er79 כתב:איזה טעות. לא נותר 4 איכותי להשקיע בו. אני גם לא חושב ששחקן בעמדה 4 זה שחקן שצריך להוציא עליו סכום כסף גבוה יותר מאשר על גארד או סנטר
אל דאגה. לא יוציאו כסף גדול על אף אחד.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:איזה טעות. לא נותר 4 איכותי להשקיע בו. אני גם לא חושב ששחקן בעמדה 4 זה שחקן שצריך להוציא עליו סכום כסף גבוה יותר מאשר על גארד או סנטר
my man כתב:זה אשכרה עונת אפי אול אובר אגיין...
rc4991 כתב:my man כתב:זה אשכרה עונת אפי אול אובר אגיין...
רק שהפעם הפורמט רצחני
עצוב מאוד שיש סטנדרטים כל כך נמוכים לאוהדים
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:my man כתב:זה אשכרה עונת אפי אול אובר אגיין...
רק שהפעם הפורמט רצחני
רוני, הייתכן ונדבקת בפסימיות של הפורום?
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:my man כתב:זה אשכרה עונת אפי אול אובר אגיין...
רק שהפעם הפורמט רצחני
לא נדבקתי בכלום, אני ריאלי לפי המצב הנתון וזה רק מראה שאני לא מקובע בדיעה
מקודם היו לנו ווימס, מילר וסגל לא רע שעם עוד שתי החתמות טובות היה הופך לטוב
מאז מילר מת והאוול סיכם ונראה ששום דבר כבר לא ימנע עונה עגומה
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:my man כתב:זה אשכרה עונת אפי אול אובר אגיין...
רק שהפעם הפורמט רצחני
my man כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:my man כתב:זה אשכרה עונת אפי אול אובר אגיין...
רק שהפעם הפורמט רצחני
מה זה משנה אם אתה מקובע בדיעה? אנחנו פשוט ראינו לאן זה הולך...ומסתבר(שוקינג בעוד 3..2..1..) שצדקנו ואכן הבנייה מזעזעת...
rc4991 כתב:לא, המהלכים האחרונים של מכבי היו נוראים, הראשונים היו טובים מאוד
אי אפשר לבקר על ההתחלה
my man כתב:rc4991 כתב:לא, המהלכים האחרונים של מכבי היו נוראים, הראשונים היו טובים מאוד
אי אפשר לבקר על ההתחלה
אבל בעוד אתה חזרת ואמרת שחכו זה עוד יכול להיות טוב הרבה אמרו לך(ואני ביניהם) שאין לך למה לצפות ולא יביאו שחקנים שיסגרו את הסגל בצורה טובה...כאילו באמת שחקן אחד שנפצע פירק פה את כל מה שהולך להיות- זה אומר בדיוק שיש פה משהו עקום מהשורש..
rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:לא, המהלכים האחרונים של מכבי היו נוראים, הראשונים היו טובים מאוד
אי אפשר לבקר על ההתחלה
אבל בעוד אתה חזרת ואמרת שחכו זה עוד יכול להיות טוב הרבה אמרו לך(ואני ביניהם) שאין לך למה לצפות ולא יביאו שחקנים שיסגרו את הסגל בצורה טובה...כאילו באמת שחקן אחד שנפצע פירק פה את כל מה שהולך להיות- זה אומר בדיוק שיש פה משהו עקום מהשורש..
אני לא מסכים, מילר פירק הכל כי באמת ציפיתי ממנו לאולסטאר והוא לא שחקן שאפשר להחליף
במידה והוא היה נשאר כאן בנוסף להחתמות של גארד טוב ולאוול, היה יכול להיות פה סגל טוב
my man כתב:rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:לא, המהלכים האחרונים של מכבי היו נוראים, הראשונים היו טובים מאוד
אי אפשר לבקר על ההתחלה
אני לא מסכים, מילר פירק הכל כי באמת ציפיתי ממנו לאולסטאר והוא לא שחקן שאפשר להחליף
במידה והוא היה נשאר כאן בנוסף להחתמות של גארד טוב ולאוול, היה יכול להיות פה סגל טוב
אבל רגע..עם גארד טוב ולאוול הסגל עדיין(גם עכשיו) יהיה טוב(לא מעולה אבל טוב..)הסיפור הוא שלא גארד טוב ולא לאוול מעולם לא היו בתכנון לא עכשיו ובטח שלא לפני הפציעה...
rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:לא, המהלכים האחרונים של מכבי היו נוראים, הראשונים היו טובים מאוד
אי אפשר לבקר על ההתחלה
אבל רגע..עם גארד טוב ולאוול הסגל עדיין(גם עכשיו) יהיה טוב(לא מעולה אבל טוב..)הסיפור הוא שלא גארד טוב ולא לאוול מעולם לא היו בתכנון לא עכשיו ובטח שלא לפני הפציעה...
יש כבר את האוול כך שלאוול בטח לא יבוא ובחיים לא יביאו מחליף ברמה של מילר
כל עוד לא ישקיעו סכומים גבוהים בגארד ופורוורד העונה הזאת תלך לפח כבר עכשיו
rc4991 כתב:שחקנים כמו לאוול וגארדים סף NBA לא צריכים לעלות המון
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־13 אורחים