02 אוגוסט 2016, 02:58
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:מעניין מה נעשה כשאפילו להתלונן על הקבוצה לא יהיה לנו חשק
תמיד יהיה על מה להתלונן
אם לא מכבי אז על החתימה של אורי
בשביל זה יש קבוצות וואטסאפ ,השאלה אם זה יחזיק פורום. כי תכל'ס, אנחנו חופרים פה ומספימים, אבל יש איזו תכלית לפורום. האם באמת נתנהל ככה גם עוד שנה, שנתיים, שלוש? זה מחרפן. להמתין למשהו שלא יבוא
אני אישית מאמינה שכן
02 אוגוסט 2016, 02:59
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:מעניין מה נעשה כשאפילו להתלונן על הקבוצה לא יהיה לנו חשק
תמיד יהיה על מה להתלונן
בשביל זה יש קבוצות וואטסאפ ,השאלה אם זה יחזיק פורום. כי תכל'ס, אנחנו חופרים פה ומספימים, אבל יש איזו תכלית לפורום. האם באמת נתנהל ככה גם עוד שנה, שנתיים, שלוש? זה מחרפן. להמתין למשהו שלא יבוא
02 אוגוסט 2016, 02:59
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:מעניין מה נעשה כשאפילו להתלונן על הקבוצה לא יהיה לנו חשק
תמיד יהיה על מה להתלונן
אני אישית מאמינה שכן
יכול להיות שאת צודקת, ולך יש עבר עשיר משלי בפורום.
הכי כיף לי פה בעולם, אבל גם מדכא, לא כי לא טוב פה, אלא כי זה מרגיש שזו כבר לא המתנה, אלא המצב הקבוע. ואני פשוט חייב להיות אדיש כדי שזה לא יחרפן אותי.
02 אוגוסט 2016, 03:01
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:מעניין מה נעשה כשאפילו להתלונן על הקבוצה לא יהיה לנו חשק
תמיד יהיה על מה להתלונן
תשמע, איכשהו כתבנו בת'רד הזה 45 עמודים תוך שבוע למרות שלא היה שום שחקן מועמד. אף לא אחד!
אז לא נראה שלפורום תהיה בעייה להמשיך להתקיים גם אם הקבוצה תקרוס סופית ותרד לליגה הלאומית.
02 אוגוסט 2016, 03:02
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:[quote="yanay21"]מעניין מה נעשה כשאפילו להתלונן על הקבוצה לא יהיה לנו חשק
תמיד יהיה על מה להתלונן
אני אישית מאמינה שכן
יכול להיות שאת צודקת, ולך יש עבר עשיר משלי בפורום.
הכי כיף לי פה בעולם, אבל גם מדכא, לא כי לא טוב פה, אלא כי זה מרגיש שזו כבר לא המתנה, אלא המצב הקבוע. ואני פשוט חייב להיות אדיש כדי שזה לא יחרפן אותי.
02 אוגוסט 2016, 03:03
yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:מעניין מה נעשה כשאפילו להתלונן על הקבוצה לא יהיה לנו חשק
תמיד יהיה על מה להתלונן
תשמע, איכשהו כתבנו בת'רד הזה 45 עמודים תוך שבוע למרות שלא היה שום שחקן מועמד. אף לא אחד!
אז לא נראה שלפורום תהיה בעייה להמשיך להתקיים גם אם הקבוצה תקרוס סופית ותרד לליגה הלאומית.
זו הנקודה שלי. כי כרגע, למרות שכולנו יודעים שזה אבוד, יש לנו יותר עבר חיובי מאשר שלילי מאחורנו, כי בד"כ אנחנו אחלה קבוצה. אז אולי יש מקום לא מודע שמחכה, שיודע שכל הספאם פה זו הקדמה למשהו אחר. אבל עם הזמן, שנה, שנתיים, שלוש, זה פשוט לא. מישהו באמת יכתוב על הקבוצה אם היא לא תעבור טופ16 חמש-שש שנים? בקושי תעשה גמר בארץ, שלא לדבר על אליפות? הפורום הוא תזכורת תמידית לזה.
02 אוגוסט 2016, 03:04
02 אוגוסט 2016, 03:04
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:[quote="yanay21"]מעניין מה נעשה כשאפילו להתלונן על הקבוצה לא יהיה לנו חשק
תמיד יהיה על מה להתלונן
זו הנקודה שלי. כי כרגע, למרות שכולנו יודעים שזה אבוד, יש לנו יותר עבר חיובי מאשר שלילי מאחורנו, כי בד"כ אנחנו אחלה קבוצה. אז אולי יש מקום לא מודע שמחכה, שיודע שכל הספאם פה זו הקדמה למשהו אחר. אבל עם הזמן, שנה, שנתיים, שלוש, זה פשוט לא. מישהו באמת יכתוב על הקבוצה אם היא לא תעבור טופ16 חמש-שש שנים? בקושי תעשה גמר בארץ, שלא לדבר על אליפות? הפורום הוא תזכורת תמידית לזה.
02 אוגוסט 2016, 03:06
02 אוגוסט 2016, 03:09
MTA2311 כתב:האנשים שם לא יודעים לבנות קבוצה. זה הוכח פעם אחר פעם בעשור האחרון.
02 אוגוסט 2016, 03:12
toja27 כתב:MTA2311 כתב:האנשים שם לא יודעים לבנות קבוצה. זה הוכח פעם אחר פעם בעשור האחרון.
בוא תראה את ההישגים של העשור האחרון עם התקציב של הקבוצה ביחס ליריבות האחרות מהיורוליג ותראה שההישגים יפים. הם יודעים לבנות , לא תמיד בהצלחה אבל זה נורמלי. הבעיה היא נטו במגבלת התקציב שישנה ובעובדה שהם לא עושים משהו בעניין כמו להביא משקיע רציני נוסף או למכור את המניות שלהם למישהו אחר.
02 אוגוסט 2016, 03:12
toja27 כתב:MTA2311 כתב:האנשים שם לא יודעים לבנות קבוצה. זה הוכח פעם אחר פעם בעשור האחרון.
בוא תראה את ההישגים של העשור האחרון עם התקציב של הקבוצה ביחס ליריבות האחרות מהיורוליג ותראה שההישגים יפים. הם יודעים לבנות , לא תמיד בהצלחה אבל זה נורמלי. הבעיה היא נטו במגבלת התקציב שישנה ובעובדה שהם לא עושים משהו בעניין כמו להביא משקיע רציני נוסף או למכור את המניות שלהם למישהו אחר.
02 אוגוסט 2016, 03:18
02 אוגוסט 2016, 03:21
toja27 כתב:נחמד שאתם זוקפים את ההישגים לזכותו של בלאט או המזל כשנוח, באותה מידה מה שקרה בשנתיים האחרונות זה חוסר מזל וגיא גודס. גם בתקופתו של בלאט ואפילו לפני ההנהלה בנתה ביחד איתו את הקבוצה. ינאי תסתכל על קבוצות כמו צסק"א, ברצלונה, מדריד ותראה את ההישגים שלהם ביחס לתקציב שלהם. תראה שמכבי עדיפה עליה. ואני אחזור שוב , לדעתי שורש הבעיה הוא בכך שההנהלה מנסה לעקם, לעשות קיצורי דרך, להתחכם כדי לבנות קבוצה שתילחם עם הקבוצות הגדולות בלי שיש לה את התקציב לכך. המסקנה הברורה מבחינתי, שימצאו דרך להגדיל את התקציב או שיפנו מקום. עם כל הכבוד וההערכה שיש לי כלפיהם ויש.
02 אוגוסט 2016, 03:27
02 אוגוסט 2016, 03:27
MTA2311 כתב:toja27 כתב:נחמד שאתם זוקפים את ההישגים לזכותו של בלאט או המזל כשנוח, באותה מידה מה שקרה בשנתיים האחרונות זה חוסר מזל וגיא גודס. גם בתקופתו של בלאט ואפילו לפני ההנהלה בנתה ביחד איתו את הקבוצה. ינאי תסתכל על קבוצות כמו צסק"א, ברצלונה, מדריד ותראה את ההישגים שלהם ביחס לתקציב שלהם. תראה שמכבי עדיפה עליה. ואני אחזור שוב , לדעתי שורש הבעיה הוא בכך שההנהלה מנסה לעקם, לעשות קיצורי דרך, להתחכם כדי לבנות קבוצה שתילחם עם הקבוצות הגדולות בלי שיש לה את התקציב לכך. המסקנה הברורה מבחינתי, שימצאו דרך להגדיל את התקציב או שיפנו מקום. עם כל הכבוד וההערכה שיש לי כלפיהם ויש.
תבחר עונה אחת מאז 2008 נגיד ותנתח לי מקצועית למה הבנייה בה הייתה נכונה.
02 אוגוסט 2016, 03:29
02 אוגוסט 2016, 03:32
02 אוגוסט 2016, 03:34
02 אוגוסט 2016, 03:35
toja27 כתב:נחמד שאתם זוקפים את ההישגים לזכותו של בלאט או המזל כשנוח, באותה מידה מה שקרה בשנתיים האחרונות זה חוסר מזל וגיא גודס. גם בתקופתו של בלאט ואפילו לפני ההנהלה בנתה ביחד איתו את הקבוצה. ינאי תסתכל על קבוצות כמו צסק"א, ברצלונה, מדריד ותראה את ההישגים שלהם ביחס לתקציב שלהם. תראה שמכבי עדיפה עליה. ואני אחזור שוב , לדעתי שורש הבעיה הוא בכך שההנהלה מנסה לעקם, לעשות קיצורי דרך, להתחכם כדי לבנות קבוצה שתילחם עם הקבוצות הגדולות בלי שיש לה את התקציב לכך. המסקנה הברורה מבחינתי, שימצאו דרך להגדיל את התקציב או שיפנו מקום. עם כל הכבוד וההערכה שיש לי כלפיהם ויש.