27 דצמבר 2016, 23:09
Asf כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:אור, חשבתי שאתה כמו אח גדול בשבילי, בינתיים הובלת אותי לשיחה מרדימה
השיחה פה?
לפני שנייה הם דיברו על נבא 95 בסוני. בהדרגה הוצאתי אותם מזה.
רגע, יש לי התלבטות אם לרכוש עכבר אלחוטי אלטרואיסטי או מקל-חדווה לאקס-בוקס.
בעצם, נראה לי שזה מצדיק ת'רד נפרד.
27 דצמבר 2016, 23:11
MTA2311 כתב:אחי השיחה בטינדר לא אמורה להימשך מספיק זמן בשביל להפוך למשעממת. בטח לא עם תיירת.
אני פשוט שונא משחקי פיק אפ. גם במציאות.
27 דצמבר 2016, 23:12
MTA2311 כתב:Asf כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:אור, חשבתי שאתה כמו אח גדול בשבילי, בינתיים הובלת אותי לשיחה מרדימה
השיחה פה?
צ'צ' שרדת את התור ברכבת יא אח?
27 דצמבר 2016, 23:15
Asf כתב:MTA2311 כתב:Asf כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:אור, חשבתי שאתה כמו אח גדול בשבילי, בינתיים הובלת אותי לשיחה מרדימה
השיחה פה?
יום שני ברציפות שאני צריך לעלות על רציף תשע ושלושה רבעים בגלל שהנבלות האלה מבטלים רכבות מבלי לפרסם זאת בשום מקום.
27 דצמבר 2016, 23:16
MTA2311 כתב:Asf כתב:MTA2311 כתב:Asf כתב:MTA2311 כתב:
השיחה פה?
יום שני ברציפות שאני צריך לעלות על רציף תשע ושלושה רבעים בגלל שהנבלות האלה מבטלים רכבות מבלי לפרסם זאת בשום מקום.
אתה הכי מוגל פה, היית נתקע בקיר של הרציף קל
27 דצמבר 2016, 23:16
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אחי השיחה בטינדר לא אמורה להימשך מספיק זמן בשביל להפוך למשעממת. בטח לא עם תיירת.
אני פשוט חדש בזה
27 דצמבר 2016, 23:17
Asf כתב:MTA2311 כתב:Asf כתב:MTA2311 כתב:Asf כתב:
אתה הכי מוגל פה, היית נתקע בקיר של הרציף קל
סקיב
27 דצמבר 2016, 23:19
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אחי השיחה בטינדר לא אמורה להימשך מספיק זמן בשביל להפוך למשעממת. בטח לא עם תיירת.
אני פשוט חדש בזה
תקשיב, אם הדבר היחיד שאתה מחפש זה מין, אז אל תיכנס לשיחות ארוכות ומשעממות, זה לא ישתלם לטווח הארוך. תהיה מאוד ענייני, אל תסיק מראש שרק אתה מחפש רק את זה.
אם אתה מחפש משהו מעבר, שזה לגיטימי, זה סיפור אחר.
27 דצמבר 2016, 23:54
27 דצמבר 2016, 23:58
yanay21 כתב:שאלה מפגרת(אין לי כוח ללכת לת'רד הטכנולוגיה, זה נורא רחוק)-האם יש רמקולים שאפשר לחבר אותם עם USB לנגן מוזיקה? זו נשמעת שאלה מפגרת, אבל מאז שהיה לי מחשב נייח, לא נגעתי ברמקולים. ועברו המון שנים
28 דצמבר 2016, 00:03
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:שאלה מפגרת(אין לי כוח ללכת לת'רד הטכנולוגיה, זה נורא רחוק)-האם יש רמקולים שאפשר לחבר אותם עם USB לנגן מוזיקה? זו נשמעת שאלה מפגרת, אבל מאז שהיה לי מחשב נייח, לא נגעתי ברמקולים. ועברו המון שנים
שאף אחד לא יענה לו על הבושה הזאת
28 דצמבר 2016, 00:04
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:שאלה מפגרת(אין לי כוח ללכת לת'רד הטכנולוגיה, זה נורא רחוק)-האם יש רמקולים שאפשר לחבר אותם עם USB לנגן מוזיקה? זו נשמעת שאלה מפגרת, אבל מאז שהיה לי מחשב נייח, לא נגעתי ברמקולים. ועברו המון שנים
שילך לך לתרופות אמן
28 דצמבר 2016, 00:06
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:שאלה מפגרת(אין לי כוח ללכת לת'רד הטכנולוגיה, זה נורא רחוק)-האם יש רמקולים שאפשר לחבר אותם עם USB לנגן מוזיקה? זו נשמעת שאלה מפגרת, אבל מאז שהיה לי מחשב נייח, לא נגעתי ברמקולים. ועברו המון שנים
שילך לך לתרופות אמן
לא אומרים דבר כזה ב-2016, חכה כמה ימים
28 דצמבר 2016, 00:13
yanay21 כתב:שאלה מפגרת(אין לי כוח ללכת לת'רד הטכנולוגיה, זה נורא רחוק)-האם יש רמקולים שאפשר לחבר אותם עם USB לנגן מוזיקה? זו נשמעת שאלה מפגרת, אבל מאז שהיה לי מחשב נייח, לא נגעתי ברמקולים. ועברו המון שנים
28 דצמבר 2016, 00:14
ShiriV כתב:yanay21 כתב:שאלה מפגרת(אין לי כוח ללכת לת'רד הטכנולוגיה, זה נורא רחוק)-האם יש רמקולים שאפשר לחבר אותם עם USB לנגן מוזיקה? זו נשמעת שאלה מפגרת, אבל מאז שהיה לי מחשב נייח, לא נגעתי ברמקולים. ועברו המון שנים
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-mpspeakers
ShiriV כתב:yanay21 כתב:שאלה מפגרת(אין לי כוח ללכת לת'רד הטכנולוגיה, זה נורא רחוק)-האם יש רמקולים שאפשר לחבר אותם עם USB לנגן מוזיקה? זו נשמעת שאלה מפגרת, אבל מאז שהיה לי מחשב נייח, לא נגעתי ברמקולים. ועברו המון שנים
rc4991 כתב:ShiriV כתב:yanay21 כתב:שאלה מפגרת(אין לי כוח ללכת לת'רד הטכנולוגיה, זה נורא רחוק)-האם יש רמקולים שאפשר לחבר אותם עם USB לנגן מוזיקה? זו נשמעת שאלה מפגרת, אבל מאז שהיה לי מחשב נייח, לא נגעתי ברמקולים. ועברו המון שנים
ינאי עדיין מחפש אם יש שם טווח מחירים עד 15 ש"ח
28 דצמבר 2016, 00:15
yanay21 כתב:ShiriV כתב:yanay21 כתב:שאלה מפגרת(אין לי כוח ללכת לת'רד הטכנולוגיה, זה נורא רחוק)-האם יש רמקולים שאפשר לחבר אותם עם USB לנגן מוזיקה? זו נשמעת שאלה מפגרת, אבל מאז שהיה לי מחשב נייח, לא נגעתי ברמקולים. ועברו המון שנים
אותך אני דווקא אוהב מאוד
28 דצמבר 2016, 00:20
28 דצמבר 2016, 00:22
איתי-שגב כתב:ינאי זה הזה שהולך ברחוב עם רמקול ועם איזה שיר של ערסים על הכי חזק.