המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקאדו 3 כתב:לפי ישראל היום מקלין מתקרב ומכבי תצרף 2 גבוהים שניהם מהליגה הגרמנית מקלין והאמבווקה הזה או איך שקוראים לו , לא הבנתי אם זה הם ביחד אז יהיה לנו קו קדמי גמדי לחלוטין ...
rc4991 כתב:יהיה ממש מצחיק אם טיוס לא ישיג חוזה היום ויישאר במכבי
אני כבר מדמיין את הטלנובלה שנקבל בקיץ
אדגר פו כתב:rc4991 כתב:יהיה ממש מצחיק אם טיוס לא ישיג חוזה היום ויישאר במכבי
אני כבר מדמיין את הטלנובלה שנקבל בקיץ
אם ישאר בטח ירצה שדרוג ודברים כאלה, באמת יהיה סיפור מעניין לקיץ, אי אפשר בלי זה.
גל גל כתב:הוא מדבר על אמבקוואה שהוא בערך 2.07
cannon כתב:הקו הקדמי שמזכיר אבי סגל עדיין יהיה שיפור משמעותי לעומת הקו הקדמי השנה וגם גבוה בהרבה...
השנה: סופו, טיוס, ג'ו אלכסנדר, רנדל (וג'ייק כהן שאני לא ממש מחשיב כי לא שיחק באירופה כמעט)
לשנה הבאה לפי אבי סגל: מקלין (אותו גובה כמו סופו), אמבקווה (קפיץ שקופץ גבוה כמו טיוס לפחות אבל גבוה ממנו), פישר (יותר גבוה מכל מי שמוזכר פה ולמעשה השחקן הגבוה במכבי מזה שנים אם יחתום), רנדל (מניח שלא נהיה יותר נמוך במהלך הקיץ...)
סה"כ שיפור משמעותי לעומת הקו של שנה שעברה כמעט בכל היבט ובטח ביכולת הריבאונד והקליעה מחצי מרחק. לא כזה רע.
לא מתלהב משום סנטר ששיחק באירופה השנה וצפוי לשחק ביורוליג בשנה הבאה למעט טומיץ', אז בואו נהיה הוגנים ונראה מה ההיצע בשוק. גם אנטיץ' שמסופר שסגר בפנר-אולקר הוא לא שחקן כזה מדהים כמו שעושים ממנו. יש לו קליעה נחמדה מחצי מרחק והוא חזק, אבל לא חושב שיותר חזק ממקלין למשל...
מילוס כתב:הרעיון של להביא שני זרים במחיר סביר + פישר במקום שני שחקנים יקרים יותר הוא לא רע. בסך הכל הסקת מסקנות מימי סופו, בייחוד השנה...
אם מסתכלים על כמות הפציעות והשחקנים המותשים של מכבי לקראת סוף העונה, כנראה שיש פה הגיון.
כשראדוליצה יגיע וישחק 34 דק' למשחק, ויגמרו לו הברכיים כבר באפריל... וג'ייק כהן או ארז מרקוביץ יהיו האופציות שלנו על הספסל.... כולנו נקלל. אז למה לא לדאוג לעניינים האלה מראש?
רוטאציית גבוהים זה משהו שלא היה לנו כבר הרבה זמן, וזה רעיון די טוב לדעתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים