מלפפונים וזה...

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים וזה...

הודעהעל ידי LIAV10 » 27 יוני 2012, 08:01

קודי כתב:
LIAV10 כתב:מכבי אלקטרה תל-אביב תצא לטורניר הכנה בפריז בסוף ספטמבר (28-30) בהשתתפות פרטיזן בלגרד, שרלרואה ופריז לוולואה..

יצאו עם פייפר. כמה מקומות ישיבה צריך לפניני, סמית, בלאט, גודס ושראפ?

חחחחחחחחח :laugh1
לפחות סופו עוזב...

והנה בעיצוב למכבי:

תמונה
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי gandya » 27 יוני 2012, 08:26

yarinsaky כתב:לא יאמן , נשבע לך שלא ראיתי את זה שחף לפני דקה :

מכבי פנתה לפארמר והוא סירב :

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23248.html

בקיצור, הלאה.

לא יותר מספין (מצד מכבי), קבוצה שלא מסוגלת להשאיר כאן שחקן כמו לנגפורד(1.3-1.5M), לא מסוגלת להנחית כאן סנטר במליון, לא יכולה להרשות לעצמה אפילו לבלבל את המוח על פארמר, פארמר לא יגיעה לכאן בפחות מ2.5M דולרס. בולשיט, לא קונה את זה.
gandya

הודעהעל ידי gandya » 27 יוני 2012, 08:32

יוסי22 כתב:
felix_r כתב:
מקאדו כתב:שלום לכולם !!! מזמן לא כתבתי פה ( לא ממש היה לי זמן ) , אני חייב להתיחס לעניין סופו אני לא יודע אם זה טוב או לא טוב שהוא יחזור אני רק חושב שסופו בכושר ולא פצוע לא רואה אף אחד מהסנטרים המוזכרים בהקשר של מכבי ממטר ובעונה הראשונה שלו וגם בהתחלת העונה האחרונה הוא היה אימת אירופה , השחקן הכי חשוב ויחודי בקבוצה שקרקס הרבה מהגבוהים ששיחק ננגדם .

יש כמובן ב 'חבילה ' שנקראת סופו הרבה מאוד בעייתיות ודברים שמסביב אבל אני באמת חושב שהוא שחקן נהדר ובטח הסנטר הקלאסי החזק והמסיבי ביותר , יכול להיות שחזרה שלו עכשיו למכבי אחרי שהבין שהיו מוכנים לוותר עליו תסדר לו קצת את הראש ( מה גם שלדעתי הוא ירד ביכולת בעיקר בגלל הפציע) צריך לזכור שהוא יגובה בסנטר כישרוני וגבוהה נוסף ובתוספת פאוור מתאים זה יכול להיות אחד הקווים הקדמיים הטובים באירופה , אישית לא הייתי פוסל אפשרות כזו על הסף .

מסכים איתך לגמרי.

מפתיע איך האנשים שוכחים לסופו עונה ורבע נהדרות, ואילו להנדריקס, שהיה טוב בסך הכל חודשים (שלב הטופ-16) מתוך השנתים במועדון, זוכרים את הימים הטובים

מה מפתיע ?

בלאט הפך פה לקדוש מעונה וברגע שהוא נלחם על הנדריקס בכל הכוח (וקיבל יריקה כמו תמיד... סוג של צדק פואטי ) וזרק את סופו להילחם על עמדת הסנטר השלישי מול שון ג'יימס ברור למי תינתן העדיפות.

ואין לי כוח לחזור לכל הפוסטים אבל ברור שבלאט אשם בזה שסופו לא עשה ניתוח במהלך העונה , רק הוא כסמכות המקצועית יכול להתעקש שסופו ישאר כגיבוי לשון ג'יימס.

ולגבי האמירה שהנדריקס היה הסנטר הפותח אז הוא היה כזה רק מאמצע העונה ומכבי נראתה כמו הצרות שלי למעט בסדרה נגד פנא שם מכבי נראתה טוב אבל הוא היה זוועה .

סופו היה נהדר עונה וחצי עד הפציעה גם אם היו לו עליות וירידות כמו כל אחד (או טיפה יותר...) אבל אי אפשר להשוות אותו לסנטר מחליף כמו הנדריקס שלא מתקרב לפוטנציאל המוכח שסופו הוכיח פה עד שנפצע.

אני פחות מסכים עם האמירה שהנדריקס היה טוב במשך חודשיים כי שנה שעברה הוא היה בסדר גמור והוא בהחלט שחקן טוב כסנטר מחליף אבל משהו עלה לו לראש מאז שבלאט קידם אותו לעמדת הסנטר הפותח , מה שהוא ממש לא מסוגל לעשות לאורך זמן בקבוצת טופ יורוליג.

יוסי אתה צריך להפנים, הנדריקס לא היה סנטר מחליף במכבי לעולם, הוא היה הסנטר הפותח לצד סופו(פותח לא דווקא עולה ראשון), למה? כי שחקו שלא מסוגל לתת יותר מ15 דקות משחק(רבע אחד), אולי בשיא הכושר זה מתקרב לשני רבעים, לא יכול להיות סנטר מרכזי בשום קבוצה רצינית.
gandya

הודעהעל ידי gandya » 27 יוני 2012, 08:39

מקאדו כתב:
er79 כתב:מקאדו, אני לא מאמין שמישהו פה מתווכח איתך, הבעיה היא שהוא דורש יותר מדי תשומת לב: הוא נוטה לעבירות, הוא נוטה להשמנה, הוא נוטה לדכאונות, הוא נוטה להיפצע. הוא יותר מדי "נוטה". אתה לא יכול להעמיד כזה סנטר חסר יציבות, לא מבחינה מקצועית, אלא מבחינה בריאותית-מנטלית קודם כל. הרגעים שהוא צפוי להיות בהם במיטבו, הם רגעים בודדים, אם בכלל. ואז מה - עוד פעם נישאר חצי עונה עם שרמדיני ואיזה טיוס אחד, כשיש לך אובר 8 משחקים ביורוליג? סיכון גדול מדי, ואומר לך את זה אחד שמת על סופו.

הוא היה עונה שלמה במיטבו מכבי הייתה סגנית אלופת אירופה כשכל הקו הקידמי מחזיק סופו , הנדריקס בעונה ההיא היה מאכזב ברובה וחלש , שוב אני בהחלט מסכים שסופו הוא חתיכת 'תיק' אבל לבוא ולהציג אותו כאיזה אסון מקצועי זה פשוט היתעלמות מהעונה האדירה שהוא נתן עם כל הבעיתיות שלו .

אני חושב שאנשים מריירים על מאריץ שהסריח את הפרקט מאז עונת פרטיזן ועל ואיוקאס הדיי מוגבל כי ייש אנשים ( וזה בסדר ) שפשוט אוהבים שינויים ומלפפונים זה מסקרן ומעניין , אני פשוט חושב שסופו בכושר ובלי פציעה זה שחקן אדיר שהוכיח את זה בעונה ההיא , מה גם שהעונה השחקנים סביבו פחות מסרו לו והתאימו למשחק שלו.

נתחיל בזה שאני לא חושב שהנדריקס מספיק טוב בכדי לשמש סנטר פותח, נמשיך בעובדות.
בעונה הראשונה ו"האגדית" של סופו במכבי, סופו פשוט נחנק ברבים ממשחקיו מול קבוצות בעלות סנטרים ברמה, הוא נחנק בגמר(על זה אין בכלל וויכוח), הוא נחנק בסדרה מול לבוראל(פרט למשחק מספר 2, שם הוא נתן משחק גדול), הסנטר המרכזי של מכבי בסדרה מול לבורל היה הנדריקס.
gandya

הודעהעל ידי קודי » 27 יוני 2012, 08:43

אני חושב שבקיץ הזה אנחנו מגלים, לצערנו, שהנדריקס הוא הסנטר הכי טוב שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו. בלאט כנראה ידע את זה עוד לפני הקיץ ולכן התעקש על החתמתו ואילו הנהלת הקבוצה התעלמה מכך והיתה בטוחה שתמצא סנטר טוב יותר והיום היא מתבדה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 27 יוני 2012, 08:46

קודי כתב:אני חושב שבקיץ הזה אנחנו מגלים, לצערנו, שהנדריקס הוא הסנטר הכי טוב שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו. בלאט כנראה ידע את זה עוד לפני הקיץ ולכן התעקש על החתמתו ואילו הנהלת הקבוצה התעלמה מכך והיתה בטוחה שתמצא סנטר טוב יותר והיום היא מתבדה.

אני דווקא מבסוט מההחתמה של שרמאדיני. נראה לי שהוא הולך לתת עונה טובה (וכמובן לברוח אחריה לקבוצה אחרת שתשלם לו יותר, אבל זה לא קשור).
עכשיו צריך למצוא שחקן שישלים טוב את שרמדיני - כלומר שחקן חזק, עם הגנה טובה. מאריץ' מתאים לזה בול, אבל אולי יש גם אחרים.

המקרה של הנדריקס נתון לויכוח, כי שחקן שצונח ביכולת שלו באופן כ"כ חד, מעלה אצלי מיד סימני שאלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 27 יוני 2012, 08:53

מאריץ' נראה לי שם שנדחף חזק ע"י איזה גורם בהנהלה כדי להוציא עין לבלאט, אולי, שהתעקש על הנדריקס בצורה שאולי קצת הרגיזה שם מישהוא.
אני כמעט משוכנע שאם ישאלו את בלאט על מאריץ' הוא יאמר שהוא בכלל לא מעוניין בו, אבל אולי אני טועה. ( אותו סיפור יש עם וויוקאס שבלאט אמר שהוא בכלל לא רוצה ).

זה לא אומר שמאריץ' הוא לא אחד הטובים שמכבי יכולה להשיג הקיץ ותתקשה גם כך להביא .
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 27 יוני 2012, 08:59

jol9 כתב:
קודי כתב:אני חושב שבקיץ הזה אנחנו מגלים, לצערנו, שהנדריקס הוא הסנטר הכי טוב שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו. בלאט כנראה ידע את זה עוד לפני הקיץ ולכן התעקש על החתמתו ואילו הנהלת הקבוצה התעלמה מכך והיתה בטוחה שתמצא סנטר טוב יותר והיום היא מתבדה.

אני דווקא מבסוט מההחתמה של שרמאדיני. נראה לי שהוא הולך לתת עונה טובה (וכמובן לברוח אחריה לקבוצה אחרת שתשלם לו יותר, אבל זה לא קשור).
עכשיו צריך למצוא שחקן שישלים טוב את שרמדיני - כלומר שחקן חזק, עם הגנה טובה. מאריץ' מתאים לזה בול, אבל אולי יש גם אחרים.

המקרה של הנדריקס נתון לויכוח, כי שחקן שצונח ביכולת שלו באופן כ"כ חד, מעלה אצלי מיד סימני שאלה.

ועדיין, כנראה שהנדריקס הוא הסנטר הכי טוב שמכבי יכולה להחתים בכסף שהיא מקציבה לכך. אני בוודאי לא מבסוט מזה ומעדיף מישהו כמו מאריץ אבל זה המצב. אגב, לא קצת מוזר שקבוצות עם תקציב דומה לזה של מכבי, דוגמת סיינה, קאחה לבוראל ואחרות מצליחות להחתים שחקן או שניים בסכומים גבוהים מדי שנה ורק אצלנו אף פעם אין מספיק כסף לשחקנים כאלה?
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 27 יוני 2012, 09:42, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 27 יוני 2012, 09:33

קודי כתב:
jol9 כתב:

ועדיין, כנראה שהנדריקס הוא הסנטר הכי טוב שמכבי יכולה להחתים בכסף שהיא מקציבה לכך. אני בוודאי לא מבסוט מזה ומעדיף מישהו כמו מאריץ אבל זה המצב. אגב, לא קצת מוזר שקבוצות עם תקציב דומה לזה של מכבי, דוגמת סיינה, קאחה לבוראל ואחרות מצליחות להחתים שחקן או שניים בסכומים גבוהים מדי שנה ורק אצלנו אף פעם אין מספיק כסף לשחקנים כאלה.

זה נכון. האמת שהייתי שמח לאיזה סטאנקו באראץ' כזה - שחקן שלם, שמשחק בשני צידי המגרש, ויכול לשחק 25-30 דקות בכל משחק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי docariel » 27 יוני 2012, 10:16

ג׳ מונט גורדון שוחרר מצסקא היום...מה אתם אומרים עליו?
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי yzafrir » 27 יוני 2012, 10:25

docariel כתב:ג׳ מונט גורדון שוחרר מצסקא היום...מה אתם אומרים עליו?

תסתכל עמוד אחד לפני....
בכל מקרה אני לא אוהב את סגנון המשחק שלו .
לדעתי אופציה גרוע מאוד ליד היקמן....

לי אישית כבר נימאס מכל עונת המלפפונים הזאת ומבחנתי שיחתימו כבר את קיצ'ן וזהו , העיקר שכבר יחתימו מישהו !!!!!
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 27 יוני 2012, 10:26

משתמש בשם סוד מדינה(נראה לי שהוא חדש)מתפוז טוען שמכבי תעשה החתמה גדולה עד יום ראשון(מפי מקור במערכת),ושזה שם שישנה את התמונה כולה ושהוא רכז

אני מקווה מאוד שזה נכון ואם כן מי זה יכול להיות?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי tomerp » 27 יוני 2012, 10:28

שמועות!!!!! :frightened :frightened :frightened
החתמה גדולה עד יום א'.
שם שישנה את התמונה כולה.
אז תחכו עוד טיפה..
אני מדבר על עמדת הרכז

אעאעאעאעא, טירוף! אני לא יודע אם להאמין לזה אבל לפחות קצת עניין!
נראה לי שקצת נסחפתי עם זה ... :laugh2
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי tomerp » 27 יוני 2012, 10:29

rc עקף אותי ב2 דקות !!!
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי rc4991 » 27 יוני 2012, 10:30

tomerp כתב:שמועות!!!!! :frightened :frightened :frightened
החתמה גדולה עד יום א'.
שם שישנה את התמונה כולה.
אז תחכו עוד טיפה..
אני מדבר על עמדת הרכז

אעאעאעאעא, טירוף! אני לא יודע אם להאמין לזה אבל לפחות קצת עניין!
נראה לי שקצת נסחפתי עם זה ... :laugh2

מעתיקן :beee
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 27 יוני 2012, 10:30

אוקיץ'? הלוואי
asafb96

הודעהעל ידי gandya » 27 יוני 2012, 10:30

מה אפשר להגיד עליו? אמריקאי סקורר אטלטי, בדיוק כמו ריקי שכבר חתום כאן, האמת שהוא כנראה מתאים יותר להשלים את ריקי, מאשר לנגפורד, בניגוד ללנגפורד, יכול לשמש כפוינט-גארד.(אני לא הייתי מפקיר את עמדת הרכז לריקי בלבד..), אם אפשר להביא אותו כאן בסכום נמוך(נניח 800K, הוא אופציה לא רעה).
gandya

הודעהעל ידי nzitser » 27 יוני 2012, 10:31

סטיב נאש פנוי לא?
nzitser

הודעהעל ידי asafb96 » 27 יוני 2012, 10:32

nzitser כתב:סטיב נאש פנוי לא?

כן. גם דרן וויליאמס... :wubyellow
בסוף נקבל את שאראס וחביב יהיה בעננים :D
asafb96

הודעהעל ידי gandya » 27 יוני 2012, 10:33

yzafrir כתב:

תסתכל עמוד אחד לפני....
בכל מקרה אני לא אוהב את סגנון המשחק שלו .
לדעתי אופציה גרוע מאוד ליד היקמן....

לי אישית כבר נימאס מכל עונת המלפפונים הזאת ומבחנתי שיחתימו כבר את קיצ'ן וזהו , העיקר שכבר יחתימו מישהו !!!!!

ולנג זה טוב יותר? הייתי שמח מאוד, מאוד מאוד, אם ריקי, וגורדון היו כאן, לצד איזה רכז קלאסי(ממש לא צריך להיות סקורר), רק שיעשה סדר במשחק...
gandya

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־25 אורחים