המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אין מה לעלות למשחק בכלל
אחדשיודע כתב:מיאמי ובאטלר כמובן יתפוצצו בחזרה במשחק 6 ויסגרו סיפור
כן הם הצד האדום פה בכל הנוגע לענייני נאחס ו וודו.Shay_uzan כתב:MTA2311 כתב:אין מה לעלות למשחק בכללאחדשיודע כתב:מיאמי ובאטלר כמובן יתפוצצו בחזרה במשחק 6 ויסגרו סיפור
לא יודע אם זה ניסיון שלכם לנאחס או לא אבל אמרתם את זה גם בסוף משחק 4 והאמת כבר לא בטוח בכלל שזה יקרה
Rampel כתב:קורא שהאופציות המובילות לחיזוק הלייקרס הן טריי יאנג או קיירי אירווינג ובא לי להקיא.
זה או האפס הדו קוטבי שמביא איתו ערמה של שערוריות (שלא נדבר על אנטישמי ואינפנטיל שקונה כל קונספירציה) ונכשל בכל מקום מאז שחסה בצילו של לברון בקליבלנד לפני כמעט עשור, או עוד שחקן לא טוב מספיק של ריץ' פול שממשיך להשתלט על הלייקרס.
במקום לקחת את האיום של לברון (ריבילד אליפות או שאני עוזב/פורש/וואטאבר, לא מעניין בכלל) ולעשות ממנו לימונדה (ריבילד אליפות בתמורה ל-LeBum), פלינקה ממשיך לעשות מה שאומרים לו לעשות פול ו-LeGM בקלאץ'. שישחררו אותנו כבר!
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
MTA2311 כתב:כמעט הרגו אותי ב2 דקות האחרונות.
בכל מקרה עשינו את שלנו בסדרה הזאת, נתנו פייט יפה ומכובד. הדחה ב7 זה סביר בהחלט.
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:כמעט הרגו אותי ב2 דקות האחרונות.
בכל מקרה עשינו את שלנו בסדרה הזאת, נתנו פייט יפה ומכובד. הדחה ב7 זה סביר בהחלט.
היו 3 קבוצות בסה״כ שחזרו מפיגור 3:0 ל-3:3. אף אחת מהן לא ניצחה במשחק 7 (אף אחת מהן גם לא אירחה את משחק 7... אבל נשאיר את זה בצד)
סורוקה כתב:הסלטיקס איבדו יתרון 10 ונפלו לפיגור, כשג'ימי באטלר קלע 3 מ-3 מהקו 3 שניות לסיום. עכשיו הם הקבוצה הראשונה שחוזרת אי פעם מ-3:0 ומארחת את המשחק השביעי.
קבוצות שחזרו מ-3:0 והפסידו במשחק 7:
- ניו יורק ב-1951 מול רוצ'סטר בגמר
- דנבר ב-1994 מול יוטה בחצי גמר המערב
- פורטלנד ב-2003 מול דאלאס בסיבוב הראשון הסלטיקס
כאמור, יארחו את משחק 7 בניגוד לכל הקבוצות הקודמות
my man כתב:בוסטון תעוף במשחק 7....מסל בשנייה האחרונה של באם...
עידן כתב:my man כתב:בוסטון תעוף במשחק 7....מסל בשנייה האחרונה של באם...
מסל בשנייה האחרונה של יול, שיגיע עם המזוודות שלו ישירות לאולם אחרי שהוחתם במהלך בזק של ההיט
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים