המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:קוזמינסקאס זה שם ריאלי בערך כמו סטף.
קווינסי מילר זה שם מצויין לדוגמה. יהיה קשה מאד להביא אותו, אבל זה עוד במסגרת המציאות.
my man כתב:אני מת לראות פה את דובליביץ קוזמינסקאס ותומפקינס...מת!!!
LIAV10 כתב:my man כתב:אני מת לראות פה את דובליביץ קוזמינסקאס ותומפקינס...מת!!!
מה עם אנתוני דייויס? מתאים לך או שאתה לא אוהב את ההתאמה שלו לתומפקינס?
my man כתב:כשאני מסתכל על זה - מכבי די מסונדלת...
יש לנו את מקל, אוחיון, הנדריקס, סילבן, סמית', פניני ואמבקווה ושגב(?) על חוזים לעונה הבאה...
4- ישראלים ו3 זרים כלומר 7/8 שחקנים כבר פה:
עמדה 1 עמוסה! עמדה 3 עמוסה! עמדה 5 עמוסה!
נשאר לעבוד רק עם עמדה 2 ו4:
מקל, אוחיון,
? , ?
סילבן, סמית, פניני
? , ?
הנדריקס, אמבקווה, שגב
MTA2311 כתב:my man כתב:כשאני מסתכל על זה - מכבי די מסונדלת...
יש לנו את מקל, אוחיון, הנדריקס, סילבן, סמית', פניני ואמבקווה ושגב(?) על חוזים לעונה הבאה...
4- ישראלים ו3 זרים כלומר 7/8 שחקנים כבר פה:
עמדה 1 עמוסה! עמדה 3 עמוסה! עמדה 5 עמוסה!
נשאר לעבוד רק עם עמדה 2 ו4:
מקל, אוחיון,
? , ?
סילבן, סמית, פניני
? , ?
הנדריקס, אמבקווה, שגב
גם רוצסטי עם חוזה
MTA2311 כתב:מכבי לא נלחמת על קוזמינסקס עם קבוצות יורוקאפ, אלא עם קבוצות טופ יורוליג, ככה שהמאזן לא ממש השתנה פה. אולי אפילו גדל אם כבר.
גם נבא זאת אופציה סבירה מאוד בשבילו.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:מכבי לא נלחמת על קוזמינסקס עם קבוצות יורוקאפ, אלא עם קבוצות טופ יורוליג, ככה שהמאזן לא ממש השתנה פה. אולי אפילו גדל אם כבר.
גם נבא זאת אופציה סבירה מאוד בשבילו.
בוא נעזוב את הנבא רגע.
אני לא חושב שקוזמינסקס הוא מועמד אוטומטי לצסקא למשל. מבחינתי הוא עדיין לא בלבל הזה שצסקא, ריאל, בארסה או פנר יילחמו עליו ויציעו לו 2.5 מליון יורו לעונה.
במילים אחרות, הוא עדיין לא שחקן טופ יורוליג שנמצא מחוץ לטווח של מכבי כמו תאודוסיץ', דה קולו, שבד או ספאנוליס.
ד"א, גם רייס אני חושב יכול להיות רלוונטי עבורנו במידה והוא מסיים חוזה. אצל רייס, מעבר לאיכויות שלו, יש גם חיבור נפלא גם לאוהדים וגם למקום, ולך תדע לאן זה יכול להתפתח.
rc4991 כתב:רק אני לא מתלהב מקוזמינסקאס?
felix_r כתב:קוזמינסקאס הוא שחקן סבבה. אני אולי לא מאוהדיו הגדולים ביותר, אבל בהחלט הייתי שמח לראות אותו אצלנו.
דווקא ההתלהבות הגדולה של האנשים מתומפקינס מפתיע אותי.
תומפקינס שחקן הגנה חלש, וכשהוא כן משדל לשמור, אז הוא מבצע עבירות בקצב מסחרר.
בקטע של עבירות אפשר להשוות אותו לרנדל, רק שרנדל שומר מצוין, ואילו תומפקינס ממש לא.
אז נכון, הוא שחקן התקפה מגוון, שיכול לקלוע גם מבחוץ וגם מבפנים, אבל בגלל הבעיה שלו בהגנה, הוא חצי שחקן, בדיוק כמו שרנדל הוא חצי שחקן, כי הוא משחק טוב רק בהגנה.
MTA2311 כתב:felix_r כתב:קוזמינסקאס הוא שחקן סבבה. אני אולי לא מאוהדיו הגדולים ביותר, אבל בהחלט הייתי שמח לראות אותו אצלנו.
דווקא ההתלהבות הגדולה של האנשים מתומפקינס מפתיע אותי.
תומפקינס שחקן הגנה חלש, וכשהוא כן משדל לשמור, אז הוא מבצע עבירות בקצב מסחרר.
בקטע של עבירות אפשר להשוות אותו לרנדל, רק שרנדל שומר מצוין, ואילו תומפקינס ממש לא.
אז נכון, הוא שחקן התקפה מגוון, שיכול לקלוע גם מבחוץ וגם מבפנים, אבל בגלל הבעיה שלו בהגנה, הוא חצי שחקן, בדיוק כמו שרנדל הוא חצי שחקן, כי הוא משחק טוב רק בהגנה.
תומפינס הראה העונה שהוא לא ממש שחקן העל שחשבו שהוא.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים