המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:יש כתבה על אדלשטיין ב-YNET והיא דיי (מאוד) לא מעניינת, אבל בסוף רשום שהחליטו שבעונה הבאה עבירה לעצירת מתפרצת תהיה עבירה בלתי ספורטיבית
אממ...................זה לא ככה איזה שלוש עונות כבר?
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש כתבה על אדלשטיין ב-YNET והיא דיי (מאוד) לא מעניינת, אבל בסוף רשום שהחליטו שבעונה הבאה עבירה לעצירת מתפרצת תהיה עבירה בלתי ספורטיבית
את המקבילה הנשית לגמירה מאוחרת...
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש כתבה על אדלשטיין ב-YNET והיא דיי (מאוד) לא מעניינת, אבל בסוף רשום שהחליטו שבעונה הבאה עבירה לעצירת מתפרצת תהיה עבירה בלתי ספורטיבית
למה?
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש כתבה על אדלשטיין ב-YNET והיא דיי (מאוד) לא מעניינת, אבל בסוף רשום שהחליטו שבעונה הבאה עבירה לעצירת מתפרצת תהיה עבירה בלתי ספורטיבית
למה?
כבר דיברנו על זה, יש מצב אפילו ששמואל פתח על זה איזה ת׳רד או שניים.
yanay21 כתב:לעולם אל תאכלו סחוג שאתם לא יודעים מי הכין אותו. my god.
מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:לעולם אל תאכלו סחוג שאתם לא יודעים מי הכין אותו. my god.
אני יותר איש של חילבה
MTA2311 כתב:מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:לעולם אל תאכלו סחוג שאתם לא יודעים מי הכין אותו. my god.
אני יותר איש של חילבה
מה זה?
MTA2311 כתב:מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:לעולם אל תאכלו סחוג שאתם לא יודעים מי הכין אותו. my god.
אני יותר איש של חילבה
מה זה?
LIAV10 כתב:כרמל, סלקי מפה את הנחותים, מורידים פה את הרמה.
LIAV10 כתב:תכלס המעורבים, אני הבא בתור
למה נולדתי בוצדם?
Holiday_Armadillo כתב:יש כתבה על אדלשטיין ב-YNET והיא דיי (מאוד) לא מעניינת, אבל בסוף רשום שהחליטו שבעונה הבאה עבירה לעצירת מתפרצת תהיה עבירה בלתי ספורטיבית
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:כרמל, סלקי מפה את הנחותים, מורידים פה את הרמה.
ואז מי ינקה את הרחובות, כרמל?
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:כרמל, סלקי מפה את הנחותים, מורידים פה את הרמה.
ואז מי ינקה את הרחובות, כרמל?
אריתראים?
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:תכלס המעורבים, אני הבא בתור
למה נולדתי בוצדם?
קודם כל, 10 נקודות לסלית'רין על הרפרנס.
מאיזה מוצא?
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:תכלס המעורבים, אני הבא בתור
למה נולדתי בוצדם?
קודם כל, 10 נקודות לסלית'רין על הרפרנס.
מאיזה מוצא?
פספסת אתמול דיון ארוך על הארי פוטר.
אני רבע, רבע, רבע, שמינית, שמינית
חצי נחות והחצי השני ספק היה עובר אצל אדולף.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל ו־16 אורחים