פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד היורוקאפ/ליגות פיב"א

04 מרץ 2017, 01:13

felix_r כתב:
roy1000 כתב:אתה רואה את העצבים של שחקני גראן קנריה על זה שהם מפסידים. איפה זה במכבי?

אל תשווה. זה משחק שאם הספרדים מפסידים, הם מחוץ למפעל. נגמרה העונה האירופית.

ומתי השחקנים של מכבי נלחמו ככה? בכזה טרוף? זה לא קרה השנה.

04 מרץ 2017, 01:14

roy1000 כתב:
felix_r כתב:
roy1000 כתב:אתה רואה את העצבים של שחקני גראן קנריה על זה שהם מפסידים. איפה זה במכבי?

אל תשווה. זה משחק שאם הספרדים מפסידים, הם מחוץ למפעל. נגמרה העונה האירופית.

ומתי השחקנים של מכבי נלחמו ככה? בכזה טרוף? זה לא קרה השנה.

כל הזמן

04 מרץ 2017, 01:14

אחדשיודע כתב:ככה זה כשאתה לא צריך להתאמץ כדי לקבל דקות משחק. פוטרים אותם מעבודה קשה.

קל להאשים את החוק הרוסי, אבל זה יותר עמוק. פשוט אין כשרון.

04 מרץ 2017, 01:15

felix_r כתב:כל הזמן

לא ראיתי אפילו פעם אחת.

04 מרץ 2017, 01:15

בלי הלפרין משחק ההתקפה של ירושלים נתקע

04 מרץ 2017, 01:16

roy1000 כתב:

לא ראיתי אפילו פעם אחת.

כי אתה במקום להסתכל מתעסק כל הזמן בקללות פה בפורום

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:ככה זה כשאתה לא צריך להתאמץ כדי לקבל דקות משחק. פוטרים אותם מעבודה קשה.

קל להאשים את החוק הרוסי, אבל זה יותר עמוק. פשוט אין כשרון.

החוק הרוסי, חוק המתאזרחים וכל חוק שהומצא כדי לפטור אותם מלעבוד קשה ולהתפתח כשחקנים.
"אין כישרון" זה תירוץ עלוב.

מהרגע שדייסון נגמר ירושלים נראית אחרת
הוא חזר לסורו

04 מרץ 2017, 01:18

felix_r כתב:
roy1000 כתב:

לא ראיתי אפילו פעם אחת.

כי אתה במקום להסתכל מתעסק כל הזמן בקללות פה בפורום

אני חושב שהקללות זה בגלל זה שאני כן מסתכל, אבל בסדר.

04 מרץ 2017, 01:23

אחדשיודע כתב:החוק הרוסי, חוק המתאזרחים וכל חוק שהומצא כדי לפטור אותם מלעבוד קשה ולהתפתח כשחקנים.

אוקיי. רוב השחקנים הגדולים של הדורות הקודמים היו גדולים (או בדרך לזה) כבר בגיל 18. צמחו פה כשרונות גם כשהייתה מגבלה קשיחה של 2 זרים.

למה בעבר היו לנו כשרונות כמו ברקוביץ', ג'מצ'י, קטש, גורדון, שפר, הנפלד, שלף והיום אין לנו (חוץ מכספי) אפילו שחקן אחד ברמה של טפירו? פפי תורג'מן? דורון שפע?

הרי כל השחקנים הישראלים הגדולים צמחו בתקופות שבהן מגבלות הזרים היו הרבה יותר נוקשות. לא ברור לי למה בתקופה שבה היה מותר שני זרים וזהו השחקנים לא היו עצלנים והיום כן? למה אין לנו קלעי ברמה של אמיר כץ או ארי רוזנברג?
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 04 מרץ 2017, 01:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

04 מרץ 2017, 01:35

ירושלים בחצי גמר היורוקאפ
שאפו

04 מרץ 2017, 01:36

nnnn... לא עשו פאול ודווקא הרוויחו :)

04 מרץ 2017, 01:40

ירושלים קבוצה הרבה יותר טובה מגראן קנריה. יש להם תקציב הרבה יותר גדול ושחקנים יותר טובים ויקרים.

דווקא גראן קנריה הרשימה אותי היום עם הלחימה שלהם. ככה צריכה לשחק קבוצה. עשו את המקסימום שלהם והפסידו לקבוצה טובה יותר.

04 מרץ 2017, 01:41

מעולה.

04 מרץ 2017, 01:43

http://www.eurocupbasketball.com/eurocup/games/results/showgame?gamecode=175&seasoncode=U2016

04 מרץ 2017, 01:44

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:החוק הרוסי, חוק המתאזרחים וכל חוק שהומצא כדי לפטור אותם מלעבוד קשה ולהתפתח כשחקנים.

אוקיי. רוב השחקנים הגדולים של הדורות הקודמים היו גדולים (או בדרך לזה) כבר בגיל 18. צמחו פה כשרונות גם כשהייתה מגבלה קשיחה של 2 זרים.

למה בעבר היו לנו כשרונות כמו ברקוביץ', ג'מצ'י, קטש, גורדון, שפר, הנפלד, שלף והיום אין לנו (חוץ מכספי) אפילו שחקן אחד ברמה של טפירו? פפי תורג'מן? דורון שפע?

הרי כל השחקנים הישראלים הגדולים צמחו בתקופות שבהן מגבלות הזרים היו הרבה יותר נוקשות. לא ברור לי למה בתקופה שבה היה מותר שני זרים וזהו השחקנים לא היו עצלנים והיום כן? למה אין לנו קלעי ברמה של אמיר כץ או ארי רוזנברג?

האמת, שאין לי שום דרך להסביר את זה, שאי אפשר למצוא היום לא רק ג'מצ'י, קטש, שפר והנפלד, שהיו שחקנים ברמה הכי גבוהה באירופה, אלא גם שחקנים כמו גודס, דניאל, בורשטיין ושלף, שהיו "סתם" שחקנים מעולים, שיכלו לשחק מול כל שחקן באירופה ולעלות על כל מגרש באירופה, בלי שישקשקו להם הביצים.

04 מרץ 2017, 01:46

הרבה תלוי בדייסון, הוא בכושר לא יציב, אם הוא יהיה כשיר ירושלים יכולה לעבור את וולנסיה והיא גם פייבוריטית לזכות באליפות בארץ.

04 מרץ 2017, 01:47

כמו שחשבתי, סוויפ אדיר לירושלים.
הם הולכים עד הסוף במפעל.

04 מרץ 2017, 01:48

jol9 כתב:האמת, שאין לי שום דרך להסביר את זה, שאי אפשר למצוא היום לא רק ג'מצ'י, קטש, שפר והנפלד, שהיו שחקנים ברמה הכי גבוהה באירופה, אלא גם שחקנים כמו גודס, דניאל, בורשטיין ושלף, שהיו "סתם" שחקנים מעולים, שיכלו לשחק מול כל שחקן באירופה ולעלות על כל מגרש באירופה, בלי שישקשקו להם הביצים.

בורשטיין הוא אנדרייטד. נעזוב אותו. אין היום גם שחקנים צעירים ברמה של מאיר טפירו. אפילו דורון שפע או פפי תורג'מן אין לך. אני לא מבין מה קרה פה. זו תעלומה (ולא, זה לא החוק הרוסי).

04 מרץ 2017, 01:49

השדר מקשקש מה שהוא לא יודע. דווקא לולנסיה יש יתרון ביתיות בכל השלבים, ולירושלים יש יתרון על חימקי.

זאת אומרת, שאם ירושלים תפגוש את חימקי, יתרון הביתיות יהיה לירושלים, אם תשחק נגד ולנסיה, יתרון הביתיות יהיה של ולנסיה
נושא נעול