yanay21 כתב:חוץ מהווריורס, כמובן, אני מקווה שכל הטרנד המגעיל הזה של השלשות ידעך.
מאמין שזה עניין של זמן עד שירחיקו את הקשת
באופן אבסורדי זה רק יעצים את היכולות של קרי
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:חוץ מהווריורס, כמובן, אני מקווה שכל הטרנד המגעיל הזה של השלשות ידעך.
rc4991 כתב:yanay21 כתב:חוץ מהווריורס, כמובן, אני מקווה שכל הטרנד המגעיל הזה של השלשות ידעך.
yanay21 כתב:rc4991 כתב:yanay21 כתב:חוץ מהווריורס, כמובן, אני מקווה שכל הטרנד המגעיל הזה של השלשות ידעך.
לא חושב שזה הפתרון, כי זה לא שקבוצות קולעות נורא טוב. הן פשוט זורקות כאילו אין מחר. ממש בשתיים-שלוש דקות הראשונות של רפטורס-היט נזרקו איזה שבע שלשות, אף אחת לא נכנסה. ואלו שלשות שנזרקו בלי מחשבה, לא מאיזה תרגיל גאוני. זה כאילו קבוצות מוותרות על כדורסל, ובוחרות בדרך הקלה. בלי חיתוכים, בלי פיק אנד רולים. כמובן שאני טיפה מגזים לשם הטיעון, וזה לא שקבוצות רק זורקות שלשות, אבל לדעתי כל קבוצה שהיא לא הווריורס צריכה לעשות חושבים בעניין הזה. זה פשוט נראה רע, ומפסידים ככה משחקים.
my man כתב:נגמר? כמה כמה?
שמואל1 כתב:my man כתב:נגמר? כמה כמה?
116:89 חד משמעי לראפטורס.
קייל לאורי התעורר במשחקים האחרונים. היו 35 נק'.
אחדשיודע כתב:קארל-אנתוני טאונס נבחר פה אחד לתואר רוקי השנה, פורזינגיס שני: http://basketball.realgm.com/wiretap/24 ... f-The-Year
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:קארל-אנתוני טאונס נבחר פה אחד לתואר רוקי השנה, פורזינגיס שני: http://basketball.realgm.com/wiretap/24 ... f-The-Year
אנתוני טאוונס שחקן מדהים. הוא יהיה ענק.
אחדשיודע כתב:המשרות הפתוחות כרגע הן של הניקס, יוסטון, ממפיס ואורלנדו - מתוכן הוא הספיק התראיין לניקס ויוסטון.
צריך לקחת בחשבון שפרנק ווגל יתפוס ככל הנראה את אחת המשרות הללו, כאשר דווח בארה"ב שאורלנדו, הניקס וממפיס כבר בוחנות את המועמדות שלו.
בכל אופן, אני חושב שהאופציות היותר ריאליות עבור בלאט הן של הניקס (כשדווח הלילה שהוא נצפה סועד עם פיל ג'קסון בסטקייה) ואורלנדו.
אחדשיודע כתב:זהו, זה של אוקלהומה. 108:102.
שיתקו את גולדן במחצית השנייה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים