16 מאי 2016, 17:29
החציל האצטקי כתב:אני אתרגש מהפרישה של דווין סמית'.
16 מאי 2016, 17:32
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:אני אתרגש מהפרישה של דווין סמית'.
בסדר, כשיגיע הרגע עוד 4-5 שנים נתרגש כולנו ביחד.
ינאי- זה הדיבור.
16 מאי 2016, 17:39
16 מאי 2016, 18:30
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:אני אתרגש מהפרישה של דווין סמית'.
ינאי- זה הדיבור.
אני לא אתרגש, כי הלב שלי לא שם בקטע הזה, אבל אני מכבד אותו מאוד. אחד השחקנים שמוגדרים כ"גדולים" ובאמת ראויים לזה. (וכשיגיע זמנם של אליהו והלפרין לפרוש, אגיד בדיוק ההיפך).
לא שאני הייתי מעוניין שזה יבוא על הראש שלנו, אבל הגיע לו איזו אליפות או שתיים.
16 מאי 2016, 18:33
16 מאי 2016, 18:55
my man כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:אני אתרגש מהפרישה של דווין סמית'.
ינאי- זה הדיבור.
אני לא אתרגש, כי הלב שלי לא שם בקטע הזה, אבל אני מכבד אותו מאוד. אחד השחקנים שמוגדרים כ"גדולים" ובאמת ראויים לזה. (וכשיגיע זמנם של אליהו והלפרין לפרוש, אגיד בדיוק ההיפך).
לא שאני הייתי מעוניין שזה יבוא על הראש שלנו, אבל הגיע לו איזו אליפות או שתיים.
למה גדול? ולמה ראוי לזה? כי הוא נתן 39 עונות בליגה? לא גדול ולא בטיח..שחקן גדול מביא תארים.
16 מאי 2016, 19:11
16 מאי 2016, 19:13
my man כתב:אם אתה טוען שיוגב לעולם לא יהיה גדול אז גם טפירו לא גדול...
לא רואה שום הבדל ביניהם למען האמת..
יוגב באמת פשוט שיחק בקבוצה גדולה שהיתה גדולה מסך חלקיה...
פיתח את הקריירה שלו על האדום והלדפוק את מכבי- לא הצלחת לקחת אליפות? אל תבכה! לך תחפש תחברים שלך שיבכו איתך יחד על סמי בכר...
שחקן גדול מביא תארים כמו שאמרתי לא חלק מקבוצה שזכתה בתואר- הרי גם זיזיץ' זכה בתואר אלוף אירופה...טפירו ממש לא שחקן גדול!
16 מאי 2016, 19:16
yanay21 כתב:my man כתב:אם אתה טוען שיוגב לעולם לא יהיה גדול אז גם טפירו לא גדול...
פיתח את הקריירה שלו על האדום והלדפוק את מכבי- לא הצלחת לקחת אליפות? אל תבכה! לך תחפש תחברים שלך שיבכו איתך יחד על סמי בכר...
שחקן גדול מביא תארים כמו שאמרתי לא חלק מקבוצה שזכתה בתואר- הרי גם זיזיץ' זכה בתואר אלוף אירופה...טפירו ממש לא שחקן גדול!
אז שחקן שלא מביא אליפות לא יכול להיות שחקן גדול, כעיקרון?
16 מאי 2016, 19:20
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:אם אתה טוען שיוגב לעולם לא יהיה גדול אז גם טפירו לא גדול...
אז שחקן שלא מביא אליפות לא יכול להיות שחקן גדול, כעיקרון?
שחקן שכל הקריירה שלו סובבת רק סביב הלדפוק את מכבי ו"אני אצליח להביא אליפות גם בלי להיות חלק מהם" וכן סביב ה-"אכלו לי שתו לי" לא יכול להיות שחקן גדול!לא!
16 מאי 2016, 19:22
16 מאי 2016, 19:25
my man כתב:לא יודע ינאי מקום רגשי לא רגשי. האיש הזה לא עשה כמעט כלום בקריירה הארוכה (מאד) שלו...
16 מאי 2016, 19:34
yanay21 כתב:my man כתב:לא יודע ינאי מקום רגשי לא רגשי. האיש הזה לא עשה כמעט כלום בקריירה הארוכה (מאד) שלו...
מי כן שחקן גדול בעינייך? מהישראלים, כמובן
16 מאי 2016, 19:38
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:לא יודע ינאי מקום רגשי לא רגשי. האיש הזה לא עשה כמעט כלום בקריירה הארוכה (מאד) שלו...
עומרי כספי. לצערי אין יותר כאלה היום. זה מצרך נדיר כמו מלפפון בשל ביום שרב..
הדור הנוכחי של הכדורסלנים שלנו די רקוב..
אולי הדור הבא של דוסון ובלאט ושגב (ומאלטיט אני מתחיל להתייאש) יוציא איזו פנינה..כרגע השוק יבש יבש מאד..
16 מאי 2016, 19:39
16 מאי 2016, 19:47
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:לא יודע ינאי מקום רגשי לא רגשי. האיש הזה לא עשה כמעט כלום בקריירה הארוכה (מאד) שלו...
עומרי כספי. לצערי אין יותר כאלה היום. זה מצרך נדיר כמו מלפפון בשל ביום שרב..
הדור הנוכחי של הכדורסלנים שלנו די רקוב..
אולי הדור הבא של דוסון ובלאט ושגב (ומאלטיט אני מתחיל להתייאש) יוציא איזו פנינה..כרגע השוק יבש יבש מאד..
הייתי צריך לחדד, אני מתכוון לשחקנים מבוגרים יותר, כאלו שלקראת פרישה או כבר פרשו, אבל מהשנים האחרונות יחסית.
כתבת שזה מצרך נדיר, ושהדור רקוב. אבל זה חלק מהעניין, ש"גדולה" זה יחסי. ובדור שלו, טפירו הוא אחד הגדולים. יכול להיות שבראייה רחבה, אם משווים אותו לאירופה, או לשחקנים זרים בארץ, הוא לא משהו.אבל עדיין.
16 מאי 2016, 19:48
MTA2311 כתב:די אורי.
16 מאי 2016, 19:53
my man כתב:MTA2311 כתב:די אורי.
מה די? מה הקריטריון שלך ל"גדול"?