19 ספטמבר 2023, 18:28
19 ספטמבר 2023, 18:37
אתה רק מוכיח מה שאני טוען…MTA2311 כתב:תפסיקו להניח שכולם מטומטמים ושרק לכם זורחת השמש מהתחת!!!!!!
חחחחח אי אפשר להמציא את זה
https://twitter.com/EuroZoneBasket/stat ... xZGJA&s=19
19 ספטמבר 2023, 18:47
עידן כתב:A.Parker כתב:זה לא שהוא האמת חותם שם, בסך הכל מצטרף לטורניר המגוחך שלהם. היו שחקנים הרבה יותר בכירים ממנו שעשו את זה.
איזה שחקנים יותר בכירים ממנו עשו את זה? לי זכור רק שחקנים שבורים מדרג ד' בנבא או מבוגרים שמנסים להחיות את הקריירה שהצטרפו למסעות האלו. מדובר במשחקי הכנה שנמשכים אל מעבר למחזור ה-3 ביורוליג, כן?
אם הוא שחקן חופשי ומספיק טוב ומספיק מוכר באירופה ולא בן 35 בשלהי הקריירה - לא אמורה להיות לו שום סיבה להצטרף לזה. הוא אמור להצליח לחתום בקבוצה טובה לפני תחילת העונה, ואם הוא לא עושה זאת - יש פה בעיה או מספר בעיות. בין אם אצלו או אצל הסוכן שלו או שילוב של דברים.
19 ספטמבר 2023, 19:21
A.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:זה לא שהוא האמת חותם שם, בסך הכל מצטרף לטורניר המגוחך שלהם. היו שחקנים הרבה יותר בכירים ממנו שעשו את זה.
איזה שחקנים יותר בכירים ממנו עשו את זה? לי זכור רק שחקנים שבורים מדרג ד' בנבא או מבוגרים שמנסים להחיות את הקריירה שהצטרפו למסעות האלו. מדובר במשחקי הכנה שנמשכים אל מעבר למחזור ה-3 ביורוליג, כן?
אם הוא שחקן חופשי ומספיק טוב ומספיק מוכר באירופה ולא בן 35 בשלהי הקריירה - לא אמורה להיות לו שום סיבה להצטרף לזה. הוא אמור להצליח לחתום בקבוצה טובה לפני תחילת העונה, ואם הוא לא עושה זאת - יש פה בעיה או מספר בעיות. בין אם אצלו או אצל הסוכן שלו או שילוב של דברים.
לא זוכר את כולם, אבל הרוב באמת היו בעיקר שמות גדולים וזקנים יחסית. בכל מקרה, מה שאני אומר זה שהוא לא באמת הופך לשחקן של רעננה, בדיוק כמו שקודמיו לא.
19 ספטמבר 2023, 19:36
ואולי מאחורי הקלעים כבר מתנהל מו״מ לשחרור מוונציה?עידן כתב:A.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:זה לא שהוא האמת חותם שם, בסך הכל מצטרף לטורניר המגוחך שלהם. היו שחקנים הרבה יותר בכירים ממנו שעשו את זה.
לא זוכר את כולם, אבל הרוב באמת היו בעיקר שמות גדולים וזקנים יחסית. בכל מקרה, מה שאני אומר זה שהוא לא באמת הופך לשחקן של רעננה, בדיוק כמו שקודמיו לא.
זה שהוא לא באמת שחקן של רעננה זה ברור, אבל הוא גם לא שחקן של אף קבוצה בכירה באירופה, ואני לא חושב שיהיו יותר מידי קבוצות אירופאיות בכירות שירצו לקפוץ על מציאה שתהיה פנויה רק החל מהמחזור ה-4 ביורוליג (וגם זה בהנחה שהוא מגיע וישר מתחיל לשחק בלי אימונים מסודרים עם הקבוצה החדשה).
ואם הוא חושב שמשחקי האימון האלו יביאו לו חוזה בנבא זה גם נראה לי מאוד קלוש, ומוזר לקחת צ'אנס כזה אחרי שהעונה באירופה כבר תהיה בעיצומה.
19 ספטמבר 2023, 19:55
toja27 כתב:ואותו אתם רוצים? שחקן שמבריז לקבוצה שחתם זה הרגע כדי לשחק עם קבוצה במשחקי ראווה בנבא כדי להשיג שם חוזה(ולא ביורוליג כן?)..משהו אומר לי שלא כדאי.
28 ספטמבר 2023, 16:51
28 ספטמבר 2023, 17:17
מרסר כתב:קטש מרוצה מבן קרטר ורוצה לצרף אותו לעונה הקרובה.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=449396
28 ספטמבר 2023, 17:30
שובר שיוויוןעידן כתב:מרסר כתב:קטש מרוצה מבן קרטר ורוצה לצרף אותו לעונה הקרובה.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=449396
סוף סוף ידיעה שראויה לת'רד המלפפונים.
אני מבין שההנהלה שמעה את הקולות והחליטה על חיזוק ראוי לסגל עוד לפני פתיחת העונה, יפה.
28 ספטמבר 2023, 20:06
28 ספטמבר 2023, 20:21
סולימן בריימו כבר בדרךTAYO כתב:יופי עכשיו כשחסכנו בעמדה הזו יהיה מלא כסף לחיזוק בעמדת הסנטר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
28 ספטמבר 2023, 20:55
היינו כחולמיםשמואל1 כתב:סולימן בריימו כבר בדרךTAYO כתב:יופי עכשיו כשחסכנו בעמדה הזו יהיה מלא כסף לחיזוק בעמדת הסנטר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
28 ספטמבר 2023, 21:58
28 ספטמבר 2023, 22:00
felix_r כתב:צחוק, צחוק, אבל אני רוצה לשמוע, מה האנשים פה יעשו אם פתאום בריימו באמת יחזור למכבי? תגידו את האמת, מה תעשו?
אני רוצה שזה יהיה רשום כאן, ונוכל לבדוק, כאשר זה יקרה
01 אוקטובר 2023, 15:01
02 אוקטובר 2023, 07:44
03 אוקטובר 2023, 09:15
03 אוקטובר 2023, 09:21
03 אוקטובר 2023, 10:33
03 אוקטובר 2023, 10:35
יש מישהו ברשימה הזו ששומר קרוב אפילו לבולדווין? כי כמו שבראון ובלאט שומרים, גם אם מכבי תקלע איתם 100, היריבה תקלע 120.itai7 כתב:אם מכבי רוצה שחקן זמני
לפי עולם הכדורסל בטוויטר:
גארדים חופשיים שרלוונטיים לאירופה -
קנדריק נאן
נייט וולטרס
דווין בייקון
קורי היגינס
ברין פורבס
קלמן פרפליץ׳
שאנון אוואנס