המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
\or163 כתב:ג'יימס שומר אישי חלש עד בינוני לכל היותר.
yzafrir כתב:אם מסתכלים על עניין החסמות אז גיימס כן שחקן הגנה טוב . אבל אני מסכים שבתור סנטר ההגנה האישית שלו היא חלשה וזה לא משהו שהוא יכול לשפר בצורה קיצונית כי זה פשוט מבנה הגוף שלו.
לאורך ההיסטוריה של מכבי תמיד השחק בעמדה 4 היה החוסם הטוב בקבוצה ( באסטון , מוריס,לאזמה,גורי,קומיג'יס...) אבל כשהחוסם הטוב בקבוצה היה בעמדת הסנטר אז ההגנה האישית שלו הייתה חלשה ( פישר , ג'יימס...) היחיד שהוא יוצא מהכלל הוא נייט...
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:אם מסתכלים על עניין החסמות אז גיימס כן שחקן הגנה טוב . אבל אני מסכים שבתור סנטר ההגנה האישית שלו היא חלשה וזה לא משהו שהוא יכול לשפר בצורה קיצונית כי זה פשוט מבנה הגוף שלו.
לאורך ההיסטוריה של מכבי תמיד השחק בעמדה 4 היה החוסם הטוב בקבוצה ( באסטון , מוריס,לאזמה,גורי,קומיג'יס...) אבל כשהחוסם הטוב בקבוצה היה בעמדת הסנטר אז ההגנה האישית שלו הייתה חלשה ( פישר , ג'יימס...) היחיד שהוא יוצא מהכלל הוא נייט...
חסימות זה לא הגנה, למדנו את זה כבר עם פישר שהיה חוסם טוב ושומר בינוני מינוס
rc4991 כתב:היורוליג פרסמו עכשיו את עשרת השחקנים המצטיינים של העונה:
דיאמנטידיס,ספאנוליס,נבארו,פרננדס,מירוטיץ',קרסטיץ',חריאפה,תאודוסיץ',טומיץ' וג'יימס(בכוונה השארתי אותו לסוף)
מגיע לו להיכנס לרשימה אחרי עונה גדולה שלו...עכשיו אני גם שם לב שהוא האמריקאי היחיד ברשימה![]()
לא מובן לי איך ווימס לא מופיע כשלדעתי הוא אולי אפילו צריך להיות ה-MVP
NY boy כתב:לגביי ההגנה של ג'יימס, מי שבוחר את הבחירות זה המאמנים של קבוצות היורוליג ממה שאני מבין. ככה שכנראה הם מעריכים את היכולת ההנגתית של ג'יימס קצת הרבה יותר מכמה אוהדים פה.
ג'יימס שחקן הגנה מצוין, גם אישית וגם קבוצתית. לא רק חסימות אלא גם הגנה נהדרת. כן הוא חלש ולפעמים יש לו בעיה להתמודד עם פיזיות אבל רוב הזמן אין.
כשאין לך מחליף ושאתה צריך לשמור על עצמך מעבירות אוטומטית לפעמים ההגנה האישית שלך תהיה פחות טובה כי אחרי העבירה השנייה אתה צריך להתחיל לזייף בהגנה האישית בשביל לא לעשות עוד אחת.
וזה המצב שג'יימס היה תקוע בו רוב העונה הזאת מהרגע שהגבוהים האחרים במכבי נעלמו. אבל כנראה שמעיניים של מאמני היורוליג זה לא ממש נעלם כי הם שצריכים היו להתמודד עם ג'יימס רואים את זה אחרת.
גם בחמישיות העונה ג'יימס ודיאמנטידיס הם 2 השחקנים היחידים מקבוצות שלא עלו לפיינל פור ואומר על הערכה הרבה כנראה שיש לו מבחוץ ולא דווקא מבפנים.
חנו'ש כתב:רק לי זה משונה שפארמר לא נכנס לעשירייה??
MTA2311 כתב:ווימס ממש לא נתן עונה מדהימה.
mvp הוא בטוח לא.
MTA2311 כתב:ווימס ממש לא נתן עונה מדהימה.
mvp הוא בטוח לא.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:ווימס ממש לא נתן עונה מדהימה.
mvp הוא בטוח לא.
צודק. אפילו בקבוצתו הוא לא היה המצטיין.
jol9 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:ווימס ממש לא נתן עונה מדהימה.
mvp הוא בטוח לא.
צודק. אפילו בקבוצתו הוא לא היה המצטיין.
זה רק מראה עד כמה הם קבוצה מצויינת
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:ווימס ממש לא נתן עונה מדהימה.
mvp הוא בטוח לא.
לא נתן עונה מדהימה?
מבחינת יכולת אישית הוא הדבר הכי קרוב לפארקר(וזה משהו שאני לא אומר הרבה)
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Gevaudan, Google [Bot] ו־22 אורחים