על ידי er79 » 02 יולי 2015, 22:38
טוב, עכשיו יש לי כאב ראש לא קטן, כי דווקא בניגוד להרבה שלא סובלים אותו, רציתי את מקל בגלל השדרוג שלנו בניהול המשחק. מצד שני, לפחות תהיה לנו קבוצת שלשות קטלנית. מה שאומר שעכשיו לדעתי הגארד הרביעי חשוב שיהיה יותר עם אוריינטציה של רכז מאשר קלעי. חשוב גם שיהיה שומר טוב כי כרגע קו אחורי של רוצ'סטי את יבזורי לא מבריק במיוחד. רק אוחיון זה לא מספיק. הגארד המשלים האידאלי, למרות שלא הגנתית אני מודה, זה פרמאר, בתור זר כמובן גם בגלל המס וגם כי יש לנו כבר ארבעה ישראלים מעל גיל 25. בגלל זה גם קטנים לדעתי הסיכויים לראות פה הן את מקל והן פישר. מה שמוביל אותי לקו הקדמי, לא רואה צורך בפישר וגם האמת לא במקלין. מבקווה הוא סוג של תואם טיוס, גם בגובה. מי שצריך להשלים אותו חייב להיות ביג מן קלאסי. בעמדת הפורוורדים חשוב שיהיה לנו סטרץ 4. זה יכול להיות קטלני יחד עם יבזורי, רוצ'ה, סמית, פניני וסילבן. אני אנסה לבנות שלושה הרכבים, שבהם אני מפנטז על שחקן יקר אחד, כל פעם בעמדה אחרת.
סגל א':
1. רוצ'סטי, אוחיון
2. פרמאר, יבזורי
3. סילבן, סמית, פניני
4. קלאתיס, זר נוסף הגנתי
5. אמבקווה, סנטר זול, גבוה ישראלי צעיר נוסף.
סגל ב'
1. רוצ'סטי, אוחיון
2. תואם היינס/או ללכת לכיוון של קרלון בראון, יבזורי
3. סמית, סילבן, פניני
4. ארצג, 4 זר הגנתי זול
5. אמבקווה, סנטר זר זול, גבוה ישראלי צעיר
סגל ג'
כמו סגל ב', רק שעמדה 4 תאויש בשני הימורים זולים, אולי אחד מהם קלאתיס שהוא לא מאוד זול אבל נראה לי אפשר לנסות להביא אותו, ובעמדה 5 בנוסף לאמבקווה ביינס או ראדוליצה. נתפרע