פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפלפונים V5: ארצג בוואלה, הנדריקס בספרד

27 יולי 2015, 13:36

מה הלחץ ? יש עוד חודש לתחילת האימונים...
השמות האחרונים לעמדה 4 הם סבבה לגמרי , אבל לעמדת הפינגווין אני לא אוהב את שני השחקנים האלו ואחרי שם כמו טיילור זה ירידה גדולה ברמה...

27 יולי 2015, 13:46

שמואל1 כתב:
החציל האצטקי כתב:עושה רושם שישנים בעמידה.

תרתי משמע. עוד חודש האימונים נפתחים ועדיין חסרים 2 שחקני מפתח בסגל.
למה מחכים?

אבל מה תרתי משמע פה?

27 יולי 2015, 13:54

קובי כתב:
שמואל1 כתב:

למה מחכים?

אבל מה תרתי משמע פה?

מפגינים עמידה ושינה סימולטנית.

27 יולי 2015, 13:58

MTA2311 כתב:
קובי כתב:
שמואל1 כתב:

למה מחכים?

אבל מה תרתי משמע פה?

מפגינים עמידה ושינה סימולטנית.

סבבה, אבל אין תרתי משמע בצמד המילים שינה בעמידה. יש לו משמעות אחת. שמואל השתמש בזה, כדי להדגיש את העניין ואמר תרתי משמע. מה שאין כאן.
מאת: אבשלום קור

27 יולי 2015, 14:04

ענית לי ברצינות :)

27 יולי 2015, 14:25

yzafrir כתב:מה הלחץ ? יש עוד חודש לתחילת האימונים...
השמות האחרונים לעמדה 4 הם סבבה לגמרי , אבל לעמדת הפינגווין אני לא אוהב את שני השחקנים האלו ואחרי שם כמו טיילור זה ירידה גדולה ברמה...

אני לא חושב שמכבי חייבת סווינגמן. ואם כבר אז ללכת על פריק אתלטי שיחטוף וירוץ במתפרצות ולא על עוד קלעי. אם ג'רד קנינגהאם עובר לאירופה למשל זה מה שאנחנו צריכים. יוצא- יופי, לא יוצא- לא נורא.

דשון הוא שם לא רע אבל הוא 3-4 (רוצים ת'שם בלו? קיבלתם ת'שם בלו)- אינסטנט סקורר טוב אבל הוא לא הרבה מעבר לזה. הוא גם גמד שאי אפשר לבנות עליו כ-4 מוביל.
שאר השמות די על הפנים. אני לא מחזיק מJJ ג'ונסון- כשבא לאירופה האמנתי שיהיה מדהים. הוא רחוק מזה שנות אור ומשחק בקבוצות הכי בינוניות שיש. בראקינס לא שווה מוכטה.

אני לא חושב שיש שם יותר טוב בשוק היום מאייק דיוגו. לא שאליו פיללתי בתחילת הקיץ אבל אני אשמח אם מכבי תלך על שחקן בסגנון הזה. שחקן שלם כמה שאפשר.

27 יולי 2015, 14:37

כל יום שעובר בלי החתמה, מגדיל את הסיכויים שנראה פה סווינגמן ולא 2 פ.פורוורדים כמו שצריך. סווינגמנים יש כמו סימנים כחולים על חברה של ג'פרי טיילור אחרי כמה שוטים של בורבון. פורוורדים לעומת זאת, כבר עכשיו בקושי נשארו.

27 יולי 2015, 15:08

MTA2311 כתב:כל יום שעובר בלי החתמה, מגדיל את הסיכויים שנראה פה סווינגמן ולא 2 פ.פורוורדים כמו שצריך. סווינגמנים יש כמו סימנים כחולים על חברה של ג'פרי טיילור אחרי כמה שוטים של בורבון. פורוורדים לעומת זאת, כבר עכשיו בקושי נשארו.

אל תדאג, היום תהייה החתמה

27 יולי 2015, 15:13

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:כל יום שעובר בלי החתמה, מגדיל את הסיכויים שנראה פה סווינגמן ולא 2 פ.פורוורדים כמו שצריך. סווינגמנים יש כמו סימנים כחולים על חברה של ג'פרי טיילור אחרי כמה שוטים של בורבון. פורוורדים לעומת זאת, כבר עכשיו בקושי נשארו.

עכשיו כל היום אני אהיה במתח ובסוף אתבאס :thumbdown

27 יולי 2015, 15:40

felix_r כתב:

מחפש תשומת לב או מידע מוצק?

27 יולי 2015, 15:52

בתפוז מתקשקשים שארצג על סף חתימה בחימקי. לא ברור לי מאיפה זה מגיע, חיפשתי בכל אתר אפשרי ובטוויטר ולא ראיתי כלום בעניין. אולי סתם טרולים

27 יולי 2015, 16:02

מקווה שנכון.

27 יולי 2015, 16:05

MTA2311 כתב:מקווה שנכון.

תמונה

27 יולי 2015, 16:40

שומע צליל של הודעה בטלפון, מסתכל, רואה מייל ממכבי. פותח בהתרגשות, בציפייה להחתמה, רואה :1+1 לחברי מכביסט על הסרט 78:77.
סרטן לכולם שם.

27 יולי 2015, 16:44

בניגוד אליכם אני דווקא מקווה שלא נכון, אבל אני מסייג זאת בתנאי שיבוא שחקן נוסף שישלים ויחפה הגנתית עבור החסרונות שארצג משאיר על המגרש. ארצג בהרכב הגנתי יותר, עם סמית, אוחיון, אמבקווה ושחקן נוסף, יכול להתאים בהחלט, אבל חשוב שהזר השני שיבוא, אם יבוא, יהיה שחקן דפנסיבי בראש ובראשונה.

27 יולי 2015, 16:46

MTA2311 כתב:שומע צליל של הודעה בטלפון, מסתכל, רואה מייל ממכבי. פותח בהתרגשות, בציפייה להחתמה, רואה :1+1 לחברי מכביסט על הסרט 78:77.
סרטן לכולם שם.

עכשיו אתה יודע איך מכבי כדורגל הרגיש כל הקיץ
ציוץ ממכבי כדורגל -> ''החתמה?!'' -> חסות עם מוזס

27 יולי 2015, 19:27

מה נסגר???

27 יולי 2015, 19:32

ג'ונסון אחלה שחקן. אני בעד. אני גם מאוד מחבב את תומאס אבל משום מה אני היחיד כאן שבעדו.
בנוגע לסיווינגמן, טיילור כמעט היה אצלנו ועכשיו אני מאמין שכל שם שיעלה יהיה פחות אטרקטיבי ממנו למרות שקייסי שחקן לא רע בכלל וגם יתן לנו עוד קליעה... לא שחסר לנו השנה...

27 יולי 2015, 19:34

לא ראיתי הודעה על ארצג וחימקי בשום מקום. סתם הנפצה של איזה מישהו. מצד שני זה נכון גם לגבי מכבי וארצג בינתיים

27 יולי 2015, 19:58

שחף כתב:מה נסגר???

קטע מרגיז.
נושא נעול