yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אוקיי, יש לי אחת, אבל קודם נראה אם אתם מכירים אותה: למה נבחרת ישראל תנצח במונדיאל אם הוא יתקיים בפולין?
?
הוקטן לטובת מי שזה לא לטעמו
יש לה שישה מיליון אוהדים שרופים
לא נפלתי
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אוקיי, יש לי אחת, אבל קודם נראה אם אתם מכירים אותה: למה נבחרת ישראל תנצח במונדיאל אם הוא יתקיים בפולין?
?
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אוקיי, יש לי אחת, אבל קודם נראה אם אתם מכירים אותה: למה נבחרת ישראל תנצח במונדיאל אם הוא יתקיים בפולין?
?
לא נפלתי
איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אוקיי, יש לי אחת, אבל קודם נראה אם אתם מכירים אותה: למה נבחרת ישראל תנצח במונדיאל אם הוא יתקיים בפולין?
?
באפליקציה זה בגודל נורמלי
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אוקיי, יש לי אחת, אבל קודם נראה אם אתם מכירים אותה: למה נבחרת ישראל תנצח במונדיאל אם הוא יתקיים בפולין?
?
באפליקציה זה בגודל נורמלי
וזה לא לטעמך?
ד''א בן, הבדיחה היא שלפני הרבה שנים הייתה שואה ונרצחו 6 מיליון יהודים, חלקם הוכנסו למקום שנקרא ''משרפות''
אין קשר לסופרגול או משהו
LIAV10 כתב:אין בדיחות שואה מצחיקות באמת, רק סיטואציות מצחיקות ביום יום.
למשל מכ שמנסה לדרבן אותך כשהוא אומר בשיא הרצינות ״אתה יודע מה אומרים, שהעבודה משחררת״.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אין בדיחות שואה מצחיקות באמת, רק סיטואציות מצחיקות ביום יום.
למשל מכ שמנסה לדרבן אותך כשהוא אומר בשיא הרצינות ״אתה יודע מה אומרים, שהעבודה משחררת״.
אמרתי את זה לאמא שלי לא מזמן כשהיא התלוננה שהיה לה יום קשה+הוספתי הערה בגרמניה על הנסיעה ברכבת והקשר המתבקש ליהודים
ההנאות הקטנות בחיים
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אין בדיחות שואה מצחיקות באמת, רק סיטואציות מצחיקות ביום יום.
אמרתי את זה לאמא שלי לא מזמן כשהיא התלוננה שהיה לה יום קשה+הוספתי הערה בגרמניה על הנסיעה ברכבת והקשר המתבקש ליהודים
ההנאות הקטנות בחיים
לא הייתה פעם אחת שהגעתי לתחנת הרכבת של לוד
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אין בדיחות שואה מצחיקות באמת, רק סיטואציות מצחיקות ביום יום.
ההנאות הקטנות בחיים
Holiday_Armadillo כתב:הודאל, בשבילך
LIAV10 כתב:יש לאחותי נטפליקס וגיליתי שם מופע של לואי שלא קיים ביוטיוב.
עדיין לא צפיתי
MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:יש לאחותי נטפליקס וגיליתי שם מופע של לואי שלא קיים ביוטיוב.
עדיין לא צפיתי
איך קוראים למופע?
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:הודאל, בשבילך
איפה אני עושה את הבוחן הנהדר הזה?
MaccabiTA כתב:אקסטרה גבינה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים