פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד המלפפונים 23/24 V2

19 ספטמבר 2023, 18:28

ואותו אתם רוצים? שחקן שמבריז לקבוצה שחתם זה הרגע כדי לשחק עם קבוצה במשחקי ראווה בנבא כדי להשיג שם חוזה(ולא ביורוליג כן?)..משהו אומר לי שלא כדאי.

ת'רד המלפפונים 23/24 V2

19 ספטמבר 2023, 18:37

MTA2311 כתב:תפסיקו להניח שכולם מטומטמים ושרק לכם זורחת השמש מהתחת!!!!!!

חחחחח אי אפשר להמציא את זה

https://twitter.com/EuroZoneBasket/stat ... xZGJA&s=19
אתה רק מוכיח מה שאני טוען…
רעננה כבר שילמו?
בוא נדבר כשהסיפור יגיע לסיומו. עד אז הכל ספקולציות שמתבססות על אפס מידע והרבה השערות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

19 ספטמבר 2023, 18:47

עידן כתב:
A.Parker כתב:זה לא שהוא האמת חותם שם, בסך הכל מצטרף לטורניר המגוחך שלהם. היו שחקנים הרבה יותר בכירים ממנו שעשו את זה.

איזה שחקנים יותר בכירים ממנו עשו את זה? לי זכור רק שחקנים שבורים מדרג ד' בנבא או מבוגרים שמנסים להחיות את הקריירה שהצטרפו למסעות האלו. מדובר במשחקי הכנה שנמשכים אל מעבר למחזור ה-3 ביורוליג, כן?

אם הוא שחקן חופשי ומספיק טוב ומספיק מוכר באירופה ולא בן 35 בשלהי הקריירה - לא אמורה להיות לו שום סיבה להצטרף לזה. הוא אמור להצליח לחתום בקבוצה טובה לפני תחילת העונה, ואם הוא לא עושה זאת - יש פה בעיה או מספר בעיות. בין אם אצלו או אצל הסוכן שלו או שילוב של דברים.

לא זוכר את כולם, אבל הרוב באמת היו בעיקר שמות גדולים וזקנים יחסית. בכל מקרה, מה שאני אומר זה שהוא לא באמת הופך לשחקן של רעננה, בדיוק כמו שקודמיו לא.

19 ספטמבר 2023, 19:21

A.Parker כתב:
עידן כתב:
A.Parker כתב:זה לא שהוא האמת חותם שם, בסך הכל מצטרף לטורניר המגוחך שלהם. היו שחקנים הרבה יותר בכירים ממנו שעשו את זה.

איזה שחקנים יותר בכירים ממנו עשו את זה? לי זכור רק שחקנים שבורים מדרג ד' בנבא או מבוגרים שמנסים להחיות את הקריירה שהצטרפו למסעות האלו. מדובר במשחקי הכנה שנמשכים אל מעבר למחזור ה-3 ביורוליג, כן?

אם הוא שחקן חופשי ומספיק טוב ומספיק מוכר באירופה ולא בן 35 בשלהי הקריירה - לא אמורה להיות לו שום סיבה להצטרף לזה. הוא אמור להצליח לחתום בקבוצה טובה לפני תחילת העונה, ואם הוא לא עושה זאת - יש פה בעיה או מספר בעיות. בין אם אצלו או אצל הסוכן שלו או שילוב של דברים.

לא זוכר את כולם, אבל הרוב באמת היו בעיקר שמות גדולים וזקנים יחסית. בכל מקרה, מה שאני אומר זה שהוא לא באמת הופך לשחקן של רעננה, בדיוק כמו שקודמיו לא.

זה שהוא לא באמת שחקן של רעננה זה ברור, אבל הוא גם לא שחקן של אף קבוצה בכירה באירופה, ואני לא חושב שיהיו יותר מידי קבוצות אירופאיות בכירות שירצו לקפוץ על מציאה שתהיה פנויה רק החל מהמחזור ה-4 ביורוליג (וגם זה בהנחה שהוא מגיע וישר מתחיל לשחק בלי אימונים מסודרים עם הקבוצה החדשה).

ואם הוא חושב שמשחקי האימון האלו יביאו לו חוזה בנבא זה גם נראה לי מאוד קלוש, ומוזר לקחת צ'אנס כזה אחרי שהעונה באירופה כבר תהיה בעיצומה.

19 ספטמבר 2023, 19:36

עידן כתב:
A.Parker כתב:
עידן כתב:

זה שהוא לא באמת שחקן של רעננה זה ברור, אבל הוא גם לא שחקן של אף קבוצה בכירה באירופה, ואני לא חושב שיהיו יותר מידי קבוצות אירופאיות בכירות שירצו לקפוץ על מציאה שתהיה פנויה רק החל מהמחזור ה-4 ביורוליג (וגם זה בהנחה שהוא מגיע וישר מתחיל לשחק בלי אימונים מסודרים עם הקבוצה החדשה).

ואם הוא חושב שמשחקי האימון האלו יביאו לו חוזה בנבא זה גם נראה לי מאוד קלוש, ומוזר לקחת צ'אנס כזה אחרי שהעונה באירופה כבר תהיה בעיצומה.
ואולי מאחורי הקלעים כבר מתנהל מו״מ לשחרור מוונציה?

ת'רד המלפפונים 23/24 V2

19 ספטמבר 2023, 19:55

toja27 כתב:ואותו אתם רוצים? שחקן שמבריז לקבוצה שחתם זה הרגע כדי לשחק עם קבוצה במשחקי ראווה בנבא כדי להשיג שם חוזה(ולא ביורוליג כן?)..משהו אומר לי שלא כדאי.

הסיפור שם מסריח בלי קשר. די ברור שהיה שם סוכן שפעל מאינטרסים לא הכי כשרים ועשה עליו סיבוב. לא רק הקיץ, אלא גם קודם. וכן, גם ניהול הקריירה של השחקן עצמו רע מאוד. כתבתי זאת אגב מספר פעמים עוד לפני הפרשה האחרונה.

לי אגב אין בעיה ששחקן כזה יגיע למכבי, כל עוד הוא טוב. לא מדובר בחתונה קתולית. יצליח? יופי. לא יצליח? מחליפים.

28 ספטמבר 2023, 16:51

קטש מרוצה מבן קרטר ורוצה לצרף אותו לעונה הקרובה.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=449396

28 ספטמבר 2023, 17:17

מרסר כתב:קטש מרוצה מבן קרטר ורוצה לצרף אותו לעונה הקרובה.

סוף סוף ידיעה שראויה לת'רד המלפפונים.

אני מבין שההנהלה שמעה את הקולות והחליטה על חיזוק ראוי לסגל עוד לפני פתיחת העונה, יפה.

28 ספטמבר 2023, 17:30

עידן כתב:
מרסר כתב:קטש מרוצה מבן קרטר ורוצה לצרף אותו לעונה הקרובה.

סוף סוף ידיעה שראויה לת'רד המלפפונים.

אני מבין שההנהלה שמעה את הקולות והחליטה על חיזוק ראוי לסגל עוד לפני פתיחת העונה, יפה.
שובר שיוויון

28 ספטמבר 2023, 20:06

יופי עכשיו כשחסכנו בעמדה הזו יהיה מלא כסף לחיזוק בעמדת הסנטר.

28 ספטמבר 2023, 20:21

TAYO כתב:יופי עכשיו כשחסכנו בעמדה הזו יהיה מלא כסף לחיזוק בעמדת הסנטר.

סולימן בריימו כבר בדרך

28 ספטמבר 2023, 20:55

שמואל1 כתב:
TAYO כתב:יופי עכשיו כשחסכנו בעמדה הזו יהיה מלא כסף לחיזוק בעמדת הסנטר.

סולימן בריימו כבר בדרך
היינו כחולמים

28 ספטמבר 2023, 21:58

צחוק, צחוק, אבל אני רוצה לשמוע, מה האנשים פה יעשו אם פתאום בריימו באמת יחזור למכבי? תגידו את האמת, מה תעשו?

אני רוצה שזה יהיה רשום כאן, ונוכל לבדוק, כאשר זה יקרה :laugh2

28 ספטמבר 2023, 22:00

felix_r כתב:צחוק, צחוק, אבל אני רוצה לשמוע, מה האנשים פה יעשו אם פתאום בריימו באמת יחזור למכבי? תגידו את האמת, מה תעשו?

אני רוצה שזה יהיה רשום כאן, ונוכל לבדוק, כאשר זה יקרה :laugh2

האמת אני מת שזה יקרה

01 אוקטובר 2023, 15:01

הייתי שמח לראות את אחד משניהם במכבי תל אביב:

https://www.proballers.com/basketball/p ... acar-toure

https://www.proballers.com/basketball/p ... alifa-diop

02 אוקטובר 2023, 07:44

יאללה דיון מחליף אפשרי לניבו במידה ופציעתו משמעותית
מחליף לבולדווין כנ"ל הכל חס וחלילה כמובן
מחליף לריברו
זר שמיני
שוט

Sent from my SM-G986B using Tapatalk

03 אוקטובר 2023, 09:15

אם מכבי רוצה שחקן זמני
לפי עולם הכדורסל בטוויטר:
גארדים חופשיים שרלוונטיים לאירופה -
קנדריק נאן
נייט וולטרס
דווין בייקון
קורי היגינס
ברין פורבס
קלמן פרפליץ׳
שאנון אוואנס

03 אוקטובר 2023, 09:21

העונה תמה עוד לפני שהתחילה. עכשיו ישרפו החתמת זר (בשקל וחצי ואחרי שימשכו את זה שלושה שבועות) במקום בולדווין שמי יודע מתי יחזור ובאיזה כושר. פציעות גב זה חרא רציני.
ונישאר עם כוכב העל חסה.

03 אוקטובר 2023, 10:33

דל"פ - זו הזדמנות ללכת על בייקון עם חוזה לחודשיים + אופציה.

כן, כרגע יש סיפורים על שחקן שהיה רעיל בחדר ההלבשה בקבוצה יוונית גרועה. בסדר, הימרנו על אחד כזה שנה שעברה והסתבר שלא נורא השד..

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

ת'רד המלפפונים 23/24 V2

03 אוקטובר 2023, 10:35

itai7 כתב:אם מכבי רוצה שחקן זמני
לפי עולם הכדורסל בטוויטר:
גארדים חופשיים שרלוונטיים לאירופה -
קנדריק נאן
נייט וולטרס
דווין בייקון
קורי היגינס
ברין פורבס
קלמן פרפליץ׳
שאנון אוואנס
יש מישהו ברשימה הזו ששומר קרוב אפילו לבולדווין? כי כמו שבראון ובלאט שומרים, גם אם מכבי תקלע איתם 100, היריבה תקלע 120.
ומה הקשר בייקון? הוא לא גארד.

פרסם תגובה