ת'רד המלפפונים V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים החדש

הודעהעל ידי שחף » 30 יוני 2015, 00:03

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:רק מזכירה היינס עדיין לא נחתך
תיהנו

אני קצת רוצה שישאירו אותו בשביל הקטעים

מה אהבת יותר? את זריקות השלוש בכדרור שלו שלא פוגעות בסל או את הכידרורים על הברך?
שחף

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 יוני 2015, 00:04

אדגר פו כתב:
החציל האצטקי כתב:
אדגר פו כתב:לטיוס נשארו 24 שעות להציג חוזה במקום אחר או שהוא נשאר במכבי .

באמת? ככה האופציה הזאת עובדת?

למיטב הבנתי אכן כך. נזדיין בסבלנות רק עוד יממה.

לפי גלדסטון, עד ה-2 ביולי: http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 94&lang=HE
בנוסף, הצהובים יחכו לראות אם אלכס טיוס משלם את ה"בייאאוט" בסכום של 175 אלף דולר ועוזב את מכבי. הוא צריך להודיע למכבי אם הוא עוזב עד ה-2 ביולי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 30 יוני 2015, 00:04

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:אני באמת לא מבין מה אתם רוצים מאוחיון... הבן אדם שרף את עצמו, שיחק בלי הפסקה, רוב הזמן באינטנסיביות מקסימלית,
בלי להתבכיין, ובלי לקחת פסק זמן, וגם שיחק פצוע.

מבחינה הגנתית, מדובר בשחקן שהוא בצמרת של היורוליג. אוחיון הוא רכז מחליף מצויין, שבטעות מצא את עצמו כשחקן חמישייה,
שאין לו תחליף, ובסוף קרס תחת העומס.
לא מדובר בדורון ג'מצ'י בצד ההתקפי, וגם לא קרוב, אבל הוא ממש לא גרוטאה.

אני מאוד מקווה שיוגב יישאר במכבי. מכבי צריכה קו אחורי עמוק, ואוחיון הוא חלק חשוב בפאזל הזה.

יוני, בצד ההתקפי יוגב אוחיון ביזיון של שחקן. הבנאדם לא מסוגל לקלוע ממטר. לא עונשין, לא שלשות, לא חצי מרחק, לא חדירות. פשוט אנטי כדורסל.
מילא אם הוא היה מפצה על זה בניהול משחק, אבל הוא גם מאבד כרוני ולא יודע לשחק פיק אנד רול.
הפלוס היחיד שלו זה בהגנה ובהשקעה. מה לעשות שזה לא מספיק לרמות הגבוהות של אירופה (וגם לא לרמות הגבוהות של ישראל כפי שנוכחנו העונה).

קודם כל, אוחיון הוא לא בזיון של שחקן. הוא אחלה שחקן. הוא אולי פחות טוב ממה שהפוטנציאל שלו, אבל כאלה הם גם הלפרין ואליהו
האהובים עליך עד מאוד. אוחיון יכול להתהדר במשהו שהשניים האלה לא יוכלו להתהדר לעולם, וזה תואר יורוליג, כשחקן משמעותי.

אוחיון מספיק לרמות הגבוהות, כרכז מחליף. ההגנה שלו יכולה לשנות משחקים, וזה קלאסי לספסל.

צריכים להיות הוגנים ולהבין שאוחיון היה במצב בלתי אפשרי העונה. הוא נשחק עד דק ושיחק עם פציעה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 יוני 2015, 00:06

שחף כתב:
MTA2311 כתב:
תיהנו

מה אהבת יותר? את זריקות השלוש בכדרור שלו שלא פוגעות בסל או את הכידרורים על הברך?

אתם מכירים אותי, יש לי פטיש לגארדים שלא יכולים לכדרר שלושה כדרורים בלי שהכדור נתקע להם בברך ועף ליציע.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 יוני 2015, 00:06

אחדשיודע כתב:
אדגר פו כתב:
החציל האצטקי כתב:
אדגר פו כתב:לטיוס נשארו 24 שעות להציג חוזה במקום אחר או שהוא נשאר במכבי .

באמת? ככה האופציה הזאת עובדת?

למיטב הבנתי אכן כך. נזדיין בסבלנות רק עוד יממה.

לפי גלדסטון, עד ה-2 ביולי: http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 94&lang=HE
בנוסף, הצהובים יחכו לראות אם אלכס טיוס משלם את ה"בייאאוט" בסכום של 175 אלף דולר ועוזב את מכבי. הוא צריך להודיע למכבי אם הוא עוזב עד ה-2 ביולי.

גולדסטון החליט לתת לו עוד יום או יומיים ? נראה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 יוני 2015, 00:08

MTA2311 כתב:
שחף כתב:
MTA2311 כתב:
תיהנו

אתם מכירים אותי, יש לי פטיש לגארדים שלא יכולים לכדרר שלושה כדרורים בלי שהכדור נתקע להם בברך ועף ליציע.

תמיד יש לנו חולשה לאנשים שיודעים לעשות דברים שאנחנו לא
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יוני 2015, 00:08

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:
jol9 כתב:אני באמת לא מבין מה אתם רוצים מאוחיון... הבן אדם שרף את עצמו, שיחק בלי הפסקה, רוב הזמן באינטנסיביות מקסימלית,
בלי להתבכיין, ובלי לקחת פסק זמן, וגם שיחק פצוע.

מבחינה הגנתית, מדובר בשחקן שהוא בצמרת של היורוליג. אוחיון הוא רכז מחליף מצויין, שבטעות מצא את עצמו כשחקן חמישייה,
שאין לו תחליף, ובסוף קרס תחת העומס.
לא מדובר בדורון ג'מצ'י בצד ההתקפי, וגם לא קרוב, אבל הוא ממש לא גרוטאה.

אני מאוד מקווה שיוגב יישאר במכבי. מכבי צריכה קו אחורי עמוק, ואוחיון הוא חלק חשוב בפאזל הזה.

יוני, בצד ההתקפי יוגב אוחיון ביזיון של שחקן. הבנאדם לא מסוגל לקלוע ממטר. לא עונשין, לא שלשות, לא חצי מרחק, לא חדירות. פשוט אנטי כדורסל.
מילא אם הוא היה מפצה על זה בניהול משחק, אבל הוא גם מאבד כרוני ולא יודע לשחק פיק אנד רול.
הפלוס היחיד שלו זה בהגנה ובהשקעה. מה לעשות שזה לא מספיק לרמות הגבוהות של אירופה (וגם לא לרמות הגבוהות של ישראל כפי שנוכחנו העונה).

קודם כל, אוחיון הוא לא בזיון של שחקן. הוא אחלה שחקן. הוא אולי פחות טוב ממה שהפוטנציאל שלו, אבל כאלה הם גם הלפרין ואליהו
האהובים עליך עד מאוד. אוחיון יכול להתהדר במשהו שהשניים האלה לא יוכלו להתהדר לעולם, וזה תואר יורוליג, כשחקן משמעותי.

אוחיון מספיק לרמות הגבוהות, כרכז מחליף. ההגנה שלו יכולה לשנות משחקים, וזה קלאסי לספסל.

צריכים להיות הוגנים ולהבין שאוחיון היה במצב בלתי אפשרי העונה. הוא נשחק עד דק ושיחק עם פציעה.

אני חולק עליך בעניין החשיבות של אוחיון בזכייה ביורוליג, אבל כבר דשנו ודנו בזה המון בעבר ואני לא אחזור על הדברים.
אני גם לא חושב שיש יחס לא הוגן כלפיו. זאת לא העונה הראשונה של אוחיון במכבי, אנו מכירים את היטב את השחקן.
אם זאת הייתה עונה חד פעמית, אז ניחא. אבל הוא לא היה טוב גם בעונות שהוא לא נשחק בהן.
אני לא חושב שהוא הצליח לחבר יותר מ 2 משחקים טובים ביורוליג במשך 5 נראה לי עונות שהוא בקבוצה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 יוני 2015, 00:11

פרו אנטיץ' מאטלנטה לפנר, חתום ,החתמה גדולה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 יוני 2015, 00:11

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:
שחף כתב:
MTA2311 כתב:
תיהנו

תמיד יש לנו חולשה לאנשים שיודעים לעשות דברים שאנחנו לא

תמונה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יוני 2015, 00:12

אדגר פו כתב:פרו אנטיץ' מאטלנטה לפנר, חתום ,החתמה גדולה.

או! החתמה אדירה שלהם. אחד הסנטרים הטובים באירופה אם לא הטוב ביותר נכון להיום.
יש גם שמועות על ברניאני לפנר. אם זה נכון הם לוקחים את היורוליג.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 30 יוני 2015, 00:15

לאשכול אירופי בבקשה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 יוני 2015, 01:03

מהטוויטר של מארק סטיין

Former Mavs and Pels PG Gal Mekel has a new agent in David Bauman and is training in Florida in hopes of landing a new NBA deal this summer

Mekel has standing three-year offer from Euro power Maccabi Tel Aviv to return to his native Israel but focusing instead on his NBA options
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי RonB » 30 יוני 2015, 01:05

יש לי תחושה שמקל זה ההלפרין החדש בכל מה שקשור לסיכם ומתקרב למכבי.
RonB

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 יוני 2015, 01:11

tzachMTA כתב:
שמואל1 כתב:מה הלחץ שאוחיון ילך לירושלים? שייהנו להם עם רכז שלא יכול לנהל משחק ולא מסוגל לקלוע סל.
מקל זה שחקן שבאמת יכול לתרום ברמות הגבוהות.

באמת? מה מקל עשה ביורוליג שאוחיון לא?

זכה ביורוליג.

....
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 יוני 2015, 01:47

Holiday_Armadillo כתב:מהטוויטר של מארק סטיין

Former Mavs and Pels PG Gal Mekel has a new agent in David Bauman and is training in Florida in hopes of landing a new NBA deal this summer

Mekel has standing three-year offer from Euro power Maccabi Tel Aviv to return to his native Israel but focusing instead on his NBA options

בקיצור, חלאס. עד שמקל לא פותח את העונה במכבי הוא לא חתום והכל חרטא. איזה מעיק כל הסיפור הזה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 30 יוני 2015, 02:10, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 יוני 2015, 02:08

RonB כתב:יש לי תחושה שמקל זה ההלפרין החדש בכל מה שקשור לסיכם ומתקרב למכבי.

נראה לי שהתקשורת סתם עשתה 1+1 אחרי שירושלים לא העפילו ליורוליג, הם לא באמת קיבלו מידע חדש
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 30 יוני 2015, 02:25

מי זה מארק סטיין?בחייכם אז אמר מה אמר?כלום
אנחנו כמו קפיץ רק שומעים גל ,כל רגע אנחנו במצב אחר ,בגדול מקל במכבי ,מקל סגר במכבי סיכם תקראו לזה איך שרוצים ,עכשיו אני בטוח שמכבי סיכמו איתו ובנוסף סיכמו איתו על עוד כמה ימים לבחון את נושא האנביאי לעונה הזו ,אני בטוח או מקווה שמחר או תוך כדי השבוע כבר תצא הודעה מוגמרת ,יותר מידי דיבורים ודיווחים ומידע פנימי על משכורות וכדומה בשביל שבסוף זה חירטוט ,גם לדיוחי סרק יש גבול ,אנחנו כבר כל כך רוצים להיתקדם אם הסגל ולראות תפאזל שאנחנו ואני גם קופצים ומנסים למצוא בכל מילה או דיווח כיוון ורמז,סבבה כמו מארק יש מלא וכמו דובי פיק שבתחילה כתב שמקל השנה לא יגיע למכבי בגלל שעלותו יקרה ,אז נחיה ונראה בגדול ,גם ממיטב הבנתי מגורמים במכבי הכוונה לבתו של דני גוט ,מקל 99 אחוז במכבי אם לא תהי הצעה רצינית מהאנביאי.
אדם

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 יוני 2015, 03:00

אדם כתב:מי זה מארק סטיין?בחייכם אז אמר מה אמר?כלום
אנחנו כמו קפיץ רק שומעים גל ,כל רגע אנחנו במצב אחר ,בגדול מקל במכבי ,מקל סגר במכבי סיכם תקראו לזה איך שרוצים ,עכשיו אני בטוח שמכבי סיכמו איתו ובנוסף סיכמו איתו על עוד כמה ימים לבחון את נושא האנביאי לעונה הזו ,אני בטוח או מקווה שמחר או תוך כדי השבוע כבר תצא הודעה מוגמרת ,יותר מידי דיבורים ודיווחים ומידע פנימי על משכורות וכדומה בשביל שבסוף זה חירטוט ,גם לדיוחי סרק יש גבול ,אנחנו כבר כל כך רוצים להיתקדם אם הסגל ולראות תפאזל שאנחנו ואני גם קופצים ומנסים למצוא בכל מילה או דיווח כיוון ורמז,סבבה כמו מארק יש מלא וכמו דובי פיק שבתחילה כתב שמקל השנה לא יגיע למכבי בגלל שעלותו יקרה ,אז נחיה ונראה בגדול ,גם ממיטב הבנתי מגורמים במכבי הכוונה לבתו של דני גוט ,מקל 99 אחוז במכבי אם לא תהי הצעה רצינית מהאנביאי.

''מי זה מארק סטיין''? רציני?
הוא כתב של ESPN עם רמת אמינות ודיוק שאין לכל העיתונאים בארץ ביחד מאז קום המדינה
אתה רוצה להאמין שגל מקל סיכם, תאמין, אבל להגיד משפט כמו ''מי זה מארק סטיין'' מראה על חוסר ידע בסיסי
מארק סטיין זה לא פיק, לא ורד כהן ולא גלדסטון, אם הוא אומר משהו זה אמיתי

הוא לא אמר שום דבר לא נכון והוא גם לא אמר שום דבר לא הגיוני
למקל יש הצעה ממכבי והוא רוצה עדיין למצוא קבוצה ב-NBA, זה נקרא סעיף שחרור ל-NBA, דבר שיש אותו לרוב השחקנים שחותמים על חוזה
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 30 יוני 2015, 03:08, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 30 יוני 2015, 03:06

מה שנכון, נכון.
מי זה מי זה האפס הזה מארק סטיין לעומת אדם הדגול מפורום צהבת?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדם » 30 יוני 2015, 04:02

שמע ושמעי,קודם כל בחיי אני לא מתלהב מאף אחד ולא חושב שאף אחד הוא משו מיוחד או מעלי כמו שאני לא חושב את עצמי מעל מישו אחר ,אבל בודאי אני לא מתלהב מעיתונאי כזה או אחר או אמירה כזו או אחרת והופך אותה לתורה מסיני כאילו עכשיו קדוש ,זהו מארק ירד מהשמים וסידר לי הכל ,מה היתי עושה בלי זה..
אני יודע מי זה מארק ובכל זאת שאלתי מי זה כן,אז אמר?אתה יודע כמה עיתנואים דגולים ואמינים ובעלי עמדות אמרו דברים?גם לא בספורט ,וסתם לדוגמא באנביאי כמה עיתונאים אמינים פיטרו את בלאט וחיסלו ואמרו יופי להם .
בכל מקרה אני לא דגול ואף אחד לא אפס, אבל אני בודאי לא מתלהב ובמיוחד לא מתרשם משום עיתונאי או איש תקשורת בכיר ,כבר למדתי בחיי על הרבה אנשים רצינים שאמרו דברים וחלקם אחראים על כאלה וכאלה דברים הרבה יותר חשובים מספורט ,הכל בסוף אינטרסים וחצאי מידע וחיבורים שאנשים עושים שיבושם להם ,בגדול כל בעלי המקצוע האלה הם רכלנים שחים מריכולים ,אם אתה כל כך מחזיק מהם ורוצה להרים תדגל שהם אומרים משו זכותך .
אני חוזר שוב אני בטוח ב99 אחוז שמקל סיכם הכל ונתן מילה וביקש עוד יום יומים לראות מה קורה אם האנביאי ,בנוסף אני מיודד אם חברה של הבת של דני גוט כבר שנים ושאלתי ושוחחתי איתה על הנושא הזה והיא אמרה לי במילים שלה את אותם דברים,לא שמקל ביקש כמה ימים אלא שהכל סוכם ומחכים ,למה?לא קיבלתי תשובה ,ולא שאלתי .
שוב יכול להיות מקל בסוף ייחתום מחר,ויכול להיות שמקל יקבל חוזה באנביאי ,ויכול להיות שמקל יחתום רק בסוף אוגוסט ,זה לא יהפוך אף אחד מהאנשים לאמין יותר או פחות ,כולם חים מחלקיקי דיווחים ומידע ,רק מקל ודני פדרמן יודעים את האמת.
יש כל כך הרבה דיוחים מאנשים ופרטי מידע על העסקה הזו שבטוח שיש אפילו טיוטה והכל צריך חתימה והודעה רישמית ,אני בטוח שמהצד של מקל מישו היה שולל הכל או אפילו מקורבים אם הכל היה לא נכון כי זה כאילו היה מפריע לעסק,אבל זה לא קורה.
ושמע תלמד לא לפסול או לזלזל בא ףאחד גם לא ממשה מתפוז או מחים מהניאגרה,כולם יכולים להפתיע אותך.
אדם

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים