המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אני בכלל לא יודע כמה הידיעה נכונה.בואו נמתין בסבלנותer79 כתב:ושוב מתבקש הסבר כיצד מהצעות לשחקנים על סך 2 מליון דולר אתם צונחים לסמרטוטי יורוקאפ שלא שווים חצי מליון? אין משהו באמצע? רק על הקצוות? או הכי טוב או הכי חרא?
אני לא מאמין שהיו הצעות של 2 מיליון דולר על אף אחד.er79 כתב:ושוב מתבקש הסבר כיצד מהצעות לשחקנים על סך 2 מליון דולר אתם צונחים לסמרטוטי יורוקאפ שלא שווים חצי מליון? אין משהו באמצע? רק על הקצוות? או הכי טוב או הכי חרא?
Mitelka כתב:שוב, אם המטרה היא פיט ליד וולבייקין - מקנטייר הוא פיט מעולה.
אם הכוונה היא לשחקן הכי טוב שיש בעמדה הזו היום, וול, אז התשובה די ברורה.
Mitelka כתב:אני לא מאמין שהיו הצעות של 2 מיליון דולר על אף אחד.er79 כתב:ושוב מתבקש הסבר כיצד מהצעות לשחקנים על סך 2 מליון דולר אתם צונחים לסמרטוטי יורוקאפ שלא שווים חצי מליון? אין משהו באמצע? רק על הקצוות? או הכי טוב או הכי חרא?
Sent from my MI 8 using Tapatalk
er79 כתב:ושוב מתבקש הסבר כיצד מהצעות לשחקנים על סך 2 מליון דולר אתם צונחים לסמרטוטי יורוקאפ שלא שווים חצי מליון? אין משהו באמצע? רק על הקצוות? או הכי טוב או הכי חרא?
MM3 כתב:Mitelka כתב:שוב, אם המטרה היא פיט ליד וולבייקין - מקנטייר הוא פיט מעולה.
מה התכונות שלו שהופכות אותו לפיט טוב ליד ווילבקין , שואל רק בגלל שאני לא מכיר את השחקן . הוא לא איזה גארד גדול (1.90) בלי קליעה מדהימה .
אם אנחנו רוצים שחקן שיודע לחדור ברמה גבוהה ולשמור לא רע הייתי מחזיר את קול , מכיר כבר את המערכת נראה טוב בשתי עונות שלו ביורוליג, אם לא הולכים על איזה שם גדול עדיף הוא על כל מיני שחקנים דרג ג׳ שמסתובבים באירופה.
cannon כתב:לא יודע אם זה נכון לכרגע אבל מכבי בבעיה להביא שם גדול...
לגבי מילר-מקינטייר, מזכיר קצת את ויליאמס-גוס בשנה שעברה, שלא היה שם גדול אבל כולם פה היו חותמים עליו... שחקן שגם מזכיר אותו בלא מעט מאפיינים..
הלילה גם היה טוב בליגת הקיץ ליד ג׳ו יאנג שהיה מלפפון חם בשנה שעברה.
MM3 כתב:Mitelka כתב:שוב, אם המטרה היא פיט ליד וולבייקין - מקנטייר הוא פיט מעולה.
מה התכונות שלו שהופכות אותו לפיט טוב ליד ווילבקין , שואל רק בגלל שאני לא מכיר את השחקן . הוא לא איזה גארד גדול (1.90) בלי קליעה מדהימה .
אם אנחנו רוצים שחקן שיודע לחדור ברמה גבוהה ולשמור לא רע הייתי מחזיר את קול , מכיר כבר את המערכת נראה טוב בשתי עונות שלו ביורוליג, אם לא הולכים על איזה שם גדול עדיף הוא על כל מיני שחקנים דרג ג׳ שמסתובבים באירופה.
SirCharles כתב:מה לגבי קודי מילר-מקינטייר? לא רכז מוביל, אבל בגיל הנכון (25) לעשות את הקפיצה. לא סקורר או קלע גדול אבל רכז גבוה (1.91 מ') חזק (93 ק"ג) ואתלטי. שומר טוב שאוהב לחטוף כדורים ולשעוט קדימה לדאנק ויכול לשים גוף גם על גארדים גדולים. מוסר מצוין (5.4 אס' ב24 דק' בממוצע השנה בזניט) עם יחס אס'/איב' מעולה (1:3.7). לא עולה לי בראש גארד אחר במחיר שפוי (למכבי) שיתאים יותר לצד סקוטי, והוא גם לא אמור להיות יקר מדי ויאפשר להביא פורוורדים טובים יותר מקיין, אובריינט וקלויארו.
הוא אמנם לא שם סקסי שימכור מנויים כמו סלוקאס או אדמס אבל מבחינת התאמה לצרכים של מכבי מעמדה מספר 1 הוא אחלה פיט.
cannon כתב:לא יודע אם זה נכון לכרגע אבל מכבי בבעיה להביא שם גדול...
לגבי מילר-מקינטייר, מזכיר קצת את ויליאמס-גוס בשנה שעברה, שלא היה שם גדול אבל כולם פה היו חותמים עליו... שחקן שגם מזכיר אותו בלא מעט מאפיינים..
cannon כתב:שומע שמגששים לגבי טיילר אניס ששוחרר מפנר. גישושים...
היה אחלה שחקן. השאלה היא איך הוא חזר מהפציעה הזאת. אם כבר הימור, הייתי הולך על זה.cannon כתב:שומע שמגששים לגבי טיילר אניס ששוחרר מפנר. גישושים...
Rampel כתב:היה אחלה שחקן. השאלה היא איך הוא חזר מהפציעה הזאת. אם כבר הימור, הייתי הולך על זה.cannon כתב:שומע שמגששים לגבי טיילר אניס ששוחרר מפנר. גישושים...
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
jol9 כתב:cannon כתב:לא יודע אם זה נכון לכרגע אבל מכבי בבעיה להביא שם גדול...
רק שוויליאמס גוס קלי 17 ומסר כמעט 7 אסיסטים במפעל.
מקינטייר היה אשכרה המחליף את גל מקל בזניט
משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־13 אורחים