מלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים

הודעהעל ידי מילוס » 19 יולי 2012, 12:25

ולגבי החתימה של סנדרס במכבי\גליל, מניסיון עבר זה מעולם לא עבד, אז לא כל כך ברור לי למה הם ממשיכים עם זה....
תמיר גודמן, דה רוסה, ג'ף פוט.. זה נורא אופטימי להביא שחקנים כאלה, אבל מכבי מעולם לא השתמשה בהם.. אז יש פה הר של תמיהות..
מילוס

הודעהעל ידי rc4991 » 19 יולי 2012, 12:31

felix_r כתב:הגיבן מתפוז כותב שמכבי הגישה הצעה לאלישיה סילברסטון

מי זה?? לא מצאתי הודעה כזאת בפורום?
נראה לי שאתה סתם צוחק :whistle
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 19 יולי 2012, 13:43

הדבר הכי מצחיק ובו בזמן גם עצוב בכתבה על שאראס הוא שפדרמן רוצה להחתים את שאראס כי הוא רוצה לרצות את האוהדים בכך שהביא להם שם גדול, ממש צדיק הדור פדרמן מה הוא לא יעשה בשביל האוהדים אני מאחל לכל הקבוצות והאוהדים באירופה בעלים מתחשב כמוהו.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי gandya » 19 יולי 2012, 14:06

מה זה? על תקן סקסית יהודיה במצב טוב? (מודל 1976).
gandya

הודעהעל ידי קודי » 19 יולי 2012, 14:08

gandya כתב:

מה זה? על תקן סקסית יהודיה במצב טוב? (מודל 1976).

היא בטח עדיפה על פני כל מיני עב"מים שמנסים להביא. היא אמנם לא טובה בכדורסל (בדיוק כמו כל השמות הללו), אבל לפחות היא נראית טוב.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 19 יולי 2012, 14:08

קודי כתב:יוני, אני לא עושה חשבונות כל כך רחוקים וגם מניח שמראש לא נלקח בחשבון השכר של מצ'באן. מה שכן - לפני שבוע היה אמור להיות סגל שכולל הסגל הנוכחי (כולל רוט) יחד עם יותם, ג'יימס ועוד גארד וסנטר טובים. מאחר שיותם וג'יימס עולים 400 אלף דולר נטו כל אחד ויש על שניהם מיסוי של ישראלים, אז העלות הכוללת של שניהם היא 1.6 מיליון דולר. תוסיף לזה נניח 1.5 מיליון דולר נטו שמיועדים ממילא לגארד וסנטר האמורים (לא מניח שהקציבו פחות מזה לשניהם יחד, אחרת בשביל מה לנסות בכלל להביא שחקנים כמו מאריץ או גורדון?) ותקבל 3.1 מיליון דולר. בוא נחלק 100 אלף לפדרמן ונסתפק ב-3 מיליון דולר נטו. תוריד מזה את המשכורת של שאראס (400 אלף דולר) ויש לך 2.6 מיליון דולר נטו להביא גארד וסנטר בכירים שזה סכום יפה מאוד. הגזמתי? תוריד עוד 200-300 אלף דולר ועדיין תישאר עם סכום יפה מאוד. אז למה בדיוק מציעים הצעות מגוכחות לכל מיני שחקנים שצוחקים לפני שהם מסרבים להגיע?

שאלה טובה. אין ספק שהחישובים עושים שכל, למרות שאני לא אוהב את ההתעסקות במספרים...
בכל מקרה, ג'יימס נשאר פה ולכן אתה צריך להוריד 800K בכל מקרה מהסכום הכולל.

מה שלא יהיה, אני אופתע אם בסופו של דבר יגיעו לכאן 2 שחקנים בעלות של מליון לכל אחד, אבל אולי מי יודע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 19 יולי 2012, 15:05

מילוס כתב:תשמעו, כל החישובי תקציב האלה זה מגוחך אימים...
מאיפה אתם יודעים מה התקציב המדויק, כמה ממנו מיועד למשכורות, וכמה לעוד מיליון דברים שונים?
אין פה אף אחד שבאמת יודע כמה יותם או גורדון היו אמורים להרוויח, הכל שומועות והערכות מוזרות לאללה.. שלא לדבר על "הוצאות רכש נלוות" לכסף, שעדיין קשורות לחוזים וכאילו מתעלמים מהם.. שזה אוטו, ודירה, ומחייה, וביטוחים, ועוד 9000 דברים...

אז כל פעם שאני קורא פה איזה מישהו שמחשב בצורה מדוייקת את הוצאות הרכש, וממש מתפלא שנשאר כל כך הרבה כסף פנוי (זה נורא באופנה השנה לשאול "איפה הכסף??" הא?..).. אני קצת מרגיש לשניה כאילו שבטעות פתחתי את הצ'מפיונשיפ מנג'ר 3..

שחררו, אף אחד בהנהלה לא מעלים כסף, ואף אחד לא עושה דווקא, ואף אחד לא מנסה בכוח לגרוף רווחים.. אפשר להעלות ספקות לגבי התנהלות בפאן מסויים, כזה או אחר.. לגיטימי, אבל ההתעסקות המוגזמת בכסף, וביתרות שנשארו, כאילו שמישהו באמת יודע, זה פשוט בדיחה.. רות סוף :P

חבל שאתה לא קורא את מה שיובל כתב ומדבר בסיסמאות. לא מדובר כאן בשום דבר שכתוב לכלום ממה שכתבת בפוסט הזה.
סה"כ הערכה מסויימת לתקציב שאמור להיות מיועד לשני השחקנים הנוספים ולא פסיק אחד מעבר לכך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 19 יולי 2012, 15:37

מילוס כתב:תשמעו, כל החישובי תקציב האלה זה מגוחך אימים...
מאיפה אתם יודעים מה התקציב המדויק, כמה ממנו מיועד למשכורות, וכמה לעוד מיליון דברים שונים?
אין פה אף אחד שבאמת יודע כמה יותם או גורדון היו אמורים להרוויח, הכל שומועות והערכות מוזרות לאללה.. שלא לדבר על "הוצאות רכש נלוות" לכסף, שעדיין קשורות לחוזים וכאילו מתעלמים מהם.. שזה אוטו, ודירה, ומחייה, וביטוחים, ועוד 9000 דברים...

אז כל פעם שאני קורא פה איזה מישהו שמחשב בצורה מדוייקת את הוצאות הרכש, וממש מתפלא שנשאר כל כך הרבה כסף פנוי (זה נורא באופנה השנה לשאול "איפה הכסף??" הא?..).. אני קצת מרגיש לשניה כאילו שבטעות פתחתי את הצ'מפיונשיפ מנג'ר 3..

שחררו, אף אחד בהנהלה לא מעלים כסף, ואף אחד לא עושה דווקא, ואף אחד לא מנסה בכוח לגרוף רווחים.. אפשר להעלות ספקות לגבי התנהלות בפאן מסויים, כזה או אחר.. לגיטימי, אבל ההתעסקות המוגזמת בכסף, וביתרות שנשארו, כאילו שמישהו באמת יודע, זה פשוט בדיחה.. רות סוף :P

לא עשיתי שום חישוב תקציב ולא הנחתי שום הנחות. התפרסם ב-400 מקומות (וזה גם מאוד לא מופרך) שיותם אמור היה לקבל 400 אלף דולר נטו וכך גם ג'יימס. מה זה קשור ליתר ההוצאות. בסך הכל אמרתי שיקחו את השכר של שניהם בתוספת מה שיועד לסנטר ולגארד הבכירים ויתנו אותו לשני גארדים ולסנטר. לא צריך להיות רואה חשבון או גאון פיננסים בשביל לעשות את החישוב הזה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי gandya » 19 יולי 2012, 16:13

חנו'ש כתב:
קודי כתב:פטריק בוורלי הודיע בטוויטר שהוא לא ממשיך בספרטק. מעניין לאן הוא יעבור...

אני חושבת שאני יכולה להגיד לך לאן הוא לא יעבור..... :whistle

לאן? דווקא שארס פטריק והיקמן זה קו קדמי של קבוצה ששואפת להגיעה להצלבה.. (לפחות).
אבל ששכחתי שיש בקו הקדמי של מכבי גם את רוט! מי צריך את פטריק?!
נערך לאחרונה על ידי gandya בתאריך 19 יולי 2012, 16:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
gandya

הודעהעל ידי leon984 » 19 יולי 2012, 16:22

http://twitter.com/patbev21/
http://www.sportando.net/eng/europe/rus ... eason.html
Patrick Beverley ‏@patbev21
Looks like I won't be returning to play for Spartak next season!!!! Thanks for everything!!!!
מכבי?
נערך לאחרונה על ידי leon984 בתאריך 19 יולי 2012, 16:32, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי gandya » 19 יולי 2012, 16:24

leon984 כתב:http://twitter.com/patbev21/
Patrick Beverley ‏@patbev21
Looks like I won't be returning to play for Spartak next season!!!! Thanks for everything!!!!
מכבי?

כן!
מכבי חיפה.
gandya

הודעהעל ידי rc4991 » 19 יולי 2012, 16:47

קודי כתב:פטריק בוורלי הודיע בטוויטר שהוא לא ממשיך בספרטק. מעניין לאן הוא יעבור...

נקווה שלמכבי,זו תהיה החתמה מצויינת של שחקן שביחד עם היקמן יוכלו להיות התאומים 2.0
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 19 יולי 2012, 17:13

rc4991 כתב:

נקווה שלמכבי,זו תהיה החתמה מצויינת של שחקן שביחד עם היקמן יוכלו להיות התאומים 2.0

נו, באמת. מה שבטוח הוא שלכאן בוורלי לא יגיע. לכאן מגיעים שחקנים זולים או גימיקים ובוורלי הוא לא אחד מהם.
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 19 יולי 2012, 17:17

קודי כתב:
rc4991 כתב:

נו, באמת. מה שבטוח הוא שלכאן בוורלי לא יגיע. לכאן מגיעים שחקנים זולים או גימיקים ובוורלי הוא לא אחד מהם.

בלאט רוצה מאוד את בוורלי ואולי מכבי תפתח ת'כיס ותביא אותו
אין כבר הרבה קבוצות עשירות שיחתימו אותו עכשיו והוא לא איזה סופר סטאר שיעלה מיליונים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 19 יולי 2012, 17:22

rc4991 כתב:
קודי כתב:
rc4991 כתב:

אין כבר הרבה קבוצות עשירות שיחתימו אותו עכשיו והוא לא איזה סופר סטאר שיעלה מיליונים

אתה יודע כמה שחקנים בלאט מאוד רצה בקיץ הזה? ולא צריך קבוצות עשירות, גם קבוצות עם תקציבים בינוניים מציעות לשחקנים הרבה יותר ממכבי.
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 19 יולי 2012, 17:25

קודי כתב:
rc4991 כתב:
קודי כתב:
rc4991 כתב:

אתה יודע כמה שחקנים בלאט מאוד רצה בקיץ הזה? ולא צריך קבוצות עשירות, גם קבוצות עם תקציבים בינוניים מציעות לשחקנים הרבה יותר ממכבי.

לא יודע,יש לי תחושה שהוא הולך לחתום במכבי(וגם נראה לי שמאריץ' יחתום בסוף)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אלמוג » 19 יולי 2012, 17:31

rc4991 כתב:

ממה שאני למדתי עד כה, כל נסיון לשחזר גיסאות והצלחות בקונספט זהה, לעולם לא מצליח.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי עידן » 19 יולי 2012, 17:36

rc4991 כתב:

מהפה שלך לאלוהים, כי נראה לי שזה המצב הכי טוב בערך שמכבי יכולים לשאוף אליו כרגע...
עידן

הודעהעל ידי rc4991 » 19 יולי 2012, 17:38

אלמוג כתב:
rc4991 כתב:

ממה שאני למדתי עד כה, כל נסיון לשחזר גיסאות והצלחות בקונספט זהה, לעולם לא מצליח.

אני לא אומר שצריך מעכשיו לנסות ולשחזר כל קיץ את הצמד ההוא אבל בהחלט יש דמיון ביניהם(היקמן ובוורלי)וזה דווקא טוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 19 יולי 2012, 17:41

עידן כתב:
rc4991 כתב:

מהפה שלך לאלוהים, כי נראה לי שזה המצב הכי טוב בערך שמכבי יכולים לשאוף אליו כרגע...

נו, באמת, ואחרי שניהם בטח גם מקאלב יחתום. לא הבנתם עוד שמכבי לגמרי, אבל לגמרי, מחוץ למשחק של השחקנים המובילים?
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk, מרסר ו־26 אורחים