוני 2011, 19:58

לי האמת זכור שכל הפורום התנגד לריברס..עכשיו פתאום הוא צריך להיות אופציה ראשונה..
תמיד כשאומרים לך שאתה יכול משהו אתה לא רוצה,אבל אז פתאום שאומרים לך שאתה לא יכול אז זה הדבר הראשון שאתה צריך להשיג..
זה רק מחזק את הטענה שלי שכל שחקן שהיה חותם פה היה נתקל באיזשהו אנטי..זה לא דבר חדש,זה לא יהיה הקיץ הראשון שזה יקרה,ובטח שלא האחרון
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 21 יוני 2011, 19:59, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 21 יוני 2011, 19:58

לא מתלוננים, מדברים ומנתחים. למה יש את הפורום? להגיד על כל החתמה "אני סומך עליו" "סמכו על בלאט" סמכו על ההנהלה"? הפורום הוקם בשביל לדבר ולהביע דעה על שחקנים והחתמות. הרי ברור שאם סמית יחתום כולם יאחלו לו בהצלחה, אבל אפשר גם להביע דיעה על שחקן לא?

אז מה תעשה, תביא את נבארו?
פארגו קרע סוליה לפני מכבי? פרקינס? פישר? מוריס? וויצ'יץ'? מאצ'באן? הנדרקיס? וכו' וכו'...
מכבי מאתרת כשרונות ושחקנים פוטנציילים והופכת אותם לכוכבים, מכבי לא מאריות אירופה (עם זאת, לא קבוצה קטנה, וצריכה לפתוח את הארנק פה ושם..), ולא יכולה להביא את השמות הגדולים
ריברס שחקן יחסית צעיר, בן 24, שיכול להפוך לשחקן לא רע בכלל באירופה. זה לא שאני מפנטז עליו בלילות, אבל אני מעדיף שחקנים כמוהו, כמו וויבר, וכמו הרבה אחרים שהשיא עוד לפניהם, מאשר שחקנים שלא יתקדמו עוד כמו סמית.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 21 יוני 2011, 20:02, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־27 אורחים