פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
17 יוני 2014, 12:30
באמת נו, מקסימום מיליון לשנתיים.
17 יוני 2014, 13:39
אני לא יודע אם אני בעד החתמת דונטה כסמול בול בעמדה 4, כן רציתי אותו (למרות החשש הגדול שלי מהאופי שלו, אני חייב לציין) בעמדה 3 במקום דווין. אבל אם זה נכון שגודס רואה בו אחד החלקים הכי חשובים בפאזל שהוא רוצה לבנות, אפשר לנסות להיפגש באמצע, בחוזה של 600 אלף לעונה. אבל לא אתפלא אם אורי אלון או קבוצה רוסייה תיתן הצעה גבוהה יותר. דונטה סמית' הוא לא שחקן שמתרשם ממותג כמו היורוליג, אין לו בעיה לחזור לשחק גם בונצואלה אם יתנו לו מליון דולר. לדעתי הסבירות שהוא יחתום במכבי נמוכה.
17 יוני 2014, 13:50
אורי אלון ייתן לו חוזה שמעל 600 אלף דולר? לא רואה את זה קורה..
17 יוני 2014, 14:08
שמואל1 כתב:קודי כתב:שמואל1 כתב:דונטה סמית' דורש 1.5 מיליון דולר ממכבי ל-2 עונות
פורוורד מכבי חיפה נכנס למו"מ מול הצהובים, שמשוכנעים שהשחקן עשוי לרדת בדרישותיו. האם הפועל ירושלים ואורי אלון יבצעו מחטף של הרגע האחרון?
http://one.co.il/Article/235138.htmlכצפוי דונטה סמית' מפריז בדרישותיו. 750 אלף דולר לשחקן שלא דרך ביורוליג? תודה אבל לא.
נו, באמת. הוא שווה את זה בקלות. מזכיר לך שדווין סמית' מרוויח יותר מזה והעונה אינגלס האנמי הרוויח סכום דומה לזה. גם מוריס, פארגו ,פרקינס וג'יימס ואפילו פארמר לא דרכו ביורוליג לפני שהגיעו למכבי. סמית' עשה צחוק ממכבי והצליח להתגבר על כל סוג הגנה או שומר (בדרך כלל שניים יחד) שצוות עליו.
מוריס, פארגו, פרקינס וג'יימס לא קיבלו 750 אלף דולר בעונתם הראשונה ביורוליג, אולי חצי מזה.
סמית' עשה צחוק ממכבי כמו לא מעט שחקנים העונה בליגה הישראלית. אתה מוזמן להסתכל על הבוקס סקורים של מכבי העונה. כמעט תמיד תמצא שחקן יריבה שהרג אותנו.
אמת. גוני יזרעאלי, עמית שמחון וכל מיני שחקנים שאפילו אמא שלהם לא מכירה אותם כיכבו מולנו השנה.
דונטה בחיים לא שווה 750 אלף דולר לעונה הראשונה ביורוליג. קחו בחשבון שביורוליג השופטים פחות יכבדו אותו מאיך שכיבדו אותו כאן במשחק הגמר.
17 יוני 2014, 14:13
קודי כתב:שמואל1 כתב:דונטה סמית' דורש 1.5 מיליון דולר ממכבי ל-2 עונות
פורוורד מכבי חיפה נכנס למו"מ מול הצהובים, שמשוכנעים שהשחקן עשוי לרדת בדרישותיו. האם הפועל ירושלים ואורי אלון יבצעו מחטף של הרגע האחרון?
http://one.co.il/Article/235138.htmlכצפוי דונטה סמית' מפריז בדרישותיו. 750 אלף דולר לשחקן שלא דרך ביורוליג? תודה אבל לא.
נו, באמת. הוא שווה את זה בקלות. מזכיר לך שדווין סמית' מרוויח יותר מזה והעונה אינגלס האנמי הרוויח סכום דומה לזה. גם מוריס, פארגו ,פרקינס וג'יימס ואפילו פארמר לא דרכו ביורוליג לפני שהגיעו למכבי. סמית' עשה צחוק ממכבי והצליח להתגבר על כל סוג הגנה או שומר (בדרך כלל שניים יחד) שצוות עליו.
הדרישות קצת מוגזמות. אני מאמין שיתפשרו סביב ה-600, שזה סכום הוגן (זה גם מה ששילמו למוריס אם אני לא טועה)
17 יוני 2014, 14:43
Maccabikid כתב:אורי אלון ייתן לו חוזה שמעל 600 אלף דולר? לא רואה את זה קורה..
לפי הראיונות האחרונים עם אורי אלון הוא בהחלט מסוגל להציע חוזים כאלו ואף יותר שמנים. אני במקום מכבי מקיים משא ומתן עם דונטה רק כדי להעלות את תג המחיר שלו ולגרום לירושלים לתת לו הצעה כמה שיותר גבוהה.
17 יוני 2014, 15:00
אני מאוד אוהב את הקונספט הזה וזה די דומה למה שהצעתי...
דונטה + זר לעמדה 4
טיוס + סופו + פישר לעמדה 5
אם פארגו יגיע לעמדה 2. אז. קאלאתס יכול להתאים לעמדה 4 כי הוא קלעי לא רע מבחוץ .
אם קרול מגיע אז הייתי מעדיף 4 כמו דבון ג'פרסון שהוא קצת יותר פיזי אבל גם יודע לקלוע מבחוץ...
17 יוני 2014, 15:04
שמואל1 כתב:Maccabikid כתב:אורי אלון ייתן לו חוזה שמעל 600 אלף דולר? לא רואה את זה קורה..
לפי הראיונות האחרונים עם אורי אלון הוא בהחלט מסוגל להציע חוזים כאלו ואף יותר שמנים. אני במקום מכבי מקיים משא ומתן עם דונטה רק כדי להעלות את תג המחיר שלו ולגרום לירושלים לתת לו הצעה כמה שיותר גבוהה.
כמה ברור שברגע שהוא יחתום שם, נראה ממך - "מהפך, סנסציה, י-ם אלופה,..."
17 יוני 2014, 15:36
עוד פעם קלאת׳ס?
17 יוני 2014, 18:18
LIAV10 כתב:עוד פעם קלאת׳ס?
למה לא ? הוא לא יכול להיות 4 מחליף במכבי לדעתך ?
לדעתי הוא אופציה טובה וזולה ....
17 יוני 2014, 18:40
גלדסטון - מכבי רוצים את פישר
למה? אוף
17 יוני 2014, 18:51
ג'ייסי קארול במקום היקמן, דונטה סמית' במקום אינגלס, פט קלאת'ס במקום בלו וד'אור פישר במקום ג'יימס זה ציוות כמעט מושלם לסגל הנותר.
מאוזן מבחינת יחס ישראלים-זרים (6:6 כולל אלטיט), סביר מבחינה תקציבית, שיפור בכוח האש מה-3, מוכוון סמול בול (עד כמה שדונטה סמית' הוא "סמול" - כי הוא סמול באירופה בערך כמו שבארקלי היה סמול בנ.ב.א), אבל יודע לשחק פנימה כשנדרש.
טיפה ירידה בכוח החדירה וההגנה בעמדות הגארד, אבל בטל ב-60 לעומת היתרונות של כושר הקליעה מבחוץ של קארול וקלאת'ס, יכולת החצי מרחק של דונטה סמית' ופישר, יכולת הפוסט והמסירה של דונטה סמית, ויכולת הריבאונד המוכחת של קלאת'ס וסמית'.
מכסה על רוב הגירעונות של מכבי השנה.
אני בעד.
השאלה אם קארול וקלאת'ס בכלל שחקנים חופשיים?
17 יוני 2014, 19:29
Holiday_Armadillo כתב:גלדסטון - מכבי רוצים את פישר
למה? אוף
כסנטר שלישי וישראלי מה זה מפריע לך??
17 יוני 2014, 19:32
שלושה דברים:
1. פישר זאת אופציה טובה אבל רק בתנאי שהוא ישחק גם בעמדה ארבע "ויחסוך" מקום וכסף של גבוה זר כי אני חושב שעדיךף להשקיע בסגל מצומצם
2. דונטה יכול להמשיך לרצות 1.5 לשנתיים. כל עוד הוא משחק בליגה אני לא חושב שמגיעה לו קפיצת שכר משמעותית כזאת. 500 אלף לעונה יהיה סכום יפה עבורו
3. קלאתיס לא יצליח לדעתי ביורוליג או לכל היותר יהיה שחקן "נחמד" ותו לא.ההגנה שלו נוראית והוא חלש מדי לעמדה ארבע וכבד מדי לעמדה שלוש.
17 יוני 2014, 19:44
rc4991 כתב:. פישר זאת אופציה טובה אבל רק בתנאי שהוא ישחק גם בעמדה ארבע "ויחסוך" מקום וכסף של גבוה זר כי אני חושב שעדיךף להשקיע בסגל מצומצם
פישר כ-4 נראה לי שיכול להיות מעט בעייתי, אם כי יכול להיות שזה יעבוד בקונסטלציה מסוימת (נניח סופו בפנים ופישר מרווח לו עם קליעה מחצי מרחק?)
אם הולכים על זה אז זה באמת יכול לצמצם את הסגל ואפר יהיה להסתפק אפילו ב-5 זרים - רייס, קלעי (קארול זה סבבה), פעמיים סמית' וסופו.
ועם סגל ישראלי של אוחיון, לאנדסברג, פניני, טיוס, פישר ואפשר לקנח עם איזה כישרון צעיר סטייל שון דאוסון או משהו בסגנון, אבל זה כבר בקטנה.
השאלה היא עד כמה שחקן שהוא יותר לכיוון ה-3 ו-3 שחקנים שהם סנטרים יעבוד בתור קו קדמי (כשגם אף אחד לא יודע לקלוע מה-3)??
17 יוני 2014, 19:59
פישר לא יכול לשמור על אף 4 באירופה.
לא כל סנטר שיכול לקלוע מחוץ לצבע יכול לשחק 4. זה לא עובד ככה.
17 יוני 2014, 21:24
MTA2311 כתב:פישר לא יכול לשמור על אף 4 באירופה.
לא כל סנטר שיכול לקלוע מחוץ לצבע יכול לשחק 4. זה לא עובד ככה.
נדמה שאף אחד לא מוכן להבין את זה.
אולי אם נגיד את זה בגרמנית, אנשים ייקבלו את זה...
פישר בצעירותו היה שחקן כבד שלא מזיז רגליים בהגנה ולא שומר, אז עכשיו, כעבור כמה וכמה שנים?
17 יוני 2014, 21:28
לא יודע אם הוא יוכל לשמור על 4 אבל זה "התנאי" שלי (להביא אותו רק אם הם חושבים שהוא מסוגל) לחתימה שלו אחרת זה סתם בזבוז כסף
אפשר גם לשחק עם זה ולצוות אותו עם טיוס שישמור על הארבע של היריבה
17 יוני 2014, 21:29
מה שכן אפשר לשחק עם פישר כ-5 וטיוס כ-4.
בתהקפה פישר מרווח מחצי מרחק,וטיוס מתחת לסל,ובהגנה טיוס שומר על השחקנים היותר זריזים בחוץ ופישר מתחת לסל.
17 יוני 2014, 21:38
אפשר לשים את טיוס כ-4, אבל גם העונה, שהיה חסר 4 כביכול זה לא קרה, אז אני לא ממש מאמין שזה אפשרי, אחרת בלאט היה מנסה את זה.