המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:האופציה הכי טובה היא ראנדולף
ממש מוזר שהוא עוד בלי קבוצה
rc4991 כתב:אותי מאוד מפתיע שהוא בקושי מוזכר בקשר לקבוצות אחרות
יש בי תקווה קטנה שהוא יתייבש קצת, יירד בדרישות שלו ואולי אולי מכבי תעשה מהלך
אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:אותי מאוד מפתיע שהוא בקושי מוזכר בקשר לקבוצות אחרות
שוב, הוא מנסה להשיג חוזה ב-NBA (מחר ייפתח החלון ב-NBA באופן רשמי). לכן הוא גם לא מוזכר כרגע כמועמד לקבוצות באירופה.
ואם לא יצליח במבוקשו, תהיה בטוח שהוא יוכל למצוא לעצמו יופי של חוזה באירופה.
rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:אותי מאוד מפתיע שהוא בקושי מוזכר בקשר לקבוצות אחרות
שוב, הוא מנסה להשיג חוזה ב-NBA (מחר ייפתח החלון ב-NBA באופן רשמי). לכן הוא גם לא מוזכר כרגע כמועמד לקבוצות באירופה.
אז מה שהוא מנסה nba, עדיין אפשר להיות מועמד לקבוצות באירופה ובינתיים חוץ מריאל וברצלונה לא שמענו כלום, ואצל שתיהן בכלל לא בטוח שהם באמת יביאו אותו
אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:אותי מאוד מפתיע שהוא בקושי מוזכר בקשר לקבוצות אחרות
אז מה שהוא מנסה nba, עדיין אפשר להיות מועמד לקבוצות באירופה ובינתיים חוץ מריאל וברצלונה לא שמענו כלום, ואצל שתיהן בכלל לא בטוח שהם באמת יביאו אותו
עובדה שלא. הבחור לא מנהל מו"מ מתקדם עם אף קבוצה באירופה בדיוק מהסיבה הזאת - הוא ממוקד כרגע בניסיון להשיג חוזה ב-NBA.
להציג את זה כאילו אין לו ביקוש באירופה או שלא הרבה קבוצות מעוניינות בשירותיו, זה די מגוחך. כל קבוצה באירופה תשמח לצרף אותו, אם יתאפשר לה.
גם על מלקולם דילייני וג'סטין המילטון לא שומעים כלום בימים האלה מהכיוון של אירופה, זה אומר שהם לא נמצאים בפנקסים או שלא רוצים אותם? לא, זה אומר שהם מכוונים למקום אחר בפלנטה (גם אם באופן זמני) והם דאגו להבהיר זאת לקבוצות שפנו אליהם.
Mitelka כתב:לא נסחף. הוא לא דיימונד גרין, אבל כן, הוא בהחלט יפתור הרבה דברים.
אני כן יכול מעט מעט מעט להחמיא למכבי על דרך ההסתכלות שלה על הבעיות. למרות שחלק מהאוהדים אולי מצפה לפתור את כל הבעיות הקטטוניות שהקבוצה יצרה בשנתיים בקיץ אחד, ולהביא תותח לכל עמדה פלוס תותח מחליף לכל עמדה, יחסית מכבי חושבת בכיוון חיובי. אי אפשר להשתחרר מכל 5-7 חוזים הבעייתים שלנו, ולא יביאו שני שחקני פנים מחליפים (ובצדק, צריך גארד) אז המחשבה על שחקן מהסוג הזה היא מחשבה חיובית מאוד. 4 טוב ובהחלט יכול לשחק 5 בליגה ובסיטואציות מסויימות. לא את כל הבעיות נפתור בקיץ אחד אבל אני לפחות מרוצה מדרך החשיבה.
מקווה שזה יצא לפועל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים