MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק מזכירה היינס עדיין לא נחתך
תיהנו
אני קצת רוצה שישאירו אותו בשביל הקטעים
מה אהבת יותר? את זריקות השלוש בכדרור שלו שלא פוגעות בסל או את הכידרורים על הברך?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק מזכירה היינס עדיין לא נחתך
תיהנו
אדגר פו כתב:החציל האצטקי כתב:אדגר פו כתב:לטיוס נשארו 24 שעות להציג חוזה במקום אחר או שהוא נשאר במכבי .
באמת? ככה האופציה הזאת עובדת?
למיטב הבנתי אכן כך. נזדיין בסבלנות רק עוד יממה.
בנוסף, הצהובים יחכו לראות אם אלכס טיוס משלם את ה"בייאאוט" בסכום של 175 אלף דולר ועוזב את מכבי. הוא צריך להודיע למכבי אם הוא עוזב עד ה-2 ביולי.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:אני באמת לא מבין מה אתם רוצים מאוחיון... הבן אדם שרף את עצמו, שיחק בלי הפסקה, רוב הזמן באינטנסיביות מקסימלית,
בלי להתבכיין, ובלי לקחת פסק זמן, וגם שיחק פצוע.
מבחינה הגנתית, מדובר בשחקן שהוא בצמרת של היורוליג. אוחיון הוא רכז מחליף מצויין, שבטעות מצא את עצמו כשחקן חמישייה,
שאין לו תחליף, ובסוף קרס תחת העומס.
לא מדובר בדורון ג'מצ'י בצד ההתקפי, וגם לא קרוב, אבל הוא ממש לא גרוטאה.
אני מאוד מקווה שיוגב יישאר במכבי. מכבי צריכה קו אחורי עמוק, ואוחיון הוא חלק חשוב בפאזל הזה.
יוני, בצד ההתקפי יוגב אוחיון ביזיון של שחקן. הבנאדם לא מסוגל לקלוע ממטר. לא עונשין, לא שלשות, לא חצי מרחק, לא חדירות. פשוט אנטי כדורסל.
מילא אם הוא היה מפצה על זה בניהול משחק, אבל הוא גם מאבד כרוני ולא יודע לשחק פיק אנד רול.
הפלוס היחיד שלו זה בהגנה ובהשקעה. מה לעשות שזה לא מספיק לרמות הגבוהות של אירופה (וגם לא לרמות הגבוהות של ישראל כפי שנוכחנו העונה).
שחף כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק מזכירה היינס עדיין לא נחתך
תיהנו
מה אהבת יותר? את זריקות השלוש בכדרור שלו שלא פוגעות בסל או את הכידרורים על הברך?
אחדשיודע כתב:אדגר פו כתב:החציל האצטקי כתב:אדגר פו כתב:לטיוס נשארו 24 שעות להציג חוזה במקום אחר או שהוא נשאר במכבי .
באמת? ככה האופציה הזאת עובדת?
למיטב הבנתי אכן כך. נזדיין בסבלנות רק עוד יממה.
לפי גלדסטון, עד ה-2 ביולי: http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 94&lang=HEבנוסף, הצהובים יחכו לראות אם אלכס טיוס משלם את ה"בייאאוט" בסכום של 175 אלף דולר ועוזב את מכבי. הוא צריך להודיע למכבי אם הוא עוזב עד ה-2 ביולי.
MTA2311 כתב:שחף כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק מזכירה היינס עדיין לא נחתך
תיהנו
אתם מכירים אותי, יש לי פטיש לגארדים שלא יכולים לכדרר שלושה כדרורים בלי שהכדור נתקע להם בברך ועף ליציע.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:אני באמת לא מבין מה אתם רוצים מאוחיון... הבן אדם שרף את עצמו, שיחק בלי הפסקה, רוב הזמן באינטנסיביות מקסימלית,
בלי להתבכיין, ובלי לקחת פסק זמן, וגם שיחק פצוע.
מבחינה הגנתית, מדובר בשחקן שהוא בצמרת של היורוליג. אוחיון הוא רכז מחליף מצויין, שבטעות מצא את עצמו כשחקן חמישייה,
שאין לו תחליף, ובסוף קרס תחת העומס.
לא מדובר בדורון ג'מצ'י בצד ההתקפי, וגם לא קרוב, אבל הוא ממש לא גרוטאה.
אני מאוד מקווה שיוגב יישאר במכבי. מכבי צריכה קו אחורי עמוק, ואוחיון הוא חלק חשוב בפאזל הזה.
יוני, בצד ההתקפי יוגב אוחיון ביזיון של שחקן. הבנאדם לא מסוגל לקלוע ממטר. לא עונשין, לא שלשות, לא חצי מרחק, לא חדירות. פשוט אנטי כדורסל.
מילא אם הוא היה מפצה על זה בניהול משחק, אבל הוא גם מאבד כרוני ולא יודע לשחק פיק אנד רול.
הפלוס היחיד שלו זה בהגנה ובהשקעה. מה לעשות שזה לא מספיק לרמות הגבוהות של אירופה (וגם לא לרמות הגבוהות של ישראל כפי שנוכחנו העונה).
קודם כל, אוחיון הוא לא בזיון של שחקן. הוא אחלה שחקן. הוא אולי פחות טוב ממה שהפוטנציאל שלו, אבל כאלה הם גם הלפרין ואליהו
האהובים עליך עד מאוד. אוחיון יכול להתהדר במשהו שהשניים האלה לא יוכלו להתהדר לעולם, וזה תואר יורוליג, כשחקן משמעותי.
אוחיון מספיק לרמות הגבוהות, כרכז מחליף. ההגנה שלו יכולה לשנות משחקים, וזה קלאסי לספסל.
צריכים להיות הוגנים ולהבין שאוחיון היה במצב בלתי אפשרי העונה. הוא נשחק עד דק ושיחק עם פציעה.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:שחף כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק מזכירה היינס עדיין לא נחתך
תיהנו
אתם מכירים אותי, יש לי פטיש לגארדים שלא יכולים לכדרר שלושה כדרורים בלי שהכדור נתקע להם בברך ועף ליציע.
תמיד יש לנו חולשה לאנשים שיודעים לעשות דברים שאנחנו לא
אדגר פו כתב:פרו אנטיץ' מאטלנטה לפנר, חתום ,החתמה גדולה.
tzachMTA כתב:שמואל1 כתב:מה הלחץ שאוחיון ילך לירושלים? שייהנו להם עם רכז שלא יכול לנהל משחק ולא מסוגל לקלוע סל.
מקל זה שחקן שבאמת יכול לתרום ברמות הגבוהות.
באמת? מה מקל עשה ביורוליג שאוחיון לא?
Holiday_Armadillo כתב:מהטוויטר של מארק סטיין
Former Mavs and Pels PG Gal Mekel has a new agent in David Bauman and is training in Florida in hopes of landing a new NBA deal this summer
Mekel has standing three-year offer from Euro power Maccabi Tel Aviv to return to his native Israel but focusing instead on his NBA options
RonB כתב:יש לי תחושה שמקל זה ההלפרין החדש בכל מה שקשור לסיכם ומתקרב למכבי.
אדם כתב:מי זה מארק סטיין?בחייכם אז אמר מה אמר?כלום
אנחנו כמו קפיץ רק שומעים גל ,כל רגע אנחנו במצב אחר ,בגדול מקל במכבי ,מקל סגר במכבי סיכם תקראו לזה איך שרוצים ,עכשיו אני בטוח שמכבי סיכמו איתו ובנוסף סיכמו איתו על עוד כמה ימים לבחון את נושא האנביאי לעונה הזו ,אני בטוח או מקווה שמחר או תוך כדי השבוע כבר תצא הודעה מוגמרת ,יותר מידי דיבורים ודיווחים ומידע פנימי על משכורות וכדומה בשביל שבסוף זה חירטוט ,גם לדיוחי סרק יש גבול ,אנחנו כבר כל כך רוצים להיתקדם אם הסגל ולראות תפאזל שאנחנו ואני גם קופצים ומנסים למצוא בכל מילה או דיווח כיוון ורמז,סבבה כמו מארק יש מלא וכמו דובי פיק שבתחילה כתב שמקל השנה לא יגיע למכבי בגלל שעלותו יקרה ,אז נחיה ונראה בגדול ,גם ממיטב הבנתי מגורמים במכבי הכוונה לבתו של דני גוט ,מקל 99 אחוז במכבי אם לא תהי הצעה רצינית מהאנביאי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים