פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים V4

29 יולי 2019, 17:23

A.Parker כתב:או שהם סיכמו שהם משלמים את ההפרש והוא יתחיל לחפש קבוצה רק עכשיו

מניח שאם כבר הם סיכמו שהם ישלמו חלק מסוים. זה לא שפתאום הוא יפיל עליהם לשלם X שהם התכוונו לשלם Y.

29 יולי 2019, 17:24

cifkcv כתב:

מניח שאם כבר הם סיכמו שהם ישלמו חלק מסוים. זה לא שפתאום הוא יפיל עליהם לשלם X שהם התכוונו לשלם Y.

זה בהחלט מה שהוא יכול, הם מחוייבים לשלם לו את החוזה.

29 יולי 2019, 17:27

אז הוא ילך לבסקוניה שתשלם לו 200 אלף והם ישלימו.. נו באמת זה לא נשמע הגיוני, הם לא פראיירים.
בטח סיכמו על מחיר מסוים שהגיוני לשני הצדדים.
או שפשוט התירו לו את החוזה תמורת כסף שהוא הסכים עליו והוא יכול לחתום תמורת מקום אחר בלי השתתפות בשכר.
נערך לאחרונה על ידי cifkcv בתאריך 29 יולי 2019, 17:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

29 יולי 2019, 17:28

לא. אחרת לא היה מפורסם שהגיעו לסיכום. אי אפשר לסכם "שהם משלמים את ההפרש" כי אז השחקן יכול ללכת לחתום בגרוש ולירה ולדרוש להם לשלם. ההגיון (וגם הדיבר של ג'יימס) היה שהוא לא יוותר על שקל, ברגע שיש סיכום בין הצדדים זה רוב הסיכוי (כמובן הכל יכול להיות) שהוא סגר איפשהו וסיכם עם הקבוצה על התשלום של ההפרש ככה שהוא לא מפסיד כסף. מבחינת הקבוצה לסכם בלי מספרים ברורים זה לא אפשרי ומעמיד אותם במצב בעייתי, אותו דבר מבחינת השחקן (למה שיסכים על פיצוי של חצי מיליון למשל היום, אם מחרתיים יגלה שאין לו הצעות?). ולכן זה התסריט ההגיוני.

29 יולי 2019, 17:31

NY boy כתב:

לא. אחרת לא היה מפורסם שהגיעו לסיכום. אי אפשר לסכם "שהם משלמים את ההפרש" כי אז השחקן יכול ללכת לחתום בגרוש ולירה ולדרוש להם לשלם. ההגיון (וגם הדיבר של ג'יימס) היה שהוא לא יוותר על שקל, ברגע שיש סיכום בין הצדדים זה רוב הסיכוי (כמובן הכל יכול להיות) שהוא סגר איפשהו וסיכם עם הקבוצה על התשלום של ההפרש ככה שהוא לא מפסיד כסף. מבחינת הקבוצה לסכם בלי מספרים ברורים זה לא אפשרי ומעמיד אותם במצב בעייתי, אותו דבר מבחינת השחקן (למה שיסכים על פיצוי של חצי מיליון למשל היום, אם מחרתיים יגלה שאין לו הצעות?). ולכן זה התסריט ההגיוני.

True.

29 יולי 2019, 17:31

איך מתאים להנהלה הדפוקה שלנו להחתים את ג'יימס עכשיו בשביל לרצות את המנויים בני ה16 שלא מבינים מהחיים שלהם. השחקן שהכי לא מתאים לצד ווילבקין. במקום סקוטי זה יכל לעבוד מצוין כי הוא באמת שחקן מצויין למרות ההד קייסיות שלו, אבל קו אחורי שלו ושל סקוטי שהם יילחמו על זריקות ולא יעשו הגנה... זוועת עולם.

ת'רד המלפפונים V4

29 יולי 2019, 17:39

אז תכלס יש סיכוי שג׳יימס סגור פה, אין לדעת.
אני גם בטוח שהוא סגר בקבוצה (מבחינה הגיונית), מעניין מאוד איפה.

29 יולי 2019, 17:41

SirCharles כתב:איך מתאים להנהלה הדפוקה שלנו להחתים את ג'יימס עכשיו בשביל לרצות את המנויים בני ה16 שלא מבינים מהחיים שלהם. השחקן שהכי לא מתאים לצד ווילבקין. במקום סקוטי זה יכל לעבוד מצוין כי הוא באמת שחקן מצויין למרות ההד קייסיות שלו, אבל קו אחורי שלו ושל סקוטי שהם יילחמו על זריקות ולא יעשו הגנה... זוועת עולם.

קלאסי מכבי. יאניס כבר אימן נגדו שנתיים באול' אולי הוא רוצה אותו? למרות שקשה לי להאמין שהוא לא רואה את חוסר ההתאמה.
יש מצב שנקבל ג'יימס+קיין, JUST SAYN

29 יולי 2019, 17:42

כן כנראה שג'יימס סגור בקבוצה כלשהי.
יש הודעה רשמית ממילאנו על השחרור, אז אני מאמין שבשעות הקרובות נדע איפה הוא חתם.
בהזדמנות זו נזכיר שבמוצ"ש רועי כהן צייץ שמחכה לנו "שבוע מעניין"....

29 יולי 2019, 17:45

טוב
אם גיימס יגיע נצטרך לקבל קבוצת התקפה קטלנית

פחות אבל בצד ההגנתי

29 יולי 2019, 17:46

גל גל כתב:טוב

פחות אבל בצד ההגנתי

נהיה חייבים להביא זר שמיני - מפלצת הגנתית, עדיפות שלי לג'סטין אנדרסון בגלל שהוא יכול לשחק 2-4. יהיה לנו חור בגארדים ובגבוהים, הוא מכסה הכי הרבה שנוכל להביא.
אגב, ממה שהסוכן שלו אמר אני ממש לא בטוח שהוא סגור במכבי...
נערך לאחרונה על ידי cifkcv בתאריך 29 יולי 2019, 17:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

29 יולי 2019, 17:47

פחות אבל בצד ההגנתי

זה יהיה הזוי, נהייה קבוצה מפוצצת ביכולות ובאופציות התקפיות אבל מצד שני ההתאמה תהייה על הפנים.
את האמת שאחריי איך שהוא דיבר על מכבי וזה לא דמיינתי בכלל שמתישהו נראה אותו פה, דיי מפתיע אם באמת יחתום.

29 יולי 2019, 17:48

cifkcv כתב:

פחות אבל בצד ההגנתי

נהיה חייבים להביא זר שמיני - מפלצת הגנתית, עדיפות שלי לג'סטין אנדרסון בגלל שהוא יכול לשחק 2-4. יהיה לנו חור בגארדים ובגבוהים, הוא מכסה הכי הרבה שנוכל להביא.

קלויארו יזוז ל4 יחד עם כספי ויהיו חייבים להביא שחקן לעמדה 3 שבאמת יהיה מפלצת הגנתית.
זה בגדר חובה במקרה שג׳יימס חותם.

29 יולי 2019, 17:50

ג'יימס למכבי ת"א? סוכנו: "הכיוון חיובי"
הגארד שוחרר ממילאנו. קאצארוס: "גם קבוצת NBA היא אופציה"
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... 12&lang=he
בשיחה עם ערוץ הספורט אמר היום (שני) סוכנו אלכס קאצארוס כי מכבי ת"א עדיין לא פנתה אליו באופן רשמי בנוגע לג'יימס, אך העריך כי כעת המגעים יצברו תאוצה.

"כל קבוצת יורוליג יכולה להיות יעד עבור מייק", אמר קאצארוס, "ובוודאי מכבי שאנחנו יודעים שמחפשת שחקן בעמדה שלו. בקיץ שעבר היינו קרובים מאוד לסגור איתם, זה כמעט הגיע לחתימה אבל לבסוף זה לא קרה. גם ה-NBA היא אופציה עבורו. עכשיו שהכל רשמי, אני מאמין שהדברים יתחילו לזוז בכיוון חיובי, לא רק מהכיוון של מכבי אלא גם מקבוצות אחרות".

נערך לאחרונה על ידי Jack55 בתאריך 29 יולי 2019, 17:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

29 יולי 2019, 17:50

Jack55 כתב:
cifkcv כתב:

פחות אבל בצד ההגנתי

קלויארו יזוז ל4 יחד עם כספי ויהיו חייבים להביא שחקן לעמדה 3 שבאמת יהיה מפלצת הגנתית.
זה בגדר חובה במקרה שג׳יימס חותם.
אני מבין שמבחינת מצבת הגבוהים אנחנו מסודרים.האנטר ובלאק מספיק לעונה כזו אינטנסיבית.אה שכחתי יש את ג'ק המרטש.חייבים גבוה נוסף שיכול לתת דק ב5

Sent from my Redmi 6A using Tapatalk

29 יולי 2019, 17:55

זאת ממש לא תהיה "קבוצה מפוצצת בכשרון התקפי"

זאת תהיה קבוצה עם שני גארדים עם יכולות התקפיות גבוהות, אבל עם התאמה גרועה מאוד אחד לשני+ מעט מאוד כישרון בשאר העמדות. גם אם כספי חותם, זה לא שחקן "מפוצץ בכשרון התקפי"

29 יולי 2019, 17:58

MTA2311 כתב:זאת ממש לא תהיה "קבוצה מפוצצת בכשרון התקפי"

זאת תהיה קבוצה עם שני גארדים עם יכולות התקפיות גבוהות, אבל עם התאמה גרועה מאוד אחד לשני+ מעט מאוד כישרון בשאר העמדות. גם אם כספי חותם, זה לא שחקן "מפוצץ בכשרון התקפי"

כספי יודע לעשות נקודות מכלום ..
התאמה אכן גרועה , אבל אולי מכבי הבינה שנפלה עם וולבקין ובונה על השנים הבאות עם מייק גיימס

29 יולי 2019, 17:59

מייק ג'יימס? ההוא שמציין כל דבר? שעונה לאוהדים לכל פיפס? שכל דבר קטן שמעצבן אותו רושם עליו ציוץ?
ספויילר:
מכבי מפסידה לירושלים בארינה ב20 הרפש במשחק ליגה גנרי ----> ציוץ מיואש של ג'יימס--->>> קללות מאוהדי מכבי ---> עוד ציוץ של רפש כלפי אוהדי מכבי --->> שיחות עם ניקולה --->> בדיקת סמים מאולתרת...

השחקן שלא שומר כלום בבטן והוא גאנר פרוע לקבוצה הכי לחוצה ביבשת שכל הפסד קטן מוציא אותה מהכלים.

ספרו לי עוד כמה ג'יימס מתאים לקבוצה הזו.

29 יולי 2019, 18:00

וילבקין גיימס ובראיינט אלו שלושה שהפוטנציאל ההתקפי שלהם הוא בשמיים

גם וולטרס לא פראייר, כנל כספי אם יגיע

אני מסכים גם שיש כשרון מועט בשאר העמדות ובעיה של התאמה.

זה הבעיה שאתה מחתים את הרכז אחרון

אם היו מתחילים מהרכז היית יודע להביא שחקנים לדוגמא יותר הגנתיים.

29 יולי 2019, 18:02

yarin150 כתב:

כספי יודע לעשות נקודות מכלום ..
התאמה אכן גרועה , אבל אולי מכבי הבינה שנפלה עם וולבקין ובונה על השנים הבאות עם מייק גיימס

למה נפלה עם ווילביקין ?
נושא נעול