פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג מחזור 3: מכבי נגד גלאטסראיי - רביעי 21:00

27 אוקטובר 2016, 12:42

er79 כתב:
ankram כתב:צריך לשחרר את אלכסנדר ויבזורי מהקבוצה. הם נון פקטור, ושניהם לא שומרים. להעיף את מכור הקראק הזה ראד ולהביא 4 4.5 שמסוגל לשמור ולקחת ריבאונד.
וחייבים להחזיר את הישראלים לקבוצה ביחוד את הצברים למרות כל מה שכותבים עליהם. בלעדיהם הקבוצה תתפרק סופית ולחלוטין.

אם אני בהנהלת מכבי בעונה הבאה אף אחד מהישראלים בקבוצה הנוכחית לא נשאר, למעט אולי שגב. אני מבצע זעזוע שלם, מהפך, מביא דם צעיר ורענן, בחורים רעבים שיבואו בקטן ויצליחו בגדול. לא משאיר את מקל, לא את אוחיון, לא את פניני ולא את סילבן. יש חומר שניתן לעבוד איתו. יש את בלייזר, משעור, אולי יפתח זיו, אולי מתאזרח מהמכללות, שון דוסון. די, נמאס כבר מהרוסטר הנוכחי.

שמות כמו יפתח זיו פחות רלוונטיים, מוקדם מידי בשבילו ובשביל מכבי. אבל אני מסכים עם הגישה הכללית.
אפשר וצריך להביא שחקנים צעירים ורעבים יותר (אם כי כאלו שגם ידעו את מקומם בקבוצה כשחקנים משלימים), וסביר להניח שיהיו מתאזרחים מועילים יותר בשוק מאלכסנדר (הוואל קרוב לוודאי, אולי פול דילייני).
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 27 אוקטובר 2016, 13:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

27 אוקטובר 2016, 12:44

ברור שצריך לעקוב אחרי יפתח זיו לפני שקובעים עמדה סופית. העיקר פה הוא הרעיון הכללי לנקות אורוות

27 אוקטובר 2016, 12:58

ראיתי את המשחק עכשיו, כמה נקודות :
קודם כל נפלתי על צירבס שלא בצדק לפחות בהקשר המשחק הזה. הוא היה סביר לדעתי
- מאוד אהבתי את החילופים של רמי הדר(חוץ בפעמים בודדות). הוציא שחקנים בזמן. לא התבייש להוציא את גדאולוק כשהראה סימנים של חיפוף, וגם עלה עם סילי במקומו בחצי השני כדי לשפר את ההגנה. הכניס והוציא את סילי במהירות בהתחלה כי ראה שבאותם רגעים לא היה בפוקוס. ובכללי שלט במשחק יפה. הקרין רוגע במשחק חשוב מאוד. מאוד מרוצה.
-סילי שחקן פנטסטי ! מאוד מאוד אוהב אותו. עושה את כל הדברים הקטנים והגדולים שצריכים מהמחליף שלך.
-וימס ואייברסון במשחק טוב מאוד.
-גדאולוק חפיפניק משהו בהגנה, ראד היה רע בהתחלה אבל לזכותו יאמר שהוא לא כופה את עצמו על המשחק. סמית היה בינוני במהלך המשחק ובסוף נדלק קצת.
-עד שמקל לא נכנס ציברס לא היה במשחק. מקל חיפש את צירבס ווהכניס אותו למשחק. זאת לא הפעם הראשונה שמקל עושה זאת. גם עם אלכסנדר זה היה דומה. נותן לו מילה טובה על זה. לדעתי שיחק לא מספיק והיה צריך להשאיר אותו ולא להכניס את אוחיון על חשבונו. ואוחיון צריך להוריד את מינון הזריקות שלו.
-גלטסראי נהנתה מיום טוב יחסית מחוץ קשת השלוש.
-יש טעיות בהגנה שלהערכתי ישתפרו כי זה פשוט עניין של תיאום. דברים אחרים כמו הרצון של גאודלוק לשמור או האיטיות ברגליים של סמית יהיה רשה לשפר.

סה"כ אני יצאתי מעודד מאוד.

אותי מדאיג יותר העניין הזה של מחנאות בין ישראלים וזרים. כי בשני יש שחקנים דומיננטיים באופי וזה מדאיג. מקווה שמכבי מטפלים בזה ויגיעו למקום של שלום.

27 אוקטובר 2016, 13:05

toja27 כתב:-גלטסראי נהנתה מיום טוב יחסית מחוץ קשת השלוש.

הפלא ופלא. כמעט כל הקבוצות שמשחקות נגד ה-אין הגנה של מכבי תופסות יום טוב משלוש.

27 אוקטובר 2016, 13:30

er79 כתב:ברור שצריך לעקוב אחרי יפתח זיו לפני שקובעים עמדה סופית. העיקר פה הוא הרעיון הכללי לנקות אורוות

אגב, לקראת העונה הבאה גם שווה לשקול בכובד ראש מועמדותו של ווסטרמן, שנראה בכושר נוכחי טוב. יש מספיק חומר טוב שיכול להחליף את הקאדר הישראלי הנוכחי.

27 אוקטובר 2016, 13:46

er79 כתב:אגב, לקראת העונה הבאה גם שווה לשקול בכובד ראש מועמדותו של ווסטרמן, שנראה בכושר נוכחי טוב. יש מספיק חומר טוב שיכול להחליף את הקאדר הישראלי הנוכחי.

לחלוטין, השאלה את מי מהישראלים יסכימו לשחרר ולפצות. כרגע קשה לראות את מכבי מוותרים גם על אוחיון וגם על מקל בקיץ (תלוי הרבה בסעיפי היציאה שיש על כל אחד מהם), למרות שזה בלי ספק יהיה הצעד הנכון. ללנדסברג יש חוזה לעונה נוספת מעבר לזאת הנוכחית, וגם ככה הוא יושב על עמדות שעמוסות זרים.

אני מהמר שאלכסנדר, יבזורי ואחד מבין אוחיון/מקל יוחלפו. אולי אולי פניני, אם יסיים חלש את העונה בכל אופן.

27 אוקטובר 2016, 14:06

להגיד שלמכבי יש בעיה רק ב4.. נו, מה עוד אפשר להגיד על זה?

שימו לב לסטטיסטיקות של שחקנים נגדנו מתחילת העונה. שחקנים בעמדה 5 עשו עלינו שיאי קריירה, קבוצות שברו נגדנו שיאי ריבאונד התקפה, אין לנו אף 5 שמסוגל לשמור פיק אנד רול.

27 אוקטובר 2016, 14:21

זה נראה כמו משחק אימון, גלא עומדים על קו השלוש לפעמים לבד כמה שניות טובות בלי שום הפרעה ,ממש ביזיון.

27 אוקטובר 2016, 14:58

er79 כתב:
ankram כתב:צריך לשחרר את אלכסנדר ויבזורי מהקבוצה. הם נון פקטור, ושניהם לא שומרים. להעיף את מכור הקראק הזה ראד ולהביא 4 4.5 שמסוגל לשמור ולקחת ריבאונד.
וחייבים להחזיר את הישראלים לקבוצה ביחוד את הצברים למרות כל מה שכותבים עליהם. בלעדיהם הקבוצה תתפרק סופית ולחלוטין.

אם אני בהנהלת מכבי בעונה הבאה אף אחד מהישראלים בקבוצה הנוכחית לא נשאר, למעט אולי שגב. אני מבצע זעזוע שלם, מהפך, מביא דם צעיר ורענן, בחורים רעבים שיבואו בקטן ויצליחו בגדול. לא משאיר את מקל, לא את אוחיון, לא את פניני ולא את סילבן. יש חומר שניתן לעבוד איתו. יש את בלייזר, משעור, אולי יפתח זיו, אולי מתאזרח מהמכללות, שון דוסון. די, נמאס כבר מהרוסטר הנוכחי.

זה היה צריך לקרות כבר השנה... כתבתי את זה כל כך הרבה פעמים..

27 אוקטובר 2016, 16:03

MTA2311 כתב:להגיד שלמכבי יש בעיה רק ב4.. נו, מה עוד אפשר להגיד על זה?

שימו לב לסטטיסטיקות של שחקנים נגדנו מתחילת העונה. שחקנים בעמדה 5 עשו עלינו שיאי קריירה, קבוצות שברו נגדנו שיאי ריבאונד התקפה, אין לנו אף 5 שמסוגל לשמור פיק אנד רול.

יש בעיות הגנתיות במכבי בכל העמדות. בוא נתייחס לזה כעובדה.
מכבי תצטרך לשמור חזק, חכם, קבוצתי. שחקנים יצטרכו לעשות רוטציות, לבוא לעזרות, לרמות מהקלעים החלשים (ביורוליג הנוכחית אין כאלה כמעט).
יש למכבי פוטנציאל פיזי-אתלטי מצויין למשל. ללחוץ, לחטוף, לחסום, להרביץ. היא כרגע לא מנצלת אותו בכלל כי היא משחקת סמול בול במקום ביג בול.

קשה לך בהגנה בפיק אנד רול כי אין לך אף פעם גבוה שמגיע לעזרה (כי יש לך תמיד גבוה אחד בלבד על המגרש).
קשה לך בפרימטר כי ההגנה האינדיבידואלית חלשה. קשה לך בהכל. אז אפשר לעצום עיניים ולהתעלם מזה, אפשר לנשוך שפתיים ולחכות לקווינסי בעוד חודשיים, ואפשר להתחזק ולכוון לפיינל פור.

אפשר גם למנות את רמי הדר.

27 אוקטובר 2016, 16:05

LIAV10 כתב:אגב, הסיבה המרכזית שלא אחד מנוי היא לא זריקת הזין של הקבוצה ולא זה שלא אהיה בכלל בארץ בעונה הבאה, אלא הקהל המסריח של מכבי.
שונא אותו, סבל לשבת שם.

מה הכוונה?

27 אוקטובר 2016, 17:20

אפרופו קהל...ישב לידי אתמול מישהו ששאל באיזה ימים מכבי משחקים
כאילו WTF, משום מה הוא גם היה במסע"ת אחרי זה אבל הוא בטח לא מהתחום ובטח סתם סידרו לו משהו אבל עדיין

27 אוקטובר 2016, 17:21

rc4991 כתב:אפרופו קהל...ישב לידי אתמול מישהו ששאל באיזה ימים מכבי משחקים
כאילו WTF, משום מה הוא גם היה במסע"ת אחרי זה אבל הוא בטח לא מהתחום ובטח סתם סידרו לו משהו אבל עדיין

יש מצב שזה גלדסטון?

27 אוקטובר 2016, 17:23

האמת שעם הפורמט החדש גם אני לא ממש יודעת מתי מכבי משחקת

27 אוקטובר 2016, 17:24

MaccabiTA כתב:

יש מצב שזה גלדסטון?

הוא מתכרבל עם שימון, בטוח הוא יודע

27 אוקטובר 2016, 17:33

MaccabiTA כתב:

יש מצב שזה גלדסטון?

:laugh2

27 אוקטובר 2016, 22:48

MaccabiTA כתב:
LIAV10 כתב:אגב, הסיבה המרכזית שלא אחד מנוי היא לא זריקת הזין של הקבוצה ולא זה שלא אהיה בכלל בארץ בעונה הבאה, אלא הקהל המסריח של מכבי.
שונא אותו, סבל לשבת שם.

מה הכוונה?

חרא קהל, עכשיו גם לעמוד בזמן הצגת השחקנים זה אסור.
שנה מהיום הם גם לא עומדים בתקווה, פשוט קהל קונצרטים, דוחה אותי.
נגד דרוש איזה בן זונה צעק עלי שאני עומד ומפריע לאבא שלו (הבן גם עמד אגב), אז אמרתי לו שהוא על הזין שלי ושיתחיל להתרגל, בדר״כ הם שותקים אחרי, אבל זה כבר מתיש, ובכללי הרמה של הקהל מביכה ואני כבר לא נהנה במשחקים בגלל הסובבים אותי.

28 אוקטובר 2016, 16:26

המשחק המלא

28 אוקטובר 2016, 16:31

LIAV10 כתב:
MaccabiTA כתב:
שונא אותו, סבל לשבת שם.

מה הכוונה?

נגד דרוש איזה בן זונה צעק עלי שאני עומד ומפריע לאבא שלו (הבן גם עמד אגב), אז אמרתי לו שהוא על הזין שלי ושיתחיל להתרגל, בדר״כ הם שותקים אחרי, אבל זה כבר מתיש, ובכללי הרמה של הקהל מביכה ואני כבר לא נהנה במשחקים בגלל הסובבים אותי.

:like:
הקהל באמת מביך, אבל כשהקבוצה רצה והגייט מתחיל לשיר, בדרך כלל הקהל מצטרף ויותר אווריה נהדרת.
הקטע הוא, שזה אולי דקה וחצי.

28 אוקטובר 2016, 16:38

איתי-שגב כתב:
LIAV10 כתב:
MaccabiTA כתב:
שונא אותו, סבל לשבת שם.

מה הכוונה?

:like:
הקהל באמת מביך, אבל כשהקבוצה רצה והגייט מתחיל לשיר, בדרך כלל הקהל מצטרף ויותר אווריה נהדרת.
הקטע הוא, שזה אולי דקה וחצי.

אתה לא אשם אבל זה לא ההיכל שאנחנו מכירים!
ההיכל בסדרה מול בולוניה או מול ז'לגיריס וכמובן בפיינלפור היה מרעיד את הברכיים של היריבות בקטע אחר יעני...
תחפש מה באזילה אמר אחרי הגמר הפסיכי בהיכל...

#פעם_היה_פה_יותר_טוב!
פרסם תגובה