17 יוני 2017, 20:37
RomanR כתב:arel123 כתב:גם באתר ערוץ הספורט פורסם שג'קסון קרוב לחתום אצל הטורקים
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 44546.html
הם מתבססים על דבריו של הGM. גם אם יחתימו את ג'קסון אני לא חושב שזאת כזאת אבידה
17 יוני 2017, 21:15
17 יוני 2017, 21:16
Assaf M כתב:כפי שאמרתי גם בלייב, המועמד מספר 1 של מכבי היה ונשאר טייריס רייס. במשא ומתן, במידה וישוחרר מהחוזה בברצלונה הוא כנראה יהיה כאן.
17 יוני 2017, 21:47
17 יוני 2017, 21:50
Adam כתב:בינתיים כל שחקן שהגיע לפה לקדנציה נוספת אחרי עונה אחת-שתיים טובות, לא הצליח פה... (הנדריקס, פארגו, סופו, פארמר וכו'..)
זה ברור שבמידה ורייס יחתום, זאת החתמה נטו למכירת מנויים, בדומה להחתמות הקודמות שהיו.
אם הוא אכן יגיע לפה, מכבי רק יראו שהם לא למדו מההיסטוריה. רייס מעבר לשיאו. הייתה לו עונה חלשה בברצלונה (בדומה לכל הקבוצה).
באמת שאני לא חושב שרייס זה מה שמכבי צריכה. זה שחקן שלא שומר, לא קלעי, מאבד הרבה כדורים, אנדרסייז.
17 יוני 2017, 21:52
my man כתב:Adam כתב:בינתיים כל שחקן שהגיע לפה לקדנציה נוספת אחרי עונה אחת-שתיים טובות, לא הצליח פה... (הנדריקס, פארגו, סופו, פארמר וכו'..)
זה ברור שבמידה ורייס יחתום, זאת החתמה נטו למכירת מנויים, בדומה להחתמות הקודמות שהיו.
אם הוא אכן יגיע לפה, מכבי רק יראו שהם לא למדו מההיסטוריה. רייס מעבר לשיאו. הייתה לו עונה חלשה בברצלונה (בדומה לכל הקבוצה).
באמת שאני לא חושב שרייס זה מה שמכבי צריכה. זה שחקן שלא שומר, לא קלעי, מאבד הרבה כדורים, אנדרסייז.
סופו לקח גביע אירופה..
אבל כן אני מתחבר פה לדברים של חציל...די כבר עם המחשבות על העבר..
בואו נחשוב על איך לבנות קבוצה לעתיד טוב יותר שתרוץ לפחות שנתיים..
לארקין יכול להיות בסיס התחלתי טוב..
17 יוני 2017, 21:54
arel123 כתב:my man כתב:Adam כתב:בינתיים כל שחקן שהגיע לפה לקדנציה נוספת אחרי עונה אחת-שתיים טובות, לא הצליח פה... (הנדריקס, פארגו, סופו, פארמר וכו'..)
סופו לקח גביע אירופה..
אבל כן אני מתחבר פה לדברים של חציל...די כבר עם המחשבות על העבר..
בואו נחשוב על איך לבנות קבוצה לעתיד טוב יותר שתרוץ לפחות שנתיים..
לארקין יכול להיות בסיס התחלתי טוב..
זה ברור (לפחות לדעתי) שלארקין עדיף בפער על רייס, ובטוח שיש עוד 2-3 שחקנים לפחות שעדיפים עליו, רייס שחקן טוב אבל אפשר להביא במחיר שלו שחקנים יותר טובים ממנו
RomanR כתב:לא שאני מכיר את ספאחיה או סגנון המשחק שלו, אבל לא נראה לי שהוא ירצה את רייס פה
17 יוני 2017, 21:55
17 יוני 2017, 21:55
felix_r כתב:RomanR כתב:לא שאני מכיר את ספאחיה או סגנון המשחק שלו, אבל לא נראה לי שהוא ירצה את רייס פה
שיביא איתו את דלייני מאטלנטה
17 יוני 2017, 22:01
שועל כתב:סופו ובלו היו מצוינים כשהם חזרו (לסופו הייתה ירידה אחר כך).
פארגו היה בסדר פלוס.
הנדריקס היה שבר כלי.
בכל מקרה זה לא אמור להיות שיקול בקבלת החלטות, צריך לבדוק לגופו של שחקן, אין מקום להשוואות נטולות היגיון.
רייס נתן עונה בינונית בברצלונה, אבל הוא היה חלק מקבוצה נוראית, וזה שחקן שבנוי על משחק קבוצתי ועדיין היה אפשר לראות את האיכויות שלו.
17 יוני 2017, 22:06
arel123 כתב:שועל כתב:סופו ובלו היו מצוינים כשהם חזרו (לסופו הייתה ירידה אחר כך).
פארגו היה בסדר פלוס.
הנדריקס היה שבר כלי.
בכל מקרה זה לא אמור להיות שיקול בקבלת החלטות, צריך לבדוק לגופו של שחקן, אין מקום להשוואות נטולות היגיון.
רייס נתן עונה בינונית בברצלונה, אבל הוא היה חלק מקבוצה נוראית, וזה שחקן שבנוי על משחק קבוצתי ועדיין היה אפשר לראות את האיכויות שלו.
רייס בדיוק כמו גאודלוק, נתן עונה נוראית אך היה חלק מקבוצה נוראית
זה אומר שהשחקן עצמו לא טוב ?, ממש לא
17 יוני 2017, 22:07
שועל כתב:arel123 כתב:שועל כתב:סופו ובלו היו מצוינים כשהם חזרו (לסופו הייתה ירידה אחר כך).
פארגו היה בסדר פלוס.
הנדריקס היה שבר כלי.
רייס בדיוק כמו גאודלוק, נתן עונה נוראית אך היה חלק מקבוצה נוראית
זה אומר שהשחקן עצמו לא טוב ?, ממש לא
לא אומר ולא בדיוק אותו דבר. זה תלוי מאוד בשחקן, בסגנון המשחק שלו, בטיקט שלו כשחקן ובמה שראינו ממנו.
17 יוני 2017, 22:46
17 יוני 2017, 22:58
cannon כתב:כתבה שמצאתי כשרציתי לעיין בסטטיסטיקה של טייריס רייס מהשנים האחרונות:
http://bleacherreport.com/articles/1077 ... o-1-gunner
משנת 2009 אבל עדיין מעניין ומאוד מספר על השחקן הזה.
17 יוני 2017, 23:01
17 יוני 2017, 23:40
17 יוני 2017, 23:49
Holiday_Armadillo כתב:רייס בן אדם מדהים ברמות, יש לנו מזל ששיחק פה, אבל הוא לא צריך לחזור
כמובן שירדפו אחריו ויחזירו אותו, אבל כמו ג'קסון - גם פה עדיף לכולם שהוא לא יחתום במכבי
17 יוני 2017, 23:51
Holiday_Armadillo כתב:רייס בן אדם מדהים ברמות, יש לנו מזל ששיחק פה, אבל הוא לא צריך לחזור
כמובן שירדפו אחריו ויחזירו אותו, אבל כמו ג'קסון - גם פה עדיף לכולם שהוא לא יחתום במכבי