שועל כתב:הוא דוקטור למדעי המחשב
בגלל זה הוא משתמש באימוג'י המתאים לכל החתמה בכזאת אומנות
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:הוא דוקטור למדעי המחשב
אחדשיודע כתב:להבדיל מכל שאר הדמויות המגוחכות בכדורסל הישראלי, חייב להגיד שאני דווקא די מעריך אותו ואת הדרך שהוא מנסה להתוות לקבוצה שלו.
אני כמובן לא אוהב לראות אותו מנצח על חשבוננו, אבל לפחות מדובר באחד שמנסה להרים את הרמה של המועדון שלו ופחות לפגוע ברמה הכללית של הליגה. גישה קצת יותר ספורטיבית ושאפתנית מכל הקקמייקה שיש בליגת הפח שלנו.
MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:להבדיל מכל שאר הדמויות המגוחכות בכדורסל הישראלי, חייב להגיד שאני דווקא די מעריך אותו ואת הדרך שהוא מנסה להתוות לקבוצה שלו.
אני כמובן לא אוהב לראות אותו מנצח על חשבוננו, אבל לפחות מדובר באחד שמנסה להרים את הרמה של המועדון שלו ופחות לפגוע ברמה הכללית של הליגה. גישה קצת יותר ספורטיבית ושאפתנית מכל הקקמייקה שיש בליגת הפח שלנו.
כן, רק שהוא באמת לא מצליח בינתיים, למרות ההיסטריה בפורום.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:להבדיל מכל שאר הדמויות המגוחכות בכדורסל הישראלי, חייב להגיד שאני דווקא די מעריך אותו ואת הדרך שהוא מנסה להתוות לקבוצה שלו.
כן, רק שהוא באמת לא מצליח בינתיים, למרות ההיסטריה בפורום.
אנחנו בעיקר מצליחים להיכשל
זה כמו להתחרות במאה מטר נגד קטוע רגל ולרוץ על הידיים עם עיניים מכוסות
אחדשיודע כתב:הצליח לנצל במקצת את התקופה הגרועה בהיסטוריה של מכבי. יש לו גביע אליפות אחד.
אבל כן, לא היה יותר מידי קשה עד עכשיו.
MTA2311 כתב:וואלה לא פראייר
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:וואלה לא פראייר
באמת לא ידעת את זה?
הוא אחד מיזמי ההייטק הגדולים בשראל. הגיע להישגים מדהימים.
jol9 כתב:אני מחזיק ממנו בן אדם אינטלגנט. רבאק, מה אתה יוצא מהחור שלך אחרי שניצחת קבוצת יורוקאפ בגביע?
איפה היית עד עכשיו?
באמת שמח מאוד על הניצחון אתמול, אבל אסור לשכוח שמכבי כבר 3 שנים לא רלוונטית בכלל בזירה האירופאית.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:וואלה לא פראייר
באמת לא ידעת את זה?
הוא אחד מיזמי ההייטק הגדולים בשראל. הגיע להישגים מדהימים.
איתי-שגב כתב:ורק לנו יש גמלאים עם יותר שנים בחיים משקלים בבנק
RomanR כתב:איתי-שגב כתב:ורק לנו יש גמלאים עם יותר שנים בחיים משקלים בבנק
ויותר גביעים בארון
my man כתב:RomanR כתב:איתי-שגב כתב:ורק לנו יש גמלאים עם יותר שנים בחיים משקלים בבנק
ויותר גביעים בארון
זה אפילו לא בצחוק נתון להשוואה...
4 מול 44 זה בשבילם אפילו עצוב..עצוב מאד..
אלטרנטיבה...פחחחחחחחחחחח
yanay21 כתב:אחד הדברים שמעציבים אותי, זה שלא באמת הכרענו אותם טקטית. הם קלעו 5 סלי שדה במחצית. יש גבול לכמה הגנה יכולה להיות טובה, הם פישלו. והיה לנו יום מדהים לשלוש. וגם אז, היינו צריכים את הרבע הרביעי, בחצי שלו, כדי לברוח כמו שצריך. כלומר, עם 5 סלי שדה הם היו בעניינים רוב המשחק. בנוסף, אחרי הסל של מקל, שנתן לנו יתרון בסוף השלישי, הספסל השתגע, האוהדים השתגעו. אבל זה לא היה שיגעון טוב. זה היה שיגעון של קבוצה קטנה, שנלחמת בגוליית. של "הנה, הצלחנו". באותה מידה, זו הייתה יכולה להיות אשדוד, עם אותו טירוף, אותה מלחמה בציפורניים. 25 מיליון דולר, משחקים כמו אנדרדוג.
yanay21 כתב:אחד הדברים שמעציבים אותי, זה שלא באמת הכרענו אותם טקטית. הם קלעו 5 סלי שדה במחצית. יש גבול לכמה הגנה יכולה להיות טובה, הם פישלו. והיה לנו יום מדהים לשלוש. וגם אז, היינו צריכים את הרבע הרביעי, בחצי שלו, כדי לברוח כמו שצריך. כלומר, עם 5 סלי שדה הם היו בעניינים רוב המשחק. בנוסף, אחרי הסל של מקל, שנתן לנו יתרון בסוף השלישי, הספסל השתגע, האוהדים השתגעו. אבל זה לא היה שיגעון טוב. זה היה שיגעון של קבוצה קטנה, שנלחמת בגוליית. של "הנה, הצלחנו". באותה מידה, זו הייתה יכולה להיות אשדוד, עם אותו טירוף, אותה מלחמה בציפורניים. 25 מיליון דולר, משחקים כמו אנדרדוג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים