30 מאי 2016, 22:42
מכביסט31 כתב:מעתיק מאשכול אירופהמכביסט31 כתב:היא שידרה את זה מקילומטרים מה יש לכם?
jol9 כתב:my man כתב:jol9 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:רוני גם ככה על סף חזרה בשאלה.
מתחרפן בשבתות כשאין אינטרנט, נוסע איתך לשבוע בגרמניה... הוא כבר לא נחשב.
נראה איך אורי יגיב כשיגלה. סביר שיזום מצעד בהמות בפורום.
לא מבין איך אנשים לא הבינו את זה קודם...זה די היה ברור!
הדעה שלי בכל הנוגע לנושא הזה מאד (מאד) מורכבת!
אתה בכלל בחור מורכב.
מה זה אומר?
סתם צוחק.
האמת תמיד קצת משעשע אותי לדבר עם חבר'ה של כיפות סרוגות (ויש לי הרבה בעבודה כולל שלושה בצוות שלי ממש).
הם ליברלים בטירוף, ואני יכול לדבר איתם על כל שרץ ושרץ שאני אוכל, ועל כל מצווה ומצווה שאני מפר, ואני בחיים לא מרגיש,
מהם ווייבים רעים, אבל בנושא הספציפי הזה, כולם נמצאים ביישור קו אורתודוקסי ממש...
מעניין למה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:
זה נשמע הגיוני אבל אין לי זיכרון שלי פותח עוד משתמש.
מר רובוט/פייט קלאב כנראה
אני אמרתי לך ללכת להקבצה של צילה באולפן, נכון? אבל לא...הלכת עם כל הצרפתים לבלה... זה מה שיצא.
מישהו הבין את ההודעה הזאת, או שזה סתם עוד רגע פחות צלול שלו?
אני אולי לא צלול אבל את זה אתה כתבת:זה נשמע הגיוני אבל אין לי זיכרון שלי פותח עוד משתמש.
אה זה?
אתם מבינים שזה נכון תחבירית נכון?
30 מאי 2016, 22:43
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:מעתיק מאשכול אירופהמכביסט31 כתב:היא שידרה את זה מקילומטרים מה יש לכם?
בגלל זה חזרת לרשימה
30 מאי 2016, 22:44
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:מעתיק מאשכול אירופהמכביסט31 כתב:היא שידרה את זה מקילומטרים מה יש לכם?
בגלל זה חזרת לרשימה
סבבה, ככה את מחסלת משהו שהיה כל כך יפה
yanay21 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:רוני גם ככה על סף חזרה בשאלה.
אני באמת דתי בלאי, אולי זה עוד יקרה
אני בן אדם מאמין בסך הכל אבל קשה לי עם הרבה דברים
זה בערך כל דתי בעולם. זו מערכת של איסורים, זה לא אמור להיות קל.
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:מעתיק מאשכול אירופהמכביסט31 כתב:היא שידרה את זה מקילומטרים מה יש לכם?
בגלל זה חזרת לרשימה
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:מעתיק מאשכול אירופהמכביסט31 כתב:היא שידרה את זה מקילומטרים מה יש לכם?
בגלל זה חזרת לרשימה
סבבה, ככה את מחסלת משהו שהיה כל כך יפה
לא אמרת שאתה זה שיצא
MTA2311 כתב:jol9 כתב:
אני אולי לא צלול אבל את זה אתה כתבת:זה נשמע הגיוני אבל אין לי זיכרון שלי פותח עוד משתמש.
אה זה?
אתם מבינים שזה נכון תחבירית נכון?
30 מאי 2016, 22:46
rc4991 כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:רוני גם ככה על סף חזרה בשאלה.
לא, אני שונה וגם כל המשפחה שלי לא כזאת דתיה
נתחיל מזה שבהוויה שלנו לא ברור שהולכים לישיבה לפני הצבא (אף אחד מהאחים לא הלך וגם בלי להתלבט), לא מכירים את השירים שלהם (חטפתי שוק בתיכון) ועוד דוגמאות כמו בית כנסת רק בשבתות וכו' (חוץ מאבא שלי שהולך גם בבקרים). יש לי גם אח אחד (גם גיי, אם זה עוזר לכרמל) שחזר בשאלה
מבחינה שלי אישית אני לא מתחבר להרבה דברים שם וחלק גדול מהדברים שאני עושה (שגם זה מעט ביחס לדתיים אחרים) נעשים מפחד מענישה לאחר המוות
30 מאי 2016, 22:46
yanay21 כתב:אז מי?
30 מאי 2016, 22:47
rc4991 כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:רוני גם ככה על סף חזרה בשאלה.
נתחיל מזה שבהוויה שלנו לא ברור שהולכים לישיבה לפני הצבא (אף אחד מהאחים לא הלך וגם בלי להתלבט), לא מכירים את השירים שלהם (חטפתי שוק בתיכון) ועוד דוגמאות כמו בית כנסת רק בשבתות וכו' (חוץ מאבא שלי שהולך גם בבקרים). יש לי גם אח אחד (גם גיי, אם זה עוזר לכרמל) שחזר בשאלה
מבחינה שלי אישית אני לא מתחבר להרבה דברים שם וחלק גדול מהדברים שאני עושה (שגם זה מעט ביחס לדתיים אחרים) נעשים מפחד מענישה לאחר המוות
30 מאי 2016, 22:48
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:מעתיק מאשכול אירופהמכביסט31 כתב:היא שידרה את זה מקילומטרים מה יש לכם?
בגלל זה חזרת לרשימה
זה טוב או רע?
30 מאי 2016, 22:48
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:מעתיק מאשכול אירופהמכביסט31 כתב:היא שידרה את זה מקילומטרים מה יש לכם?
בגלל זה חזרת לרשימה
זה טוב או רע?
כעסת כשיצאת, עכשיו אתה מתלבט אם לחזור? מחוץ לרשימה
30 מאי 2016, 22:51
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:מעתיק מאשכול אירופהמכביסט31 כתב:היא שידרה את זה מקילומטרים מה יש לכם?
בגלל זה חזרת לרשימה
זה טוב או רע?
כעסת כשיצאת, עכשיו אתה מתלבט אם לחזור? מחוץ לרשימה
30 מאי 2016, 22:51
yanay21 כתב:rc4991 כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:רוני גם ככה על סף חזרה בשאלה.
האמת שאני בעיקר מכיר דתיים מהסוג שלך. זה מאוד תלוי איפה ואיך גדלים. בעשורים האחרונים(שוב, אני מסתכל מבחוץ, אז יכול להיות שזה רק מה שאני רואה) הדתיים שתופסים יותר "מקום" באים ממקום יותר אידיאולוגי, אפילו פוליטי יותר. ובדרך כלל הם באים מהמסלול של בני עקיבא-ישיבה-יחידה קרבית וכן הלאה. ויש כאלו שזה פחות נכנס להם לכל האספקטים בחיים. אולי לא כולם יסכימו עם זה, אבל הדרך שבה אתה חי, זה מאוד מזכיר את הדתיות המזרחית, בעיקר של הדור הקודם. שזה פשוט קיים, אבל זה לא שבהכרח נמצאים במסגרות כאלו כל הזמן. ככה גם המשפחה שלי מהצד של אמא גדלה.
30 מאי 2016, 22:54
מכביסט31 כתב:מעתיק מאשכול אירופהמכביסט31 כתב:היא שידרה את זה מקילומטרים מה יש לכם?
jol9 כתב:מכביסט31 כתב:מעתיק מאשכול אירופהמכביסט31 כתב:היא שידרה את זה מקילומטרים מה יש לכם?
אני באמת לא מבין את מי שלא ידע...
מה הם לא שמו לב למתח המיני שיש בין כרמל והבנות של הפורום חני, אור וליאב?
30 מאי 2016, 22:55
jol9 כתב:מכביסט31 כתב:מעתיק מאשכול אירופהמכביסט31 כתב:היא שידרה את זה מקילומטרים מה יש לכם?
אני באמת לא מבין את מי שלא ידע...
מה הם לא שמו לב למתח המיני שיש בין כרמל והבנות של הפורום חני, אור וליאב?