21 יוני 2011, 20:23
felix_r כתב:איזה גארד ואיזה הרבה כסף?
לא שמעתם שעל סמית' הזה בנוסף לכל צריך לשלם גם ביי-אאוט?
21 יוני 2011, 20:24
אתה בעצמך אומר שלשמוע על שמות טובים לא קורה הרבה..
תאמין לי שאם מחר יגידו שמביאים את נבארו יש פה אנשים שלא יהיו מרוצים מזה..
מי היה מרוצה מפישר? כולם צחקו על זה וקראו לו ''ד''ר פישר'' וכל מיני בדיחות מטופשות
כמה מהפורום רצו את הסגל של הפועל ירושלים בקיץ במקום הסגל של מכבי?
תנו לבלאט לעבוד
21 יוני 2011, 20:26
21 יוני 2011, 20:27
asafb96 כתב:תאמין לי שאם מחר יגידו שמביאים את נבארו יש פה אנשים שלא יהיו מרוצים מזה..
תגידי לי את רצינית? את מאמינה למה שכתבת?
21 יוני 2011, 20:27
כל מי שמדקלם פה את לייטי כל הזמן..בכלל ראיתם אותו משחק? או שפשוט אתם מתלהבים כי הוא נשמע לכם טוב?
יש לי תחושה שאנשים פה הולכים פה כמו עדר וכולם ''לייטי לייטי לייטי'' בלי לראות משחק אחד שלו..הגזמתם טיפה
21 יוני 2011, 20:28
21 יוני 2011, 20:30
asafb96 כתב:כל מי שמדקלם פה את לייטי כל הזמן..בכלל ראיתם אותו משחק? או שפשוט אתם מתלהבים כי הוא נשמע לכם טוב?
יש לי תחושה שאנשים פה הולכים פה כמו עדר וכולם ''לייטי לייטי לייטי'' בלי לראות משחק אחד שלו..הגזמתם טיפה
אני לא ראיתי אותו משחק בכלל, הבאתי דוגמא על זה שמישהו מדבר על שחקן צעיר שלא הרבה ראו, לא דיברתי עליו כשחקן שאני רוצה או משהו.. מה הבעיה בזה? אני מעדיף לדבר על שחקנים כאלה מאשר לדבר על שחקנים כמו סמית או נאכבר
אני מאוד רצינית ואני גם מאמינה למה שאני אומרת..
אם מחר יביאו לפה את ווייד יהיו אנשים שיגידו ''הוא יחזיק יותר מדי בכדור'' ''לא תהיה קבוצתיות'' ''שחקנים ייעלבו שהוא מקבל יותר''
על אף שחקן לא יהיה קונצנזוס,כי אנחנו פשוט קהל כזה..תמיד יהיה מישהו שלא יהיה מרוצה משום דבר
asafb96 כתב:כל מי שמדקלם פה את לייטי כל הזמן..בכלל ראיתם אותו משחק? או שפשוט אתם מתלהבים כי הוא נשמע לכם טוב?
אני לא ראיתי אותו משחק בכלל, הבאתי דוגמא על זה שמישהו מדבר על שחקן צעיר שלא הרבה ראו, לא דיברתי עליו כשחקן שאני רוצה או משהו.. מה הבעיה בזה? אני מעדיף לדבר על שחקנים כאלה מאשר לדבר על שחקנים כמו סמית או נאכבר
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:כל מי שמדקלם פה את לייטי כל הזמן..בכלל ראיתם אותו משחק? או שפשוט אתם מתלהבים כי הוא נשמע לכם טוב?
בסדר והיו אנשים שהעדיפו לדבר על שאראס מאשר על פארגו ותראה מה קרה
21 יוני 2011, 20:33
בעל זבוב כתב:asafb96 כתב:כל מי שמדקלם פה את לייטי כל הזמן..בכלל ראיתם אותו משחק? או שפשוט אתם מתלהבים כי הוא נשמע לכם טוב?
אני בגדול לא פוסל הבאת כשרונות, זה מבורך.
מצ'באן הוא כזה אגב ויש כאן כמה שעדיין משתוקקים להפטר ממנו.
אבל להפוך את זה למנטרה, גחמה או משהו שרק זה אפשר להביא, לא עובד. מתוך 10 כישרונות כאלה, בקושי 2 יצליחו להשתדרג לרמה של היורוליג.
21 יוני 2011, 20:33
את לוקחת דוגמאות (יותר נכון דוגמא) קיצונית
asafb96 כתב:אני מאוד רצינית ואני גם מאמינה למה שאני אומרת..
אם מחר יביאו לפה את ווייד יהיו אנשים שיגידו ''הוא יחזיק יותר מדי בכדור'' ''לא תהיה קבוצתיות'' ''שחקנים ייעלבו שהוא מקבל יותר''
על אף שחקן לא יהיה קונצנזוס,כי אנחנו פשוט קהל כזה..תמיד יהיה מישהו שלא יהיה מרוצה משום דבר
תאמיני לי שאם יהיה כתוב שדיא, נאברו או ספאנוליס מועמדים כולם פה יתמוגגו מאושר, ואת יודעת את זה
זה לא מנטרה, אף אחד לא רוצה פה 10 יוצאי מכללות. אבל לזרוק פה ושם שם של שחקן צעיר שיכול להתפתח למשהו טוב, זה עדיף מאשר לדבר על שחקנים גמורים\מעבר לשיאם
כמה שמות של שחקני מכללות שמעת השנה בפורום חוץ מלייטי?
21 יוני 2011, 20:35
אני בגדול לא פוסל הבאת כשרונות, זה מבורך.
מצ'באן הוא כזה אגב ויש כאן כמה שעדיין משתוקקים להפטר ממנו.
אבל להפוך את זה למנטרה, גחמה או משהו שרק זה אפשר להביא, לא עובד. מתוך 10 כישרונות כאלה, בקושי 2 יצליחו להשתדרג לרמה של היורוליג.
21 יוני 2011, 20:39
שחקן גמור? מעבר לשיא?
בוא'נה,אפילו כשחשבו פה שהוא בן 30 זה לא נחשב גמור ומעבר לשיא..ועוד הגיל האמיתי של הבן הוא 28..אותו גיל של פרקינס להזכירך
קיצונית? למה? זה משהו שלא היה בקיץ שעבר? אנשים לא רצו לרצוח את מכבי שהעדיפו את פארגו הצעיר והבלאגניסט על פני שאראס המנוסה? זה קיצוני? יותר קיצוני מבחינתי להגיד שרוצים שחקן קולג'ים על פני שחקן שנמצא באירופה כבר שנים ושבלאט,המאמן של הקבוצה,רוצה אותו..
21 יוני 2011, 20:42
asafb96 כתב:קיצונית? למה? זה משהו שלא היה בקיץ שעבר? אנשים לא רצו לרצוח את מכבי שהעדיפו את פארגו הצעיר והבלאגניסט על פני שאראס המנוסה? זה קיצוני? יותר קיצוני מבחינתי להגיד שרוצים שחקן קולג'ים על פני שחקן שנמצא באירופה כבר שנים ושבלאט,המאמן של הקבוצה,רוצה אותו..
התכוונתי למקרה שמואל-שאראס..
אני לא הייתי בפורום אז (קראתי, אבל לא הייתי רשום), ואני יכול להגיד לך בפה מלא שממשלא הייתי נגד הבאת פארגו
אם המאמן רוצה, בכיף שביא. אבל לנו, בתור אוהדים, שרשומים בפורום, אין זכות להביע דיעה על שחקן? אז למה אנחנו בפורום? להגיד על כל מילה של בלאט אמן?
אפשר ליהיות בעד, אפשר ליהיות נגד, זה מה שיפה בפורום, כל אחד יכול להביע דיעה, לדבר על שחקן שהוא רוצה לראות פה, לברך ולמתוח ביקורת, לטוב ולרע
דיברתי על סימת? אמרתי שאני מעדיף לדבר על שחקנים צעירים עם פוטנציאל מאשר על שחקני גמורים כמו כל השמות סטייל שאראס, וויצ'יץ', פארקר, נאכבר, לברינוביץ' וכו'...
21 יוני 2011, 20:44
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:קיצונית? למה? זה משהו שלא היה בקיץ שעבר? אנשים לא רצו לרצוח את מכבי שהעדיפו את פארגו הצעיר והבלאגניסט על פני שאראס המנוסה? זה קיצוני? יותר קיצוני מבחינתי להגיד שרוצים שחקן קולג'ים על פני שחקן שנמצא באירופה כבר שנים ושבלאט,המאמן של הקבוצה,רוצה אותו..
התכוונתי למקרה שמואל-שאראס..
אני לא הייתי בפורום אז (קראתי, אבל לא הייתי רשום), ואני יכול להגיד לך בפה מלא שממשלא הייתי נגד הבאת פארגו
אם המאמן רוצה, בכיף שביא. אבל לנו, בתור אוהדים, שרשומים בפורום, אין זכות להביע דיעה על שחקן? אז למה אנחנו בפורום? להגיד על כל מילה של בלאט אמן?
אפשר ליהיות בעד, אפשר ליהיות נגד, זה מה שיפה בפורום, כל אחד יכול להביע דיעה, לדבר על שחקן שהוא רוצה לראות פה, לברך ולמתוח ביקורת, לטוב ולרע
דבר ראשון,אני לא הייתי פה בפורום הישן,ככה שאני לא מדברת על דברים שנכתבו פה,אלא על טוקבקים בכללי..
וברור שיש לנו זכות להביע דעה..אני אמרתי שלא? אני מבחינתי הראשונה שאדסקס שעות על שחקן..
אני פשוט חושבת שיש פה אנשים שקצת מגזימים וחושבים שהם יודעים הכלללללללללללל..אני פשוט רוצה שיעצרו רגע ויחשבו,אולי במקרה,רק במקרה,יש משהו שהצוות המקצועי יודע שבגללו הוא החתים את שחקן X..
אני מרוצה מההחתמה של סמית'? לא,היו לי שחקנים אחרים בראש,אבל רשמתי שאני רוצה להאמין שבלאט החתים אותו בגלל סיבה מסויימת..וככל שעוברות השעות אני מעכלת את זה שהוא כנראה יהיה במכבי ואני מתחילה להיות יותר ויותר מרוצה מהעסקהדיברתי על סימת? אמרתי שאני מעדיף לדבר על שחקנים צעירים עם פוטנציאל מאשר על שחקני גמורים כמו כל השמות סטייל שאראס, וויצ'יץ', פארקר, נאכבר, לברינוביץ' וכו'...
אני אישית לא חושבת שנאכבר הוא שחקן גמור,אבל זה לא משנה כבר
21 יוני 2011, 20:46
הל נכון, אבל מישהו מבטיח לך שליטיי או כל אחד אחר כזה יהפך לא לפארקר, אבל לאידסון?
אני מניח שלבלאט הגיעו לא שם אחד, אלא עשרות שמות של כשרונות, שעולים ביום רע מאה אלף דולר.
בכל זאת, הוא בחר בסמית ואני מניח, שיש לו סיבה טובה
אגב, רק אנקדוטה קטנה:
סמית סיכם נדמה לי בסופ"ש ויום אחריו גם ריוורס קיבל את הצעת מכבי.
בכל זאת, בלאט רצה את סמית
21 יוני 2011, 20:47
asafb96 כתב:הל נכון, אבל מישהו מבטיח לך שליטיי או כל אחד אחר כזה יהפך לא לפארקר, אבל לאידסון?
אני מניח שלבלאט הגיעו לא שם אחד, אלא עשרות שמות של כשרונות, שעולים ביום רע מאה אלף דולר.
בכל זאת, הוא בחר בסמית ואני מניח, שיש לו סיבה טובה
נו מה תעשה? תחתים את שחקן על חוזה שאם הוא לא הופך לפארקר שישלם פיצויים? זה כדורסל, יכול להצליח ויכול ליפול זה מה שיפה
על כל פארגו יש ביופורד, אין מה לעשות. בגלל זה השחקנים האלה זולים, ובגלל זה אני מעדיף במקום לתת 350 אלף לסמית, לתת את זה לשחקן צעיר שיכול להצליחאגב, רק אנקדוטה קטנה:
סמית סיכם נדמה לי בסופ"ש ויום אחריו גם ריוורס קיבל את הצעת מכבי.
בכל זאת, בלאט רצה את סמית
שוב, אם בלאט רוצה את סמית והוא יהיה כאן, שיהיה בהצלחה, זה אומר שאסור עכשיו לדבר על שום שחקן? זה אומר שצריך להגיד "תסמכו על בלאט" גם אם לא אוהבים את זה?
21 יוני 2011, 20:49
בלאט עשה את השיקול שלו ואני מניח ששלו הם שונים משלנו, כי אם לא ילך, לא אותי או אותך יפטרו ממכבי.
21 יוני 2011, 20:50