המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:היום בעבודה שמעתי מישהי שרה לילד שלה ''אני אנקה ואתה תטאטא'' ואמרתי ''אוו..היא גדלה על ציפי ללא הפסקה''
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:היום בעבודה שמעתי מישהי שרה לילד שלה ''אני אנקה ואתה תטאטא'' ואמרתי ''אוו..היא גדלה על ציפי ללא הפסקה''
הקלטות של עוזי חיטמן
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:היום בעבודה שמעתי מישהי שרה לילד שלה ''אני אנקה ואתה תטאטא'' ואמרתי ''אוו..היא גדלה על ציפי ללא הפסקה''
הקלטות של עוזי חיטמן
ציפי וספי
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:היום בעבודה שמעתי מישהי שרה לילד שלה ''אני אנקה ואתה תטאטא'' ואמרתי ''אוו..היא גדלה על ציפי ללא הפסקה''
הקלטות של עוזי חיטמן
ציפי וספי
גם
MTA2311 כתב:מי צריך החתמות, או כדורסל באופן כללי כשאפשר למלא עשרות דפים על דיסני ואופרות סבון.
לא תשברו אותנו מכבי.
חנו'ש כתב:אני עוד זוכרת שמסטיק בזוקה עלה כמה אגורות
וארטיק קרח עלה 80 אגורות
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מי צריך החתמות, או כדורסל באופן כללי כשאפשר למלא עשרות דפים על דיסני ואופרות סבון.
לא תשברו אותנו מכבי.
וארטיק קרח עלה 80 אגורות
התכוונת להגיד ''קרטיב''
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מי צריך החתמות, או כדורסל באופן כללי כשאפשר למלא עשרות דפים על דיסני ואופרות סבון.
לא תשברו אותנו מכבי.
וארטיק קרח עלה 80 אגורות
התכוונת להגיד ''קרטיב''
שלגון??
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מי צריך החתמות, או כדורסל באופן כללי כשאפשר למלא עשרות דפים על דיסני ואופרות סבון.
לא תשברו אותנו מכבי.
וארטיק קרח עלה 80 אגורות
התכוונת להגיד ''קרטיב''
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מי צריך החתמות, או כדורסל באופן כללי כשאפשר למלא עשרות דפים על דיסני ואופרות סבון.
לא תשברו אותנו מכבי.
וארטיק קרח עלה 80 אגורות
התכוונת להגיד ''קרטיב''
קרטיב? וואי כמה עצבנת אותי עכשיו
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מי צריך החתמות, או כדורסל באופן כללי כשאפשר למלא עשרות דפים על דיסני ואופרות סבון.
לא תשברו אותנו מכבי.
וארטיק קרח עלה 80 אגורות
התכוונת להגיד ''קרטיב''
שלגון??
קוקילידה?
MTA2311 כתב:מי צריך החתמות, או כדורסל באופן כללי כשאפשר למלא עשרות דפים על דיסני ואופרות סבון.
לא תשברו אותנו מכבי.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:מי צריך החתמות, או כדורסל באופן כללי כשאפשר למלא עשרות דפים על דיסני ואופרות סבון.
לא תשברו אותנו מכבי.
ישברו כמו גדולים, עוד שנה וחצי הפורום הזה שומם יותר מנס ציונה
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:מי צריך החתמות, או כדורסל באופן כללי כשאפשר למלא עשרות דפים על דיסני ואופרות סבון.
לא תשברו אותנו מכבי.
ישברו כמו גדולים, עוד שנה וחצי הפורום הזה שומם יותר מנס ציונה
היית רוצה
זאת אומרת....היי
לא תשברו אותנו מכבי.
my man כתב:MTA2311 כתב:מי צריך החתמות, או כדורסל באופן כללי כשאפשר למלא עשרות דפים על דיסני ואופרות סבון.
לא תשברו אותנו מכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־10 אורחים