פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מלפפונים נון סטופ

21 מאי 2012, 12:12

חביב אורנג'ד כתב:הסגל עודכן בהצלחה. יש 4 הגנתי ואתלטי.

:laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3

21 מאי 2012, 12:40

שכחת את:
ארבידס סבוניס
סקוני פנסיונר

21 מאי 2012, 12:52

felix_r כתב:

שכחת את:
ארבידס סבוניס
סקוני פנסיונר

נכון. חייבים גיבוי למקרה של פציעות..

21 מאי 2012, 12:53

felix_r כתב:

שכחת את:
ארבידס סבוניס
סקוני פנסיונר

את סבוניס אני לוקח היום להרכב האמיתי. גם אחרי התקף לב, הוא יותר טוב מ-80% מהגבוהים שמסתובבים באירופה היום.

21 מאי 2012, 12:55

jol9 כתב:
felix_r כתב:

שכחת את:
ארבידס סבוניס
סקוני פנסיונר

את סבוניס אני לוקח היום להרכב האמיתי. גם אחרי התקף לב, הוא יותר טוב מ-80% מהגבוהים שמסתובבים באירופה היום.

אפילו טוב יותר מריצ'ארד "העילוי הגדול מכולם" הנדריקס?
לא.ההה.. :eek

21 מאי 2012, 15:20

מתוך יורובאסקט:
David Blu, who's yet to officially announce his retirement, has registered for next year's courses at the University of Southern California, won't re-sign.

אני חושבת שעכשיו אפשר להתחיל לדבר על PF חדש יותר ברצינות

21 מאי 2012, 15:27

Holiday_Armadillo כתב:מתוך יורובאסקט:
David Blu, who's yet to officially announce his retirement, has registered for next year's courses at the University of Southern California, won't re-sign.

אם אני לא טועה הוא נרשם לשם כבר לפני חודש והוא אמר שזה לא קשור לעונה הבאה ושהוא עוד לא החליט

21 מאי 2012, 15:27

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מתוך יורובאסקט:

אם אני לא טועה הוא נרשם לשם כבר לפני חודש והוא אמר שזה לא קשור לעונה הבאה ושהוא עוד לא החליט

ואני אמרתי כבר לפני חודש שהוא החליט והוא עוד לא יודע שהוא החליט

תחליט אתה למי להאמין, לי או לבן אדם עצמו

21 מאי 2012, 16:23

אם מכבי מחתימה שני סנטרים אירופאיים ה pf חייב להיות אמריקאי. מעולם לא היה למכבי קו קדמי שאין בו אמריקאי אחד לפחות. לפחות לא מאז אמצע שנות ה 70 שאני יכול לפשפש בזכרוני.
קשה לי מאוד להאמין שבלאט יותר על אחד כזה.

21 מאי 2012, 16:27

yarinsaky כתב:אם מכבי מחתימה שני סנטרים אירופאיים ה pf חייב להיות אמריקאי. מעולם לא היה למכבי קו קדמי שאין בו אמריקאי אחד לפחות. לפחות לא מאז אמצע שנות ה 70 שאני יכול לפשפש בזכרוני.

אני לא אוהב את הדברים האלה. בגלל שלא היה פה קוו קדמי אירופאי נטו, זה אומר שחייבים להמשיך עם זה? שאסור לבנות קוו קדמי אירופאי, גם אם הוא מצוין? ואם יש פה אופציה, סתם לדוגמא, להביא את לורבק שמממש רוצה לבוא, אז עליו גם צריך לוותר (לא שאני משווה)? ממש לא צריך להסתכל על האזרחות, נראה לי פשוט לא קשור. צריך להסתכל לפי איכות. בין אם זה 3 אמריקאים וליאור, ובין אם 3 אירופאים וליאור. אם רק בגלל זה, מכבי תשחרר את מאצ'בן ותביא איזה דבון ג'פרסון במקומו, רק כי הוא אמריקאי, אז אוי ואבוי לנו.

21 מאי 2012, 16:31

יכול להיות , לא אומר שזה הכרח כתורה מהר סיני, אבל לא הייתי מהמר על ההיפך. קשה להתווכח עם ההיסטוריה.

האמת שגם הגיונית קשה לי להאמין שמכבי תכנס כאן 3 גבוהים אירופאיים לא זולים בקיץ אחד. נחכה ונראה.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 21 מאי 2012, 16:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

21 מאי 2012, 16:32

asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:אם מכבי מחתימה שני סנטרים אירופאיים ה pf חייב להיות אמריקאי. מעולם לא היה למכבי קו קדמי שאין בו אמריקאי אחד לפחות. לפחות לא מאז אמצע שנות ה 70 שאני יכול לפשפש בזכרוני.

אני לא אוהב את הדברים האלה. בגלל שלא היה פה קוו קדמי אירופאי נטו, זה אומר שחייבים להמשיך עם זה? שאסור לבנות קוו קדמי אירופאי, גם אם הוא מצוין? ואם יש פה אופציה, סתם לדוגמא, להביא את לורבק שמממש רוצה לבוא, אז עליו גם צריך לוותר (לא שאני משווה)? ממש לא צריך להסתכל על האזרחות, נראה לי פשוט לא קשור. צריך להסתכל לפי איכות. בין אם זה 3 אמריקאים וליאור, ובין אם 3 אירופאים וליאור. אם רק בגלל זה, מכבי תשחרר את מאצ'בן ותביא איזה דבון ג'פרסון במקומו, רק כי הוא אמריקאי, אז אוי ואבוי לנו.

מסכים. זה שהקו הקדמי של מכבי צפוי להיות מורכב מאירופאיים לא גורר שחייב להיות 4 אמירקאי.
בכל אופן, אני מקווה שבלאט לא בוחר שחקנים זרים לפי היותם אמריקאים או לא. אם מכבי צריכה שחקן בעמדה מס' 4, אז הוא קודם כל צריך להיות שחקן טוב ומתאים לקבוצה. אם יש אמריקאי כזה, אז על הכיפאק, אם הוא אירופאי, אז גם טוב.

21 מאי 2012, 16:37

חביב אורנג'ד כתב:
asafb96 כתב:

מסכים. זה שהקו הקדמי של מכבי צפוי להיות מורכב מאירופאיים לא גורר שחייב להיות 4 אמירקאי.
בכל אופן, אני מקווה שבלאט לא בוחר שחקנים זרים לפי היותם אמריקאים או לא. אם מכבי צריכה שחקן בעמדה מס' 4, אז הוא קודם כל צריך להיות שחקן טוב ומתאים לקבוצה. אם יש אמריקאי כזה, אז על הכיפאק, אם הוא אירופאי, אז גם טוב.

בלאט אוהב שחקנים אמריקאים אין מה לעשות
אני חושבת שזה יותר האתלטיות וזה שאפשר לעצב אותם ופחות הדרכון אבל עדיין חשוב שיהיה למאמן שחקנים שהוא מאוד מאמין בהם

21 מאי 2012, 16:39

אני בדרך כלל מעדיף זרים אמריקאים אבל דווקא בעמדות הפנים אני מעדיף את אירופאיים כך שלא אכפת לי שהקו הקדמי יהיה אירופאי למרות שהייתי שמח לראות פה איזה 4 קפיצי שנותן הגנה,אתלטיות ושואו
אגב,הישראלים נחשבים גם לשחקנים אירופאים?

21 מאי 2012, 16:41

כשיש שני גבוהים כבדים יחסית ( כמו מאריץ' וגרגמל ) אני חושב שגבוה קפיצי זה כמעט מאסט, אולי אפילו להשאיר את שון ג'יימס וזהו.

ישראלי זה לא אירופאי, זה אסייתי. :) אבל ברצינות, אין ממש גבוהים ישראלים.

21 מאי 2012, 16:43

asafb96 כתב:

מה? ״לורבק רוצה לבוא״

21 מאי 2012, 16:48

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

מה? ״לורבק רוצה לבוא״

אמרתי, אני לא משווה. לשם הדוגמא. ירין כתב שחובה גבוה אמריקאי, כי תמיד היה פה אחד כזה. אז סתם דוגמא, חתם פה שרמדיני, וחתם מאריץ', ואת מאצ'בן משחררים כדי להביא 4 אמריקאי, כי חייבים גבוה אמריקאי, ופתאום לדוגמא, לורבק מוכן לבוא לפה עבור שכר נמוך יחסית, או טלטוביץ' משתחרר מקאחה בגלל סכסוך עם המאמן, או חריאפה שמסיים חוזה לא רצוי בצסק"א בגלל הכישלון, או באניץ', YOU NAME IT, מוכנים לבוא לפה, אז צריך לוותר עליהם רק בגלל הדרכון האירופאי? נשמע הזוי משהו. אז כמו שאמרתי, לא שאני משווה את מאצ'בן אליהם, לפחות לא בנקודה הזאת של הקריירה שלו, אולי בעתיד כן נוכל לעשות זאת, אבל לוותר על מאצ'בן רק בגלל שהוא אירופאי, ולהביא אמריקאי, רק כי צריך אמריקאי, אבל בפועל הוא יתן תרומה הרבה פחות גבוה משל מאצ'בן, יהיה מיותר וטיפשי לטעמי
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 21 מאי 2012, 16:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

21 מאי 2012, 16:50

yarinsaky כתב:כשיש שני גבוהים כבדים יחסית ( כמו מאריץ' וגרגמל ) אני חושב שגבוה קפיצי זה כמעט מאסט, אולי אפילו להשאיר את שון ג'יימס וזהו.

זה די נכון ומפתה להוסיף לידם אמריקאי קפיצי אבל אני לא חושב שהוא יהיה שווה יותר ממצ'באן כך שאין סיבה להביא כזה
אנחנו באמת נחשבים לשחקנים אסייתים?

21 מאי 2012, 16:52

yarinsaky כתב:כשיש שני גבוהים כבדים יחסית ( כמו מאריץ' וגרגמל ) אני חושב שגבוה קפיצי זה כמעט מאסט, אולי אפילו להשאיר את שון ג'יימס וזהו.

זה נכון, אבל השאלה מה יש בשוק והאם שחקן כזה יהיה עדיף על מצ'באן איתו למכבי כבר יש חוזה.

כמו כן, זאת יכולה להיות עוד סיבה להשארתו של שון ג'יימס או לחילופין, הבאתו של טיוס.

21 מאי 2012, 16:53

rc4991 כתב:

זה די נכון ומפתה להוסיף לידם אמריקאי קפיצי אבל אני לא חושב שהוא יהיה שווה יותר ממצ'באן כך שאין סיבה להביא כזה
אנחנו באמת נחשבים לשחקנים אסייתים?

נכון. החסימה-שתיים שה"גבוה הקפיצי" הזה יביא במשחק, ממש לא איזה משהו דרמטי שישפיע על הקבוצה. אז הוא יחסום פעם-פעמיים במשחק, אז מה? מאצ'בן יכול לעשות כל כך הרבה דברים, והוא שחקן כל כך מוכשר ואיכותי, שיהיה טיפשי לוותר עליו. מה גם שהוא שומר אישי לא רע בכלל וריבאונדר יוצא מהכלל. הבעיה היחידה זה מחסור בשוט-בלוקר, אבל שרמדיני יכול להיות כזה, כמו שהראה בליגה האיטלקית, והראה שנה שעברה ביורוליג. תחת בלאט, עם קצת שיפור (בכל זאת, הבחור צעיר), הוא יכול להפוך לחוסם לא רע בכלל, ולא תהיה שום בעייה בקוו הקדמי. להיפך, מבחינה פוטנציאלית, זה יכול להפוך להיות אחד הקווים הקדמיים היותר איכותיים באירופה לדעתי
נושא נעול