Holiday_Armadillo כתב:עכשיו בחדשות הספורט אמרו שמכבי יצטרכו לשלם פיצויים לטרוויזו..
נראה לי יש פה אנשים שמפתחים אופטימיות עכשיו
פיצויים בשביל השחקן הזה ? הלו מישהו השתגע ?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:עכשיו בחדשות הספורט אמרו שמכבי יצטרכו לשלם פיצויים לטרוויזו..
asafb96 כתב:בחדשות הספורט אומרים שהוא תחת חוזה ומכבי ישלמו ביי-אאוט![]()
נשמע מוזר שמכבי ישלמו ביי-אאוט על שחקן כזה במקום לתת חוזה לפריי אג'נט יותר טובים ממנו כמו מחיה ריברס או וויבר
ריברס יותר 2 מ-3,ובעצם הופך לקצת לא רלוונטי אחרי ההחתמה של הלפרין
וויבר יכול לשחק 1 עד 3,אבל הוא הכי פחות טוב ב-3
6 לב צהוב כתב:Holiday_Armadillo כתב:עכשיו בחדשות הספורט אמרו שמכבי יצטרכו לשלם פיצויים לטרוויזו..
פיצויים בשביל השחקן הזה ? הלו מישהו השתגע ?
yzafrir כתב:מאחיה לא חתם עדיין בצסקא ואין שום הודעה רישמית לגבי זה , האמת שמאז ה-9/6 לא הוזכר שום דבר לגבי מאחיה בנוגע לשום קבוצה .
יכול להיות שזה עוד הנפצה של אחד האתרים מחול....
asafb96 כתב:ריברס יותר 2 מ-3,ובעצם הופך לקצת לא רלוונטי אחרי ההחתמה של הלפרין
ריברס הוא סווינגמן שיכול לשחק 2-3, מה הקשר להחתמה של הלפרין?וויבר יכול לשחק 1 עד 3,אבל הוא הכי פחות טוב ב-3
לפני כמה שעות אמרת שוויבר בחיים לא יכול ליהיות1, עכשיו הוא יותר 1 מ3?![]()
ומה ההבדל אם הוא ישחק 2 או 3? השלשות יכנסו באחוזים יותר נמוכים? הוא יהיה יותר איטי? הוא 198 אתלט, מה הבעיה?
באירופה כל שחקן מעל 196 יכול לשחק 3, זה לא כמו בNBA. סאטו הוא 3 בגובה 194 והוא בטופ של אירופה שנים, אפילו הלפרין שיחק קצת כ3 העונה, אין שום בעיה שהוא ישחק 3, מה הופך אותו ל"פחות טוב" כ3 מ2?
yzafrir כתב:תשמעו , אני חייב לשבור איזה מיתוס לגבי וויבר , הוא כל מה שאתם אומרים עליו אבל הוא לא אתלט במיוחד , הטבעה שלו היא דבר די נדיר . ריאתי אותו בדי ליג העונה והוא עושה את רוב הנקודות שלו משלשות או מחצי מרחק , לפעמים הוא חודר לסל אבל הוא לא סלאשר במיוחד..
לא הבנתי.. הוא לא יכול בחיים לשחק כ1, אבל יותר טוב כ1 מאשר כ3? זאת הכוונה?כן,אמרתי שוויבר לא יכול להיות 1,אבל הוא עדיין יותר טוב ב-1 מאשר ב-3..למרות שהתכוונתי שהוא יותר טוב כקומבו גארד מאשר כסווינגמן..
ובדיוק בגלל העניין של ''אירופה-NBA'' ציינתי את העניין של וויבר ועמדה 3..כי רואים את הגובה שלו(בערך הממוצע לסווינגמן אירופאי)ואומרים ''יאללה הוא יכול לשחק 3'',אבל מכל העמדות בהן הוא יכול לשחק זאת העמדה שהוא הכי פחות אפקטיבי בה..בלי קשר לגובה ובלי קשר לכלום..
ריברס מאוד קשור להלפרין,כי סמית' שחקן שיכול לשחק ב-2 אבל יותר טוב ב-3,וריברס שחקן שיותר טוב ב-2 אבל יכול לשחק ב-3..אז לגמרי שיהיה פקק על עמדה 2? בלאט מעדיף שחקן שיכול לשחק את המשחק הכי טוב שלו בעמדה
yzafrir כתב:שחקן בגובה שלו שבקושי מטביע זה לא אתלט , הוא זריז ברגליים אבל לא מנתר גבוה....
בכל מקרה עכשיו כשמאחיה כנראה ירד מהפרק ולפי מה שזה נראה מכבי מחפש לחסוך בעמדה הזאת אני מתחיל לנטות לכיוון המעומד של חציל (אם אני לא טועה) דיויד לייטי...אני מעדיף כבר בסכומים נמוכים ללכת על שחקן שיכול להתפתח למשהו אדיר מאשר אחד שברור לי שהוא בינוני וכבר אין לו לאן להתקדם...
yzafrir כתב:שחקן בגובה שלו שבקושי מטביע זה לא אתלט , הוא זריז ברגליים אבל לא מנתר גבוה....
בכל מקרה עכשיו כשמאחיה כנראה ירד מהפרק ולפי מה שזה נראה מכבי מחפש לחסוך בעמדה הזאת אני מתחיל לנטות לכיוון המעומד של חציל (אם אני לא טועה) דיויד לייטי...אני מעדיף כבר בסכומים נמוכים ללכת על שחקן שיכול להתפתח למשהו אדיר מאשר אחד שברור לי שהוא בינוני וכבר אין לו לאן להתקדם...
לא הבנתי.. הוא לא יכול בחיים לשחק כ1, אבל יותר טוב כ1 מאשר כ3? זאת הכוונה?
בעל זבוב כתב:לקרא כאן את התגובות ולהתגלגל מצחוק.
אחרי העונה שעברה, לאנשים יש את החוצפה להתלונן ועוד על מה? למה לא ריוורס ע"ח סמית.
90% מהמשתמשים כאן אפילו לא יזהו את ריוורס באתה צינור ולא יכולים לאיית את שמו עבור חיפוש בגוגל ובאים בדרישות.
נכבאר, באמת שם ענק שדורש מעל מיליון, היה חרבנא שנתיים בפילזן.
ריוורס עדיין לא קרע סוליה.
וולש היה מפציץ בקבוצה שלא הגיעה לדבר וחצי דבר, אפילו לא לאליפויות בליגה שלה, גם כשהיא פייבוריטית.
סמית באמת היה רע באולקר, אבל כל אולקר היתה מסריחה אז ומנגד, זה ה-MVP שנתיים ביורוקאפ, הביא את בנטון הסמרטוטה עד חצי גמר הפלייאוף, זכה עם אייר אוולינו, קבוצה שגם אם תקבלו אקדח למוח, לא תמצאו אותה על המפה של איטליה, בגביע.
דחילראקום: תנו לבלאט קרדיט, בנושא של לבחור שחקנים אני סומך עליו לפני כל דיעה של פרשן, מולמד או משתמש בפורומים.
אחרי העונה שעברה, לאנשים יש את החוצפה להתלונן ועוד על מה? למה לא ריוורס ע"ח סמית.
90% מהמשתמשים כאן אפילו לא יזהו את ריוורס באתה צינור ולא יכולים לאיית את שמו עבור חיפוש בגוגל ובאים בדרישות.
דחילראקום: תנו לבלאט קרדיט, בנושא של לבחור שחקנים אני סומך עליו לפני כל דיעה של פרשן, מולמד או משתמש בפורומים.
ריוורס עדיין לא קרע סוליה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־27 אורחים