פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
16 יולי 2019, 23:52
אנטוניו כתב:felix_r כתב:מה שיפה בהחתמות האחרונות של חימקי, שהם לקחו ביחד גם את הסנטר (בוקר) וגם את הרכז (יוביץ') מאותה הקבוצה. ככה שהרכז לא יצטרך ללמוד להפעיל את הסנטר.
מה קורה עם ביירן ? במצב פחות טוב ממכבי
הם מצאו מחליף ליוביץ' בדמותו של בריי. נראה, אולי הוא יהיה טוב יותר.
את וויליאמס הם ידעו שלא יצליחו להשאיר. בטח יחתימו במקומו שוב איזה פליט NBA לפני תחילת העונה.
לפי מה שהבנתי, התכנית שלהם הייתה להחתים איזה כוכב גרמני בתור דמות יצוגית. ניסו את פויטמן, לא הלך. אולי יביאו מישהו מ NBA.
17 יולי 2019, 00:55
וזה רק אחת מהתגובות, אוהדי הNBA מאוד מפרגנים לאולי על ההחתמה של בולדווין
I'm Portland trail blazers fan. This guy is a steal. Shut down James Harden with huge defensive effort. One of the best one on one defenders I've seen for a while in Portland. Very smart move for Olympiacos. He's also very smart, let the game going and not forcing anything. Very athletic but lacking with his three pointers shooting.
17 יולי 2019, 00:58
Jack55 כתב:וזה רק אחת מהתגובות, אוהדי הNBA מאוד מפרגנים לאולי על ההחתמה של בולדווין
I'm Portland trail blazers fan. This guy is a steal. Shut down James Harden with huge defensive effort. One of the best one on one defenders I've seen for a while in Portland. Very smart move for Olympiacos. He's also very smart, let the game going and not forcing anything. Very athletic but lacking with his three pointers shooting.
שיהיה לדיוויד בלאט לבריאות
17 יולי 2019, 14:11
יוביץ׳ רשמית בחימקי.
וייד בולדווין שחקן מעניין.
יכול להיות סוג של דורון פרקינס בשביל דייויד.
סה״כ, אחלה רכש שלהם עד כה. עוד ייתנו עונה מפתיעה בזכות הירידה לליגה השנייה...
17 יולי 2019, 14:19
אנטון פונקרשוב (לשעבר צסקא) הקשיש (לא ממש, בן 33) חתם בזניט לעונה אחת.
רכז טופ יורוליג!
17 יולי 2019, 14:35
הנשיא של אוניקס מספר, שהם ניסו להחתים את האנטר, אבל האנטר רצה יורוליג, אז הם הלכו על טיוס.
17 יולי 2019, 15:04
הפיינל פור יתארח בקלן בגרמניה.
17 יולי 2019, 15:12
החציל האצטקי כתב:הפיינל פור יתארח בקלן בגרמניה.
Lanxess Arena
18 אלף צופים
17 יולי 2019, 18:37
בנדר בצסקא
17 יולי 2019, 18:43
cannon כתב:בנדר בצסקא
וויצ'יץ' לא מצליח למכור את מכבי גם לבן האבוד שלו..
הקו הקדמי של צסקא מאוד מרשים. הם צריכים עוד רכז טוב ואלופת אירופה לא תהייה פראיירית בכלל ליד פנר וברסה.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי
Rampel בתאריך 17 יולי 2019, 18:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
17 יולי 2019, 18:52
באמת היית רוצה לראות פה את בנדר?
17 יולי 2019, 18:56
מכיוון שאנשים פה מתעצלים להביא לינק ו/או להעתיק ציטוט:
https://www.eurohoops.net/en/euroleague ... ka-moscow/Former no4 draft pick Dragan Bender has a verbal commitment for a multiyear deal with @EuroLeague champions CSKA Moscow and will take it unless there's an interesting NBA offer for him in the 11th hour, a source tells @Eurohoopsnet
אנשים שוכחים, אבל בנדר רק בן 21 (יחגוג 22 בנובמבר). הוא לא הצליח להפוך למשהו שקרוב לשחקן NBA לגיטימי ב-3 השנים שלו שם, אבל הוא עדיין צעיר עם פוטנציאל. נראה לאיזה שחקן הוא יוכל להפוך בעוד כמה שנים.
17 יולי 2019, 19:01
cifkcv כתב:באמת היית רוצה לראות פה את בנדר?
לגמרי. הוא גבוה, סטרץ' ושומר לא רע בכלל בפרימטר. הוא אמנם לוקה בצד הפיזי, אבל הוא לא מרגרינה כמו כהן. שחקן עם המון פוטנציאל.
צסקא לא מפגרים, יש סיבה שהם נפתרו מהאנטר ויש סיבה שהלכו על בנדר. בועת הקו האחורי שלהם התפוצצה והתפזרה ברחבי הליגה, עכשיו הם צריכים לבנות קבוצה מאוזנת יותר ועשו את זה לא רע עד עכשיו. דילייני יכול לסגור שם קבוצה מאוד מעניינת שתדבר חזק גם השנה.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
17 יולי 2019, 19:02
לא יודע. יש לי סיוטים ממנו. גם בנבא לא התלהבתי כלכך.
מסכים עם אחדשיודע שהוא באמת צעיר וסהכ יש לו סט כלים מרשים.
אבל נראה לי שהבנייה מחדש של צסקא תעלה קצת השנה.
17 יולי 2019, 19:02
מאז שבנדר שיחקן כאן עברו שנתיים, בהם הוא התחזק פיזית בNBA.
אני חושב שהוא יכול מאוד להצליח באירופה.
אגב, כן, הייתי מנסה להביא אותו במקום קלויארו.
יש לו גובה(2.13), מוטת ידיים גבוהה, קלעי שלוש טוב, והוא רק בן 21. עם מאמן טוב בקיץ, הוא יכול להגיע רחוק באירופה.
17 יולי 2019, 19:03
הסיפור של בנדר בNBA אפילו לא התחיל. להערכתי, תוך שנתיים הוא חוזר לשם מהדלת הראשית.
17 יולי 2019, 19:03
BIG sofo כתב:מאז שבנדר שיחקן כאן עברו שנתיים, בהם הוא התחזק פיזית בNBA.
אני חושב שהוא יכול מאוד להצליח באירופה.
אגב, כן, הייתי מנסה להביא אותו במקום קלויארו.
יש לו גובה(2.13), מוטת ידיים גבוהה, קלעי שלוש טוב, והוא רק בן 21. עם מאמן טוב בקיץ, הוא יכול להגיע רחוק באירופה.
הוא 2.16
17 יולי 2019, 19:04
הוא משמעותית התחזק
נראה שחקן הרבה יותר חזק
אני חושב שהוא יכול להצליח מאוד באירופה
חבל שמכבי לא הביאו אותו במקום קלויארו