פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי

24 ספטמבר 2016, 12:33

http://m.one.co.il/Mobile/Article/16-17 ... 78111.html

שמישהו יקריא לשחקנים לפני המשחק מול ירושלים את הראיון הנפלא הזה, בתוספת המשפט האלמותי
If it's 20 make it 30 if it's 30 make it 40

24 ספטמבר 2016, 12:37

מוטיבציה נגד ירושלים לא יהיה חסר השנה.

24 ספטמבר 2016, 12:44

שחף1 כתב:http://m.one.co.il/Mobile/Article/16-17/2,620,1240,0/278111.html

שמישהו יקריא לשחקנים לפני המשחק מול ירושלים את הראיון הנפלא הזה, בתוספת המשפט האלמותי

למה שכוכב NBA יכיר שחקני קצת ספסל שכבר כמה שנים לא משחקים ב- NBA? אין שום בעיה באמירה שלו, הוא באמת לא מכיר אותם.

24 ספטמבר 2016, 12:56

שמואל1 כתב:

למה שכוכב NBA יכיר שחקני קצת ספסל שכבר כמה שנים לא משחקים ב- NBA? אין שום בעיה באמירה שלו, הוא באמת לא מכיר אותם.

אין בעיה שהוא לא מכיר, הבעיה היא שהוא לא פוליטקלי קורקט, זאת אמירה מזלזלת, עדיף שהיה שומר לעצמו.
בנוסף הוא לא מכיר קולגות מהליגה שלו למשך שנים רבות כמו גאודלוק וסוני.

24 ספטמבר 2016, 13:22

LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:

אין בעיה שהוא לא מכיר, הבעיה היא שהוא לא פוליטקלי קורקט, זאת אמירה מזלזלת, עדיף שהיה שומר לעצמו.
בנוסף הוא לא מכיר קולגות מהליגה שלו למשך שנים רבות כמו גאודלוק וסוני.

אתה לא יודע באיזה טון זה נאמר. התקשורת בארץ מחפשת כותרות.
אין שום סיבה שהוא יכיר שחקנים כמו גאודלוק וסוני. לברון ג'יימס לא מכיר 80% מהשחקנים בליגה.

24 ספטמבר 2016, 13:31

ברור שהוא לא מכיר, יש תגובה סטנדררטית של שחקנים במצב הזה ״ אני לא ממש מכיר את x שמעתי על x, הבנתי שהוא שחקן טוב מאוד בלה בלה בלה״. התגובה של סטודמייר משדרת שחצנות

24 ספטמבר 2016, 13:32

שחף1 כתב:ברור שהוא לא מכיר, יש תגובה סטנדררטית של שחקנים במצב הזה ״ אני לא ממש מכיר את x שמעתי על x, הבנתי שהוא שחקן טוב מאוד בלה בלה בלה״. התגובה של סטודמייר משדרת שחצנות

או שהוא אמר תגובה סטנדרטית אבל פיק שינה מילה פה ושם ?.

24 ספטמבר 2016, 13:48

ואם תהיתם במקרה לגבי הקבוצה האהודה על כותב הכתבה, הוא כמובן לא משאיר מקום לספק:

עוד בטרם רשם משחק אחד בישראל, אמארה סטודמאייר כנראה כבר יותר "ישראלי" מכל מתאזרח אחר ששיחק פה בשנים האחרונות. בניגוד לאלו שבידם קליפ בר מצווה (ג'ורדן פרמאר), עבר בטירונות צה"לית (סילבן לנדסברג), התחתנו בדרכם להנפקת תעודת כחול-לבן (ריצ'ארד האוול, אדריאן בנקס), או נדרשו לעזרתו של שמעון מזרחי (טיילור רוצ'סטי) - הכוכב הירושלמי אמנם לא עשה ברית מילה, אבל הוא ככל הנראה בעל ידע רב יותר, והבנה עמוקה יותר בכל הקשור להיסטוריה הלאומית ולמורשת היהודית מרוב הזרים שאי פעם דרכו בליגה המקומית.

בכתבותינו הבאות: אמארה משלים מניין בשחרית של יום חמישי בזמן שרוצ׳סטי מתהולל לו בכנסייה עם שתי עוכרות ישראל, פארמר צפה בהם בעניין תוך בליסת סנדוויץ׳ בייקון עם גבינה מותכת.

24 ספטמבר 2016, 15:05

מאוד מהר הוא יכיר את המרפקים של קולטון אייברסון. איזה כיף שהולכים לדרוס להם ת'צורה השנה... כל כך מאסתי בעמדת השיוויון או הפאקינג אנדרדוג.

24 ספטמבר 2016, 15:26

בוא שניה לא ניסחף. אתה לא מחזיק באיזו קבוצת על ובאמת שאין שום סיבה בעולם שסטודומאייר ישמע על גל מקל, סוני ווימס או אנדרו גאודלוק. זה חבורה של nobodies שאף אחד בארה"ב לא מכיר.

אמארה היה בזמנו אחד מ2-3 ה- PFים הטובים בכדורסל. היום הוא עגלה, אבל קצת פרופורציה על הקבוצה שיש לך - אתה לא בדיוק הולך לקרוע את אירופה.

24 ספטמבר 2016, 15:41

כמו שאמרתי, לא ציפיתי שהוא יכיר אותם. יש תשובה פוליטקלי קורקט ששחקנים אומרים בדרך כלל במצב הזה. זאת תשובה משתחצנת. סגנון של אני לא סופר אף אחד ומי הם בכלל. תשאל את לברון על כספי או על איזה רוקי x בליגה שהוא כנראה לא מכיר והוא אומר משהו בסגנון הזה.

אין לנו קבוצת על השנה אבל אוי אם לא ניתן להם בראש השנה. הם פח

24 ספטמבר 2016, 15:55

זה לא יעזור.
אתה יודע טוב מאוד שיכול להיות שאמארה יהיה אפסי כל העונה אבל תהיה בטוח שכל משחק נגדנו הוא יפציץ 30+20....

24 ספטמבר 2016, 17:39

שחף1 כתב:כמו שאמרתי, לא ציפיתי שהוא יכיר אותם. יש תשובה פוליטקלי קורקט ששחקנים אומרים בדרך כלל במצב הזה. זאת תשובה משתחצנת. סגנון של אני לא סופר אף אחד ומי הם בכלל. תשאל את לברון על כספי או על איזה רוקי x בליגה שהוא כנראה לא מכיר והוא אומר משהו בסגנון הזה.

אין לנו קבוצת על השנה אבל אוי אם לא ניתן להם בראש השנה. הם פח

אני לא חושב שאף אחד מספיק טיפש לשאול את לברון על כל מיני שחקני דיליג. השאלה הייתה מפגרת והתשובה די צפויה.

אז כן, הם פח, אבל גם אנחנו לא כאלה גדולים.

24 ספטמבר 2016, 18:01

טוב, מאחר ואף פעם לא הצלחתי לעקוב אחרי כל הדרכים שבהן מנסים לזיין את מכבי בליגה, הייתי שמח לדעת מה הולך השנה. כלומר, איך הולך כל עניין הפלייאוף, כמה סדרות יש, איך הולך הגמר, האם האולם נקבע לפי המקום הראשון וכל הקטע הזה.

24 ספטמבר 2016, 18:01

yanay21 כתב:טוב, מאחר ואף פעם לא הצלחתי לעקוב אחרי כל הדרכים שבהן מנסים לזיין את מכבי בליגה, הייתי שמח לדעת מה הולך השנה. כלומר, איך הולך כל עניין הפלייאוף, כמה סדרות יש, איך הולך הגמר, האם האולם נקבע לפי המקום הראשון וכל הקטע הזה.

בדיוק כמו עונה שעברה, רק שבמקום 2 צעירים מתחת לגיל 22 צריך לרשום רק אחד.

24 ספטמבר 2016, 18:02

איתי-שגב כתב:
yanay21 כתב:טוב, מאחר ואף פעם לא הצלחתי לעקוב אחרי כל הדרכים שבהן מנסים לזיין את מכבי בליגה, הייתי שמח לדעת מה הולך השנה. כלומר, איך הולך כל עניין הפלייאוף, כמה סדרות יש, איך הולך הגמר, האם האולם נקבע לפי המקום הראשון וכל הקטע הזה.

בדיוק כמו עונה שעברה, רק שבמקום 2 צעירים מתחת לגיל 22 צריך לרשום רק אחד.

תודה :thumbup נשמע כיף חיים, אשכרה צריך להשקיע במשחקים בליגה

25 ספטמבר 2016, 17:59

ירושלים עם 5 זרים בחמישייה.

25 ספטמבר 2016, 18:04

לחובבי הגזענות, אם אני לא עיוור צבעים, ירושלים פתחה עם 5 שחומי עור והכוכב עם 5 לבני עור.

25 ספטמבר 2016, 18:09

איפה משודר?

25 ספטמבר 2016, 18:10

שועל כתב:איפה משודר?

56
נושא נעול