המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:הגיבן מתפוז כותב שמכבי הגישה הצעה לאלישיה סילברסטון
felix_r כתב:הגיבן מתפוז כותב שמכבי הגישה הצעה לאלישיה סילברסטון
gandya כתב:felix_r כתב:הגיבן מתפוז כותב שמכבי הגישה הצעה לאלישיה סילברסטון
מה זה? על תקן סקסית יהודיה במצב טוב? (מודל 1976).
קודי כתב:יוני, אני לא עושה חשבונות כל כך רחוקים וגם מניח שמראש לא נלקח בחשבון השכר של מצ'באן. מה שכן - לפני שבוע היה אמור להיות סגל שכולל הסגל הנוכחי (כולל רוט) יחד עם יותם, ג'יימס ועוד גארד וסנטר טובים. מאחר שיותם וג'יימס עולים 400 אלף דולר נטו כל אחד ויש על שניהם מיסוי של ישראלים, אז העלות הכוללת של שניהם היא 1.6 מיליון דולר. תוסיף לזה נניח 1.5 מיליון דולר נטו שמיועדים ממילא לגארד וסנטר האמורים (לא מניח שהקציבו פחות מזה לשניהם יחד, אחרת בשביל מה לנסות בכלל להביא שחקנים כמו מאריץ או גורדון?) ותקבל 3.1 מיליון דולר. בוא נחלק 100 אלף לפדרמן ונסתפק ב-3 מיליון דולר נטו. תוריד מזה את המשכורת של שאראס (400 אלף דולר) ויש לך 2.6 מיליון דולר נטו להביא גארד וסנטר בכירים שזה סכום יפה מאוד. הגזמתי? תוריד עוד 200-300 אלף דולר ועדיין תישאר עם סכום יפה מאוד. אז למה בדיוק מציעים הצעות מגוכחות לכל מיני שחקנים שצוחקים לפני שהם מסרבים להגיע?
מילוס כתב:תשמעו, כל החישובי תקציב האלה זה מגוחך אימים...
מאיפה אתם יודעים מה התקציב המדויק, כמה ממנו מיועד למשכורות, וכמה לעוד מיליון דברים שונים?
אין פה אף אחד שבאמת יודע כמה יותם או גורדון היו אמורים להרוויח, הכל שומועות והערכות מוזרות לאללה.. שלא לדבר על "הוצאות רכש נלוות" לכסף, שעדיין קשורות לחוזים וכאילו מתעלמים מהם.. שזה אוטו, ודירה, ומחייה, וביטוחים, ועוד 9000 דברים...
אז כל פעם שאני קורא פה איזה מישהו שמחשב בצורה מדוייקת את הוצאות הרכש, וממש מתפלא שנשאר כל כך הרבה כסף פנוי (זה נורא באופנה השנה לשאול "איפה הכסף??" הא?..).. אני קצת מרגיש לשניה כאילו שבטעות פתחתי את הצ'מפיונשיפ מנג'ר 3..
שחררו, אף אחד בהנהלה לא מעלים כסף, ואף אחד לא עושה דווקא, ואף אחד לא מנסה בכוח לגרוף רווחים.. אפשר להעלות ספקות לגבי התנהלות בפאן מסויים, כזה או אחר.. לגיטימי, אבל ההתעסקות המוגזמת בכסף, וביתרות שנשארו, כאילו שמישהו באמת יודע, זה פשוט בדיחה.. רות סוף :P
מילוס כתב:תשמעו, כל החישובי תקציב האלה זה מגוחך אימים...
מאיפה אתם יודעים מה התקציב המדויק, כמה ממנו מיועד למשכורות, וכמה לעוד מיליון דברים שונים?
אין פה אף אחד שבאמת יודע כמה יותם או גורדון היו אמורים להרוויח, הכל שומועות והערכות מוזרות לאללה.. שלא לדבר על "הוצאות רכש נלוות" לכסף, שעדיין קשורות לחוזים וכאילו מתעלמים מהם.. שזה אוטו, ודירה, ומחייה, וביטוחים, ועוד 9000 דברים...
אז כל פעם שאני קורא פה איזה מישהו שמחשב בצורה מדוייקת את הוצאות הרכש, וממש מתפלא שנשאר כל כך הרבה כסף פנוי (זה נורא באופנה השנה לשאול "איפה הכסף??" הא?..).. אני קצת מרגיש לשניה כאילו שבטעות פתחתי את הצ'מפיונשיפ מנג'ר 3..
שחררו, אף אחד בהנהלה לא מעלים כסף, ואף אחד לא עושה דווקא, ואף אחד לא מנסה בכוח לגרוף רווחים.. אפשר להעלות ספקות לגבי התנהלות בפאן מסויים, כזה או אחר.. לגיטימי, אבל ההתעסקות המוגזמת בכסף, וביתרות שנשארו, כאילו שמישהו באמת יודע, זה פשוט בדיחה.. רות סוף :P
חנו'ש כתב:קודי כתב:פטריק בוורלי הודיע בטוויטר שהוא לא ממשיך בספרטק. מעניין לאן הוא יעבור...
אני חושבת שאני יכולה להגיד לך לאן הוא לא יעבור.....
leon984 כתב:http://twitter.com/patbev21/
Patrick Beverley @patbev21
Looks like I won't be returning to play for Spartak next season!!!! Thanks for everything!!!!
מכבי?
קודי כתב:פטריק בוורלי הודיע בטוויטר שהוא לא ממשיך בספרטק. מעניין לאן הוא יעבור...
rc4991 כתב:קודי כתב:פטריק בוורלי הודיע בטוויטר שהוא לא ממשיך בספרטק. מעניין לאן הוא יעבור...
נקווה שלמכבי,זו תהיה החתמה מצויינת של שחקן שביחד עם היקמן יוכלו להיות התאומים 2.0
קודי כתב:rc4991 כתב:קודי כתב:פטריק בוורלי הודיע בטוויטר שהוא לא ממשיך בספרטק. מעניין לאן הוא יעבור...
נקווה שלמכבי,זו תהיה החתמה מצויינת של שחקן שביחד עם היקמן יוכלו להיות התאומים 2.0
נו, באמת. מה שבטוח הוא שלכאן בוורלי לא יגיע. לכאן מגיעים שחקנים זולים או גימיקים ובוורלי הוא לא אחד מהם.
rc4991 כתב:קודי כתב:rc4991 כתב:קודי כתב:פטריק בוורלי הודיע בטוויטר שהוא לא ממשיך בספרטק. מעניין לאן הוא יעבור...
נו, באמת. מה שבטוח הוא שלכאן בוורלי לא יגיע. לכאן מגיעים שחקנים זולים או גימיקים ובוורלי הוא לא אחד מהם.
בלאט רוצה מאוד את בוורלי ואולי מכבי תפתח ת'כיס ותביא אותו
אין כבר הרבה קבוצות עשירות שיחתימו אותו עכשיו והוא לא איזה סופר סטאר שיעלה מיליונים
קודי כתב:rc4991 כתב:קודי כתב:rc4991 כתב:קודי כתב:פטריק בוורלי הודיע בטוויטר שהוא לא ממשיך בספרטק. מעניין לאן הוא יעבור...
בלאט רוצה מאוד את בוורלי ואולי מכבי תפתח ת'כיס ותביא אותו
אין כבר הרבה קבוצות עשירות שיחתימו אותו עכשיו והוא לא איזה סופר סטאר שיעלה מיליונים
אתה יודע כמה שחקנים בלאט מאוד רצה בקיץ הזה? ולא צריך קבוצות עשירות, גם קבוצות עם תקציבים בינוניים מציעות לשחקנים הרבה יותר ממכבי.
rc4991 כתב:קודי כתב:פטריק בוורלי הודיע בטוויטר שהוא לא ממשיך בספרטק. מעניין לאן הוא יעבור...
rc4991 כתב:
לא יודע,יש לי תחושה שהוא הולך לחתום במכבי(וגם נראה לי שמאריץ' יחתום בסוף)
אלמוג כתב:rc4991 כתב:קודי כתב:פטריק בוורלי הודיע בטוויטר שהוא לא ממשיך בספרטק. מעניין לאן הוא יעבור...
ממה שאני למדתי עד כה, כל נסיון לשחזר גיסאות והצלחות בקונספט זהה, לעולם לא מצליח.
עידן כתב:rc4991 כתב:
לא יודע,יש לי תחושה שהוא הולך לחתום במכבי(וגם נראה לי שמאריץ' יחתום בסוף)
מהפה שלך לאלוהים, כי נראה לי שזה המצב הכי טוב בערך שמכבי יכולים לשאוף אליו כרגע...