פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים החדש

15 יוני 2016, 19:18

לא רוצה את סינגלטון במכבי

15 יוני 2016, 19:41

במקום ראנדלוף או המילטון,נקבל את סינגלטון.
לא רע אבל יותר 3 וחצי,קצת לא מלוטש ,לא עושה כלום מצוין ,יכול לקלוע יכול פתאום לאבד את היד,בעיקר נותן קשיחות הגנתית.

15 יוני 2016, 19:44

הכי יפה זה שאנשים שכותבים 2 פוסטים בחצי שנה מופיעים בעונת המלפפונים וכותבים 700 פוסטים ביום ובסוף הקייץ נעלמים עד הקייץ הבא , אין עם זה בעיה אבל אותי זה קצת מצחיק , ברצינות .

15 יוני 2016, 21:33

אני לא יודע אם כיוונת אלי.
אני לא מאלה לפי דעתי וגם אם כן אז סבבה לי בזה.
אבל מה מצחיק בזה אנשים באים כותבים מדברים יש להם מה להגיד מתרגשים מתלהבים ,ברגע שכביכול העוגה מוכנה אז זהו הם נותנים להכל לזרום מה רע בזה?.
לאנשים אין כח וחשק לבוא כל הזמן וכתוב אחרי הפסד או אחרי משו לא טוב ,אנשים כותבים מתבטאים שיש חשק שקורה משו טוב.
הרבה הולכים לפינה ומסתגרים.
לא כולם חייבים להגיב יום יום ובכל מצב ,כרגע יש היתרחשות ופעילות וזה גורם לכולם להיתענין זה לא הופך אוהד ליותר או פחות .

15 יוני 2016, 21:59

מקאדו 3 כתב:הכי יפה זה שאנשים שכותבים 2 פוסטים בחצי שנה מופיעים בעונת המלפפונים וכותבים 700 פוסטים ביום ובסוף הקייץ נעלמים עד הקייץ הבא , אין עם זה בעיה אבל אותי זה קצת מצחיק , ברצינות .

לא יודע למה צריך לעקוץ את אורי my man, סה"כ הוא בחור טוב.

15 יוני 2016, 22:01

toja27 כתב:
מקאדו 3 כתב:הכי יפה זה שאנשים שכותבים 2 פוסטים בחצי שנה מופיעים בעונת המלפפונים וכותבים 700 פוסטים ביום ובסוף הקייץ נעלמים עד הקייץ הבא , אין עם זה בעיה אבל אותי זה קצת מצחיק , ברצינות .

ביקורת בונה ...

15 יוני 2016, 22:03

גל גל כתב:לא רוצה את סינגלטון במכבי

אם אתה מדבר על סינגלטון ששיחק בלוקו, אז אני לא מבין למה אתה לא רוצה אותו

15 יוני 2016, 22:04

felix_r כתב:
גל גל כתב:לא רוצה את סינגלטון במכבי

אם אתה מדבר על סינגלטון ששיחק בלוקו, אז אני לא מבין למה אתה לא רוצה אותו

גם אני מעדיף את דוראנט !!!

15 יוני 2016, 22:05

toja27 כתב:

:whistle

15 יוני 2016, 22:16

toja27 כתב:

זה מצחיק כי יש לו את ממוצע ההודעות הכי גבוה בפורום

15 יוני 2016, 22:21

Holiday_Armadillo כתב:
toja27 כתב:

ואת מתקרבת בצעדי ענק...

15 יוני 2016, 22:22

Holiday_Armadillo כתב:
toja27 כתב:

אההממ.. אני יודע :)

15 יוני 2016, 22:36

טוז'ה, אתה בZONE היום...

כיף לגלות את הצדדים האלה בך
כבוד למגזר!!!

:clap2 :clap2

15 יוני 2016, 23:13

jol9 כתב:טוז'ה, אתה בZONE היום...

כיף לגלות את הצדדים האלה בך
כבוד למגזר!!!

:clap2 :clap2

חה חה , תודה אחי.

16 יוני 2016, 00:44

פליקס לא אמרתי שאני לא רוצה אותו,יש לי העדפות אחרות.
אתה מחזיק מהבחור ?,מבחינתך צשמח אם הוא יהיה ה4 הנוסף?.
רציתי או רוצה שחקן יותר שלם,יותר מוכשר.
חבל שמכבי לא הצליחו לעשות מחטף נוסף על אחד מבינהם,ראנדלוף,סינגלטון,המילטון,הרי לפני חודשים דווח שמכבי מתענינת בהם ומעונינת.
כנראה שאצלם ההצעות לא צלחו.
גם דווח שמכבי פגשה את סינגלטון וגם הגישה הצעות לראנדלוף וסינגלטון.
סינגלטון דחה הצעה ממכבי ,עכשיו דחה הצעה מפאו ,מה הבחור בונה על ארגזים של כסף כנראה.

16 יוני 2016, 00:59

אדם כתב:פליקס לא אמרתי שאני לא רוצה אותו,יש לי העדפות אחרות.
אתה מחזיק מהבחור ?,מבחינתך צשמח אם הוא יהיה ה4 הנוסף?.
רציתי או רוצה שחקן יותר שלם,יותר מוכשר.
חבל שמכבי לא הצליחו לעשות מחטף נוסף על אחד מבינהם,ראנדלוף,סינגלטון,המילטון,הרי לפני חודשים דווח שמכבי מתענינת בהם ומעונינת.
כנראה שאצלם ההצעות לא צלחו.
גם דווח שמכבי פגשה את סינגלטון וגם הגישה הצעות לראנדלוף וסינגלטון.
סינגלטון דחה הצעה ממכבי ,עכשיו דחה הצעה מפאו ,מה הבחור בונה על ארגזים של כסף כנראה.

עד כמה שזכור לי, שאלתי את גל גל :)
אולי שניכם זה אותו בן אדם, אני לא יודע :)

אני חושב שסינגלטון בסדר גמור כגבוה מחליף. הוא יכול לשחק גם 4 גם 5. יש לו קליעה לא רעה מבחוץ והוא גם חזק פיזית.

המספרים שלו לא כל כך גבוהים, כי הוא עלה מהספסל. זה דווקא טוב שהוא רגיל לעלות מהספסל.

חוץ מזה, הוא התחיל בכלל כ 3-4 בלוקומוטיב, אבל באמצע העונה הם שיחררו את הסנטר האוקראיני, ואז הוא זז להיות מחליף בעמדות 4-5, מה שהיה לו יותר נוח. הוא גם השתפר במשך העונה. מהתחלה חשבתי שהוא לא מספיק טוב, אבל כנראה לקח לו זמן להתרגל לכדורסל האירופי, ואולי גם לשינוי בעמדה. בשלבים המאוחרים של העונה הוא נראה שחקן לא רע בכלל

16 יוני 2016, 01:21

אוקי

16 יוני 2016, 09:53

מעניין מה קרה בגזרת סילי, שקט בימים האחרונים. מקווה שזה נפל

16 יוני 2016, 10:00

er79 כתב:מעניין מה קרה בגזרת סילי, שקט בימים האחרונים. מקווה שזה נפל

למה ? מי אמר שיבוא מישהו יותר טוב ? דווקא מהמעט שראיתי הוא שחקן לא רע בכלל אבל זה רק מכמה סירטונים .

אני חושב שעד עכשיו כל ההחתמות לא רעות בכלל ואפילו טובות , מה שמאפיים אותם זה שהביאו בינתיים 4 שחקנים שונים ל4עמדות שונות וייש הגיון ומחשבה בבניה הקייץ , זה לא סתם החתמות מזדמנות וגימיקיות .

16 יוני 2016, 10:11

לא מתלהב ממנו. גם לא קיבלתי איזשהו מסר מרגיע מצד מכבי שהוא יוחתם כמחליף ויבוא גארד נוסף. אם כך היה המצב הייתי יותר רגוע.
נושא נעול