המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:זה נשמע כמו מישהו שצועק המלך הוא עירום. כן, בלאט מעדיף באופן כללי שחקנים טיפשים או נגרים(ראה ערך האהבה שלו להנדריקס)
yzafrir כתב:חנו'ש כתב:תגידו, יבוא יום ומכבי יזכו אותנו ברכז שניחן בתכונה חסרת החשיבות הזו - חוכמת משחק ויכולת ניהול משחק גבוהה??
עד מתי נאלץ לסבול כל מיני אמריקאים קפיציים ואתלטיים בלי טיפת שכל שיותר מבלגנים ממרכזים??
ואגב, פה אני דווקא חושבת שהאשמה היא על בלאט, נראה כאילו זו ההעדפה הברורה שלו.
נכון שרכזים עם שכל עולים יותר ולכן גם להנהלה יש יד בעניין, אבל נראה שמאז שבלאט מאמן אותנו בקדנציה הנוכחית הוא לא הביא אף רכז שהוא אשכרה מנהל משחק (אלא אם כן אתם מחשיבים את פאפא...)
פשוט לא הסטייל שלו....
זאת הסיבה האמיתית ולא הסגנון של בלאט . פארגו היה שחקן טיפש ?
אני גם לא חושב שבראון או רייס טיפשים , הם פשוט מה שמכבי יכולה להרשות לעצמה...
חני , הכובע הלבן המחודד לא מתאים לך....
אדגר פו כתב:שחף כתב:זה נשמע כמו מישהו שצועק המלך הוא עירום. כן, בלאט מעדיף באופן כללי שחקנים טיפשים או נגרים(ראה ערך האהבה שלו להנדריקס)
העניין עם הנדריקס באמת נשגב מבינתי, זה דשדוש במי אפסיים.
בינתיים, לפחות, אנחנו מקבלים עוד מאותו דבר, עוד מאותה קונספציה של השנתיים האחרונות. אם בלאט משתף פעולה עם זה שוב, אז כן, גם הוא חלק מהעניין.
לפחות לגבי דני פדרמן אפשר להגיד שהוא עומד במילתו וממשיך במה שהוא אמר לפני כמה ימים, לכן לא צריכים להיות מאוכזבים. זו דרכו והוא יתמיד בה בינתיים.
חנו'ש כתב:אדגר פו כתב:שחף כתב:זה נשמע כמו מישהו שצועק המלך הוא עירום. כן, בלאט מעדיף באופן כללי שחקנים טיפשים או נגרים(ראה ערך האהבה שלו להנדריקס)
העניין עם הנדריקס באמת נשגב מבינתי, זה דשדוש במי אפסיים.
בינתיים, לפחות, אנחנו מקבלים עוד מאותו דבר, עוד מאותה קונספציה של השנתיים האחרונות. אם בלאט משתף פעולה עם זה שוב, אז כן, גם הוא חלק מהעניין.
לפחות לגבי דני פדרמן אפשר להגיד שהוא עומד במילתו וממשיך במה שהוא אמר לפני כמה ימים, לכן לא צריכים להיות מאוכזבים. זו דרכו והוא יתמיד בה בינתיים.
בנוגע להנדריקס, אני לא חושבת שצריך להיות גאון גדול בשביל להבין מי מושך לכיוונו ומי חושב שהוא "4.5 וזה לא מה שאנחנו צריכים" (עדיף סנטרים אמיתיים כמו תומאס הענק ופלאניניץ' הנהדר...)
גל גל כתב:הגמד התשיעי הידוע לשמצה מפרסם שניקוס פאפאס אחד המועמדים הראשיים להגיע למכבי תל אביב
Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:הגמד התשיעי הידוע לשמצה מפרסם שניקוס פאפאס אחד המועמדים הראשיים להגיע למכבי תל אביב
אני עוד זוכרת את המשפט שלו 24 שעות לפני שמצ'באן חתם כאן:''אם מצ'באן מגיע הנה אני צנצנת, הכל ספינים''
אז מי ישכנע אותי בדיוק שהוא יודע משהו?
גל גל כתב:הגמד התשיעי הידוע לשמצה מפרסם שניקוס פאפאס אחד המועמדים הראשיים להגיע למכבי תל אביב
Chen כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2652348
מלא מועמדים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Tom1313, משה ו־30 אורחים