המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:אורי כתב:asafb96 כתב:גיסט מאוד יכול לעזור לפנרבחצ'ה, בטח כשטורצ'אן לא צפוי להיות בעיניינים, לאחר שעבר פציעה קשה והוא שחקן מבוגר.
בוגדאנוביץ' אמנם קצת דורך על פרלזיץ'(שבניגוד למה שחושבים, הוא 3 מצויין), אבל הוא חתיכת השקעה.
בכל אופן פנרבחצ'ה לא ממש קבוצה שיכולה להתמודד על הפיינל פור, לא תקציבית ולא מקצועית, עם כל הכבוד לקיום הפיינל פור באיסטנבול.
תקציבית לא? אתה פשוט טועה. יש להם תקציב גדול, ואם צריך, הוא יגדל פי כמה. פנרבחצ'ה בטורקיה זה בערך כמו ריאל בספרד. מועדון כדורגל ענק, שתמיד יכול לזרוק עצם לאח הקטן בכדורסל.
מקצועית? יש להם מאמן מוכשר בדמותו של נבן ספאחיה, וגם שחקנים לא רעים בכלל. אז העונה לא היה להם מזל, כי וידמר נפצע בשלב הבתים, ואחר כך נפצע גם טורצ'אן, ככה שהם נשארו ללא גבוהים. גם רוקו אוקיץ', שהתחיל את העונה מצוין, נפצע, וכשחזר מפציעה, כבר לא היה בכושר.
הקיצר, אני ממש, אבל ממש לא היתי מזלזל בהם.
לפני כל הבלגן הזה הם שיחקו מצוין ואפילו ניצחו את בארסה בספרד.
Euro_Basket כתב:איזה מזל יש לסיינה!!!
קאנטו לקחה שני כדורים חוזרים בהתקפה האחרונה לאחר החטאת עונשין אבל לא השכילו לקלוע,
וסיינה מנצחת 61-63 וזוכה באליפות.
itay92 כתב:Euro_Basket כתב:איזה מזל יש לסיינה!!!
קאנטו לקחה שני כדורים חוזרים בהתקפה האחרונה לאחר החטאת עונשין אבל לא השכילו לקלוע,
לשם שינוי הפעם סיינה לא יצאו לוזרים,אירוע נדיר.
בעל זבוב כתב:itay92 כתב:Euro_Basket כתב:איזה מזל יש לסיינה!!!
לשם שינוי הפעם סיינה לא יצאו לוזרים,אירוע נדיר.
בליגה שם הם שולטים ביד רמה ובזרוע ברזל.
yzafrir כתב:האמת שהם פתחו את העונה מצויין וירדו בכושר בהמשך , אבל יש להם קבוצה מוכשרת שיכולה לתת פייט טוב שנה הבאה....גם פילזן התחילה להחתים שחקנים טובים סוף סוף(סאבנוביץ') ולא סוסים מתים
טיקי חוזר כתב:איך אולקר הצטרפה לפנר בכדורסל ? כך החיים היה אולקר ואז היה אחוד בנהם ופנר שאז היתה קבוצה אחרת . לפני 15 שנה בכלל היתה בדיחה שבאירופה יש דרבי שוקלדים כי אז היו "עלית-קינדר-אולקר " לאולקריש תקציב גדול לפחות פי 1.5 ממכבי ובשנה הבא בגלל הפיינל פור אם צריך יגדילו עוד . הבעיה שם זה משורת , לא זכור לי מתי הם עברו את טופ 8 והיו בפיינל פור ....
אורי כתב:טיקי חוזר כתב:איך אולקר הצטרפה לפנר בכדורסל ? כך החיים היה אולקר ואז היה אחוד בנהם ופנר שאז היתה קבוצה אחרת . לפני 15 שנה בכלל היתה בדיחה שבאירופה יש דרבי שוקלדים כי אז היו "עלית-קינדר-אולקר " לאולקריש תקציב גדול לפחות פי 1.5 ממכבי ובשנה הבא בגלל הפיינל פור אם צריך יגדילו עוד . הבעיה שם זה משורת , לא זכור לי מתי הם עברו את טופ 8 והיו בפיינל פור ....
לפני כן אולקר תמכה בשם אלפלה(או משהו שדומה לזה, אני לא בטוח)ובגלל שראו שאין שום פוטנציאל אוהדים העדיפו לעבור לתמוך בקבוצה בעלת בסיס רחב כמו פנרבחצ'ה שהיתה קבוצה בינונית עם תקציב נמוך בהרבה בהשוואה להיום. לא יודע אם לקרוא לזה איחוד בין קבוצות, סה''כ המועדון עדיין נקרא פנרבחצ'ה ואולקר היא בכל זאת ספונסרית.
yzafrir כתב:אורי כתב:טיקי חוזר כתב:איך אולקר הצטרפה לפנר בכדורסל ? כך החיים היה אולקר ואז היה אחוד בנהם ופנר שאז היתה קבוצה אחרת . לפני 15 שנה בכלל היתה בדיחה שבאירופה יש דרבי שוקלדים כי אז היו "עלית-קינדר-אולקר " לאולקריש תקציב גדול לפחות פי 1.5 ממכבי ובשנה הבא בגלל הפיינל פור אם צריך יגדילו עוד . הבעיה שם זה משורת , לא זכור לי מתי הם עברו את טופ 8 והיו בפיינל פור ....
לפני כן אולקר תמכה בשם אלפלה(או משהו שדומה לזה, אני לא בטוח)ובגלל שראו שאין שום פוטנציאל אוהדים העדיפו לעבור לתמוך בקבוצה בעלת בסיס רחב כמו פנרבחצ'ה שהיתה קבוצה בינונית עם תקציב נמוך בהרבה בהשוואה להיום. לא יודע אם לקרוא לזה איחוד בין קבוצות, סה''כ המועדון עדיין נקרא פנרבחצ'ה ואולקר היא בכל זאת ספונסרית.
אני חושב שאתה טועה , זה שתי קבוצות מאיסטנבול שהתאחדו ואם אני לא טועה זה דווקא בגלל שפאנרבחצ'ה הייתה על סף פשיטת רגל (אולקר הייתה קבוצת יורוליג )
מילוס כתב:לפי מה שהבנתי זה 1.5 מיליון ארו..
בסופו של דבר שאת מסתכלת על הכדורגל זה בערך הכסף שמכבי חיפה תשלם על ויאם עמאשה.. ככה שזה לא כזה נורא ביחוד שאנחנו מדברים על הטופ של הכדורסל באירופה
בכל מקרה אני חושב שזה טוב לנו.. זה בדיוק העניין, שלחצי מהקבוצות ביורוליג יש כסף יותר גדול משלנו, ופה בדיוק זה מתקזז... שאנחנו מוצאים דושקו סבאנוביצ'ים יחסית בזול, ומצליחים לעשות מהם שחקנים ברמה הזאת.. וקבוצות כמו הטורקיות והספרדיות כבר מזמן ויתרו על סקאוטינג והן פשוט שופכות חצי מהתקציב שלהן על באיי-אאוטים ומשכורות מופרכות על שחקנים שגם ככה עוברים אצל מכבי ובשליש מחיר..
וסבאנוביץ' אחלה שחקן..