המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ובנושא אחר- בנות עם שיער כחול/ורוד/סגול. אנחנו אוהבים או ספסל לתוך ראש שלה?
MTA2311 כתב:ובנושא אחר- בנות עם שיער כחול/ורוד/סגול. אנחנו אוהבים או ספסל לתוך ראש שלה?
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:ובנושא אחר- בנות עם שיער כחול/ורוד/סגול. אנחנו אוהבים או ספסל לתוך ראש שלה?
אנחנו אוהבים שיער כחול, כל השאר ספסל
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:ובנושא אחר- בנות עם שיער כחול/ורוד/סגול. אנחנו אוהבים או ספסל לתוך ראש שלה?
אוקיי, אנחנו מתקרבים.
כרמל כיבתה אותי לגמרי אז אני אסתפק בתשובה שלך.
עוד מעט יוני יבוא וישקר שהוא מת על זה בשביל קצת תשומת לב מהצעירים, אז אני רגוע.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:ובנושא אחר- בנות עם שיער כחול/ורוד/סגול. אנחנו אוהבים או ספסל לתוך ראש שלה?
אוקיי, אנחנו מתקרבים.
מישהי ספציפית עם שיער צבעוני העלתה לך את התהייה הזו?
האמת שבניו יורק היה מספר די מפתיע של אנשים עם שיער כחול, מעניין אם זה טרנד עכשיו, או שזה תמיד ככה
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:ובנושא אחר- בנות עם שיער כחול/ורוד/סגול. אנחנו אוהבים או ספסל לתוך ראש שלה?
אוקיי, אנחנו מתקרבים.
האמת שבניו יורק היה מספר די מפתיע של אנשים עם שיער כחול, מעניין אם זה טרנד עכשיו, או שזה תמיד ככה
זה פשוט ממש עושה לי את זה באופן כללי.
וזה טרנד עכשיו. גם באירופה הולך חזק מאוד.
מקווה שלא יגיע לארץ. מדמיין תימניות ועירקיות עם שיער ורוד..
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:ובנושא אחר- בנות עם שיער כחול/ורוד/סגול. אנחנו אוהבים או ספסל לתוך ראש שלה?
אוקיי, אנחנו מתקרבים.
זה פשוט ממש עושה לי את זה באופן כללי.
וזה טרנד עכשיו. גם באירופה הולך חזק מאוד.
מקווה שלא יגיע לארץ. מדמיין תימניות ועירקיות עם שיער ורוד..
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:ובנושא אחר- בנות עם שיער כחול/ורוד/סגול. אנחנו אוהבים או ספסל לתוך ראש שלה?
על הבחורה הנכונה-אינסטנט בונר
Holiday_Armadillo כתב:קרמבו
Holiday_Armadillo כתב:הודאל מוסר שזה בגלל שלא טעמת את הקרמבו של רימיני
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הודאל מוסר שזה בגלל שלא טעמת את הקרמבו של רימיני
יש לי תחושה שהפיצה הזו בינונית להחריד, ושהודאל מהלל אותה כי אין מה לאכול בעפולה. ומצד שני, אני מת לנסות.
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הודאל מוסר שזה בגלל שלא טעמת את הקרמבו של רימיני
יש לי תחושה שהפיצה הזו בינונית להחריד, ושהודאל מהלל אותה כי אין מה לאכול בעפולה. ומצד שני, אני מת לנסות.
ברגע שמישהו יחשוף את הבלוף אין לי במה להיאחז..
אגב, קרמבו הוא אח בדם ובלב
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הודאל מוסר שזה בגלל שלא טעמת את הקרמבו של רימיני
עוגייה קודם או קצפת?
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הודאל מוסר שזה בגלל שלא טעמת את הקרמבו של רימיני
עוגייה קודם או קצפת?
קצפת. יש סיבה למה היא למעלה
מי שאוכל הפוך הם אותם אנשים שפותחים טרופית מהסימון ולא מלמטה.
אגב, קרמבו קפוא זה דבר טוב
Holiday_Armadillo כתב:כל הזמן מדברים ימנים-שמאלנים, ערבים-יהודים, גברים-נשים, שתי הקבוצות האמיתיות שמחלקות את המדינה הזאת זה אלה שאוכלים את הקרמבו מהקצפת ואלה שמתחילים מהעוגייה
אני לא אומרת שאלה שמתחילים מהעוגייה צריכים למות או משהו, אבל הם תועבה והם צריכים להישרף בגיהנום
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים