המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אתה מתעלם מזה שמדובר ברכז הראשון שלך. זה המחליף של וולטרס. וולטרס, עם כמה שהיה זול, הגיע למכבי עם ניסיון יורוליג אחרי עונה סולידית. מה אתה משווה אותו לבראיינט?Mitelka כתב:סבבה, אבל זה דיון אחר. ואם כולם יודעים שיש בעיה כלכית, קורונה ושלא מסוגלים להביא יותר מזה, אז על מה האכזבה?my man כתב:Mitelka כתב:Rampel כתב:פאו הצליחה להביא את נדוביץ' וסנט רוס, ז'לגיריס הצליחה להביא את לוברן. מכבי מביאה שחקן שלא הוכיח את עצמו אפילו ברמת צ'יפופו ליג אחרי עונה טובה בליגה הטורקית המתפרקת.Mitelka כתב:מי?
אין משהו באף סיטואציה כמו מכבי למעט פאו וז'לגריס והם במצב לא משהו בלשון המעטה. כל השאר לא מבססות את התקציב שלהם על המינויים. לחלק יש אולגריכים, ספונסרים מטורפים (חברות הגז הרוסיות שממנות את חימקי, זניט) או תמיכה מקבוצת כדורגל.
מכבי, ז'לגירס ופאו הכי נדפקו כרגע בסיטואציה הזו.
זה משעשע שאנשים משתפכים פה על הניקס וקמרון אוליבר שמככבים בראשון לציון ונס ציונה, אבל שחקן שעשה 15 נק', 6 אס' ו2 חטיפות למשחק בליגה לא פשוטה כמו הטורקית זוכה לגיחוך. אין לי מושג מה יקרה איתו אבל מצחיק ההצהרות שמדובר בשחקן עלוב, פח אשפה וכו'.
מילא להמר בעמדת הסנטר אחרי שנרדמו, אבל בעמדת הרכז עוד יש על המדף שחקנים כמו אניס ואם ממש בא להם לשלם ביי אאוט אז יש גם את ווקאפ. מה היה קריטי לסגור עם פאקינג כריס ג'ונס?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
הקבוצות האלה בונות קבוצה מאפס. הם באותה סיטואציה כמו מכבי כלכלית, אבל למכבי יש הרבה שחקנים חתומים כבר (לטוב או לא רע זה משהו אחר). לכן הסלרי קאפ שלהם קצת יותר גדול. למכבי יש חוזים לא קטנים לסקוטי, האנטר ולשאר הלהקה (ברייאנט, דורסי, האנטר, זוס). מי שחשב שמכבי תביא רכז במיליון דולר שיש כבר לא מעט שחקנים חתומים עם סיטואציה של קורונה שעוד מרחפת על כל ההיבטים של הקבוצה - חי בנדמה לי.
מדהים הלופ הזה כל שנה מחדש..
כולנו יודעים שמכבי לא מסוגלת להביא שחקנים טובים יותר.
אבל זו בדיוק הנקודה!!!
שחררו את הקבוצה למישהו שכן יכול להביא אותם!
אין לי בעיה עם דיוני "תביאו משקיע שישים כסף ותעזבו אותנו" אבל זה לא שייך לכאן. ואמרתי, הכי מצחיק שפתאום שחקן שמעמיד מספרים די טובים בלשון המעטה בטורקיה הוא פח אשפה, זבל, בדיחה של מועדון אבל הנייקס של ראשון ואוליבר הם וואו.
ואגב, ברייאנט עשה הרבה פחות ממנו לפני שבא.
אני טוען שזה עניין של סיטואציה. יש פה גארד מובהק והוא הפרנצ'ייז לטוב ולרע. מסביבו זה צוות מסייע שג'ונס יכול להיות בו טוב יותר או פחות. לא יודע תיכף נגלה אני מניח.
אבל החתמה פח
שחקן עלוב
וכל השיט שנזרק פה זה מגוחך.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Rampel כתב:אתה מתעלם מזה שמדובר ברכז הראשון שלך. זה המחליף של וולטרס. וולטרס, עם כמה שהיה זול, הגיע למכבי עם ניסיון יורוליג אחרי עונה סולידית. מה אתה משווה אותו לבראיינט?Mitelka כתב:סבבה, אבל זה דיון אחר. ואם כולם יודעים שיש בעיה כלכית, קורונה ושלא מסוגלים להביא יותר מזה, אז על מה האכזבה?my man כתב:Mitelka כתב:Rampel כתב:פאו הצליחה להביא את נדוביץ' וסנט רוס, ז'לגיריס הצליחה להביא את לוברן. מכבי מביאה שחקן שלא הוכיח את עצמו אפילו ברמת צ'יפופו ליג אחרי עונה טובה בליגה הטורקית המתפרקת.
מילא להמר בעמדת הסנטר אחרי שנרדמו, אבל בעמדת הרכז עוד יש על המדף שחקנים כמו אניס ואם ממש בא להם לשלם ביי אאוט אז יש גם את ווקאפ. מה היה קריטי לסגור עם פאקינג כריס ג'ונס?
הקבוצות האלה בונות קבוצה מאפס. הם באותה סיטואציה כמו מכבי כלכלית, אבל למכבי יש הרבה שחקנים חתומים כבר (לטוב או לא רע זה משהו אחר). לכן הסלרי קאפ שלהם קצת יותר גדול. למכבי יש חוזים לא קטנים לסקוטי, האנטר ולשאר הלהקה (ברייאנט, דורסי, האנטר, זוס). מי שחשב שמכבי תביא רכז במיליון דולר שיש כבר לא מעט שחקנים חתומים עם סיטואציה של קורונה שעוד מרחפת על כל ההיבטים של הקבוצה - חי בנדמה לי.
אבל זו בדיוק הנקודה!!!
אין לי בעיה עם דיוני "תביאו משקיע שישים כסף ותעזבו אותנו" אבל זה לא שייך לכאן. ואמרתי, הכי מצחיק שפתאום שחקן שמעמיד מספרים די טובים בלשון המעטה בטורקיה הוא פח אשפה, זבל, בדיחה של מועדון אבל הנייקס של ראשון ואוליבר הם וואו.
אני טוען שזה עניין של סיטואציה. יש פה גארד מובהק והוא הפרנצ'ייז לטוב ולרע. מסביבו זה צוות מסייע שג'ונס יכול להיות בו טוב יותר או פחות. לא יודע תיכף נגלה אני מניח.
אבל החתמה פח
שחקן עלוב
Mitelka כתב:MTA2311 כתב:ידוע מצויין כמה יותר טוב מזה אפשר לעשות, כי אנחנו אחרי חודש שלם של קבוצות יורוליג אחרות שמראות בדיוק את מה שאפשר לעשות גם במציאות של חוסר ודאות כלכלית.
לא מכיר אותו, אבל מכבי לא צריכה להחתים שחקנים כאלה לפוזיציה כזאת.
מי?
אין משהו באף סיטואציה כמו מכבי למעט פאו וז'לגריס והם במצב לא משהו בלשון המעטה. כל השאר לא מבססות את התקציב שלהם על המינויים. לחלק יש אולגריכים, ספונסרים מטורפים (חברות הגז הרוסיות שממנות את חימקי, זניט) או תמיכה מקבוצת כדורגל.
זה משעשע שאנשים משתפכים פה על הניקס וקמרון אוליבר שמככבים בראשון לציון ונס ציונה, אבל שחקן שעשה 15 נק', 6 אס' ו2 חטיפות למשחק בליגה לא פשוטה כמו הטורקית זוכה לגיחוך. אין לי מושג מה יקרה איתו אבל מצחיק ההצהרות שמדובר בשחקן עלוב, פח אשפה וכו'.
הגדרת את זה יפה מאוד, הוא לגמרי יכול להיות בינגו אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שאנחנו מהמרים על העמדה הכי חשובה בסגל.A.Parker כתב:Mitelka כתב:MTA2311 כתב:ידוע מצויין כמה יותר טוב מזה אפשר לעשות, כי אנחנו אחרי חודש שלם של קבוצות יורוליג אחרות שמראות בדיוק את מה שאפשר לעשות גם במציאות של חוסר ודאות כלכלית.
לא מכיר אותו, אבל מכבי לא צריכה להחתים שחקנים כאלה לפוזיציה כזאת.
מי?
בוא, יש פה אולי בן אדם אחד או שניים שמשתפכים על אוליבר והנקינס, שאין סיבה שיגיעו כרגע למכבי. יכול להיות שג'ונס אחלה שחקן, אבל עוד פעם מגיע לפה הימור לא מוכח לעמדה חשובה מאוד.
Mitelka כתב:Rampel כתב:אתה מתעלם מזה שמדובר ברכז הראשון שלך. זה המחליף של וולטרס. וולטרס, עם כמה שהיה זול, הגיע למכבי עם ניסיון יורוליג אחרי עונה סולידית. מה אתה משווה אותו לבראיינט?Mitelka כתב:סבבה, אבל זה דיון אחר. ואם כולם יודעים שיש בעיה כלכית, קורונה ושלא מסוגלים להביא יותר מזה, אז על מה האכזבה?my man כתב:Mitelka כתב:
אבל זו בדיוק הנקודה!!!
אבל החתמה פח
שחקן עלוב
אם הוא המחליף של וולטרס אני חי עם זה בשלום. כי האפסייד שלו (וההגנה, בענק) הרבה יותר גדול. מה שכן, ואני מנסה להגיד את זה - זה תלוי סיטאוציה. הוא היה הגארד המוביל, הכל עובר דרכו. פה יש את סקוטי, שהוא המוציא לפועל העיקרי. לא תמיד השחקן ה"טוב" יותר הוא בהכרח המתאים.
אז, לדעתי האישית כמובן, הוא שחקן מספיק טוב. ואיך הוא יתברג פה זאת שאלה. אולי באמת וולטרס יותר נוח עם סקוטי. יכול להיות. ההתאמה של מה שהוא עשה בטורקיה, שחקן שהקבוצה בלעדית שלו בקבוצה קטנה זה לא דומה למכבי. ולכן אני לא יודע.
אבל כן, לדעתי, היכולות שלו בהחלט "שם".
ושוב, הזיכרון הקצר -פתאום וולטרס הוא אלוהים. שכחו איך אנשים התחרפנו מההגנה שלו, שהוא היה מרגרינה. בואו נגיד שבלשון המעטה ג'ונס עולה עליו בכל פרמטר הגנתי. גם הלחץ, גם החטיפות וגם בחילופים. שוב, יש עוד אלף פרמטרים אחרים, אבל עדיין. אין פה שום פרופרציה. מחתימים שחקן שהוא לא תיאדוסיץ' וזה זבל ופח אשפה. די נו.
אני לא שופט את השחקן. מעבר להכרות יבשה משנה שעברה, אני לא מכיר אותו ולא ראיתי אותו משחק יותר מדי.Mitelka כתב:Rampel כתב:אתה מתעלם מזה שמדובר ברכז הראשון שלך. זה המחליף של וולטרס. וולטרס, עם כמה שהיה זול, הגיע למכבי עם ניסיון יורוליג אחרי עונה סולידית. מה אתה משווה אותו לבראיינט?Mitelka כתב:סבבה, אבל זה דיון אחר. ואם כולם יודעים שיש בעיה כלכית, קורונה ושלא מסוגלים להביא יותר מזה, אז על מה האכזבה?my man כתב:Mitelka כתב:
אבל זו בדיוק הנקודה!!!
אבל החתמה פח
שחקן עלוב
אם הוא המחליף של וולטרס אני חי עם זה בשלום. כי האפסייד שלו (וההגנה, בענק) הרבה יותר גדול. מה שכן, ואני מנסה להגיד את זה - זה תלוי סיטאוציה. הוא היה הגארד המוביל, הכל עובר דרכו. פה יש את סקוטי, שהוא המוציא לפועל העיקרי. לא תמיד השחקן ה"טוב" יותר הוא בהכרח המתאים.
אז, לדעתי האישית כמובן, הוא שחקן מספיק טוב. ואיך הוא יתברג פה זאת שאלה. אולי באמת וולטרס יותר נוח עם סקוטי. יכול להיות. ההתאמה של מה שהוא עשה בטורקיה, שחקן שהקבוצה בלעדית שלו בקבוצה קטנה זה לא דומה למכבי. ולכן אני לא יודע.
אבל כן, לדעתי, היכולות שלו בהחלט "שם".
Weems13 כתב:חייבים לציין שסקוטי ווילביקין הוא הרכז הראשון של מכבי עד שיוכח אחרת. כל ההגדרות והמונחים של "רכז טבעי" ו"מנהל משחק משובח" די ירדו מהפרק בשנים האחרונות. אפשר לספור על כף יד אחת שחקנים שעונים להגדרות האלה.
להגיד לכם שזאת החתמה טובה? לא יודע.
מה שכן מכבי עוקבת אחריו זמן רב ועוד רצו להביא אותו לפני שארון ג'קסון חתם פה. גם בכל קיץ בשנים האחרונות מכבי מנחיתה פה שחקן די אלמוני מהליגה הטורקית (קלויארו ורול) שהופכים לשחקני יורוליג לגיטימיים. מקווה שהוא התאמה טובה לווילבקין ושיעשה את הקפיצה ליורוליג בצורה חלקה. ועדיין ווילבקין הרכז הראשון עד שיוכח אחרת.
הוא שומר מצוין, שחקן מאוד פיזי.גל גל כתב:יש לו 6.8 אסיסטים למשחק שזה מעולה
איך ההגנה שלו ?
הוא שומר טוב, אני ראיתי כמה משחקים שלו מהעונהגל גל כתב:לא הבנתי איך כולכם הגעתם למסקנה שהוא שומר בחסד עליון
מישהו ראה משחק שלם שלו ?
חצי משחק ?
רבע ?
אני בספק
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־28 אורחים