14 נובמבר 2016, 23:06
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:איתי-שגב כתב:חחחחחח הכרוז של קריית גת מנסה לייצר אווירה של קהל כלשהו. הוא פשוט שר שירים שלמים.
זה חוקי בכלל?
מה אתה רוצה, "איה איה קרית גת" לא מתחרז
נשבע שידעתי שתכתוב את זה!
איתי-שגב כתב:כל הקבוצות שהיו בפיינל פור שנה שעברה, הפסידו במחזור הזה.
איתי-שגב כתב:כל הקבוצות שהיו בפיינל פור שנה שעברה, הפסידו במחזור הזה.
14 נובמבר 2016, 23:07
my man כתב:איתי-שגב כתב:כל הקבוצות שהיו בפיינל פור שנה שעברה, הפסידו במחזור הזה.
כי הפיינל פור הישראלי מעיד על רמה גבוהה של כדורסל
14 נובמבר 2016, 23:09
14 נובמבר 2016, 23:10
felix_r כתב:הגעתי למסקנה, שהרבה יותר משתלם בליגה הזאת להיות "אוהד נגד" מאשר "אוהד של" קבוצה כלשהי. למה? כי תמיד תמצא איזו קבוצה שאתה שונא, שתפסיד ותגרום לך שימחה לאיד
14 נובמבר 2016, 23:10
felix_r כתב:הגעתי למסקנה, שהרבה יותר משתלם בליגה הזאת להיות "אוהד נגד" מאשר "אוהד של" קבוצה כלשהי. למה? כי תמיד תמצא איזו קבוצה שאתה שונא, שתפסיד ותגרום לך שימחה לאיד
14 נובמבר 2016, 23:11
איתי-שגב כתב:felix_r כתב:הגעתי למסקנה, שהרבה יותר משתלם בליגה הזאת להיות "אוהד נגד" מאשר "אוהד של" קבוצה כלשהי. למה? כי תמיד תמצא איזו קבוצה שאתה שונא, שתפסיד ותגרום לך שימחה לאיד
אשכרה. מכבי, ירושלים והפועל מפסידים במחזור אחד ואין שום פליאה. מכרה זהב להייטרים.
14 נובמבר 2016, 23:12
yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:felix_r כתב:הגעתי למסקנה, שהרבה יותר משתלם בליגה הזאת להיות "אוהד נגד" מאשר "אוהד של" קבוצה כלשהי. למה? כי תמיד תמצא איזו קבוצה שאתה שונא, שתפסיד ותגרום לך שימחה לאיד
אשכרה. מכבי, ירושלים והפועל מפסידים במחזור אחד ואין שום פליאה. מכרה זהב להייטרים.
כולם מרוצים ואומללים
14 נובמבר 2016, 23:12
איתי-שגב כתב:felix_r כתב:הגעתי למסקנה, שהרבה יותר משתלם בליגה הזאת להיות "אוהד נגד" מאשר "אוהד של" קבוצה כלשהי. למה? כי תמיד תמצא איזו קבוצה שאתה שונא, שתפסיד ותגרום לך שימחה לאיד
14 נובמבר 2016, 23:13
felix_r כתב:איתי-שגב כתב:felix_r כתב:הגעתי למסקנה, שהרבה יותר משתלם בליגה הזאת להיות "אוהד נגד" מאשר "אוהד של" קבוצה כלשהי. למה? כי תמיד תמצא איזו קבוצה שאתה שונא, שתפסיד ותגרום לך שימחה לאיד
וגם אם במקרה אתה לא שונא אף קבוצה שהפסידה, תמיד יש את דארושפאקה של בלאט, שתפסיד ב 2 נקודות לבשיקטאש
14 נובמבר 2016, 23:13
my man כתב:yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:felix_r כתב:הגעתי למסקנה, שהרבה יותר משתלם בליגה הזאת להיות "אוהד נגד" מאשר "אוהד של" קבוצה כלשהי. למה? כי תמיד תמצא איזו קבוצה שאתה שונא, שתפסיד ותגרום לך שימחה לאיד
כולם מרוצים ואומללים
משפט גדול!!!
14 נובמבר 2016, 23:14
my man כתב:felix_r כתב:איתי-שגב כתב:felix_r כתב:הגעתי למסקנה, שהרבה יותר משתלם בליגה הזאת להיות "אוהד נגד" מאשר "אוהד של" קבוצה כלשהי. למה? כי תמיד תמצא איזו קבוצה שאתה שונא, שתפסיד ותגרום לך שימחה לאיד
וגם אם במקרה אתה לא שונא אף קבוצה שהפסידה, תמיד יש את דארושפאקה של בלאט, שתפסיד ב 2 נקודות לבשיקטאש
גם אתה שונא את בלאט?
14 נובמבר 2016, 23:15
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:felix_r כתב:הגעתי למסקנה, שהרבה יותר משתלם בליגה הזאת להיות "אוהד נגד" מאשר "אוהד של" קבוצה כלשהי. למה? כי תמיד תמצא איזו קבוצה שאתה שונא, שתפסיד ותגרום לך שימחה לאיד
כולם מרוצים ואומללים
משפט גדול!!!
"כל הקבוצות האומללות, אומללות כל אחת על פי דרכה"
14 נובמבר 2016, 23:16
14 נובמבר 2016, 23:17
yanay21 כתב:הכי לא, נתקעתי באמצע של הספר הזה, לא היו לי כוחות
14 נובמבר 2016, 23:19
my man כתב:yanay21 כתב:הכי לא, נתקעתי באמצע של הספר הזה, לא היו לי כוחות
למה..הכי מתאים לך..
14 נובמבר 2016, 23:21
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:הכי לא, נתקעתי באמצע של הספר הזה, לא היו לי כוחות
למה..הכי מתאים לך..
אני אוהב ספרות אמריקאית מנוונת![]()
למרות שאחרי העונה הזו אני כנראה מסיים כמו אנה
14 נובמבר 2016, 23:21
14 נובמבר 2016, 23:22