פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
17 אוגוסט 2015, 00:06
LIAV10 כתב:my man כתב:ליאב- אני כבר מתגעגע....
היה שלום חבר.
גזע המוח שלו כבר אמור להיות בלי שום סימנים חיוביים
17 אוגוסט 2015, 00:09
Holiday_Armadillo כתב:7 דקות
עכשיו כבר אמור להיות נזק למוח ממחסור בחמצן שאי אפשר להחלים ממנו
מניח שהוא עשה את זה עם כדור לראש (מהיתרונות הבודדים בנשק אישי).
יש שמועות שגם מזה קשה להחלים.
17 אוגוסט 2015, 00:12
קרייג ברקינס המלפפון הכבוש חתם. בליגה השניה באיטליה.
17 אוגוסט 2015, 01:21

ליאב, הי"ד!
17 אוגוסט 2015, 01:47
my man כתב:
ליאב, הי"ד!

אם הוא מגיב פה מחר אני מאוד אכעס
17 אוגוסט 2015, 01:52
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:
ליאב, הי"ד!

אם הוא מגיב פה מחר אני מאוד אכעס
את יש לך בכלל חוצפה לדבר אחרי פרשת ארל קלארק ?
17 אוגוסט 2015, 02:07
זה היה בכוונת תחילה
17 אוגוסט 2015, 02:21
כל כך משעמם...
אני מציע תחרות חדשה!
כולם להביא תמונות המתאימות לכותרת "
חודש ללא החתמות"
אני אתחיל.
17 אוגוסט 2015, 06:50
אני יודע שהרבה פה לא יאהבו את זה אבל המצב של יוגב מאוד מדאיג אותי , הוא חטף התקפת קרוהן מאוד חזקה ( אני לא זוכר כזאת התקפה לאורך כל הקריירה שלו) , והשם של מקל צריך לעלות שוב בהקשר של מכבי.
17 אוגוסט 2015, 08:33
yzafrir כתב:אני יודע שהרבה פה לא יאהבו את זה אבל המצב של יוגב מאוד מדאיג אותי , הוא חטף התקפת קרוהן מאוד חזקה ( אני לא זוכר כזאת התקפה לאורך כל הקריירה שלו) , והשם של מקל צריך לעלות שוב בהקשר של מכבי.
לא יודע מה מצבו של ליאב עכשיו, אבל די בטוח שהוא הקיא קצת בפה עכשיו...
אם מקל היה רוצה להיות פה, הוא כבר היה חותם לפני חודשיים.
17 אוגוסט 2015, 08:44
yzafrir כתב:אני יודע שהרבה פה לא יאהבו את זה אבל המצב של יוגב מאוד מדאיג אותי , הוא חטף התקפת קרוהן מאוד חזקה ( אני לא זוכר כזאת התקפה לאורך כל הקריירה שלו) , והשם של מקל צריך לעלות שוב בהקשר של מכבי.
אני לא חושב שזה עומד לקרות. אחרי שרשמו את פארמר כישראלי, סגרו למעשה את הדלת על האופציה הזו.
יוגב קיבל פה ענק לא בשביל להיות רכז שלישי.
17 אוגוסט 2015, 08:59
החציל האצטקי כתב:קרייג ברקינס המלפפון הכבוש חתם. בליגה השניה באיטליה.
עוד המצאה של פורום תפוז, לא ?
17 אוגוסט 2015, 09:59
roy1000 כתב:yzafrir כתב:אני יודע שהרבה פה לא יאהבו את זה אבל המצב של יוגב מאוד מדאיג אותי , הוא חטף התקפת קרוהן מאוד חזקה ( אני לא זוכר כזאת התקפה לאורך כל הקריירה שלו) , והשם של מקל צריך לעלות שוב בהקשר של מכבי.
אני לא חושב שזה עומד לקרות. אחרי שרשמו את פארמר כישראלי, סגרו למעשה את הדלת על האופציה הזו.
יוגב קיבל פה ענק לא בשביל להיות רכז שלישי.
יוגב כרגע בכלל לא כשיר בשביל להיות בסגל. כבר היה נראה שהוא מחלים אבל פתאום חטף עוד התקפה. אי אפשר לדעת איך זה ישפיע עליו לטווח הארוך .
זה נכון שאם מקל היה רוצה להיות פה אז הוא כבר היה חותם , מצד שני זה נראה שזה לא אישי נגד מכבי אלא שהוא מנסה למקסם את כל האפשרות שיש לו ע"י זה שיציג יכולת טובה בנבחרת כנראה. לכן הוא לא חתם באף מקום בנתיים.
17 אוגוסט 2015, 10:05
הקו האחורי של מכבי מספיק עמוק ו-ורסטילי כדי לחפות על היעדרויות של יוגב. למזלו יש לו שני רכזים טובים ממנו על העמדה, ושני ישראלים חדשים ואיכותיים שהגיעו לקבוצה.
מכבי חייבת 4, את ההכי טוב שהיא יכולה להביא, ואין סיבה שתוציא הוצאה מיותרת על גל מקל. אולי כשיסיים להתבחבש עם עצמו וזה יתאים לו לאג׳נדה להצטרף אלינו. זה יכול לקרות גם בנובמבר דצמבר וזה יהיה סבבה.
17 אוגוסט 2015, 10:17
הבעיה שאני מתחיל לפקפק אם יגיע 4 בכלל .
להשאיר סגל עם 2 גבוהים כשאחד בכלל לא ידוע אם הוא במצב משחק נראה לי לא הגיוני אבל עם ההנהלה הזו יכול להיות שבכלל החליטו לחסוך וללכת על בנדר כגבוה שלישי .
17 אוגוסט 2015, 10:18
החציל האצטקי כתב:קרייג ברקינס המלפפון הכבוש חתם. בליגה השניה באיטליה.
איך הוא הגיע עד לשם?
לא הייתי מתנגד לראות אותו כאן
17 אוגוסט 2015, 10:49
מחפשים חיזוק: ארל קלארק מועמד למכבי תל אביב
הפורוורד (27, 2.08) המגוון נמצא בראש רשימת המועמדים אך דרישותיו הכספיות ורצונו להישאר ב-NBA עשויים לטרפד את המהלך. קלע בעונה שעברה 26.7 נק' ו-10.3 ריב' בליגה הסינית לפני שעבר לברוקלין נטס
http://www.israelsport.co.il/showArticle-11591
17 אוגוסט 2015, 10:50
שמואל1 כתב:מחפשים חיזוק: ארל קלארק מועמד למכבי תל אביב
הפורוורד (27, 2.08) המגוון נמצא בראש רשימת המועמדים אך דרישותיו הכספיות ורצונו להישאר ב-NBA עשויים לטרפד את המהלך. קלע בעונה שעברה 26.7 נק' ו-10.3 ריב' בליגה הסינית לפני שעבר לברוקלין נטס
http://www.israelsport.co.il/showArticle-11591
זה מאתמול - כתבה של רוני מהפורום.