המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:את מי הם החתימו חוץ מפארקר?
התנין 2 כתב:מה הסיפור של פארקר? שחקן במעמדו ובגילו (28 בלבד) שמגיע ליורוליג מריח קצת פישי. מניח שהוא עבר פציעות קשות ושהוא לא ממש נראה כמו שחקן כדורסל בשנים האחרונות. אני טועה?
נראה לי שגם הוא וגם קמבה ווקר יסריחו ת'פרקט.
A.Parker כתב:העיקר היו דיבורים על קיצוצים נרחבים. חתיכת קבוצה יש שם.
אחדשיודע כתב:התנין 2 כתב:מה הסיפור של פארקר? שחקן במעמדו ובגילו (28 בלבד) שמגיע ליורוליג מריח קצת פישי. מניח שהוא עבר פציעות קשות ושהוא לא ממש נראה כמו שחקן כדורסל בשנים האחרונות. אני טועה?
אתה לא מכיר את הסיפור שלו? הבנאדם היה יותר פצוע מאשר בריא בתחילת הקריירה שלו ב-NBA. ב-3 העונות הראשונות שלו בליגה, הוא קרע את ה-ACL פעמיים באותה ברך. ובאופן כללי כל פעם שנכנס לקצב והיה נראה שהוא במסלול הנכון, הגיעה פציעה שהשביתה אותו לזמן מה. אם לא הפציעות, בקלות היה אולסטאר. מדובר בכישרון התקפי עצום (בהגנה לעומת זאת לא משהו). השאלה העיקרית איתו היא הבריאות/כשירות שלו. לאורך ענה שלמה.
Adam כתב:בתור אוהד כדורסל אני כן מתרגש לקראת הגעתו של ג'בארי פארקר ליורוליג.
אבל אם זה הדבר הכי טוב שהם יכלו להביא במקום מירוטיץ' - זה ירידה ברמה. לא רואה אותו מסיים את העונה לצערי.
התנין 2 כתב:אחדשיודע כתב:התנין 2 כתב:מה הסיפור של פארקר? שחקן במעמדו ובגילו (28 בלבד) שמגיע ליורוליג מריח קצת פישי. מניח שהוא עבר פציעות קשות ושהוא לא ממש נראה כמו שחקן כדורסל בשנים האחרונות. אני טועה?
אתה לא מכיר את הסיפור שלו? הבנאדם היה יותר פצוע מאשר בריא בתחילת הקריירה שלו ב-NBA. ב-3 העונות הראשונות שלו בליגה, הוא קרע את ה-ACL פעמיים באותה ברך. ובאופן כללי כל פעם שנכנס לקצב והיה נראה שהוא במסלול הנכון, הגיעה פציעה שהשביתה אותו לזמן מה. אם לא הפציעות, בקלות היה אולסטאר. מדובר בכישרון התקפי עצום (בהגנה לעומת זאת לא משהו). השאלה העיקרית איתו היא הבריאות/כשירות שלו. לאורך ענה שלמה.
לא מכיר, אני בור מוחלט ב-NBA כי לצערי הליגה הזאת לא מעניינת אותי בכלל.
בכל אופן מהתיאור שלך נשמע שחקן גמור גמור. יכול להיות שהם גם הביאו אותו בזול יחסית אם זה המצב.
felix_r כתב:
itai7 כתב:felix_r כתב:
שמע איזה שחקנים היו בקבוצה הזו אצלנו באותה שנה, שלא נדע
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־30 אורחים