ת'רד המלפפונים- רנדולף, המילטון וקירק מועמדים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: שובו של ת'רד המלפפונים

הודעהעל ידי שחף » 05 מרץ 2016, 21:49

toja27 כתב:נכון לא מתווכח על כך, הייתי רוצה לראות את מכבי שתהיה קבוצה שיכולה להנחית שחקנים כמו דייליני,דריק בראון וכו' . אבל יחד עם זאת בזמנו שחקן כמו דייליני לא היה להיט גדול כמו עכשיו כי היו הרבה יותר שחקנים ברמה גבוהה. בזמנו, שחקן כמו דילייני למשל היה חותם במכבי כי הקבוצות הגדולות האחרות היו ממלאות את הרוסטר שלהן בשחקנים גדולים ויקרים יותר כי כאמור היו הרבה כאלו בזמנו. הנדריקס הוא לא שחקן גדול אבל הוא יעיל ואתה יודע מה אתה הולך לקבל ממנו. איזה גבוה היית רוצה לראות במכבי?

זה תירוצים שהפדרמנים יכולים להגיד. דילייני כרגע בקובאן. קבוצה שמכבי יכולה להתחרות איתה על שחקנים. על תיאודוסיץ' אי אפשר להתחרות, גם לא על דה קולו. גם כשהתקציבים קפצו מכבי הביאה את סולומון כרכז פותח, שחקן מקבוצת טופ 8 ולא איזה פח מהיורוקאפ. הרבה שחקנים מגיעים לשנה או שנתיים ב-NBA ונפלטים משם. יש גם כאלה שמבחינת כישרון או סייז הם גבוליים לשם כמו גאודלוק
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 05 מרץ 2016, 21:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי מקובי » 05 מרץ 2016, 21:52

שחף כתב:
toja27 כתב:נכון לא מתווכח על כך, הייתי רוצה לראות את מכבי שתהיה קבוצה שיכולה להנחית שחקנים כמו דייליני,דריק בראון וכו' . אבל יחד עם זאת בזמנו שחקן כמו דייליני לא היה להיט גדול כמו עכשיו כי היו הרבה יותר שחקנים ברמה גבוהה. בזמנו, שחקן כמו דילייני למשל היה חותם במכבי כי הקבוצות הגדולות האחרות היו ממלאות את הרוסטר שלהן בשחקנים גדולים ויקרים יותר כי כאמור היו הרבה כאלו בזמנו. הנדריקס הוא לא שחקן גדול אבל הוא יעיל ואתה יודע מה אתה הולך לקבל ממנו. איזה גבוה היית רוצה לראות במכבי?

זה תירוצים שהפדרמנים יכולים להגיד. דילייני כרגע בקובאן. קבוצה שמכבי יכולה להתחרות איתה על שחקנים. על תיאודוסיץ' אי אפשר להתחרות, גם לא על דה קולו. גם כשהתקציבים קפצו מכבי הביאה את סולומון כרכז פותח, שחקן מקבוצת טופ 8 ולא איזה פח מהיורוקאפ

אם אני זוכר נכון סולומון הגיע מהיול"ב קאפ... (אם נהיה הוגנים אז אלופת היול"ב...)
מקובי

הודעהעל ידי my man » 05 מרץ 2016, 21:52

כל הסיפור התחיל כשרענן כץ הועף לביתו...שם הפסיקו להביא כסף כדי להביא שחקנים...זה לא סתם שכשפארמר חתם פה כולנו כולל כולם!!! היו בשוק טוטאלי...הרגילו אותנו לשחקנים ב500 אלף גג 750...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שחף » 05 מרץ 2016, 21:54

מקובי כתב:
שחף כתב:

זה תירוצים שהפדרמנים יכולים להגיד. דילייני כרגע בקובאן. קבוצה שמכבי יכולה להתחרות איתה על שחקנים. על תיאודוסיץ' אי אפשר להתחרות, גם לא על דה קולו. גם כשהתקציבים קפצו מכבי הביאה את סולומון כרכז פותח, שחקן מקבוצת טופ 8 ולא איזה פח מהיורוקאפ

אם אני זוכר נכון סולומון הגיע מהיול"ב קאפ... (אם נהיה הוגנים אז אלופת היול"ב...)

הגיע מאפס פילזן, הוא היה שם שנה אחרי ירושלים. גם אידסון הגיע מהירווקאפ, רק שבמקרה שלו הוא היה MVP של המפעל(וסולומון נדמה לי היה מלך הסלים), לא איזה שחקן שולי כמו אמבקווה
שחף

הודעהעל ידי toja27 » 05 מרץ 2016, 22:04

שחף כתב:

זה תירוצים שהפדרמנים יכולים להגיד. דילייני כרגע בקובאן. קבוצה שמכבי יכולה להתחרות איתה על שחקנים. על תיאודוסיץ' אי אפשר להתחרות, גם לא על דה קולו. גם כשהתקציבים קפצו מכבי הביאה את סולומון כרכז פותח, שחקן מקבוצת טופ 8 ולא איזה פח מהיורוקאפ. הרבה שחקנים מגיעים לשנה או שנתיים ב-NBA ונפלטים משם. יש גם כאלה שמבחינת כישרון או סייז הם גבוליים לשם כמו גאודלוק

אם אני לא טועה קובאן משלמת כמה מיליונים לדלייני, ככה שהשם של הקבוצה הוא לא גדול אבל הכסף שהם משלמים הוא כן. במצב העניינים הנוכחי כשאנו מדברים על שחקנים לעונה הבאה ולהחתים שחקנים לעונה הבאה אז צריכים להיות ריאליים. לא שאני בהכרח שלם עם המצב שקבוצה כמו מכבי מתקשה להתחרות על שחקנים עם כל כך הרבה קבוצות. אם אנחנו מדברים בהקשר להנדריקס, אין לנו מה לצפות שמכבי תחתים שחקן כמו ואסלי. לא שאני רוצה לעודד הלך רוח של אזלת יד ומסכנות אבל צריכים להיות גם ריאליים ולראות איזה גבוהים יש בשוק ואיך מכבי יכולה לבנות את הקבוצה הכי טובה בתקציב שלה ובאפשרויות שלה. הנדרקיס לדעתי הוא שחקן לא רע בכלל בהקשר הזה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 05 מרץ 2016, 23:19

המטרה היא לקחת אליפות, ומבינים שם, אני מניח, שבלי גבוה רציני, זה לא יקרה.
מן הסתם אף שחקן לא ירצה להגיע לחודשיים, ולכן מכבי היתה חייבת לכלול גם את העונה הבאה בחוזה.

כסנטר שני ועם שגב, מכבי תצטרך לחפש סנטר מעניין שיהיה גם הסנטר הפותח.
אם זה יהיה אמבקווה אז זה גרוע מאוד.

נראה לי שכולנו די מסכימים עם המשוואה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 05 מרץ 2016, 23:26

מכבי תחפש לדעתי גארד בסגנון 2 3 וסווינגמן בנוסף.
כי כביכול מקל הוא הפוינט גארד,אבל הלוואי שנוכל להביא את דיליני או אפילו את רייס מחימיקי.
למה אמרתי רייס ,כי הרוסיות יש להם קטע של אם לא זוכים במשו מפרקים הכל גם אם אלה שחקנים תותחים.
אני מאמין שינסו להביא את את לאנגפורד כי הוא הכי מתאים ליד מקל מבחינתם,אני חושב שזה טעות אני רוצה דם חדש אני רוצה עתיד ולא שחקן לשנה.
לגבי פרנקלין הזה שמוזכר בענין ירושלים מה דעתכם עליו מישו מכיר אותו?.
אדם

הודעהעל ידי toja27 » 05 מרץ 2016, 23:37

אדם כתב:מכבי תחפש לדעתי גארד בסגנון 2 3 וסווינגמן בנוסף.
כי כביכול מקל הוא הפוינט גארד,אבל הלוואי שנוכל להביא את דיליני או אפילו את רייס מחימיקי.
למה אמרתי רייס ,כי הרוסיות יש להם קטע של אם לא זוכים במשו מפרקים הכל גם אם אלה שחקנים תותחים.
אני מאמין שינסו להביא את את לאנגפורד כי הוא הכי מתאים ליד מקל מבחינתם,אני חושב שזה טעות אני רוצה דם חדש אני רוצה עתיד ולא שחקן לשנה.
לגבי פרנקלין הזה שמוזכר בענין ירושלים מה דעתכם עליו מישו מכיר אותו?.

כמה שאני אוהב את רייס, אני חושב שדלייני יושב מושלם במכבי ליד מקל. הוא מין 2 פיזי כזה שמכבי ממש צריכה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי er79 » 06 מרץ 2016, 00:06

רייס בחוזה בחימקי, שיש לה עונה טובה למדי. הם לא יפרקו את החבילה. דילייני ריאלי יותר פשוט מהסיבה שהחוזה שלו נגמר, אבל יהיה לא קל לשים עליו את היד. אני מוכן לוותר גם על גאודלוק וגם על לנגפורד, מצדי שיביאו גארד זול, ובתנאי שמכבי יביאו את דילייני
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 מרץ 2016, 21:16

מכבי במגעים עם קווינסי מילר.
http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: ת'רד המלפפונים- מגעים עם קווינסי מילר

הודעהעל ידי itai7 » 30 מרץ 2016, 21:22

האמינות של ONE זה כמו האמינות של ביבי
itai7

הודעהעל ידי rc4991 » 30 מרץ 2016, 21:32

הלוואי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 30 מרץ 2016, 21:39

שמואל1 כתב:מכבי במגעים עם קווינסי מילר.
http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp

יכול להיות מצוין. זה לא שהוא כבר עכשיו כוכב גדול ביורוליג, אבל יש לו הרבה כישרון ולא פחות חשוב הוא משתפשף העונה בכוכב האדום. גם קולע שלשות וגם קפיץ שנותן גגות בהגנה. צעיר מאוד (יליד 92) , ויש לו עוד כמה שנים להגיע לשיא. יכול לפרוח במכבי.

מחובב אותו מאוד, אבל אני חייב לציין, שלא ראיתי מספיק משחקים שלמים של הכוכב האדום על מנת להיות סגור על רמת ההגנה האישית שלו. בנושא הזה צריך לשאול אנשים אחרים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Number8 » 30 מרץ 2016, 22:33

ובסוף משום מה הוא לא יגיע למכבי, ויחתום בהפועל ירושלים.
Number8

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 מרץ 2016, 22:55

אוהבת אותו עוד מהתקופה שלו בביילור
לא יגיע
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 30 מרץ 2016, 23:12

אין לשמות שעולים עכשיו שום משמעות...בעצם יש רק אחת- לגרות את הלקוחות...
#כן_לקוחות_לא_אוהדים
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אדם » 30 מרץ 2016, 23:52

מי בתפקיד ה4 הכי היתם רוצים או הכי מתאים לדעתכם או הכי טוב.
תומפקינס?,דרק בראון?,רנדלוף,?קוונסי מילר?,קמינזקואס סוג של 3 וחצי 4,?.
אדם

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 מרץ 2016, 23:56

אדם כתב:מי בתפקיד ה4 הכי היתם רוצים או הכי מתאים לדעתכם או הכי טוב.

בנדר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 30 מרץ 2016, 23:56

קוזמי קל...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 30 מרץ 2016, 23:58

קוזמיסקס זה השחקן שהייתי רוצה בקבוצה.
את הכח לצבע צריך לחפש ב-5, אבל הליטאי זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות להתקפה שלנו, ומדובר בשחקן סופר איכותי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים