פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל מאירופה והעולם 23/24

10 אוגוסט 2023, 14:21

אולי' המפסידה הכי גדולה של הקיץ. איבדה שני כוכבים כמו סלוקאס ווזנקוב, והביאה במקומם שחקן גמור ובינוני, וסרטן קבוצתי בן 33.

10 אוגוסט 2023, 15:03

https://olympics.sport5.co.il/2020/arti ... cID=445095

10 אוגוסט 2023, 15:08

התנין 2 כתב:אולי' המפסידה הכי גדולה של הקיץ. איבדה שני כוכבים כמו סלוקאס ווזנקוב, והביאה במקומם שחקן גמור ובינוני, וסרטן קבוצתי בן 33.

הם אכן נחלשו הקיץ , אבל הסרטן הקבוצתי הזה מספיק איכותי לסיים 1-5 את הליגה , אלא אם תהיה קטסטרופה.

10 אוגוסט 2023, 15:08

felix_r כתב:https://olympics.sport5.co.il/2020/articles.aspx?FolderID=8662&docID=445095

יש לי הרגשה שסקוטי ממש מתחרט על המעבר לפנר.

10 אוגוסט 2023, 17:06

התנין 2 כתב:אולי' המפסידה הכי גדולה של הקיץ. איבדה שני כוכבים כמו סלוקאס ווזנקוב, והביאה במקומם שחקן גמור ובינוני, וסרטן קבוצתי בן 33.

אתה לא בדיוק בעניינים.

קודם כול אולימפיאקוס הביאה את הסנטר הכי טוב אירופה - מילוטינוב. וזה במקום טאריק בלאק המוגבל.

נכון, לוק סיקמה הוא לא שווה ערך וזנקוב. מצד שני, עכשיו כשיש לה את מילוטינוב, פוינט-פורווארד בדמותו של סיקמה יעזור מאוד בהפעלת הסנטר המצוין.

עכשיו לגבי הגארדים. במקום סלוקאס אולימפיאקוס החתימה את וויליאמס-גוס מריאל. שחקן הגנה מצוין. כאשר מייק ג'יימס (כשיגיע) הוא תוספת התקפית גדולה מאוד.

אם מייק ג'יימס הסתדר במונאקו, שם היה צריך להתחלק בכדור עם עוד שני סקוררים דומיננטיים בדמותם של ג'ורדן לויד ואוקובו, אז באולימפיאקוס לא תהיה לו שום בעיה לקבל את הכדור עם ווקאפ ו-וויליאמס-גוס הקבוצתיים, שאין להם אופי של סקורר.

10 אוגוסט 2023, 17:11

הסנטר הכי טוב באירופה?? נראה לי שטברס יחלוק עליך.
אף פעם לא החזקתי ממילוטינוב עילוי גדול. לא סנטר יותר טוב מפורייה של ריאל למשל. אחלה שחקן כן, אבל לא שובר שוויון.

10 אוגוסט 2023, 18:18

פי ג'יי דוזייר מסקרמנטו בדרך לפרטיזן

10 אוגוסט 2023, 19:00

ankram כתב:
felix_r כתב:https://olympics.sport5.co.il/2020/articles.aspx?FolderID=8662&docID=445095

זאת הוכחה, שדווקא מכבי הייתה המקום הכי נוח לסקוטי. וכול מי שחשב, שסקוטי צריך לשחק בעמדה 2 ליד רכז, התבדה.

סקוטי בלי כדור הוא שחקן משלים אנמי, לא כוכב גדול. למזלו הגדול של סקוטי, בזמן ששיחק במכבי, הוא עשה לעצמו שם של כוכב יורוליג גדול, מה שאיפשר לו לקבל חוזה ענק בפנרבחצ'ה.

10 אוגוסט 2023, 19:40

הקישור לא נפתח. מה הסיפור עם סקוטי?

10 אוגוסט 2023, 19:51

התנין 2 כתב:הקישור לא נפתח. מה הסיפור עם סקוטי?

הוא כן נפתח
https://olympics.sport5.co.il/2020/articles.aspx?FolderID=8662&docID=445095

אבל אם זה לא נפתח לך, ארגין אתמן מספר שם שהם ניסו להביא את סקוטי לנבחרת טורקיה, אבל הוא לא ענה לטלפונים של אנשי הנבחרת. אז הם פנו להנהלת פנרבחצ'ה, אבל גם הם לא הצליחו לשכנע אותו.

10 אוגוסט 2023, 20:37

felix_r כתב:
ankram כתב:

זאת הוכחה, שדווקא מכבי הייתה המקום הכי נוח לסקוטי. וכול מי שחשב, שסקוטי צריך לשחק בעמדה 2 ליד רכז, התבדה.

סקוטי בלי כדור הוא שחקן משלים אנמי, לא כוכב גדול. למזלו הגדול של סקוטי, בזמן ששיחק במכבי, הוא עשה לעצמו שם של כוכב יורוליג גדול, מה שאיפשר לו לקבל חוזה ענק בפנרבחצ'ה.

חתיכת מסקנות הרצתם פה מניסיון הברזה לנבחרת. זה בטח לא מלמד על כמה טוב לו או לא טוב בטורקיה בהשוואה לישראל (ובלי קשר, אין לי ספק שהוא נהנה בישראל רוב הזמן).

אבל אם נתייחס למה שכתבת - ברור שסקוטי לא 2. הוא קומבו. הוא חייב לגעת בכדור ולנהל חלק מההתקפות כדי להיות במיטבו. לא היה קשה להגיע למסקנה הזאת בתקופה שלו פה או בכל מקום אחר.

10 אוגוסט 2023, 22:07

זה יותר פשוט ממה שזה נראה, לנבחרת הישראלית היה מספיק כבוד לגונדי כדי לא לזמן את גונדי אחרי מה שהיה בקית שעבר, הבנחרת הטורקית מנגד גם אחרי פעמיים שהיא הייתה כפויית טובה למתאזרח שלה היא מפרסמת כתבות על זה שהוא מסנן את הנבחרת

10 אוגוסט 2023, 23:36

התנין 2 כתב:הסנטר הכי טוב באירופה?? נראה לי שטברס יחלוק עליך.
אף פעם לא החזקתי ממילוטינוב עילוי גדול. לא סנטר יותר טוב מפורייה של ריאל למשל. אחלה שחקן כן, אבל לא שובר שוויון.
הייתי שמח להסתפק בו במכבי

Sent from my SM-G986B using Tapatalk

10 אוגוסט 2023, 23:46

אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:
ankram כתב:

חתיכת מסקנות הרצתם פה מניסיון הברזה לנבחרת. זה בטח לא מלמד על כמה טוב לו או לא טוב בטורקיה בהשוואה לישראל (ובלי קשר, אין לי ספק שהוא נהנה בישראל רוב הזמן).

אבל אם נתייחס למה שכתבת - ברור שסקוטי לא 2. הוא קומבו. הוא חייב לגעת בכדור ולנהל חלק מההתקפות כדי להיות במיטבו. לא היה קשה להגיע למסקנה הזאת בתקופה שלו פה או בכל מקום אחר.

איך הגעת למסקנה שאני מבסס את הדברים שלי על הברזה של סקוטי מהנבחרת? אני בסך הכול עניתי ל-ankram , שכתב שסקוטי בטח מצטער שעבר לפנר. ביססתי את דבריי על פי היכולת שהציג סקוטי ביורוליג העונה. בלי שום קשר לנבחרת (למרות שגם שם הוא ממש לא הבריק).

כדורסל מאירופה והעולם 23/24

10 אוגוסט 2023, 23:53

הגעתם לדבר על זה אחרי הידיעה על ההברזה מהנבחרת. אז אני אומר שנסחפתם עם המסקנות. אני די בטוח שהוא שמח לקבל מיליונים בפנר ולא מצטער על כלום

11 אוגוסט 2023, 18:06

אלכס טיוס חתם ב-רונה הרוסית

11 אוגוסט 2023, 19:13

הוא חולה כסף

Sent from my iPhone using Tapatalk

11 אוגוסט 2023, 19:17

TAYO כתב:הוא חולה כסף

לא, הוא שחקן בן 35 שדואג לעתיד הכלכלי שלו.

11 אוגוסט 2023, 19:55

שמואל1 כתב:
TAYO כתב:הוא חולה כסף

לא, הוא שחקן בן 35 שדואג לעתיד הכלכלי שלו.
איך זה סותר?

11 אוגוסט 2023, 20:07

אני יודע שסילבן לנדסברג יהיה בן 34 בשנה הקרובה, אבל אם הוא יצליח להראות שהוא עדיין בעניינים ולעשות למשל 12+ נקודות למשחק במדי גראן קנריה ביורוקאפ, אני בהחלט חושב ששווה לשקול ברצינות להביא אותו שנה הבאה לשנה-שנתיים במקום רפי מנקו או בנוסף אליו.
מכבי צריכה איזה סקורר יוצר נוסף, ואם הוא ישראלי אז זה יהיה עוד יותר נחמד. הכל תלוי באם ללנדסברג עדיין יש רגליים.
יהיה מעניין לעקוב אחריו אחרי ששיחק 4 שנים בסין.
נושא נעול