פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
25 יולי 2015, 13:11
felix_r כתב:ללוקומוטיב יש קו קידמי נחמד מאוד:
5) קירילו פסנקו
4-5) אנתוני ראנדולף
4) בריאן רנדל
ועוד כמה גבוהים רוסים
פסנקו וראנדולף זה שילוב inside-outside מפחיד. ולחשוב שהם יכולים ללכת להרכבים מהירים עם רנדל ב4 וראנדולף ב5... חם לי
25 יולי 2015, 17:46
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:ללוקומוטיב יש קו קידמי נחמד מאוד:
5) קירילו פסנקו
4-5) אנתוני ראנדולף
4) בריאן רנדל
ועוד כמה גבוהים רוסים
פסנקו וראנדולף זה שילוב inside-outside מפחיד. ולחשוב שהם יכולים ללכת להרכבים מהירים עם רנדל ב4 וראנדולף ב5... חם לי

לוקו ופאו באותו הבית ביורוליג. זה אומר שנצפה בקרב פסנקו נגד ראדולייצה! יה אולוהים!!!

זה כמו איש השלג נגד גיגנטופיתקוס !
25 יולי 2015, 20:18
אולימפיאקוס החתימה את הסנטר הסרבי הצעיר של פרטיזן ניקולה מילוטינוב, שנבחר בדראפט האחרון בחירה מס' 26
25 יולי 2015, 22:45
אולימפיאקוס בונה קבוצה מאוד מעניינת
26 יולי 2015, 17:24
לימוז׳ צירפו את רנדי קולפפר, הסקנד גארד הגמד שמנתר לשמיים. מועמד טוב למלך הסלים.
27 יולי 2015, 12:03
רשמית. ג'אסטין המילטון וג'ון שורנה חתמו בולנסיה
27 יולי 2015, 12:08
ג׳סטין המילטון יכול להתברר כרכש מפתיע. גוף גדול, טווח קליעה ונראה שגם יכול לעשות משהו בהגנה.
בכל מקרה, לולנסיה יש איזה פטיש כזה של להביא גבוהים לבנים עם קליעה. אני כמעט ולא זוכר מתי בפעם האחרונה הלכו על הז׳אנר האתלטי-קפיצי המוכר לנו טוב מבית.
27 יולי 2015, 19:27
מה עם ג'פרי טיילור ומדריד? עדיין לא ראיתי הודעה רשמית.
27 יולי 2015, 19:43
כי הוא באמת עדיין לא חתם שם
27 יולי 2015, 20:53
גל גל כתב:כי הוא באמת עדיין לא חתם שם
זה שחקן שהייתי עושה מאמץ רציני להחתים , שחקן שיכול להפוך לפארקר הבא (הוא מזכיר לי אותו מאוד בתנועות גוף)
27 יולי 2015, 23:16
מג׳רי? לאזמה?
פאו החתימו את אוגניין קוזמיץ׳.
27 יולי 2015, 23:28
החציל האצטקי כתב:מג׳רי? לאזמה?
פאו החתימו את אוגניין קוזמיץ׳.
פששש! אחלה החתמה
28 יולי 2015, 00:14
איך הוא? שחקן?
28 יולי 2015, 00:21
גל גל כתב:איך הוא? שחקן?
היה בשנים האחרונות שחקן קצה יציע של הווריורס וסנטר של קבוצת הדי-ליג
קשה לדעת איך יהיה באירופה
28 יולי 2015, 00:55
חוטב העצים אלן אומיץ׳ בדרכו לגראן קנאריה. סיכם לפי ספורטנדו.
28 יולי 2015, 01:05
אם כבר אז פאו בונה קבוצה קבוצה- עליהם אם היו אומרים לי שהם מפחידים הייתי מבין...
28 יולי 2015, 12:10
יורוליג מעניין יהיה לנו השנה. פאו פתחה את הארנק.
28 יולי 2015, 12:17
יהיה יורוליג סטנדרטי. אמנם היווניות מתחזקות על הנייר, אבל ברצלונה נחלשה וכנ"ל לגביי צסק"א ופנר. כמו כן, בזכות ג'ורדי האפס ומחריב הכדורסל האירופי, נזכה לראות שתי קבוצות טורקיות מעפנות: האחת אמנם בצדק כי היא זכתה באליפות בארצה, אבל דרושפקה עם כל ההבטחות על תקציבים גדולים בינתיים עם החתמות לא מרשימות בכלל - סאבאש, ארסלן, בייליצה ורדינג. קבוצת יורוקאפ טיפוסית שקיבלה ווילד קארד בגלל הסירחון של היול"ב. ואם להוסיף על הביזיון, אזי להזכירכם שמדובר בקבוצה מאיסטנבול, חסרת כל שם וגרוע מכך - חסרת אוהדים. יהיה "מעניין" מאוד שם.
וזה עוד לפני שהזכרתי את הווילד קארד לשטרסבורג.
אוי ג'ורדי, הלוואי שתיעלם או לחילופין שהפרויקט של פיב"א יקרום עור וגידים.
28 יולי 2015, 12:24
התנין כתב:יהיה יורוליג סטנדרטי. אמנם היווניות מתחזקות על הנייר, אבל ברצלונה נחלשה וכנ"ל לגביי צסק"א ופנר. כמו כן, בזכות ג'ורדי האפס ומחריב הכדורסל האירופי, נזכה לראות שתי קבוצות טורקיות מעפנות: האחת אמנם בצדק כי היא זכתה באליפות בארצה, אבל דרושפקה עם כל ההבטחות על תקציבים גדולים בינתיים עם החתמות לא מרשימות בכלל - סאבאש, ארסלן, בייליצה ורדינג. קבוצת יורוקאפ טיפוסית שקיבלה ווילד קארד בגלל הסירחון של היול"ב. ואם להוסיף על הביזיון, אזי להזכירכם שמדובר בקבוצה מאיסטנבול, חסרת כל שם וגרוע מכך - חסרת אוהדים. יהיה "מעניין" מאוד שם.
וזה עוד לפני שהזכרתי את הווילד קארד לשטרסבורג.
אוי ג'ורדי, הלוואי שתיעלם או לחילופין שהפרויקט של פיב"א יקרום עור וגידים.
ממש לא מסכים עם כל מה שאמרת פה
28 יולי 2015, 12:33
אתה מוזמן לפרט.