המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
6 לב צהוב כתב:שחקן חופשי מוגבל נוסף שכבר חתם על הצעת חוזה הוא דיאנדרה ג'ורדן, שסיכם עם גולדן סטייט על חוזה ל-4 עונות עבור 43 מיליון דולרים. הקליפרס, שם שיחק ג'ורדן, צריכים להשוות את ההצעה עד ליום רביעי בלילה (שעון ישראל) כדי להשאירו.
תגידו לי מישהו השתגע שם ? מה זה החוזה המפלצתי הזה לשחקן פח הזה? כולה שיחק כמה משחקים טובים ליד בלייק גריפן בקליפרס,אז הוא יודע לקפוץ וכן הוא גבוה ויכול לתת הגנה טובה אבל ראבק 43 מיליון ב4 שנים לשחקן כזה ? למה מי מת ?
אם הוא מקבל את החוזה הזה אני לא מבין איך סופו אפילו לא הגיע לNBA למרות המגבלות שלו .
asafb96 כתב:אינדיאנה לדעתי יהיו הפתעת העונה
מתנהלים לתפארת עד עכשיו. החתימו את מאיו מ-ממפיס והיל מסאן אנטויניו, שיחד עם קולינסון יסגרו יופי את עמדות הגארד, בעמדות הפורוורד יש להם את גריינג'ר האדיר, ג'יימס פוסי הוותיק, פול ג'ורג' ודנטי ג'ונס, עם דיוויד ווסט שהוא החתמה גדולה שלהם, יחד עם הנסברו שסוגרים בצורה מושלמת את העמדה 4, ורוי היברט הענק והמצוין, עם פוסטר בעמדת הסנטר
קבוצה מצוינת לדעתי, שיגיעו רחוק השנה
ההחתמה של דיאנדרה ג'ורדן זה פשוט החתמה מההזויות ששמעתי
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:אינדיאנה לדעתי יהיו הפתעת העונה
מתנהלים לתפארת עד עכשיו. החתימו את מאיו מ-ממפיס והיל מסאן אנטויניו, שיחד עם קולינסון יסגרו יופי את עמדות הגארד, בעמדות הפורוורד יש להם את גריינג'ר האדיר, ג'יימס פוסי הוותיק, פול ג'ורג' ודנטי ג'ונס, עם דיוויד ווסט שהוא החתמה גדולה שלהם, יחד עם הנסברו שסוגרים בצורה מושלמת את העמדה 4, ורוי היברט הענק והמצוין, עם פוסטר בעמדת הסנטר
קבוצה מצוינת לדעתי, שיגיעו רחוק השנה
ההחתמה של דיאנדרה ג'ורדן זה פשוט החתמה מההזויות ששמעתי
מאיו חתם שם??![]()
חשבתי הוא ממשיך בממפיס..
6 לב צהוב כתב:שחקן חופשי מוגבל נוסף שכבר חתם על הצעת חוזה הוא דיאנדרה ג'ורדן, שסיכם עם גולדן סטייט על חוזה ל-4 עונות עבור 43 מיליון דולרים. הקליפרס, שם שיחק ג'ורדן, צריכים להשוות את ההצעה עד ליום רביעי בלילה (שעון ישראל) כדי להשאירו.
תגידו לי מישהו השתגע שם ? מה זה החוזה המפלצתי הזה לשחקן פח הזה? כולה שיחק כמה משחקים טובים ליד בלייק גריפן בקליפרס,אז הוא יודע לקפוץ וכן הוא גבוה ויכול לתת הגנה טובה אבל ראבק 43 מיליון ב4 שנים לשחקן כזה ? למה מי מת ?
אם הוא מקבל את החוזה הזה אני לא מבין איך סופו אפילו לא הגיע לNBA למרות המגבלות שלו .
Holiday_Armadillo כתב:6 לב צהוב כתב:שחקן חופשי מוגבל נוסף שכבר חתם על הצעת חוזה הוא דיאנדרה ג'ורדן, שסיכם עם גולדן סטייט על חוזה ל-4 עונות עבור 43 מיליון דולרים. הקליפרס, שם שיחק ג'ורדן, צריכים להשוות את ההצעה עד ליום רביעי בלילה (שעון ישראל) כדי להשאירו.
כל שנה אני מתאכזבת מחדש..
איפה העונה שניצחנו את דאלאס בפלייאוף עם שחקנים כמו דיוויס,בארנס וריצ'ארדסון?
פארקר:"אני חושב ששנינו לובשים את המספר הזה מאותה סיבה - ח"י, ומה שזה מסמל לאוהדים הישראלים. שם כספי התחיל ושם גם אני התחלתי''
Holiday_Armadillo כתב:פאק איזה שחקן![]()
![]()
![]()
![]()
פארקר:"אני חושב ששנינו לובשים את המספר הזה מאותה סיבה - ח"י, ומה שזה מסמל לאוהדים הישראלים. שם כספי התחיל ושם גם אני התחלתי''
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:פאק איזה שחקן![]()
![]()
![]()
![]()
רגע, אז מי ילבש את גופיה מס' 18 בקליבלנד??
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:פאק איזה שחקן![]()
![]()
![]()
![]()
רגע, אז מי ילבש את גופיה מס' 18 בקליבלנד??
פארקר..
כספי הכפיל את זה וילבש את מספר 36..
Holiday_Armadillo כתב:פאק איזה שחקן![]()
![]()
![]()
![]()
רועי כתב:איזה טמטום של הלייקרס. לאבד את אודום, השחקן השישי הכי טוב בליגה בתמורה לבחירות דראפט? לא פלא שקובי התעצבן מאוד מהטרייד. לייקרס הפסידו פה קלף מיקוח רציני מאוד שיכול היה לעזור להם להנחית כוכב על.
BIG sofo כתב:רועי כתב:איזה טמטום של הלייקרס. לאבד את אודום, השחקן השישי הכי טוב בליגה בתמורה לבחירות דראפט? לא פלא שקובי התעצבן מאוד מהטרייד. לייקרס הפסידו פה קלף מיקוח רציני מאוד שיכול היה לעזור להם להנחית כוכב על.
הכי קל להגיד כמה ההנהלה מטומטמת ואיזה טיפש המאמן... צריך לזכור שהלייקרס הרוויחו בטרייד הזה טרייד אקספיישן של 9 מיליון דולר... ואם הלייקרס ישתמשו בו בחוכמה ויביאו שחקן טוב וצעיר שקבוצה אחרת מנסה להיפטר ממנו אז יוצא שהלייקרס הרוויחו.
כרגע הלייקרס מחפשים לעשות טריידים גדולים, ואי אפשר עדיין לשפוט אותם על הטרייד של אודום. בוא נחכה לתחילת העונה(עוד שבוע וחצי) ונראה, יכול להיות שנראה סגל יותר חזק מבעונה שעברה. גאסול/בינום+השחקן שיביאו בטרייד אקספיישן תמורת פול/האורד וכבר יש לנו קבוצה יותר טובה. אז בוא נחכה עוד שבוע וחצי, ואז נשפוט את המהלכים שהלייקרס ביצעו...
asafb96 כתב:BIG sofo כתב:רועי כתב:איזה טמטום של הלייקרס. לאבד את אודום, השחקן השישי הכי טוב בליגה בתמורה לבחירות דראפט? לא פלא שקובי התעצבן מאוד מהטרייד. לייקרס הפסידו פה קלף מיקוח רציני מאוד שיכול היה לעזור להם להנחית כוכב על.
הכי קל להגיד כמה ההנהלה מטומטמת ואיזה טיפש המאמן... צריך לזכור שהלייקרס הרוויחו בטרייד הזה טרייד אקספיישן של 9 מיליון דולר... ואם הלייקרס ישתמשו בו בחוכמה ויביאו שחקן טוב וצעיר שקבוצה אחרת מנסה להיפטר ממנו אז יוצא שהלייקרס הרוויחו.
כרגע הלייקרס מחפשים לעשות טריידים גדולים, ואי אפשר עדיין לשפוט אותם על הטרייד של אודום. בוא נחכה לתחילת העונה(עוד שבוע וחצי) ונראה, יכול להיות שנראה סגל יותר חזק מבעונה שעברה. גאסול/בינום+השחקן שיביאו בטרייד אקספיישן תמורת פול/האורד וכבר יש לנו קבוצה יותר טובה. אז בוא נחכה עוד שבוע וחצי, ואז נשפוט את המהלכים שהלייקרס ביצעו...
לא לא, זה פשוט טמטום
אודום היה קלף כדי להביא את אחד הגדולים בטרייד
אם הם רוצים עכשיו להביא את האוורד/פול, את מי יש להם להציע? גאסול/ביינום? זה לא יספיק. טרייד של ביינום+אודום+ארטסט לדוגמא, כן היה יכול להנחית אולי את אחד הגדולים. עכשיו הם בבעיה
לא מובן לי בכלל הטרייד הזה, ועוד עובדה לכך שזה טרייד רע עבורם, זה שהם עשו את זה עם דאלאס, הקבוצה האחרונה בערך שצריכה את אודום, ובכל זאת קפצה על המציאה
BIG sofo כתב:asafb96 כתב:BIG sofo כתב:רועי כתב:איזה טמטום של הלייקרס. לאבד את אודום, השחקן השישי הכי טוב בליגה בתמורה לבחירות דראפט? לא פלא שקובי התעצבן מאוד מהטרייד. לייקרס הפסידו פה קלף מיקוח רציני מאוד שיכול היה לעזור להם להנחית כוכב על.
לא לא, זה פשוט טמטום
אודום היה קלף כדי להביא את אחד הגדולים בטרייד
אם הם רוצים עכשיו להביא את האוורד/פול, את מי יש להם להציע? גאסול/ביינום? זה לא יספיק. טרייד של ביינום+אודום+ארטסט לדוגמא, כן היה יכול להנחית אולי את אחד הגדולים. עכשיו הם בבעיה
לא מובן לי בכלל הטרייד הזה, ועוד עובדה לכך שזה טרייד רע עבורם, זה שהם עשו את זה עם דאלאס, הקבוצה האחרונה בערך שצריכה את אודום, ובכל זאת קפצה על המציאה
הטמטום היה להביא אותו לדאלאס. אבל בוא נראה אם הלייקרס יעשו משהו עם הטרייד אקספיישן של אודום (9 מיליון דולר). אם הם לא יעשו , אז זה צעד מטומטם מבחינתם. ויוצא שהם גם הפסידו שחקן חשוב, ועוד לקבוצה שנאבקת בלייקרס...(כמו מצבאן שמכבי הביאו אותו לפרטיזן והוא ניצח להם את המשחק)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים