מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 מאי 2012, 13:25

LIAV10 כתב:תרכיבו את סגל הפנטזיות שלכם, סתם כדי לפנטז לשנייה..
שלי:

Pg: דיאמנטידיס, אוחיון
Sg: אארון ג׳קסון, הלפרין, בורשטיין
Sf: סמית׳, פניני
Pf: לורבק, אליהו
C: באטיסט, הנדריקס

מיטש גולדהאר יכול לממש לי את הפנטזיה? ;)

זה סגל הפנטזיות שלך? גם אם היו משלמים לי לא הייתי בוחר את השחקנים האלה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 05 מאי 2012, 13:37

אני כבר הייתי הולך על משהו יותר גרנדיוזי:
1. פרמאר, ג'קסון, אוחיון.
2. לנגפורד, הלפרין, טל.
3. אידסון, פניני.
4. אליהו, בלו.
5. קרסטיץ', הנדריקס.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 מאי 2012, 13:40

MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:תרכיבו את סגל הפנטזיות שלכם, סתם כדי לפנטז לשנייה..
שלי:

Pg: דיאמנטידיס, אוחיון
Sg: אארון ג׳קסון, הלפרין, בורשטיין
Sf: סמית׳, פניני
Pf: לורבק, אליהו
C: באטיסט, הנדריקס

מיטש גולדהאר יכול לממש לי את הפנטזיה? ;)

זה סגל הפנטזיות שלך? גם אם היו משלמים לי לא הייתי בוחר את השחקנים האלה.

כן, זה סגל מאוד מאוזן שיש בו שחקנים מהאהובים עלי (כולם מסיימים חוזה, ניסיתי להוסיף קצת מציאות לדבר הלא מציאותי הזה)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Chen » 05 מאי 2012, 13:48

אני לא מבין למה סמית' נמצא בסגל הפנטזיות שלך...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 מאי 2012, 14:00

Chen כתב:אני לא מבין למה סמית' נמצא בסגל הפנטזיות שלך...

אתה לא מכיר את זה שאתה שם שחקן ריאליסטי בסגל לא ריאליסטי ואז מאמין לעצמך שהסגל יכול להיות ריאליסטי?
:D
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 מאי 2012, 14:29

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:מה הגובה שלו?
הוא אתלט?

1.89
כן

כן כמו פארגו? כן כמו מקאלב?

הסירטון של הדאנק ענה לי? כי כבר אמרתי לך שאני ממש גרועה בהשוואות
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 05 מאי 2012, 17:13

אני מקווה שעוד מעט נתחיל לדבר על עניינים אמיתיים ולא על פנטזיות
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי cannon » 05 מאי 2012, 17:42

קיבלתי קצת מידע שאני מאמין שהוא מהימן ומגיע מגורם בתוך הקבוצה לגבי הסגל לעונה הבאה. מסתבר שעובדים במכבי בשקט וכן בתיאום עם דייויד בלאט שצריך לקרות משהו קיצוני כדי שהוא לא יישאר. המצב הוא כזה:
קו קדמי - שרמדיני סגור אלא אם יתגלה שלא כשיר לגמרי. הנדריקס אמור להשאר. את סופו בלאט לא רוצה גם אם יסכים לקיצוץ בשכר. הטשמאייר על סף חתימה והסיכוי שסופו יישאר הוא רק אם במקרה שרמדיני או הטשמאייר לא יחתמו בסוף מסיבה כלשהי. מצ'באן יחזור אם בלו פורש. ליאור נשאר. שון ג'יימס לא יישאר.
סמול פורוורד - פניני וסמית' ימשיכו. במכבי מאמינים שסמית' ישתבח כפי שקרה לשחקנים רבים בשנה השנייה ודייויד בלאט חולה עליו כמעט כמו על הנדריקס ;)
קו אחורי - אכן פנו להיקמן. במכבי חושבים שהוא יכול להיות מציאה היסטרית ולתת מה שלנגפורד נתן בשליש מחיר. רוצים אותו מאוד. גארד נוסף שרוצים יגיע מבין פרקינס, אארון ג'קסון וג'ייקוב פולן (בסדר העדיפויות הזה). פרקינס רצוי מאוד במכבי ואם יסכים להתפשר במשכורת, הוא יהיה פה. ג'קסון נחשב לרצוי מאוד אבל גם הוא כנראה לא זול. פולן אמור להיות זול והפוטנציאל שם גדול. לכן, יש סיכוי שגם עליו ירצו להמר במכבי כעל מציאה. הרעיון הוא לייצר משהו דומה למה שהיה עם צמד פ"פ וסמית' אמור לתת את מה שאידסון נתן מבחינה הגנתית יחד עם שני בולדוגים כאלה. בודאות, אם בלאט יישאר, הקו האחורי יורכב משני אמריקאים... החשש במקרה הזה הוא לקבל מצב דומה למה שהיה עם ארל רולנד (זוכרים?) שהיה כוכב בליגה האיטלקית בקבוצה קטנה, הלך למלאגה ואיכזב בענק ברמות היורוליג. במכבי משום מה די בטוחים שהיקמן הוא הימור טוב וגם פולן הוא הימור שמרגישים איתו במכבי טוב.
בנוסף, יוגב יישאר כמובן. את טל בורשטיין היו שמחים לא לראות במכבי, אבל כנראה יראו כי כלפי חוץ זה ייראה רע להעיף אותו כשהוא הקפטן והשחקן הותיק ביותר ועם חוזה. אם הוא יישאר, יגיע בודאות הלפרין או לנדסברג, כשדייויד בלאט וההנהלה מעדיפים את הלפרין. אם בורשטיין יעזוב, יהיו גם לנדסברג וגם הלפרין.
בקו האחורי דברים פחות מתקדמים מהמצב עם שרמדיני והטשמאייר, אבל יש כבר דיבורים. אם ילך הכל כמתוכנן, זה מה שיקרה.
ההרכב הזה יהיה זול יחסית ומתאים מאוד לפדרמן מבחית התקציב. הוא אמור להיות גם מאוד אטרקטיבי ולתת פייט לכל קבוצה באירופה עם אתלטיות בקו האחורי ומסה בקו הקדמי + יכולת טובה מ-3 בכל העמדות.
cannon

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 מאי 2012, 17:45

cannon כתב:קיבלתי קצת מידע שאני מאמין שהוא מהימן ומגיע מגורם בתוך הקבוצה לגבי הסגל לעונה הבאה. מסתבר שעובדים במכבי בשקט וכן בתיאום עם דייויד בלאט שצריך לקרות משהו קיצוני כדי שהוא לא יישאר. המצב הוא כזה:
קו קדמי - שרמדיני סגור אלא אם יתגלה שלא כשיר לגמרי. הנדריקס אמור להשאר. את סופו בלאט לא רוצה גם אם יסכים לקיצוץ בשכר. הטשמאייר על סף חתימה והסיכוי שסופו יישאר הוא רק אם במקרה שרמדיני או הטשמאייר לא יחתמו בסוף מסיבה כלשהי. מצ'באן יחזור אם בלו פורש. ליאור נשאר. שון ג'יימס לא יישאר.
סמול פורוורד - פניני וסמית' ימשיכו. במכבי מאמינים שסמית' ישתבח כפי שקרה לשחקנים רבים בשנה השנייה ודייויד בלאט חולה עליו כמעט כמו על הנדריקס ;)
קו אחורי - אכן פנו להיקמן. במכבי חושבים שהוא יכול להיות מציאה היסטרית ולתת מה שלנגפורד נתן בשליש מחיר. רוצים אותו מאוד. גארד נוסף שרוצים יגיע מבין פרקינס, אארון ג'קסון וג'ייקוב פולן (בסדר העדיפויות הזה). פרקינס רצוי מאוד במכבי ואם יסכים להתפשר במשכורת, הוא יהיה פה. ג'קסון נחשב לרצוי מאוד אבל גם הוא כנראה לא זול. פולן אמור להיות זול והפוטנציאל שם גדול. לכן, יש סיכוי שגם עליו ירצו להמר במכבי כעל מציאה. הרעיון הוא לייצר משהו דומה למה שהיה עם צמד פ"פ וסמית' אמור לתת את מה שאידסון נתן מבחינה הגנתית יחד עם שני בולדוגים כאלה. בודאות, אם בלאט יישאר, הקו האחורי יורכב משני אמריקאים... החשש במקרה הזה הוא לקבל מצב דומה למה שהיה עם ארל רולנד (זוכרים?) שהיה כוכב בליגה האיטלקית בקבוצה קטנה, הלך למלאגה ואיכזב בענק ברמות היורוליג. במכבי משום מה די בטוחים שהיקמן הוא הימור טוב וגם פולן הוא הימור שמרגישים איתו במכבי טוב.
בנוסף, יוגב יישאר כמובן. את טל בורשטיין היו שמחים לא לראות במכבי, אבל כנראה יראו כי כלפי חוץ זה ייראה רע להעיף אותו כשהוא הקפטן והשחקן הותיק ביותר ועם חוזה. אם הוא יישאר, יגיע בודאות הלפרין או לנדסברג, כשדייויד בלאט וההנהלה מעדיפים את הלפרין. אם בורשטיין יעזוב, יהיו גם לנדסברג וגם הלפרין.
בקו האחורי דברים פחות מתקדמים מהמצב עם שרמדיני והטשמאייר, אבל יש כבר דיבורים. אם ילך הכל כמתוכנן, זה מה שיקרה.
ההרכב הזה יהיה זול יחסית ומתאים מאוד לפדרמן מבחית התקציב. הוא אמור להיות גם מאוד אטרקטיבי ולתת פייט לכל קבוצה באירופה עם אתלטיות בקו האחורי ומסה בקו הקדמי + יכולת טובה מ-3 בכל העמדות.

קודם כל, אם בלאט יישאר אני אחגוג בתחתונים(אל תדאגו, לא תצטרכו לראות את זה)

דבר שני, לפני כמה שבועות אמרתי שהייתי שמחה לקו קדמי של הנדריקס-שרמאדיני-הטשמאייר ואמרו לי לא להיות חזירה..אתה טוען שיכול להיות שצדקתי בלי לדעת? :unsure
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 05 מאי 2012, 17:55

הנדריקס-שרמאדיני-הטשמאייר-אליהו-מצבאן/בלו
היקמן-פרקינס/ג'ייקוב פולן - הימור די גדול הייתי אומר
אטרקטיבי ולתת פייט לכל קבוצה באירופה?? לא בטוח בכלל הייתי לוקח את ההרכז של היום ביחד עם לאנגפורד וסופו.
תמונה
refael

הודעהעל ידי er79 » 05 מאי 2012, 17:57

שטויות, לא יהיו פה הנדריקס, הטשמייר ושרמדיני ביחד, במקרה הטוב יהיו פה שניים מהם.
er79

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 מאי 2012, 17:58

גם סופו אחרי ניתוח זה חתיכת הימור, בטח כמו איך שהוא נראה היום. לאנגפורד הוא באמת לא הימור היום.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 מאי 2012, 17:59

refael כתב:הנדריקס-שרמאדיני-הטשמאייר-אליהו-מצבאן/בלו
היקמן-פרקינס/ג'ייקוב פולן - הימור די גדול הייתי אומר
אטרקטיבי ולתת פייט לכל קבוצה באירופה?? לא בטוח בכלל הייתי לוקח את ההרכז של היום ביחד עם לאנגפורד וסופו.

אנחנו לעולם(''לעולם''=5 השנים הבאות לפחות)לא נהיה קבוצה שיגידו עליה שהיא לא הימור בתחילת השנה

זה כמו האוהדים של הקבוצות האחרות שמעלים שם בהקשר של מכבי והם אומרים ''אבל הוא עוד לא שיחק ברמות האלה''
ברצלונה יכולה עכשיו לרצות שחקן ולא לקחת אותו כי הוא לא מוכח אבל עוד שנתיים כשהוא יצליח במכבי או קאזאן אז הם יקנו אותו ב-2.5 מליון יורו כי אין להם בעיות לחכות ששחקן יהיה מוכח..אבל אנחנו לא ברצלונה ואנחנו תמיד נצטרך להמר

אני אישית אף פעם לא חוששת משמות לא מוכרים..אני סומכת על בלאט בעיניים עצומות

er79 כתב:שטויות, לא יהיו פה הנדריקס, הטשמייר ושרמדיני ביחד, במקרה הטוב יהיו פה שניים מהם.

לך תדע..אני לא רואה את מכבי בלי שלושה סנטרים ואני לא חושבת שהטשמאייר אחרי עונה בסראגוסה(שאין לה תקציב מי יודע מה)יהיה מי יודע מה יקר
גם שרמאדיני ב-650K והנדריקס ב-850K זה לא פשיטת רגל
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 05 מאי 2012, 18:00

אם השחקן הכי יקר בסגל הקרוב זה ריצ'ארד הנדריקס, בלי מוב נורמלי עם הגב לסל מול סנטרים עבי בשר ויד טובה מחצי מרחק מצבנו לא משהו.
שחף

הודעהעל ידי refael » 05 מאי 2012, 18:01

holiday הטשמאייר משחק סנטר בסראגוסה? תמיד חשבתי שהוא 4 לא יודע למה...
תמונה
refael

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 מאי 2012, 18:03

שחף כתב:אם השחקן הכי יקר בסגל הקרוב זה ריצ'ארד הנדריקס, בלי מוב נורמלי עם הגב לסל מול סנטרים עבי בשר ויד טובה מחצי מרחק מצבנו לא משהו.

היה מישהו יקר בטירוף בקבוצה של לפני שנתיים?
פארגו 250K
פרקינס 500K
אידסון 650K(או 700K)
הנדריקס בשכר שהוא עכשיו
סופו היה לפני שידרוג
פניני היה לפני שידרוג
בלו היה לפני שידרוג
אליהו 750K
טל בורשטיין עם החוזה הנוכחי שלו

מי היה השחקן הכי יקר בסגל? יניב גרין

refael כתב:holiday הטשמאייר משחק סנטר בסראגוסה? תמיד חשבתי שהוא 4 לא יודע למה...

בטח שהוא סנטר
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 05 מאי 2012, 18:10

לא רוצה את היקמן :(
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 מאי 2012, 18:15

3 סנטרים יחסית בכירים?
זה לא קצת יותר מידי??
גם עלול ליצור עומס מסוים ואולי חוסר שביעות רצון אצל השחקן שישחק מעט (שנה הבאה יהיו גם רק 2 ליגות), גם עלול להיות יקר מידי ואולי על חשבון הקו האחורי, אני מעדיפה לוותר על סנטר שלישי או מקסימום להחתים איזה רות'בארט ב-100 אלף דולר אם זה אומר שיהיה מספיק כסף לרכז כמו ג'קסון וגם עלול להביא שוב למצב של 7 זרים (אלא אם כן בלו נשאר ומאצ'בן לא חוזר) שבהנחה שנשארים בליגה עלול להיות בעיה לא קטנה.

עוד דבר, סמית' הוא בשום אופן לא נותן את מה שאיידסון נתן ואסור בשום אופן לחשוב שאפשר לשלב אותו עם צמד גארדים כמו פ"פ.
כשיש את סמית' בעמדה 3, אסור להזניח את העמדה של מנהל משחק ברמה גבוהה!!

מה שכן, במידה ובלו עוזב אני בהחלט בעד להביא גארד שהוא בעיקר קלעי במקום לאנגפורד. אנחנו נהיה חייבים למלא את החור שבלו ישאיר בכל מה שנוגע לקליעה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 05 מאי 2012, 18:22

cannon כתב:קיבלתי קצת מידע שאני מאמין שהוא מהימן ומגיע מגורם בתוך הקבוצה לגבי הסגל לעונה הבאה. מסתבר שעובדים במכבי בשקט וכן בתיאום עם דייויד בלאט שצריך לקרות משהו קיצוני כדי שהוא לא יישאר. המצב הוא כזה:

אתה רוצה להגיד לי שמכבי תביא 3 סנטרים?
ואם כבר שלושה אני חושב שאלו לא השלושה שאנחנו צריכים כי את הנדריקס אני לא רוצה ומשרמאדיני והאט' צריך לדעתי לבחור אחד ולהוסיף לידו סנטר מאסיבי כי הם לא ממש מצטיינים בפוסט
אני מאוד שמח שרוצים את ג'קסון אבל למה פרקינס מועדף על פניו?
בכל מקרה אם אתם אומרים שהיקמן טוב(מישהו יכול לפרט עליו)אז אני ישמח להרכב שלו עם ג'קסון אבל רק אם הוא סקורר וחודר מצויין.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 05 מאי 2012, 18:22

ידוע לכם משהו על בוורלי? אם יש התקדמות איתו? כמה הוא מרוויח בכלל בספרטק? שחקן שיכול להיות מאוד מועיל מבחינה הגנתית ולתת תפוקה התקפית לא רעה בכלל כסקורר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־37 אורחים