פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המלפפונים / סגל

21 יוני 2011, 20:00

itai7 כתב:
בעל זבוב כתב:לקרא כאן את התגובות ולהתגלגל מצחוק.
אחרי העונה שעברה, לאנשים יש את החוצפה להתלונן ועוד על מה? למה לא ריוורס ע"ח סמית.
90% מהמשתמשים כאן אפילו לא יזהו את ריוורס באתה צינור ולא יכולים לאיית את שמו עבור חיפוש בגוגל ובאים בדרישות.

נכבאר, באמת שם ענק שדורש מעל מיליון, היה חרבנא שנתיים בפילזן.
ריוורס עדיין לא קרע סוליה.
וולש היה מפציץ בקבוצה שלא הגיעה לדבר וחצי דבר, אפילו לא לאליפויות בליגה שלה, גם כשהיא פייבוריטית.
סמית באמת היה רע באולקר, אבל כל אולקר היתה מסריחה אז ומנגד, זה ה-MVP שנתיים ביורוקאפ, הביא את בנטון הסמרטוטה עד חצי גמר הפלייאוף, זכה עם אייר אוולינו, קבוצה שגם אם תקבלו אקדח למוח, לא תמצאו אותה על המפה של איטליה, בגביע.

דחילראקום: תנו לבלאט קרדיט, בנושא של לבחור שחקנים אני סומך עליו לפני כל דיעה של פרשן, מולמד או משתמש בפורומים.

+1

ואוסיף:
מחייה (מג'ייה, מייה, מאיה או פאפיה). מה הוא עשה בדיוק שצריך לשלם לו 2 מיליון דולר??
שיחק בשולה, קבוצה שלא עלתה עפילו לטופ 16 מבית בדיחה ביורוליג. אז קלע 18 נק' למשחק. יופי. זה המוקש: שחקן לקבוצות קטנות. תנו לו להוכיח בצסק"א מה הוא שווה, לפני שאתם רצים לבכות לפדרמן מדוע לא הבאת אותו לכאן.

21 יוני 2011, 20:02

asafb96 כתב:
אחרי העונה שעברה, לאנשים יש את החוצפה להתלונן ועוד על מה? למה לא ריוורס ע"ח סמית.
90% מהמשתמשים כאן אפילו לא יזהו את ריוורס באתה צינור ולא יכולים לאיית את שמו עבור חיפוש בגוגל ובאים בדרישות.
דחילראקום: תנו לבלאט קרדיט, בנושא של לבחור שחקנים אני סומך עליו לפני כל דיעה של פרשן, מולמד או משתמש בפורומים.

לא מתלוננים, מדברים ומנתחים. למה יש את הפורום? להגיד על כל החתמה "אני סומך עליו" "סמכו על בלאט" סמכו על ההנהלה"? הפורום הוקם בשביל לדבר ולהביע דעה על שחקנים והחתמות. הרי ברור שאם סמית יחתום כולם יאחלו לו בהצלחה, אבל אפשר גם להביע דיעה על שחקן לא?

אז מה תעשה, תביא את נבארו?
פארגו קרע סוליה לפני מכבי? פרקינס? פישר? מוריס? וויצ'יץ'? מאצ'באן? הנדרקיס? וכו' וכו'...
מכבי מאתרת כשרונות ושחקנים פוטנציילים והופכת אותם לכוכבים, מכבי לא מאריות אירופה (עם זאת, לא קבוצה קטנה, וצריכה לפתוח את הארנק פה ושם..), ולא יכולה להביא את השמות הגדולים

אין לי כל בעיה לדעות ו-ויכוחים. אבל יש לי בעיה שכמו עדת כבשים, כולם מתחילים ליילל. לא ראיתי כאן אפילו חצי נימוק לטובת שחקן כזה, העיקר למה נגד סמית.
כל הקשקשת (ברובה) של אנשים קבועים כאן, משגעת פילים.
אפשר לחשוב לאלו שמריצים כאן שחקנים קבועים כמנטרה 25 שעות ביממה, יש איזו עמלה שהם מקבלים על ההחתמה שלהם.

21 יוני 2011, 20:05

כרמל , לא הבנתי מה באת להראות בקליפ הזה ? את האלי הופ המאוד לא מרשים שלו ?? הבחור הוא לא אתלט גדול , בטח לא ברמות של שחקנים אחרים שהיו במכבי בעמדה 3...אבל זה לא משנה לי כי הוא עדיין שחקן מצויין....

אני נותן קרדיט לבלאט כשמדובר בשחקנים לא מוכרים אבל סמית' הוא שחקן מוכר כבר באירופה ויצא לי ( ולרבים אחרים פה בפורום ) לראות אותו הרבה פעמים (אפילו נגד מכבי במשחק אימון..) והוא ממש לא מרשים .
אולי דיויד חושב שהוא יכול להוציא ממנו יותר ? אני בספק אבל שיהיה לו בהצלחה .

21 יוני 2011, 20:07

yzafrir כתב:כרמל , לא הבנתי מה באת להראות בקליפ הזה ? את האלי הופ המאוד לא מרשים שלו ?? הבחור הוא לא אתלט גדול , בטח לא ברמות של שחקנים אחרים שהיו במכבי בעמדה 3...אבל זה לא משנה לי כי הוא עדיין שחקן מצויין....

אני נותן קרדיט לבלאט כשמדובר בשחקנים לא מוכרים אבל סמית' הוא שחקן מוכר כבר באירופה ויצא לי ( ולרבים אחרים פה בפורום ) לראות אותו הרבה פעמים (אפילו נגד מכבי במשחק אימון..) והוא ממש לא מרשים .

אז בעצם אי אפשר לרצות אותך? מה רצית? שהוא יעשה 360? אמרת שהבן אדם לא מטביע,הנה,עשה אלי-הופ..
מצידי שיסיים כל סל בליי-אפ..ממש ממש לא אכפת לי

21 יוני 2011, 20:07

yzafrir כתב:כרמל , לא הבנתי מה באת להראות בקליפ הזה ? את האלי הופ המאוד לא מרשים שלו ?? הבחור הוא לא אתלט גדול , בטח לא ברמות של שחקנים אחרים שהיו במכבי בעמדה 3...אבל זה לא משנה לי כי הוא עדיין שחקן מצויין....

אתה נודניק, בחיי. יצא לך לראות אותו בלא יותר מחמישה משחקים וחצי ואני עורף את ראשי אם ראית חצי משחק יותר שלו. תפסיק לשחק לנו אותה סקאוטר או ידען גדול, כי אין לך מושג.
אני, בניגוד אליך, לא מביע דיעה נגד או בעד שחקן.
הניסיון שלי כבר לימד אותי, שכל שחקן מתפקד אחרת בסביבה שונה, אצל מאמנים שונים ובקבוצות שונות ולהסיק שזה פח, או ההוא גדול, לא שווה את המקלדת שאתה דופק עליה.

בוא ותסביר לי מה ריוורס עשה, או מחייה, יותר מסמית ברמה הקבוצתית ותארים?

21 יוני 2011, 20:08

בעל זבוב כתב:
asafb96 כתב:

לא מתלוננים, מדברים ומנתחים. למה יש את הפורום? להגיד על כל החתמה "אני סומך עליו" "סמכו על בלאט" סמכו על ההנהלה"? הפורום הוקם בשביל לדבר ולהביע דעה על שחקנים והחתמות. הרי ברור שאם סמית יחתום כולם יאחלו לו בהצלחה, אבל אפשר גם להביע דיעה על שחקן לא?

פארגו קרע סוליה לפני מכבי? פרקינס? פישר? מוריס? וויצ'יץ'? מאצ'באן? הנדרקיס? וכו' וכו'...
מכבי מאתרת כשרונות ושחקנים פוטנציילים והופכת אותם לכוכבים, מכבי לא מאריות אירופה (עם זאת, לא קבוצה קטנה, וצריכה לפתוח את הארנק פה ושם..), ולא יכולה להביא את השמות הגדולים

אין לי כל בעיה לדעות ו-ויכוחים. אבל יש לי בעיה שכמו עדת כבשים, כולם מתחילים ליילל. לא ראיתי כאן אפילו חצי נימוק לטובת שחקן כזה, העיקר למה נגד סמית.
כל הקשקשת (ברובה) של אנשים קבועים כאן, משגעת פילים.
אפשר לחשוב לאלו שמריצים כאן שחקנים קבועים כמנטרה 25 שעות ביממה, יש איזו עמלה שהם מקבלים על ההחתמה שלהם.

ששומעים על שמות טובים (מה שלא קורה הרבה), לא מחפשים את הרע כמו שאתם אומרים, אבל שכל יום עולה שם מצחיק כזה בתקשורת, מה לעשות שאנחנו כאוהדים מצפים לקצת יותר?
אם יהיו פה שמות רציניים, אתה תראה תגובות יותר "סימפטיות", אבל שאתה שומע שמות כאלה, מה תגיד? נתן עונה אדירה עם פנר לפני שנתיים של 8 נקודות ו25% ל3?

21 יוני 2011, 20:09

בעל זבוב כתב:
itai7 כתב:

נכבאר, באמת שם ענק שדורש מעל מיליון, היה חרבנא שנתיים בפילזן.
וולש היה מפציץ בקבוצה שלא הגיעה לדבר וחצי דבר, אפילו לא לאליפויות בליגה שלה, גם כשהיא פייבוריטית.
סמית באמת היה רע באולקר, אבל כל אולקר היתה מסריחה אז ומנגד, זה ה-MVP שנתיים ביורוקאפ, הביא את בנטון הסמרטוטה עד חצי גמר הפלייאוף, זכה עם אייר אוולינו, קבוצה שגם אם תקבלו אקדח למוח, לא תמצאו אותה על המפה של איטליה, בגביע.

+1

ואוסיף:
מחייה (מג'ייה, מייה, מאיה או פאפיה). מה הוא עשה בדיוק שצריך לשלם לו 2 מיליון דולר??
שיחק בשולה, קבוצה שלא עלתה עפילו לטופ 16 מבית בדיחה ביורוליג. אז קלע 18 נק' למשחק. יופי. זה המוקש: שחקן לקבוצות קטנות. תנו לו להוכיח בצסק"א מה הוא שווה, לפני שאתם רצים לבכות לפדרמן מדוע לא הבאת אותו לכאן.

ואז מה תעשה? תביא אותו מצסק"א בשכר של 3 מיליון?
מכבי לא יכול לתת לשחקנים האלה לברוח לקבוצות הגדולות, ואז לנסות להביא אותם. אין מה לעשות, מכבי לא יכולה לעמוד כלכלית בזה, וצריכה לקחת את השחקנים האלה לפני שנחטפים

21 יוני 2011, 20:10

האם נראה לכם שמכבי שומרת את הכסף למשהו גדול? כמו איזה גארד או לא יודע מה...
או שסתם אני חולם, כמו שחלמנו כולנו זקני הפורום, בעונת הספאחיה....?

21 יוני 2011, 20:11

בעל זבוב כתב:

אתה נודניק, בחיי. יצא לך לראות אותו בלא יותר מחמישה משחקים וחצי ואני עורף את ראשי אם ראית חצי משחק יותר שלו. תפסיק לשחק לנו אותה סקאוטר או ידען גדול, כי אין לך מושג.
אני, בניגוד אליך, לא מביע דיעה נגד או בעד שחקן.
הניסיון שלי כבר לימד אותי, שכל שחקן מתפקד אחרת בסביבה שונה, אצל מאמנים שונים ובקבוצות שונות ולהסיק שזה פח, או ההוא גדול, לא שווה את המקלדת שאתה דופק עליה.

בוא ותסביר לי מה ריוורס עשה, או מחייה, יותר מסמית ברמה הקבוצתית ותארים?

תגיד לי מי אתה חושב שאתה ?????
תתחיל ללמוד להתנהג או תמצא את עצמיך מחוץ לפורום.....
לא היית פה בפורום הישן ואני יודע שיש פה הרבה שלא רוצים לראות אותך גם בפורום הזה .
אתה חתיכת פישר בן 16 חוצפן !!!
נערך לאחרונה על ידי yzafrir בתאריך 21 יוני 2011, 20:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

21 יוני 2011, 20:11

asafb96 כתב:

ששומעים על שמות טובים (מה שלא קורה הרבה), לא מחפשים את הרע כמו שאתם אומרים, אבל שכל יום עולה שם מצחיק כזה בתקשורת, מה לעשות שאנחנו כאוהדים מצפים לקצת יותר?
אם יהיו פה שמות רציניים, אתה תראה תגובות יותר "סימפטיות", אבל שאתה שומע שמות כאלה, מה תגיד? נתן עונה אדירה עם פנר לפני שנתיים של 8 נקודות ו25% ל3?[/quote]

אז למי ציפית? לפארקר? נוביצקי? פג'ה?
איזה שם גדול רצית בדיוק? מה מישהו מהשמות שעלו עד היום, עשה יותר מסמית?

21 יוני 2011, 20:12

אם יהיו פה שמות רציניים, אתה תראה תגובות יותר "סימפטיות", אבל שאתה שומע שמות כאלה, מה תגיד? נתן עונה אדירה עם פנר לפני שנתיים של 8 נקודות ו25% ל3?

אתה בעצמך אומר שלשמוע על שמות טובים לא קורה הרבה..
מתי קרה שהיה קונצנזוס סביב שחקן במכבי?
תאמין לי שאם מחר יגידו שמביאים את נבארו יש פה אנשים שלא יהיו מרוצים מזה..
מי היה מרוצה מפישר? כולם צחקו על זה וקראו לו ''ד''ר פישר'' וכל מיני בדיחות מטופשות
כמה מהפורום רצו את הסגל של הפועל ירושלים בקיץ במקום הסגל של מכבי?
תנו לבלאט לעבוד

21 יוני 2011, 20:12

where is the love? כתב:האם נראה לכם שמכבי שומרת את הכסף למשהו גדול? כמו איזה גארד או לא יודע מה...

לא נראה לי שהם יביאו גארד בהרבה כסף(הלוואי שאתבדה)

21 יוני 2011, 20:14

rc4991 כתב:
where is the love? כתב:האם נראה לכם שמכבי שומרת את הכסף למשהו גדול? כמו איזה גארד או לא יודע מה...

אני באמת ובתמים מאמינה שבלאט רצה את סמית' כאופציה ראשונה(אולי נאכבר אבל הוא עלה הרבה כסף)והוא יצא כשחקן שלא עולה הרבה..
אני חושבת שאם יהיה רכז\קומבו-גארד שיעלה יותר(ואני לא מדברת על מליון)אז בלאט יביא אותו

21 יוני 2011, 20:15

rc4991 כתב:

אין לי מושג בכספים, אני גם לא מבין איך מחליטים מי עולה כמה. קראתי באיזה אתר שסמית זה 350 אלף.
מאין לנו כמה כסף פדרמן משקיע או מוכן לשים על שחקנים?
איש מאיתנו לא יכול להכנס לכיס של האחרים וכפי שראינו, כסף לא קונה תארים.

21 יוני 2011, 20:17

בעל זבוב כתב:בוא ותסביר לי מה ריוורס עשה, או מחייה, יותר מסמית ברמה הקבוצתית ותארים?

אבל אתה שוב חוזר לזה
אם הם היו מביאים תארים, ומצליחים יותר, לא היינו מסתכלים עליהם, כמו שאנחנו לא מסתכלים אל נבארו, דיא, ספאנוליס, שישקא וכו'..
מכבי צריכה להביא שחקנים שהשיא לפניהם, כי מסמית אתה יודע מה תקבל ומה לא, ואחרי כל השנים באירופה, אתה יודע שאין לו הרבה לאן להתקדם
ריברס ומאחיה שחקנים שלא נמצאים בזירה האירופית הרבה זמן, ויש להם לאן להתקדם (ואל תגיד לי עכשיו שמאחיה בגיל של סמית, כי אני יודע, ואין מה להשוות בינהם כי סמית משחק פה יותר שנים)
שוב, זה לא רק שניהם, יש שחקנים כמו דוויד לייטי שחציל העלה, ועוד הרבה שמות. בגלל זה קיים הפורום, להעלות שמות, ולדבר על שחקנים פוטנציאלים, לא להגיד "אני סומך על בלאט" או "בלאט יסדר אותו", כשאתה אישית לא אוהב אותו

21 יוני 2011, 20:19

אתה יודע טוב מאוד למה התכוונתי. אני מדבר על שחקנים צעירים שהשיא לפניהם, ולא שחקנים שלא יתקדמו עוד לעולם

21 יוני 2011, 20:20

asafb96 כתב:
בעל זבוב כתב:בוא ותסביר לי מה ריוורס עשה, או מחייה, יותר מסמית ברמה הקבוצתית ותארים?

אבל אתה שוב חוזר לזה
אם הם היו מביאים תארים, ומצליחים יותר, לא היינו מסתכלים עליהם, כמו שאנחנו לא מסתכלים אל נבארו, דיא, ספאנוליס, שישקא וכו'..
מכבי צריכה להביא שחקנים שהשיא לפניהם, כי מסמית אתה יודע מה תקבל ומה לא, ואחרי כל השנים באירופה, אתה יודע שאין לו הרבה לאן להתקדם
ריברס ומאחיה שחקנים שלא נמצאים בזירה האירופית הרבה זמן, ויש להם לאן להתקדם (ואל תגיד לי עכשיו שמאחיה בגיל של סמית, כי אני יודע, ואין מה להשוות בינהם כי סמית משחק פה יותר שנים)
שוב, זה לא רק שניהם, יש שחקנים כמו דוויד לייטי שחציל העלה, ועוד הרבה שמות. בגלל זה קיים הפורום, להעלות שמות, ולדבר על שחקנים פוטנציאלים, לא להגיד "אני סומך על בלאט" או "בלאט יסדר אותו", כשאתה אישית לא אוהב אותו

גם אידסון היה בן 28 כשהגיע לכאן.
מחייה משחק באירופה פחות, כי הוא הסתובב בליגות פח בעולם, בניגוד לסמית והגיע עד שולה במקסימום נכון לרגע זה.
ליטיי הזה, שאתה ועוד שניים ראו, אולי הוא כישרון, אבל אם בלאט לא מביט עליו, יש לו סיבה מספיק טובה. סטטיסטיקות זה לא הכל בחיים.

21 יוני 2011, 20:20

איזה גארד ואיזה הרבה כסף?

לא שמעתם שעל סמית' הזה בנוסף לכל צריך לשלם גם ביי-אאוט?

21 יוני 2011, 20:22

asafb96 כתב:

אתה יודע טוב מאוד למה התכוונתי. אני מדבר על שחקנים צעירים שהשיא לפניהם, ולא שחקנים שלא יתקדמו עוד לעולם

הרי היום היתה לנו דוגמא חיה לרעיון שלך:
ספורט 5 התבלבל עם השחקן סמית והביא את זה שיצא ממכללת ג'ורג' וושינגטון ובשלוש ההודעות שהיו עד התיקון, אנשים בעטו בקיר, נגחו בשולחן ושקלו התאבדות קולקטיבית, אז אלי, עם כל הכבוד, ה"לפתח שחקנים הזה" לא עובד. בטח שמתוך 20 שמות שתביאו לכאן, בקושי שניים יתגלגלו לאירופה.

21 יוני 2011, 20:22

asafb96 כתב:

אבל אתה שוב חוזר לזה

כל מי שמדקלם פה את לייטי כל הזמן..בכלל ראיתם אותו משחק? או שפשוט אתם מתלהבים כי הוא נשמע לכם טוב?
יש לי תחושה שאנשים פה הולכים פה כמו עדר וכולם ''לייטי לייטי לייטי'' בלי לראות משחק אחד שלו..הגזמתם טיפה

וד''א-מה עשית מסמית'? הבן אדם בן 28 כולה..ועבר את אותו מספר קבוצות שמחיה עבר ד''א(6)

felix_r כתב:איזה גארד ואיזה הרבה כסף?

לא שמעתם שעל סמית' הזה בנוסף לכל צריך לשלם גם ביי-אאוט?

דבר ראשון,תלוי כמה
דבר שני..שוב תלוי כמה..אנחנו באמת לא יודעים אם מכבי ישלמו ואם כן אז מה יהיה הסכום..קשה לי להאמין שהוא יהיה בשמיים :neutral
נושא נעול