14 יוני 2023, 13:43
אחדשיודע כתב:מקאדו 3 כתב:רק נזכר איך אנשים פה ריירו על אנווקו הזה כאילו הוא מנימום שאקיל אוניל , ממה שראינו ממנו בכל המשחקים נגד מכבי הוא סתם שחקן ממוצע עם הפרעה נפשית .
אף אחד לא רייר עליו. העדיפו אותו כהימור, בתור אופציה זולה, לפני הרבה שחקנים אחרים שדיברו עליהם כמועמדים. כולל חלק מאלו שהוחתמו. אני אגב, אם אתה מחזיר אותי לקיץ, הייתי מחתים אותו לפני פוית׳רס ולפני ניבו. אם זה היה מצליח? לא יודע. אבל תמיד אפשר לחתוך, כמו שהאיטלקים עשו איתו.
14 יוני 2023, 13:51
14 יוני 2023, 13:51
קודם כל הוא שחקן מצויין. מצויין.מקאדו 3 כתב:רק נזכר איך אנשים פה ריירו על אנווקו הזה כאילו הוא מנימום שאקיל אוניל , ממה שראינו ממנו בכל המשחקים נגד מכבי הוא סתם שחקן ממוצע עם הפרעה נפשית .
14 יוני 2023, 14:15
Mitelka כתב:קודם כל הוא שחקן מצויין. מצויין.מקאדו 3 כתב:רק נזכר איך אנשים פה ריירו על אנווקו הזה כאילו הוא מנימום שאקיל אוניל , ממה שראינו ממנו בכל המשחקים נגד מכבי הוא סתם שחקן ממוצע עם הפרעה נפשית .
אבל לחלוטין האד קייס רציני. אנשים לא שמו לב אבל ממש היה דחיפות איתו ועם בראון שלהם באחד מפסקי הזמן אתמול.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
14 יוני 2023, 14:20
הכותב גר 5 דקות מאולם היובל וראה את הצ'יף כמעט על בסיס שבועי. הוא באמת היה מדהים אבל תשים לב ואני מתייחס לזה לכל שחקן שמגיע מקבוצה קטנה - הרצליה קבוצה שלהוציא את באב שהיה לו רישיון פשוט עבדה בשבילו 40 דקות. היה לה רכז (הוקר/קופר) שרק חיפש אותו. בהפועל, כמו בכל השתדרגות של שחקן יש הרבה שחקנים טובים ולא תמיד זה נראה טוב שהגארדים שלהם לא משחקים עליו. אתה רואה מיד שהוא לא מקבל כדור 2-3 התקפות שהוא פשוט מתחרפן.er79 כתב:Mitelka כתב:קודם כל הוא שחקן מצויין. מצויין.מקאדו 3 כתב:רק נזכר איך אנשים פה ריירו על אנווקו הזה כאילו הוא מנימום שאקיל אוניל , ממה שראינו ממנו בכל המשחקים נגד מכבי הוא סתם שחקן ממוצע עם הפרעה נפשית .
אבל לחלוטין האד קייס רציני. אנשים לא שמו לב אבל ממש היה דחיפות איתו ועם בראון שלהם באחד מפסקי הזמן אתמול.
שים בצד ריור לא ריור, בעונה שלו בהרצליה הוא היה אדיר. אדיר. יותר טוב ממה שנתן העונה. בנקודת זמן שהייתה דאז אין בכלל ספק לפחות לדעתי שהוא היה עדיף על ניבו ובוודאי שפויתרס. אבל מאז ועד היום עברו הרבה מים בנהר ואני לא בטוח שהוא כיום ראוי להיות במכבי. אגב לטעמי האישי גם לא ניבו ופויתרס בלי שום קשר.
14 יוני 2023, 18:28
Mitelka כתב:הכותב גר 5 דקות מאולם היובל וראה את הצ'יף כמעט על בסיס שבועי. הוא באמת היה מדהים אבל תשים לב ואני מתייחס לזה לכל שחקן שמגיע מקבוצה קטנה - הרצליה קבוצה שלהוציא את באב שהיה לו רישיון פשוט עבדה בשבילו 40 דקות. היה לה רכז (הוקר/קופר) שרק חיפש אותו. בהפועל, כמו בכל השתדרגות של שחקן יש הרבה שחקנים טובים ולא תמיד זה נראה טוב שהגארדים שלהם לא משחקים עליו. אתה רואה מיד שהוא לא מקבל כדור 2-3 התקפות שהוא פשוט מתחרפן.er79 כתב:Mitelka כתב:קודם כל הוא שחקן מצויין. מצויין.מקאדו 3 כתב:רק נזכר איך אנשים פה ריירו על אנווקו הזה כאילו הוא מנימום שאקיל אוניל , ממה שראינו ממנו בכל המשחקים נגד מכבי הוא סתם שחקן ממוצע עם הפרעה נפשית .
שים בצד ריור לא ריור, בעונה שלו בהרצליה הוא היה אדיר. אדיר. יותר טוב ממה שנתן העונה. בנקודת זמן שהייתה דאז אין בכלל ספק לפחות לדעתי שהוא היה עדיף על ניבו ובוודאי שפויתרס. אבל מאז ועד היום עברו הרבה מים בנהר ואני לא בטוח שהוא כיום ראוי להיות במכבי. אגב לטעמי האישי גם לא ניבו ופויתרס בלי שום קשר.
בהנחה ויש לך גארדים דומיננטים כמו במקרה שלנו תמיד ההתאמה צריכה לבוא אליהם. היום קשה לי להגיד שהציף התאמה טובה. בעיקר לא בצד המקצועי. וזה לא סותר שהוא שחקן טוב מאוד. הוא מאבד את זה מאוד מהר. ולא פעם זה על החברים שלו לקבוצה
14 יוני 2023, 22:50
14 יוני 2023, 23:58
Neo כתב:מדאיג אותי הדיבורים שמכבי מחפשים עוד 3 . כלומר הביאו את אנגולה בתור 1\2
תמיר בלאט החור בהגנה המהלך הזה למעשה יהיה הרכז המחליף ........ כל כך מאכזב
15 יוני 2023, 00:02
15 יוני 2023, 00:17
15 יוני 2023, 08:30
15 יוני 2023, 09:15
A.Parker כתב:הלוואי שלא יבוא. זה גם יגדיל משמעותית את הסיכוי שמדר יגיע בקיץ הבא.
15 יוני 2023, 09:23
אמרתי את זה אלף פעם. אנגולה שחקן שישי קלאסי לטעמי, הוא ינוע בצירי 1-2 ולעיתים מסויימות ישחק 3 אבל הוא לא אמור להיות 3 פותח במקום הילארד.Neo כתב:מדאיג אותי הדיבורים שמכבי מחפשים עוד 3 . כלומר הביאו את אנגולה בתור 1\2
15 יוני 2023, 09:46
Mitelka כתב:אמרתי את זה אלף פעם. אנגולה שחקן שישי קלאסי לטעמי, הוא ינוע בצירי 1-2 ולעיתים מסויימות ישחק 3 אבל הוא לא אמור להיות 3 פותח במקום הילארד.Neo כתב:מדאיג אותי הדיבורים שמכבי מחפשים עוד 3 . כלומר הביאו את אנגולה בתור 1\2
אני בסדר עם 1-2 לורנזו וויד - דיבה, אנגולה ותמיר מסתובבים ברוטציה הזו ונותנים להם מנוחה. לעמדה צריך להביא שחקן במקום הילארד, ביחד עם בונזי בדקות מסויימות וכמובן מנקו בעיקר בליגה.
אנגולה גם ורסטילי מספיק לשחק עם עם בולדוויון או עם בראון. תמיר לדוגמא יותר בעייתי כי הוא פיור 1. אתה לא יכול לשחק איתו ביחד עם בראון ולא עם דיבה (כי סתם זה יהיה 1-2 גמדי שידרסו אותו).
ובעיניי זה נחמד והכל אבל הרוב יפול על עמדות 4-5 ולא על האם בקיץ תמיר יהיה המחליף או מדר או אנגולה.
15 יוני 2023, 10:54
Adam כתב:Mitelka כתב:אמרתי את זה אלף פעם. אנגולה שחקן שישי קלאסי לטעמי, הוא ינוע בצירי 1-2 ולעיתים מסויימות ישחק 3 אבל הוא לא אמור להיות 3 פותח במקום הילארד.Neo כתב:מדאיג אותי הדיבורים שמכבי מחפשים עוד 3 . כלומר הביאו את אנגולה בתור 1\2
אני בסדר עם 1-2 לורנזו וויד - דיבה, אנגולה ותמיר מסתובבים ברוטציה הזו ונותנים להם מנוחה. לעמדה צריך להביא שחקן במקום הילארד, ביחד עם בונזי בדקות מסויימות וכמובן מנקו בעיקר בליגה.
אנגולה גם ורסטילי מספיק לשחק עם עם בולדוויון או עם בראון. תמיר לדוגמא יותר בעייתי כי הוא פיור 1. אתה לא יכול לשחק איתו ביחד עם בראון ולא עם דיבה (כי סתם זה יהיה 1-2 גמדי שידרסו אותו).
ובעיניי זה נחמד והכל אבל הרוב יפול על עמדות 4-5 ולא על האם בקיץ תמיר יהיה המחליף או מדר או אנגולה.
אנגולה מאוד ורסטילי ויכול לנוע בעמדות 1-3. למרות שאני בספק שהוא ישחק בעמדה 1 אי פעם כשיש לנו 2 רכזים כלכך דומיננטיים (אולי בליגה שלנו). אני כן חושב אבל שנראה אותו מוביל לא מעט התקפות, גם ביורוליג.
עם זאת, אני חושב שאנשים שאפו לראות אותו כמחליף להיליארד, כלומר מחליף לבונזי בעצם - ואפשר להבין למה. הוא יכול לתת את כל הדברים שבונזי לא נותן בעמדה 3 ומשלים אותו מצוין. לכן אין סיבה להחתים עוד שחקן בעמדה 3. כלומר, עדיף שייתנו לאנגולה את עמדה 3 וישקיעו 1M בהבאת קומבו-גארד איכותי כשחקן 6.
בלי קשר, קטש מאוד אוהב לעשות חילופים משולשים, אז לא אתפלא אם אחרי 5 דק' נראה את אנגולה, סורקין וקומבו-גארד נכנסים במקום בולדווין, בונזי וניבו. אז אפשר להתסכל על זה גם כאילו אין באמת שחקן 6.
15 יוני 2023, 10:57
15 יוני 2023, 11:02
felix_r כתב:Adam כתב:Mitelka כתב:אמרתי את זה אלף פעם. אנגולה שחקן שישי קלאסי לטעמי, הוא ינוע בצירי 1-2 ולעיתים מסויימות ישחק 3 אבל הוא לא אמור להיות 3 פותח במקום הילארד.Neo כתב:מדאיג אותי הדיבורים שמכבי מחפשים עוד 3 . כלומר הביאו את אנגולה בתור 1\2
אנגולה מאוד ורסטילי ויכול לנוע בעמדות 1-3. למרות שאני בספק שהוא ישחק בעמדה 1 אי פעם כשיש לנו 2 רכזים כלכך דומיננטיים (אולי בליגה שלנו). אני כן חושב אבל שנראה אותו מוביל לא מעט התקפות, גם ביורוליג.
עם זאת, אני חושב שאנשים שאפו לראות אותו כמחליף להיליארד, כלומר מחליף לבונזי בעצם - ואפשר להבין למה. הוא יכול לתת את כל הדברים שבונזי לא נותן בעמדה 3 ומשלים אותו מצוין. לכן אין סיבה להחתים עוד שחקן בעמדה 3. כלומר, עדיף שייתנו לאנגולה את עמדה 3 וישקיעו 1M בהבאת קומבו-גארד איכותי כשחקן 6.
בלי קשר, קטש מאוד אוהב לעשות חילופים משולשים, אז לא אתפלא אם אחרי 5 דק' נראה את אנגולה, סורקין וקומבו-גארד נכנסים במקום בולדווין, בונזי וניבו. אז אפשר להתסכל על זה גם כאילו אין באמת שחקן 6.
אם הקו האחורי בחמישייה הפותחת נראה:
1) בראון
2) בולדווין
3) קולסון
אז אנגולה הוא המחליף הראשון בקו האחורי ולא משנה באיזו עמדה. אחר כך עולה ג'ונדי, ואז מנקו. לא רואה את מכבי מחתימה עוד שחקן זר בקו האחורי אם אנגולה באמת חתום.
יש לזה יתרונות וחסרונות. מצד אחד אולי זה לא קו אחורי עמוק מדיי בשביל עונת יורוליג ארוכה. מצד שני זה קו אחורי בו כול אחד יודע את מקומו. זה גם משאיר הרבה כסף לחיזוק הקו הקידמי.
15 יוני 2023, 12:41
15 יוני 2023, 12:45
15 יוני 2023, 13:09
אולי כי למכבי אין 4?מקאדו 3 כתב:הבעיה הכי דחופה היא בעמדה 5 אבל לפי מה שמרגיש לי במכבי לא ממש חושבים ככה , יותר על עמדה 4 משום מה .